Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kde uvláčet candáty v noci a na co necteno

10.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.719 zobrazení | 7 odpovědí

zacinam chytat candáty a zajimalo by me na co berou v jake hloubce vlacet na stojaku ,chytam v noci poradte mi dobre nastrahy a barvy!!

Feeder od Mitchella necteno

28.3.2010 | tjjack | Pruty | 2.333 zobrazení | 6 odpovědí

chtěl jsem se zeptat na tenhle feeder do Mitchela http://www.tropicliberec.cz/…ak-maf-30-rd , máte s nim někdo skušenosti? naviják chci po nějakém čase vyměnit za lepší… doporučíte mi tenhle set nebo zamítnete?

Guma nebo něco jinýho necteno

18.11.2006 | Sniper001 | Přívlač | 2.332 zobrazení | 6 odpovědí

Co více preferujete?Je to guma nebo rotačka,wobler a tak dále?

oblečení na podzim necteno

20.9.2013 | sidla | Ostatní nádobíčko | 20.734 zobrazení | 53 odpovědí

tak Nám už začíná pomalu,ale jistě podzim a zajímalo by mě v čem chodíte na ryby. nejlíp nějaký komplet na podzim až skoro zimu,nejsem náročný.vkládejte prosím fotky – popisky – odkazy. budu za každou radu rád.dík cena ±4500

Rapala Clackin Minnow necteno

19.10.2012 | henny | Přívlač | 6.252 zobrazení | 16 odpovědí

Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo

revír Blata3 okr.Prostějov necteno

5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.519 zobrazení | 9 odpovědí

byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu

Zelené peklo !!!???!!! necteno

15.8.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 3.131 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj rybáři.Prosím vás o pomoc mám na hladině rybníku zelenou vrstvu čehosi asi sinic a nevím jak s tím bojovat. Děkuji za pomoc.

zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb necteno

26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.734 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.

Berounka necteno

26.8.2006 | Libor | Přívlač | 2.346 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chci se vás zepat jaké máte v posledních letech zkušenosti s Berounkou. Mě připadá vyrybněná. Víte čím to je? Díky

Harta a boilí? necteno

11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.345 zobrazení | 6 odpovědí

Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,pod­zim,zima.

Poraďte prosím. necteno

28.5.2009 | Beer.Beda | Pruty | 1.954 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj kolegové rybáři, prosím vás o radu.Chci si koupit vláčák, který by měl splňovat tyto parametry:děličku 2.70, 15–40g± a cena cca 2000kč.Zítra dopoledne se chci po něčem poohlédnout tak mi dejte nějaký tip.Děkuji.

PC Hra F-19 Stealth Fighter necteno

13.8.2007 | Švejk | chytej.cz | 5.889 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, před 18 lety jsem hrál skvělej simulátor F-19, po dlouhé době jsem se k této hře znovu dostal, prohledal jsem internet ale nemůžu najít ovládání startu motorů. Jestli jste to někdo někdy hrál a vzpomenete si, tak to sem dejte, nebo osobka. Díky

Co se stalo? necteno

4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.317 zobrazení | 11 odpovědí

Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?

Naviják na položenou necteno

11.8.2013 | bořek | Navijáky | 3.915 zobrazení | 10 odpovědí

zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.

Jaký z těchto navijáků? necteno

7.1.2017 | sachista | Kaprařina | 2.750 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím rybáři, mám na Vás menší dotaz. Budu si letos kupovat nové navijáky na klasickou položenou s volnoběžkou a vybírám mezi Okuma Longbow xt baitfeeder (http://navijaky.heureka.cz/…w-xt-bf-665/ ) a mezi Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 ( http://navijaky.heureka.cz/…r-6pif-5500/#…) neřeším teď velikost cívky, jde mi spíš o spolehlivost a kvalitu, nerad bych za rok musel kupovat nové. Díky za názory

Spořič s tematikou ryb necteno

21.11.2008 | Robur | Ryby | 2.746 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte o nějakém spořiči s tematikou akvárka či ryb? Dost jich bývá zavirovaných, takže tak. Díky

Návnada necteno

5.2.2016 | MOL | Vaše názory | 2.746 zobrazení | 7 odpovědí

Na jakou návnadu se teď vyplatí chytat? Zkoušeli jste někdo rohlíkové boilie? Mě se dneska osvědčilo domácí boilie s příchutí perníku. A co vy? Jakou máte vychytávku na zimu?

Rapala LC Long Casting Minnov necteno

8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 2.745 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, máte někd zkušenosti s woblerem LC Long Casting Minnov od Rapaly? Potřeboval bych o něm co nejvíc informací a nejsem moc sběhlý v angličtině, abych se podíval na rapala. com.

Echolot - system jednotek necteno

2.2.2010 | JirkaT | Ostatní nádobíčko | 2.357 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, uvazuju o koupi echolotu Humminbird 570. Dival jsem se na ebay a ve statech je maji o dost levneji. Nevite nahodou jak to je s mericimi/zo­brazujicimi jednotky? Vsude na obrazkach hloubku ukazuji ve stopach, rychlost v mph a teplotu ve farenheit. Je u techto pristroju moznost volby zobrazeni i v merickych jednotkach (metry, km/h, celsia)? Diky za zkusenosti/rady.

Jihlava 2 - Dravci necteno

6.8.2007 | jkr | Domácí revíry | 1.964 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj ,jezdi nekdo na Jihlavu 2 ,nad Cvrcovicky splav?Ja jsem tam letos bezribka,do jakeho useku chodite..