Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Začátečník rybaří v Kanadě necteno

6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 13.426 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…

Lowrance Mark-5x a Humminbird 570x Který je lepší pro lov sumců? necteno

27.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 11.340 zobrazení | 27 odpovědí

Lowrance Mark-5× a Humminbird 570× Který je lepší pro lov sumců?

Zdravím, byl bych moc rád kdyby mě někdo poradil ohledně těchto dvou Echolotů, ale sám osobně se přikláním ke Lowranci 5× pokud by byl ještě jiný lepší echolot těchto dvou značek prosím poraďte a pošlete odkazy http://www.normark.cz/…hfinder-570x http://www.grundik.cz/…-5x-pro.html

Fluorocarbon nebo monofil???? necteno

27.9.2015 | Pityu | Vaše názory | 7.137 zobrazení | 17 odpovědí

Žádám rybáře o názory a zkušenosti s fluorocarbonem! Jako například používání jako kmenový vlasec namísto monofilu!

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.195 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc

Jaky tripod do 2500Kc necteno

14.11.2008 | smates | Ostatní nádobíčko | 3.366 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim,potrebuju nejaky slusny tripod a musim se vejit do max 2500Kc.Vim ze za tuhle cenu to nebude zadna pecka ale potrebuju vybrat nejaky ten lepsi mezi tema levnejsima.Dik

Matchový prut necteno

11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.364 zobrazení | 8 odpovědí

cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory

žralok lidožravý necteno

10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.355 zobrazení | 8 odpovědí

se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?

Zlomeny prut necteno

2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.942 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …

boilies od chytiljsem.cz necteno

27.1.2014 | pytlak | Kaprařina | 2.941 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilisem od Chytila – Master Carp.Jak ho kapři berou popřípadě jaká příchuť boduje nejvíce.

Výbava Přívlač necteno

19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.937 zobrazení | 7 odpovědí

Napište vaši vybavu na přívlač?? A vaší nejoblíbenější ry­bu?

Lehátko necteno

11.9.2005 | palcat | Kaprařina | 2.523 zobrazení | 6 odpovědí

Chci si koupit lehátko a rád bych znal váš názor na model od firmy Sona – galant extra , vaše zkušenosti s ním , popřípadě se srovnatelnou konkurencí. Moc dík

Moravice necteno

19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 26.547 zobrazení | 63 odpovědí

Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duho­vého,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,ploti­ce,okouna a štiky je varující.

Kukuřice - kde koupit? necteno

19.7.2006 | jirkab | Ryby | 10.974 zobrazení | 26 odpovědí

Kde koupit kukuřici v množství cca 10 až 20 kg v Praze?

tolstolobici necteno

29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.719 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky

Vlasec Shimano Technium Line necteno

20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 8.029 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.

Woblery Yo-zuni necteno

17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 5.066 zobrazení | 12 odpovědí

V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík

Měření ryby necteno

9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.800 zobrazení | 9 odpovědí

Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …

lov na podvodák necteno

2.9.2015 | oko oko | Sumcařina | 3.375 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím…potřeboval bych malinko poradit. Lovím sumce na Laby pomocí podvodního splávku, kdy jednohák je umístěn na hřbetu a trojháček bud v přední ploutvičce a nebo v ocasní. Po každém záběru, kdy trhací vlasec je 35, sekám většinou do prázdna…chtěl bych poradit, jak popřípadě jinak zaháknout nástražní rybku, nebo už opravdu nevím

Legendarni VASKOVKY necteno

8.11.2005 | Lipo | Přívlač | 2.958 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj vsichni. Schanim rotacky od pana Vaska a nemuzu na ne nikde sehnat inzerat. Ani tady na netu ne. Date mi nekdo kontakt????Predem Dekuju!!

parma necteno

8.6.2005 | frenki | Přívlač | 2.533 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat na co chytím parmu na přívlač? chytám na řece. jaka nástraha je na parmu při vláčení nejlepší? poradte!!!