Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
jak sbalit 3dílný prut
22.7.2009 | Davulus | Pruty | 6.119 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus
revír Blata3 okr.Prostějov
5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.674 zobrazení | 9 odpovědí
byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu
Sázava dnes mezi Ledčí a Havl. Brodem
19.12.2005 | saky | Domácí revíry | 2.447 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych info o tom jak vypadá Sázava mezi Ledčí n./Sáz. a Havl. Brodem. Ideálně by mě zajímala oblast okolo Světlý nad Sázavou (Sázava 12). Vypadá to, že letošní rozlučku s rybama absolvuju tam. Nevíte někdo jak to tam teď vypadá, jestli v tišinách nezamrzaj břehy, jestli dravci berou, jak je „teplá“ voda a tak… Případně jestli nemáte někdo předběžně chuť tak 27.12. zabrodit pod Světlou se mnou......
rapala cd 01...countdown 2,5cm
26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.447 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)
Dyje
10.7.2009 | vionek | Domácí revíry | 2.444 zobrazení | 6 odpovědí
Chystám se na dovolenou na Moravu a chtěl bych zkusit kapry na Dyji.Poradí mi někdo,kam přibližně jet,nikdy jsem na Dyji nechytal.Dík za info.
Feeder od Mitchella
28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.444 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl jsem se zeptat na tenhle feeder do Mitchela http://www.tropicliberec.cz/…ak-maf-30-rd , máte s nim někdo skušenosti? naviják chci po nějakém čase vyměnit za lepší… doporučíte mi tenhle set nebo zamítnete?
Zahradní jezírka a rybníčky....
19.3.2009 | kuki1996 | Vaše názory | 160.831 zobrazení | 392 odpovědí
Zde si můžeme pokecat o naších nebo něčích zahradních jezírkách nebo rybníčkách.Také si předat své skušenosti a fígly…=)A pochulib se svími fotografiemi..svích ryb v jezírku…=)atd..
Navíjení vlasců a souvislost se ztrátou vlastností
16.4.2005 | mirmen | Navijáky | 5.727 zobrazení | 14 odpovědí
Časopis RRR vloni uvěřejnil článek na téma monofily – vlastnosti. Pokud se vlasec navíjí zasucha a pak teprve k vodě, tak následuje : nahození, ukládání vlhké vrstvy na spodní suchý podklad, nahození … . Jenže, monofily také sáknou, vlhká vrstva se ukládá na cívku pevněji a vytváří větší tlak na podklad, který se rychleji deformuje, dochází k větší ztrátě kvality. Máte nějaké praktické zkušenosti??
Multiplikátory
27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.685 zobrazení | 9 odpovědí
Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd
Vlačení
17.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.277 zobrazení | 8 odpovědí
Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?
Zelené peklo !!!???!!!
15.8.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 3.276 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj rybáři.Prosím vás o pomoc mám na hladině rybníku zelenou vrstvu čehosi asi sinic a nevím jak s tím bojovat. Děkuji za pomoc.
Vltava v Praze
13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.274 zobrazení | 8 odpovědí
ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.
Pomoc s výběrem pro začátečníka
4.1.2016 | Pajrou | Pruty | 2.874 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den, s novým rokem jsem si dal předsevzetí, že si o víkendech začnu rybařit a pročistit hlavu. Tak jak to dělával kdysi můj děda a já jsem chodíval s ním. No sám jsem to nikdy nezkoušel a tak jsem trochu hledal na netu. Že bych si koupil do začátku nějaký prut v akci našel jsem na jednom slevovém portálu zaměřeným právě na rybaření, prut který se mi líbí nevím zda sem mohu hodit odkaz no dam ho sem aby jste mi řekli zda se pro mě hodí prosím neukamenujte mě hned za to dík :) http://augere.cz/…llerproduct/#upl Chtěl bych chytat na přehradách žádná řeka. Byl by pro mě? Mě osobně se totiž moc líbí ale jak jsem psal zatím tomu nerozumím :D Jo a strop je 2000kč Díky moc za odpovědi
karabinka
23.10.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 2.865 zobrazení | 7 odpovědí
Nedávno jsem při přívlači na berounce zasekl trofejního tloušťe -asi 60cm-,když jsem se pro ňej sehnul , tloušť sebou hodil a . přetrhl karabinku!!!! Stalo se vám to už taky ?
Rapala LC Long Casting Minnov
8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 2.864 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, máte někd zkušenosti s woblerem LC Long Casting Minnov od Rapaly? Potřeboval bych o něm co nejvíc informací a nejsem moc sběhlý v angličtině, abych se podíval na rapala. com.
Harta a boilí?
11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.460 zobrazení | 6 odpovědí
Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,podzim,zima.
Echolot - system jednotek
2.2.2010 | JirkaT | Ostatní nádobíčko | 2.460 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, uvazuju o koupi echolotu Humminbird 570. Dival jsem se na ebay a ve statech je maji o dost levneji. Nevite nahodou jak to je s mericimi/zobrazujicimi jednotky? Vsude na obrazkach hloubku ukazuji ve stopach, rychlost v mph a teplotu ve farenheit. Je u techto pristroju moznost volby zobrazeni i v merickych jednotkach (metry, km/h, celsia)? Diky za zkusenosti/rady.
Anketa
3.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.046 zobrazení | 5 odpovědí
Žádná anketa to není je to spíš taková sranda zkuste se podívat na netu a zkuste najít nedraší a nejlevnější(vlačecí,muškařský,feeder,match,bolognese,teleskop)prut a nejdražší a nejlevnější naviják?? Kdo najde nejlépe??
Chytání na Orlíku
12.3.2006 | ČudlařX | Domácí revíry | 18.942 zobrazení | 46 odpovědí
Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,plavaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…
kam na kapry ve středních čechách??
25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.517 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…