Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaky tripod do 2500Kc necteno

14.11.2008 | smates | Ostatní nádobíčko | 3.322 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim,potrebuju nejaky slusny tripod a musim se vejit do max 2500Kc.Vim ze za tuhle cenu to nebude zadna pecka ale potrebuju vybrat nejaky ten lepsi mezi tema levnejsima.Dik

boilies od chytiljsem.cz necteno

27.1.2014 | pytlak | Kaprařina | 2.910 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilisem od Chytila – Master Carp.Jak ho kapři berou popřípadě jaká příchuť boduje nejvíce.

Výbava Přívlač necteno

19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.904 zobrazení | 7 odpovědí

Napište vaši vybavu na přívlač?? A vaší nejoblíbenější ry­bu?

woblere STORM necteno

31.3.2005 | RASTOK | Přívlač | 2.899 zobrazení | 7 odpovědí

Má niekto internetovú adresu na ponukový katalog STORM-u, alebo, kde by som mohol cez internet tieto woblere objednať. vopred ďakujem

Překousnutý vlasec necteno

24.6.2007 | Ftmči | Přívlač | 2.487 zobrazení | 6 odpovědí

Určitě se vám také občas stává,že vám něaká ta kudla občas překousne vlasec,třeba při chytání okounů na twistříky.U jiných nástrah se mi to nestává.A mě by zajmalo,jak to dopadne s tou štičkou.Jestli to rozplave a haček vytřepe,nebo ne.

Švédská jezera a chytání štik necteno

26.2.2011 | LeoC | Přívlač | 44.183 zobrazení | 106 odpovědí

Plánujeme na září týdenní chytačku ve Švédsku a nejsme zcela rozhodnuti o lokalitě. Přivítáme jakékoliv zkušenosti, rady a tipy, do kterého místa, jakou cestou a s jakýma vybavením vyrazit.

Pruty NORSTREAM necteno

10.5.2010 | HaD | Přívlač | 36.219 zobrazení | 87 odpovědí

Tento víkend jsem měl možnost chytat s prutem této značky a musím říct, že mě velice zaujaly a jak designem, tak především akcí a výkonem. Máte s těmito pruty zkušenosti? Uvažuji o něm a zajímají mě názory.

Lowrance Mark-5x a Humminbird 570x Který je lepší pro lov sumců? necteno

27.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 11.266 zobrazení | 27 odpovědí

Lowrance Mark-5× a Humminbird 570× Který je lepší pro lov sumců?

Zdravím, byl bych moc rád kdyby mě někdo poradil ohledně těchto dvou Echolotů, ale sám osobně se přikláním ke Lowranci 5× pokud by byl ještě jiný lepší echolot těchto dvou značek prosím poraďte a pošlete odkazy http://www.normark.cz/…hfinder-570x http://www.grundik.cz/…-5x-pro.html

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.164 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc

Matchový prut necteno

11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.331 zobrazení | 8 odpovědí

cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory

lov na podvodák necteno

2.9.2015 | oko oko | Sumcařina | 3.331 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím…potřeboval bych malinko poradit. Lovím sumce na Laby pomocí podvodního splávku, kdy jednohák je umístěn na hřbetu a trojháček bud v přední ploutvičce a nebo v ocasní. Po každém záběru, kdy trhací vlasec je 35, sekám většinou do prázdna…chtěl bych poradit, jak popřípadě jinak zaháknout nástražní rybku, nebo už opravdu nevím

parma necteno

8.6.2005 | frenki | Přívlač | 2.503 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat na co chytím parmu na přívlač? chytám na řece. jaka nástraha je na parmu při vláčení nejlepší? poradte!!!

"ABSŤÁK" necteno

1.1.2005 | ywan | Ryby | 2.500 zobrazení | 6 odpovědí

Čo budete robit kým nezačne nová sezóna?

Lehátko necteno

11.9.2005 | palcat | Kaprařina | 2.498 zobrazení | 6 odpovědí

Chci si koupit lehátko a rád bych znal váš názor na model od firmy Sona – galant extra , vaše zkušenosti s ním , popřípadě se srovnatelnou konkurencí. Moc dík

Jihlava 2 - Dravci necteno

6.8.2007 | jkr | Domácí revíry | 2.081 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj ,jezdi nekdo na Jihlavu 2 ,nad Cvrcovicky splav?Ja jsem tam letos bezribka,do jakeho useku chodite..

Nutno Krmit ??? necteno

27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.819 zobrazení | 64 odpovědí

Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi

Sumeček americký necteno

22.4.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 21.314 zobrazení | 51 odpovědí

Mám dotaz ohledně této ryby. Teď jsem potkal kámoše, který říkal, že pod splavem, kde je asi metr hloubky, chytil sumečka amerického velikosti 40cm na bílé červi. Je to teď možné?Zabývá se tu někdo cíleným lovem této ryby?Budu rád,když mi sdělíte vaše postřehy z lovu sumečků.

Vlasec Shimano Technium Line necteno

20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.960 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.

Woblery Yo-zuni necteno

17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 5.020 zobrazení | 12 odpovědí

V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík

Měření ryby necteno

9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.768 zobrazení | 9 odpovědí

Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …