Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sankce za prestupky necteno

16.5.2007 | svaca | Legislativa | 31.783 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravim chytal jsem na chotovinskem potoku 1 je to nadrz do ktere se vleva potok ja chytal prave na potoce kde uz je soukroma voda a revir je pouze nadrz!byl jsem pristizen a byl mi odebran listek a jeste k tomu bez zapisu k vode!byl bych rd kdybyste mi nekdo napsal co mi hrozi jaky trest a tak!zatim nemam zadne prestupky!diky za kazdou informaci

Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa? necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.166 zobrazení | 34 odpovědí

Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.

Výrobky firmy RYNA s.r.o. necteno

15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.433 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.

Návleky na boty necteno

9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 3.877 zobrazení | 10 odpovědí

Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?

navijáky a pruty necteno

2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.494 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?

Nejlepsi barva twisteru necteno

5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.485 zobrazení | 9 odpovědí

Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....

vyber prutu necteno

22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.098 zobrazení | 8 odpovědí

chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???

kolik much necteno

28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 2.716 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.

boilies od chytiljsem.cz necteno

27.1.2014 | pytlak | Kaprařina | 2.709 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilisem od Chytila – Master Carp.Jak ho kapři berou popřípadě jaká příchuť boduje nejvíce.

Twistrování se splávkem necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 2.708 zobrazení | 7 odpovědí

přívlač trošku jinak

Překousnutý vlasec necteno

24.6.2007 | Ftmči | Přívlač | 2.326 zobrazení | 6 odpovědí

Určitě se vám také občas stává,že vám něaká ta kudla občas překousne vlasec,třeba při chytání okounů na twistříky.U jiných nástrah se mi to nestává.A mě by zajmalo,jak to dopadne s tou štičkou.Jestli to rozplave a haček vytřepe,nebo ne.

Anketa necteno

3.11.2006 | Kubajs | Ryby | 1.941 zobrazení | 5 odpovědí

Žádná anketa to není je to spíš taková sranda zkuste se podívat na netu a zkuste najít nedraší a nejlevnější(vla­čecí,muškařský,fe­eder,match,bo­lognese,teles­kop)prut a nejdražší a nejlevnější naviják?? Kdo najde nejlépe??

Vybava na feeder (predevsim vlasce) necteno

24.11.2011 | albi 82 | Feeder | 16.752 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj,porizuju si na pristi sezonu feeder a nejake to vybaveni,zatim nemam s touto technikou zadne zkusenosti.Prut jsem si vybral sema feeder z-force 3,6m a premyslim o navijaku shimano catana,tak budu rad za vase komentare k teto sestave a vase zkusenosti. Zajima me hlavne ale jaky zvolit vlasec jak kmenovy tak navazce. Predem dekuji za vase rady a komentare.

Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji? necteno

2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.669 zobrazení | 12 odpovědí

Křeslo F5r kde nejlevněji?Zdravim panove, mam recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji, a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji

Kam jít vláčet v okolí Prahy?? necteno

29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.287 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vlta­va

Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!! necteno

14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.278 zobrazení | 11 odpovědí

Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.503 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?

Vltava v Praze necteno

13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.112 zobrazení | 8 odpovědí

ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.

Echolot Humminbird Piranha Max 15x PT necteno

27.7.2008 | Bobs | Kaprařina | 3.108 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny nadšené kapraře potřeboval bych nejake zkusenosti s timto echolotem:)Chystám se ho koupit tak abych vedel do čeho du

Barvy woblerů necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.721 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké barvy wobleru preferujete na okouny a štiky ??? Jestli by bylo mozno foto vlozit.