Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře.
6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 22.019 zobrazení | 56 odpovědí
Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.
Jakou velikost navijáku Shimano Catana ?
6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.652 zobrazení | 50 odpovědí
Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky
JAK NA KAPRY?(bez boilí)
26.10.2004 | Ciffik | Kaprařina | 10.637 zobrazení | 27 odpovědí
jsem velký smolař co se kaprů týče. kamarádi a rodiče jsou z toho na nervy jelikož když závodím,vždycky nějakého toho kapříka chytím(bohužel si ho nemohu ponechat) . aspoň na ty vánoce bych jednoho chtěl. prosím prosím nějaké návody ,triky,hlavně nástrahy …(hodlám chytat na položenou) díky…
Melasa
17.3.2013 | Bulldog.o | Feeder | 7.859 zobrazení | 20 odpovědí
Vážení přátelé, dostal jsem lahvičku „melasy“ a nikdy jsem ji nepoužíval. Nemůžete se někdo podělit o nějaké zkušenosti s tímto přípravkem. Množství melasy do krmení? dipování melasou? Vhodnost? apod… Vím, že na zadní etiketě je jakýsi návod, ale je to klasika „super, nejlepší, kapři 100kg, mistr světa“.....
Multiplikátory
27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.547 zobrazení | 9 odpovědí
Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd
ROBALL
5.1.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 3.148 zobrazení | 8 odpovědí
Budu si kupovat roball a chtěl bych se zeptat, jakou velikost, klasický roball nebo mamut, nějaký tip, tip na internetový obchod a popřípadě nějaké rady k používání.
nasada do rybniku
18.1.2005 | twert | Ryby | 3.145 zobrazení | 8 odpovědí
nemate nekdo kontakt na dobre – levne sadky? Drive jsem kupoval v Arybaz a neco malo sehnal pri vylovu okolnich rybnicku. Pludek, rocky… Letos se chystam do Chlumce… a nebo rybarstvi Ruzicka, ale kdyby jste vedeli o necem lepsim… jsem z Benesovska, ale jsem schopen pro to dojet docela daleko. Mnozstvi nijak valne, mam jen louzi 60×20 m. s max. hloubkou 2,20 m Nevite, kde by se dala sehnat nasada nekolik kusu sumecka americkeho? (vim, ze je to nerad, ale kdyby byla zima, tak aby mi tam krome linu zbylo taky neco jineho.)
lov na podvodák
2.9.2015 | oko oko | Sumcařina | 3.145 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím…potřeboval bych malinko poradit. Lovím sumce na Laby pomocí podvodního splávku, kdy jednohák je umístěn na hřbetu a trojháček bud v přední ploutvičce a nebo v ocasní. Po každém záběru, kdy trhací vlasec je 35, sekám většinou do prázdna…chtěl bych poradit, jak popřípadě jinak zaháknout nástražní rybku, nebo už opravdu nevím
Znojmo zavodní tým přívlač
27.5.2014 | Petr Halicek | Přívlač | 1.972 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěl jsem se prosím vás zeptat jestli je možnost je připojit k nějakému zavodnímu týmu v přívlači či jestli by měl někdo zajem založit společně nový ?
Za odpovědi které budou prosím vás objektivní a k věci předem děkuji.
S pozdravem Petr Halíček
Jihlava 2 - Dravci
6.8.2007 | jkr | Domácí revíry | 1.965 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj ,jezdi nekdo na Jihlavu 2 ,nad Cvrcovicky splav?Ja jsem tam letos bezribka,do jakeho useku chodite..
Nejlepší feederový prut
11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 18.936 zobrazení | 48 odpovědí
jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 12.638 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…
lov ryb na Lipně
16.1.2011 | rikulda | Úspěchy | 11.448 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Dobrý den.Chystáme se s kamošema v pulce června na Lipno a nikdy sme tam nebily.Nemate někdo nějaké zkušenosti s lovem kapra a sumce.Prosím poradte.
Dilema s navijáky (Colmic nebo něco jineho) ?
1.7.2006 | Jiřin | Navijáky | 5.534 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, ŘEším takové malé dilema. Chystám se koupit vláčecí navijá pro lehkou až střední přívlač (okoun,bolen, semtam nejaka sticka ci candat). A na jedné internetové stránce www.hobby-g.cz jsem objevil akci navijáků COLMIC, jaký je na ně váš názor, případně jiné navrhy na naviják do 800Kč PS: Jsem student moc peněz nemam :-/
Všem děkuji za příspěvky
Jaký si koupit feeder prut od Shimana.
19.4.2005 | bobmobil | Pruty | 4.743 zobrazení | 12 odpovědí
Jsem zacinajici rybar (uz jsem 2× chytal) a chtel bych si zakoupit feederovy prut od Shimana. Jake jsou vase zkusenosti a kolik mam zainvestovat do prutu? Taky nevim jaky navijak. Dik za radu.
Mníci
20.11.2006 | Mirus | Ostatní ryby | 3.958 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jestli se vám daří v těchto měsících chytat mníky a jak ? Dík předem !!!
FEEDER
18.10.2005 | vsetinek | Feeder | 3.161 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu
Ulomené koncové očko špičky feederu
18.4.2005 | Ebobo | Pruty | 2.768 zobrazení | 7 odpovědí
Ulomilo se nám koncové očko výměnné feederové špičky,ne celý díl,ale očko s materiálem. Očko už je vyčištené,ale máme problém,jaké použít lepidlo nebo směs lepidel. Co vy na to? pozn.špička má gramáž 1/2 oz.
Chytáte ryby z nafukovacího člunu?
17.9.2006 | PowerBait | Ryby | 2.767 zobrazení | 7 odpovědí
Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.
hledání ryb
29.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.764 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.