Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.571 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?

Shimano catana 2,7m 5-20g necteno

28.9.2006 | Snake | Pruty | 2.774 zobrazení | 7 odpovědí

Co si myslite o tomhle proutku. S přívlačí začínám, a chtěl bych chytat na piskovnach, velkých řekách okouny, tlouště, popř stičky, myslíte že je to na začátek dobrý proutek? díky za odpovědi.

Jakou velikost navijáku Shimano Catana ? necteno

6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.891 zobrazení | 50 odpovědí

Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky

Melasa necteno

17.3.2013 | Bulldog.o | Feeder | 7.976 zobrazení | 20 odpovědí

Vážení přátelé, dostal jsem lahvičku „melasy“ a nikdy jsem ji nepoužíval. Nemůžete se někdo podělit o nějaké zkušenosti s tímto přípravkem. Množství melasy do krmení? dipování melasou? Vhodnost? apod… Vím, že na zadní etiketě je jakýsi návod, ale je to klasika „super, nejlepší, kapři 100kg, mistr světa“.....

PC Hra F-19 Stealth Fighter necteno

13.8.2007 | Švejk | chytej.cz | 5.980 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, před 18 lety jsem hrál skvělej simulátor F-19, po dlouhé době jsem se k této hře znovu dostal, prohledal jsem internet ale nemůžu najít ovládání startu motorů. Jestli jste to někdo někdy hrál a vzpomenete si, tak to sem dejte, nebo osobka. Díky

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 5.965 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

Okouni necteno

15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.186 zobrazení | 8 odpovědí

Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi

vyber prutu necteno

22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.186 zobrazení | 8 odpovědí

chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???

Fotky ryb chycených na popy? necteno

17.6.2009 | okoun27 | Dravci | 2.794 zobrazení | 7 odpovědí

ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte

kde uvláčet candáty v noci a na co necteno

10.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.790 zobrazení | 7 odpovědí

zacinam chytat candáty a zajimalo by me na co berou v jake hloubce vlacet na stojaku ,chytam v noci poradte mi dobre nastrahy a barvy!!

Pomoc s výběrem pro začátečníka necteno

4.1.2016 | Pajrou | Pruty | 2.788 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den, s novým rokem jsem si dal předsevzetí, že si o víkendech začnu rybařit a pročistit hlavu. Tak jak to dělával kdysi můj děda a já jsem chodíval s ním. No sám jsem to nikdy nezkoušel a tak jsem trochu hledal na netu. Že bych si koupil do začátku nějaký prut v akci našel jsem na jednom slevovém portálu zaměřeným právě na rybaření, prut který se mi líbí nevím zda sem mohu hodit odkaz no dam ho sem aby jste mi řekli zda se pro mě hodí prosím neukamenujte mě hned za to dík :) http://augere.cz/…llerproduct/#upl Chtěl bych chytat na přehradách žádná řeka. Byl by pro mě? Mě osobně se totiž moc líbí ale jak jsem psal zatím tomu nerozumím :D Jo a strop je 2000kč Díky moc za odpovědi

Barvy woblerů necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.785 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké barvy wobleru preferujete na okouny a štiky ??? Jestli by bylo mozno foto vlozit.

kolik much necteno

28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 2.784 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.

Dyje necteno

10.7.2009 | vionek | Domácí revíry | 2.391 zobrazení | 6 odpovědí

Chystám se na dovolenou na Moravu a chtěl bych zkusit kapry na Dyji.Poradí mi někdo,kam přibližně jet,nikdy jsem na Dyji nechytal.Dík za info.

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 19.233 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Kam jít vláčet v okolí Prahy?? necteno

29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.399 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vlta­va

Co se stalo? necteno

4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.398 zobrazení | 11 odpovědí

Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?

Naviják na položenou necteno

11.8.2013 | bořek | Navijáky | 4.003 zobrazení | 10 odpovědí

zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.

Echolot Humminbird Piranha Max 15x PT necteno

27.7.2008 | Bobs | Kaprařina | 3.194 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny nadšené kapraře potřeboval bych nejake zkusenosti s timto echolotem:)Chystám se ho koupit tak abych vedel do čeho du

Twistrování se splávkem necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 2.805 zobrazení | 7 odpovědí

přívlač trošku jinak