Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 19.833 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

kam na kapry ve středních čechách?? necteno

25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.571 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…

revír Blata3 okr.Prostějov necteno

5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.721 zobrazení | 9 odpovědí

byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu

Vltava v Praze necteno

13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.309 zobrazení | 8 odpovědí

ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.

Chytáte ryby z nafukovacího člunu? necteno

17.9.2006 | PowerBait | Ryby | 2.895 zobrazení | 7 odpovědí

Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.

Rapala LC Long Casting Minnov necteno

8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 2.890 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, máte někd zkušenosti s woblerem LC Long Casting Minnov od Rapaly? Potřeboval bych o něm co nejvíc informací a nejsem moc sběhlý v angličtině, abych se podíval na rapala. com.

karabinka necteno

23.10.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 2.889 zobrazení | 7 odpovědí

Nedávno jsem při přívlači na berounce zasekl trofejního tloušťe -asi 60cm-,když jsem se pro ňej sehnul , tloušť sebou hodil a . přetrhl karabinku!!!! Stalo se vám to už taky ?

rapala cd 01...countdown 2,5cm necteno

26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.478 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)

Dyje necteno

10.7.2009 | vionek | Domácí revíry | 2.476 zobrazení | 6 odpovědí

Chystám se na dovolenou na Moravu a chtěl bych zkusit kapry na Dyji.Poradí mi někdo,kam přibližně jet,nikdy jsem na Dyji nechytal.Dík za info.

Sázava dnes mezi Ledčí a Havl. Brodem necteno

19.12.2005 | saky | Domácí revíry | 2.475 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj potřeboval bych info o tom jak vypadá Sázava mezi Ledčí n./Sáz. a Havl. Brodem. Ideálně by mě zajímala oblast okolo Světlý nad Sázavou (Sázava 12). Vypadá to, že letošní rozlučku s rybama absolvuju tam. Nevíte někdo jak to tam teď vypadá, jestli v tišinách nezamrzaj břehy, jestli dravci berou, jak je „teplá“ voda a tak… Případně jestli nemáte někdo předběžně chuť tak 27.12. zabrodit pod Světlou se mnou......

Zahradní jezírka a rybníčky.... necteno

19.3.2009 | kuki1996 | Vaše názory | 162.442 zobrazení | 392 odpovědí

Zde si můžeme pokecat o naších nebo něčích zahradních jezírkách nebo rybníčkách.Také si předat své skušenosti a fígly…=)A pochulib se svími fotografiemi..svích ryb v jezírku…=)atd..

Chytání na Orlíku necteno

12.3.2006 | ČudlařX | Domácí revíry | 19.050 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,pla­vaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…

Multiplikátory necteno

27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.738 zobrazení | 9 odpovědí

Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd

Spořič s tematikou ryb necteno

21.11.2008 | Robur | Ryby | 2.910 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte o nějakém spořiči s tematikou akvárka či ryb? Dost jich bývá zavirovaných, takže tak. Díky

zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb necteno

26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.907 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.

hledání ryb necteno

29.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.902 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.

Ulomené koncové očko špičky feederu necteno

18.4.2005 | Ebobo | Pruty | 2.899 zobrazení | 7 odpovědí

Ulomilo se nám koncové očko výměnné feederové špičky,ne celý díl,ale očko s materiálem. Očko už je vyčištené,ale máme problém,jaké použít lepidlo nebo směs lepidel. Co vy na to? pozn.špička má gramáž 1/2 oz.

Harta a boilí? necteno

11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.487 zobrazení | 6 odpovědí

Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,pod­zim,zima.

Anketa necteno

3.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.075 zobrazení | 5 odpovědí

Žádná anketa to není je to spíš taková sranda zkuste se podívat na netu a zkuste najít nedraší a nejlevnější(vla­čecí,muškařský,fe­eder,match,bo­lognese,teles­kop)prut a nejdražší a nejlevnější naviják?? Kdo najde nejlépe??

Povolenka - poradte necteno

8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.941 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc