Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

karabinka necteno

23.10.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 2.801 zobrazení | 7 odpovědí

Nedávno jsem při přívlači na berounce zasekl trofejního tloušťe -asi 60cm-,když jsem se pro ňej sehnul , tloušť sebou hodil a . přetrhl karabinku!!!! Stalo se vám to už taky ?

zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb necteno

26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.799 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.

Fotosoutěž selfie necteno

8.10.2014 | Téca | chytej.cz | 2.402 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny. Jsem poněkud rozčarován vyhlášením fotosoutěže na takovéto téma ;) Když vezmu v úvahu, že tyto prázdné snímky vídáme všichni na sociálních sítích dnes a denně, proč se jimi obtěžovat i na chytej.cz? Nehledě na to, že každé dosavadní fototéma bylo doprovázeno fotkami podobného rázu – fotky bez hlavy a paty, bez obsahu. Zatím vložené dva snímky má slova jen potvrzují, především Pozdrav z Moravy.

Vážený kolegové, máme se na co těšit. A redakci hodně štěstí při vyhlašování vítězů. S největší pravděpodobností jste si na sebe upletli bič ;) Dali jste volnou ruku i těm největším patlalům :) Tohle kolo by mohla být celkem prča :D

Sázava dnes mezi Ledčí a Havl. Brodem necteno

19.12.2005 | saky | Domácí revíry | 2.397 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj potřeboval bych info o tom jak vypadá Sázava mezi Ledčí n./Sáz. a Havl. Brodem. Ideálně by mě zajímala oblast okolo Světlý nad Sázavou (Sázava 12). Vypadá to, že letošní rozlučku s rybama absolvuju tam. Nevíte někdo jak to tam teď vypadá, jestli v tišinách nezamrzaj břehy, jestli dravci berou, jak je „teplá“ voda a tak… Případně jestli nemáte někdo předběžně chuť tak 27.12. zabrodit pod Světlou se mnou......

lov ryb na Lipně necteno

16.1.2011 | rikulda | Úspěchy | 11.644 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Dobrý den.Chystáme se s kamošema v pulce června na Lipno a nikdy sme tam nebily.Nemate někdo nějaké zkušenosti s lovem kapra a sumce.Prosím poradte.

Dilema s navijáky (Colmic nebo něco jineho) ? necteno

1.7.2006 | Jiřin | Navijáky | 5.621 zobrazení | 14 odpovědí

Dobrý den, ŘEším takové malé dilema. Chystám se koupit vláčecí navijá pro lehkou až střední přívlač (okoun,bolen, semtam nejaka sticka ci candat). A na jedné internetové stránce www.hobby-g.cz jsem objevil akci navijáků COLMIC, jaký je na ně váš názor, případně jiné navrhy na naviják do 800Kč PS: Jsem student moc peněz nemam :-/

Všem děkuji za příspěvky

Jaký si koupit feeder prut od Shimana. necteno

19.4.2005 | bobmobil | Pruty | 4.812 zobrazení | 12 odpovědí

Jsem zacinajici rybar (uz jsem 2× chytal) a chtel bych si zakoupit feederovy prut od Shimana. Jake jsou vase zkusenosti a kolik mam zainvestovat do prutu? Taky nevim jaky navijak. Dik za radu.

preparace hlavy dravcu na amaterské urovni necteno

1.10.2006 | holis | Ryby | 3.219 zobrazení | 8 odpovědí

Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).For­malin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje

ROBALL necteno

5.1.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 3.215 zobrazení | 8 odpovědí

Budu si kupovat roball a chtěl bych se zeptat, jakou velikost, klasický roball nebo mamut, nějaký tip, tip na internetový obchod a popřípadě nějaké rady k používání.

nasada do rybniku necteno

18.1.2005 | twert | Ryby | 3.211 zobrazení | 8 odpovědí

nemate nekdo kontakt na dobre – levne sadky? Drive jsem kupoval v Arybaz a neco malo sehnal pri vylovu okolnich rybnicku. Pludek, rocky… Letos se chystam do Chlumce… a nebo rybarstvi Ruzicka, ale kdyby jste vedeli o necem lepsim… jsem z Benesovska, ale jsem schopen pro to dojet docela daleko. Mnozstvi nijak valne, mam jen louzi 60×20 m. s max. hloubkou 2,20 m Nevite, kde by se dala sehnat nasada nekolik kusu sumecka americkeho? (vim, ze je to nerad, ale kdyby byla zima, tak aby mi tam krome linu zbylo taky neco jineho.)

Vltava v Praze necteno

13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.209 zobrazení | 8 odpovědí

ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.

Feeder od Mitchella necteno

28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.410 zobrazení | 6 odpovědí

chtěl jsem se zeptat na tenhle feeder do Mitchela http://www.tropicliberec.cz/…ak-maf-30-rd , máte s nim někdo skušenosti? naviják chci po nějakém čase vyměnit za lepší… doporučíte mi tenhle set nebo zamítnete?

rapala cd 01...countdown 2,5cm necteno

26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.406 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)

Navíjení vlasců a souvislost se ztrátou vlastností necteno

16.4.2005 | mirmen | Navijáky | 5.638 zobrazení | 14 odpovědí

Časopis RRR vloni uvěřejnil článek na téma monofily – vlastnosti. Pokud se vlasec navíjí zasucha a pak teprve k vodě, tak následuje : nahození, ukládání vlhké vrstvy na spodní suchý podklad, nahození … . Jenže, monofily také sáknou, vlhká vrstva se ukládá na cívku pevněji a vytváří větší tlak na podklad, který se rychleji deformuje, dochází k větší ztrátě kvality. Máte nějaké praktické zkušenosti??

Multiplikátory necteno

27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.629 zobrazení | 9 odpovědí

Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd

revír Blata3 okr.Prostějov necteno

5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.629 zobrazení | 9 odpovědí

byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu

Zelené peklo !!!???!!! necteno

14.8.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 3.222 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj rybáři.Prosím vás o pomoc mám na hladině rybníku zelenou vrstvu čehosi asi sinic a nevím jak s tím bojovat. Děkuji za pomoc.

Spořič s tematikou ryb necteno

21.11.2008 | Robur | Ryby | 2.828 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte o nějakém spořiči s tematikou akvárka či ryb? Dost jich bývá zavirovaných, takže tak. Díky

Zlomeny prut necteno

2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.823 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …

Rapala LC Long Casting Minnov necteno

8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 2.820 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, máte někd zkušenosti s woblerem LC Long Casting Minnov od Rapaly? Potřeboval bych o něm co nejvíc informací a nejsem moc sběhlý v angličtině, abych se podíval na rapala. com.