Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
PC Hra F-19 Stealth Fighter
13.8.2007 | Švejk | chytej.cz | 6.179 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, před 18 lety jsem hrál skvělej simulátor F-19, po dlouhé době jsem se k této hře znovu dostal, prohledal jsem internet ale nemůžu najít ovládání startu motorů. Jestli jste to někdo někdy hrál a vzpomenete si, tak to sem dejte, nebo osobka. Díky
FEEDER
18.10.2005 | vsetinek | Feeder | 3.296 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu
Twistrování se splávkem
10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 2.885 zobrazení | 7 odpovědí
přívlač trošku jinak
Spořič s tematikou ryb
21.11.2008 | Robur | Ryby | 2.883 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte o nějakém spořiči s tematikou akvárka či ryb? Dost jich bývá zavirovaných, takže tak. Díky
zarybnění ve stř. čechách- jaké jsou kde druhy ryb
26.5.2010 | Pčr | Domácí revíry | 2.879 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny příznivce, rád bych zjistil dle vašich úlovků, jaké je kde zarybnění. Rád bych se dozvěděl jaké ryby na určitých revírech jsou. Nerad bych si vyjel na ryby a pokoušel se o dravce na revíru, ve kterém ani není. Díky za příspěvky.
Ulomené koncové očko špičky feederu
18.4.2005 | Ebobo | Pruty | 2.876 zobrazení | 7 odpovědí
Ulomilo se nám koncové očko výměnné feederové špičky,ne celý díl,ale očko s materiálem. Očko už je vyčištené,ale máme problém,jaké použít lepidlo nebo směs lepidel. Co vy na to? pozn.špička má gramáž 1/2 oz.
hledání ryb
29.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.876 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.
Chytáte ryby z nafukovacího člunu?
17.9.2006 | PowerBait | Ryby | 2.875 zobrazení | 7 odpovědí
Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.
Fluorocarbon nebo monofil????
27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 7.026 zobrazení | 17 odpovědí
Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!
preparace hlavy dravcu na amaterské urovni
1.10.2006 | holis | Ryby | 3.305 zobrazení | 8 odpovědí
Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).Formalin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje
montáž..
29.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.303 zobrazení | 8 odpovědí
Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…
Zlomeny prut
2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.897 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …
Guma nebo něco jinýho
18.11.2006 | Sniper001 | Přívlač | 2.483 zobrazení | 6 odpovědí
Co více preferujete?Je to guma nebo rotačka,wobler a tak dále?
Fotosoutěž selfie
8.10.2014 | Téca | chytej.cz | 2.479 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny. Jsem poněkud rozčarován vyhlášením fotosoutěže na takovéto téma ;) Když vezmu v úvahu, že tyto prázdné snímky vídáme všichni na sociálních sítích dnes a denně, proč se jimi obtěžovat i na chytej.cz? Nehledě na to, že každé dosavadní fototéma bylo doprovázeno fotkami podobného rázu – fotky bez hlavy a paty, bez obsahu. Zatím vložené dva snímky má slova jen potvrzují, především Pozdrav z Moravy.
Vážený kolegové, máme se na co těšit. A redakci hodně štěstí při vyhlašování vítězů. S největší pravděpodobností jste si na sebe upletli bič ;) Dali jste volnou ruku i těm největším patlalům :) Tohle kolo by mohla být celkem prča :D
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 13.293 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…
Povolenka - poradte
8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.864 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc
OKOUNEK PSTRUHOVÝ
8.1.2013 | casper | Dravci | 10.800 zobrazení | 26 odpovědí
Okounek pstruhový – pro
mě velmi zajímavý dravec už jedn díky svojí minimální populaci v ČR,
chtěl jsem se zeptat, jestli je vůbec reálné cíleně tento druh ulovit na
některém ze svazových revírů ČR. Četl jsem o něm spoustu článků,
včetně informace o jeho pokusném chovu v jižních Čechách, viděl jsem
ho i v akváriu rybářského svazu na veletrhu moderní rybář, chci se
proto touto cestou zeptat, jestli měl někdo úspěch s cíleným lovem tohoto
dravce. Díky za každou odpověď i případné rady ;)
Vaňova velká rybí kuchařka
11.2.2006 | mirmen | Recepty | 6.236 zobrazení | 15 odpovědí
Prošla Vám někomu rukama?
V poslední době se dost zajímám o staré recepty, které upadají
v zapomnění. Jindřich Vaňha měl Rybí prodejnu v Praze ( dokonce tam byla
jeho jménem označena pasáž), velkoobchod s rybami, k 10. výročí
založení své firmy vydal Velkou rybí kuchařku ( snad někdy ve 20.tých
letech min.století, možná dříve).
Barva woblerů
6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.144 zobrazení | 10 odpovědí
Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.
žralok lidožravý
10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.324 zobrazení | 8 odpovědí
se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?