Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 6.300 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

Vaňova velká rybí kuchařka necteno

11.2.2006 | mirmen | Recepty | 6.290 zobrazení | 15 odpovědí

Prošla Vám někomu rukama?
V poslední době se dost zajímám o staré recepty, které upadají v zapomnění. Jindřich Vaňha měl Rybí prodejnu v Praze ( dokonce tam byla jeho jménem označena pasáž), velkoobchod s rybami, k 10. výročí založení své firmy vydal Velkou rybí kuchařku ( snad někdy ve 20.tých letech min.století, možná dříve).

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.198 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc

Barva woblerů necteno

6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.194 zobrazení | 10 odpovědí

Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.

Matchový prut necteno

11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.368 zobrazení | 8 odpovědí

cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory

žralok lidožravý necteno

10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.358 zobrazení | 8 odpovědí

se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?

boilies od chytiljsem.cz necteno

27.1.2014 | pytlak | Kaprařina | 2.947 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilisem od Chytila – Master Carp.Jak ho kapři berou popřípadě jaká příchuť boduje nejvíce.

Zlomeny prut necteno

2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.944 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …

Výbava Přívlač necteno

19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.937 zobrazení | 7 odpovědí

Napište vaši vybavu na přívlač?? A vaší nejoblíbenější ry­bu?

Lehátko necteno

11.9.2005 | palcat | Kaprařina | 2.525 zobrazení | 6 odpovědí

Chci si koupit lehátko a rád bych znal váš názor na model od firmy Sona – galant extra , vaše zkušenosti s ním , popřípadě se srovnatelnou konkurencí. Moc dík

Moravice necteno

19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 26.559 zobrazení | 63 odpovědí

Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duho­vého,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,ploti­ce,okouna a štiky je varující.

Kukuřice - kde koupit? necteno

19.7.2006 | jirkab | Ryby | 10.976 zobrazení | 26 odpovědí

Kde koupit kukuřici v množství cca 10 až 20 kg v Praze?

tolstolobici necteno

29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.720 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky

Vlasec Shimano Technium Line necteno

20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 8.029 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.

Woblery Yo-zuni necteno

17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 5.070 zobrazení | 12 odpovědí

V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík

Měření ryby necteno

9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.803 zobrazení | 9 odpovědí

Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …

lov na podvodák necteno

2.9.2015 | oko oko | Sumcařina | 3.375 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím…potřeboval bych malinko poradit. Lovím sumce na Laby pomocí podvodního splávku, kdy jednohák je umístěn na hřbetu a trojháček bud v přední ploutvičce a nebo v ocasní. Po každém záběru, kdy trhací vlasec je 35, sekám většinou do prázdna…chtěl bych poradit, jak popřípadě jinak zaháknout nástražní rybku, nebo už opravdu nevím

Jaky tripod do 2500Kc necteno

14.11.2008 | smates | Ostatní nádobíčko | 3.371 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim,potrebuju nejaky slusny tripod a musim se vejit do max 2500Kc.Vim ze za tuhle cenu to nebude zadna pecka ale potrebuju vybrat nejaky ten lepsi mezi tema levnejsima.Dik

"ABSŤÁK" necteno

1.1.2005 | ywan | Ryby | 2.533 zobrazení | 6 odpovědí

Čo budete robit kým nezačne nová sezóna?

parma necteno

8.6.2005 | frenki | Přívlač | 2.533 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat na co chytím parmu na přívlač? chytám na řece. jaka nástraha je na parmu při vláčení nejlepší? poradte!!!