Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Konger Equs Tango DX 240 cm, 1-10g
5.2.2011 | Shiman | Navijáky | 2.415 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny příznivce UL vláčky.Letos bych si chtěl koupit další UL proutek a proto bych potřeboval vědět jestli nikdo tento proutek náhodou nevlastní a jeho názory na kvalitu zpracování a jak vypadá v akci… …moc se mi líbí a cena je taky přijatelná…díky všem
Dilema s navijáky (Colmic nebo něco jineho) ?
1.7.2006 | Jiřin | Navijáky | 5.672 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, ŘEším takové malé dilema. Chystám se koupit vláčecí navijá pro lehkou až střední přívlač (okoun,bolen, semtam nejaka sticka ci candat). A na jedné internetové stránce www.hobby-g.cz jsem objevil akci navijáků COLMIC, jaký je na ně váš názor, případně jiné navrhy na naviják do 800Kč PS: Jsem student moc peněz nemam :-/
Všem děkuji za příspěvky
Jaký si koupit feeder prut od Shimana.
19.4.2005 | bobmobil | Pruty | 4.857 zobrazení | 12 odpovědí
Jsem zacinajici rybar (uz jsem 2× chytal) a chtel bych si zakoupit feederovy prut od Shimana. Jake jsou vase zkusenosti a kolik mam zainvestovat do prutu? Taky nevim jaky navijak. Dik za radu.
Kam jít vláčet v okolí Prahy??
29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.460 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vltava
Co se stalo?
4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.445 zobrazení | 11 odpovědí
Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?
Jak na větší štiku
21.10.2013 | vovo | Dravci | 4.050 zobrazení | 10 odpovědí
Petrův zdar měl bych takový dotaz. Pokouším se chytat na slepém ramenu řeky (cca 6ha) dravce převážně na rybičku (vláčka mě moc nebere) štik je tam dost a i velké ale vždy chytím kudlu max. do 60cm. Voda má ještě plno odboček, takže nevím ani kde přesně chytat jestli spíš na mělčině nebo na hloubce nebo na těch odbočkách (jsou to spíš úzké kanálky). Štiku tam prakticky neuslyšíte zalovit na hladině, takže podle lovení se tam dobré místo určovat nedá. Těch malých štik je tam hodně takže možná vždy zaberou dřív než se tam dostane ta velká ,ale i když jsem dal větší rybičku třeba 20+ tak ji ta malá taky vzala a dávat rybku 30+ mi přijde už extrém. Montáž kterou používám: průběžná káča-olůvko-lanko-trojhák rybičku pichám za hubu. Díky předem za odpověď
Echolot Humminbird Piranha Max 15x PT
27.7.2008 | Bobs | Kaprařina | 3.243 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny nadšené kapraře potřeboval bych nejake zkusenosti s timto echolotem:)Chystám se ho koupit tak abych vedel do čeho du
vyber prutu
22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.233 zobrazení | 8 odpovědí
chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???
dobry den
10.9.2010 | John15 | Dravci | 2.022 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den mohl bych se zeptat kam na stiky abych mel 100% uspesnost abych ji chytil kam na ne diky
lov ryb na Lipně
16.1.2011 | rikulda | Úspěchy | 11.782 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Dobrý den.Chystáme se s kamošema v pulce června na Lipno a nikdy sme tam nebily.Nemate někdo nějaké zkušenosti s lovem kapra a sumce.Prosím poradte.
Naviják na položenou
11.8.2013 | bořek | Navijáky | 4.060 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.
Okouni
15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.256 zobrazení | 8 odpovědí
Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi
ROBALL
5.1.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 3.253 zobrazení | 8 odpovědí
Budu si kupovat roball a chtěl bych se zeptat, jakou velikost, klasický roball nebo mamut, nějaký tip, tip na internetový obchod a popřípadě nějaké rady k používání.
nasada do rybniku
18.1.2005 | twert | Ryby | 3.249 zobrazení | 8 odpovědí
nemate nekdo kontakt na dobre – levne sadky? Drive jsem kupoval v Arybaz a neco malo sehnal pri vylovu okolnich rybnicku. Pludek, rocky… Letos se chystam do Chlumce… a nebo rybarstvi Ruzicka, ale kdyby jste vedeli o necem lepsim… jsem z Benesovska, ale jsem schopen pro to dojet docela daleko. Mnozstvi nijak valne, mam jen louzi 60×20 m. s max. hloubkou 2,20 m Nevite, kde by se dala sehnat nasada nekolik kusu sumecka americkeho? (vim, ze je to nerad, ale kdyby byla zima, tak aby mi tam krome linu zbylo taky neco jineho.)
Fotky ryb chycených na popy?
17.6.2009 | okoun27 | Dravci | 2.850 zobrazení | 7 odpovědí
ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte
kde uvláčet candáty v noci a na co
10.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.840 zobrazení | 7 odpovědí
zacinam chytat candáty a zajimalo by me na co berou v jake hloubce vlacet na stojaku ,chytam v noci poradte mi dobre nastrahy a barvy!!
Obal na pruty,jaká značka?
30.5.2009 | v.lak | Obchod | 2.435 zobrazení | 6 odpovědí
Chci koupit 3 komorový obal na pruty a našel jsem od třech výrobců.Sema;Sona a Hodonský.Znáte je?Jaké máte zkušenosti a který by jste doporučily.
Lov ryb z hladiny
27.7.2008 | okoun27 | Plavaná | 22.851 zobrazení | 56 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s lovem na hladině na pečivo a na chleba.
Nejlepší feederový prut
11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 19.564 zobrazení | 48 odpovědí
jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???
jak vlacet na kopyto zejmena candaty
24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.807 zobrazení | 24 odpovědí
jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.