Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Echolot - system jednotek
2.2.2010 | JirkaT | Ostatní nádobíčko | 2.422 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, uvazuju o koupi echolotu Humminbird 570. Dival jsem se na ebay a ve statech je maji o dost levneji. Nevite nahodou jak to je s mericimi/zobrazujicimi jednotky? Vsude na obrazkach hloubku ukazuji ve stopach, rychlost v mph a teplotu ve farenheit. Je u techto pristroju moznost volby zobrazeni i v merickych jednotkach (metry, km/h, celsia)? Diky za zkusenosti/rady.
Harta a boilí?
11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.421 zobrazení | 6 odpovědí
Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,podzim,zima.
Guma nebo něco jinýho
18.11.2006 | Sniper001 | Přívlač | 2.420 zobrazení | 6 odpovědí
Co více preferujete?Je to guma nebo rotačka,wobler a tak dále?
Anketa
3.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.013 zobrazení | 5 odpovědí
Žádná anketa to není je to spíš taková sranda zkuste se podívat na netu a zkuste najít nedraší a nejlevnější(vlačecí,muškařský,feeder,match,bolognese,teleskop)prut a nejdražší a nejlevnější naviják?? Kdo najde nejlépe??
Zahradní jezírka a rybníčky....
19.3.2009 | kuki1996 | Vaše názory | 158.688 zobrazení | 392 odpovědí
Zde si můžeme pokecat o naších nebo něčích zahradních jezírkách nebo rybníčkách.Také si předat své skušenosti a fígly…=)A pochulib se svími fotografiemi..svích ryb v jezírku…=)atd..
Lov ryb z hladiny
27.7.2008 | okoun27 | Plavaná | 22.660 zobrazení | 56 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s lovem na hladině na pečivo a na chleba.
Co sem to chytnul?
20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 5.256 zobrazení | 13 odpovědí
Lapnul jsem tuto rybu, delka
43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba
vracena vode.
FEEDER
18.10.2005 | vsetinek | Feeder | 3.240 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu
Vlačení
17.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.239 zobrazení | 8 odpovědí
Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?
Ulomené koncové očko špičky feederu
18.4.2005 | Ebobo | Pruty | 2.837 zobrazení | 7 odpovědí
Ulomilo se nám koncové očko výměnné feederové špičky,ne celý díl,ale očko s materiálem. Očko už je vyčištené,ale máme problém,jaké použít lepidlo nebo směs lepidel. Co vy na to? pozn.špička má gramáž 1/2 oz.
boilies od chytiljsem.cz
27.1.2014 | pytlak | Kaprařina | 2.835 zobrazení | 7 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilisem od Chytila – Master Carp.Jak ho kapři berou popřípadě jaká příchuť boduje nejvíce.
hledání ryb
28.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.830 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.
Překousnutý vlasec
24.6.2007 | Ftmči | Přívlač | 2.425 zobrazení | 6 odpovědí
Určitě se vám také občas stává,že vám něaká ta kudla občas překousne vlasec,třeba při chytání okounů na twistříky.U jiných nástrah se mi to nestává.A mě by zajmalo,jak to dopadne s tou štičkou.Jestli to rozplave a haček vytřepe,nebo ne.
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 13.022 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…
jak vlacet na kopyto zejmena candaty
24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.740 zobrazení | 24 odpovědí
jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.
Fluorocarbon nebo monofil????
27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 6.914 zobrazení | 17 odpovědí
Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!
Chytáte ryby z nafukovacího člunu?
17.9.2006 | PowerBait | Ryby | 2.840 zobrazení | 7 odpovědí
Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.
kalná voda
18.5.2006 | sethy | Ryby | 2.032 zobrazení | 5 odpovědí
Na co chytat v kalne vode a hlavne co? napadly me parmy ale voda je fakt dost zakalena. kdyz do ni dam ruku po zapesti tak nevidim ani prsty. Ma to vubec cenu?
Chytání na Orlíku
12.3.2006 | ČudlařX | Domácí revíry | 18.797 zobrazení | 46 odpovědí
Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,plavaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…
kam na kapry ve středních čechách??
25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.442 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…