Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Barva woblerů
6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.079 zobrazení | 10 odpovědí
Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.
Měření ryby
9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.674 zobrazení | 9 odpovědí
Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …
montáž..
29.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.266 zobrazení | 8 odpovědí
Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…
lov na podvodák
2.9.2015 | oko oko | Sumcařina | 3.266 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím…potřeboval bych malinko poradit. Lovím sumce na Laby pomocí podvodního splávku, kdy jednohák je umístěn na hřbetu a trojháček bud v přední ploutvičce a nebo v ocasní. Po každém záběru, kdy trhací vlasec je 35, sekám většinou do prázdna…chtěl bych poradit, jak popřípadě jinak zaháknout nástražní rybku, nebo už opravdu nevím
Jaky tripod do 2500Kc
14.11.2008 | smates | Ostatní nádobíčko | 3.262 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,potrebuju nejaky slusny tripod a musim se vejit do max 2500Kc.Vim ze za tuhle cenu to nebude zadna pecka ale potrebuju vybrat nejaky ten lepsi mezi tema levnejsima.Dik
žralok lidožravý
10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.262 zobrazení | 8 odpovědí
se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?
Výbava Přívlač
19.12.2005 | Poperr | Přívlač | 2.859 zobrazení | 7 odpovědí
Napište vaši vybavu na přívlač?? A vaší nejoblíbenější rybu?
Lehátko
11.9.2005 | palcat | Kaprařina | 2.453 zobrazení | 6 odpovědí
Chci si koupit lehátko a rád bych znal váš názor na model od firmy Sona – galant extra , vaše zkušenosti s ním , popřípadě se srovnatelnou konkurencí. Moc dík
Jihlava 2 - Dravci
6.8.2007 | jkr | Domácí revíry | 2.038 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj ,jezdi nekdo na Jihlavu 2 ,nad Cvrcovicky splav?Ja jsem tam letos bezribka,do jakeho useku chodite..
Matchový prut
11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.285 zobrazení | 8 odpovědí
cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory
Legendarni VASKOVKY
8.11.2005 | Lipo | Přívlač | 2.869 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj vsichni. Schanim rotacky od pana Vaska a nemuzu na ne nikde sehnat inzerat. Ani tady na netu ne. Date mi nekdo kontakt????Predem Dekuju!!
Návnada
5.2.2016 | MOL | Vaše názory | 2.866 zobrazení | 7 odpovědí
Na jakou návnadu se teď vyplatí chytat? Zkoušeli jste někdo rohlíkové boilie? Mě se dneska osvědčilo domácí boilie s příchutí perníku. A co vy? Jakou máte vychytávku na zimu?
woblere STORM
31.3.2005 | RASTOK | Přívlač | 2.864 zobrazení | 7 odpovědí
Má niekto internetovú adresu na ponukový katalog STORM-u, alebo, kde by som mohol cez internet tieto woblere objednať. vopred ďakujem
Čím to je ??
13.10.2006 | Jarda carp | Ryby | 2.463 zobrazení | 6 odpovědí
Jistě jste už seděli na místě a váš soused seká o sto šest a vy stále nic… {položená} a nebo obráceně…Čím to je ? Mnohdy jste opravdu vedle sebe několik metrů {třeba tři}.Při náhozu cca + – pět metrů rozdíl od kolegy a pak začínají pracovat u někoho nervy u někoho zavádějící otázka – čím to je ??? v nástraze,v návnadě,v montáži,v krmení..Vtom ,že máte smůlu,vtom ,že je pátek třináctého,že kolega je blbec a ty mají vždycky štěstí..tak čím to je ???
"ABSŤÁK"
1.1.2005 | ywan | Ryby | 2.462 zobrazení | 6 odpovědí
Čo budete robit kým nezačne nová sezóna?
parma
8.6.2005 | frenki | Přívlač | 2.456 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat na co chytím parmu na přívlač? chytám na řece. jaka nástraha je na parmu při vláčení nejlepší? poradte!!!
Berounka
26.8.2006 | Libor | Přívlač | 2.455 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, chci se vás zepat jaké máte v posledních letech zkušenosti s Berounkou. Mě připadá vyrybněná. Víte čím to je? Díky
Znojmo zavodní tým přívlač
27.5.2014 | Petr Halicek | Přívlač | 2.050 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěl jsem se prosím vás zeptat jestli je možnost je připojit k nějakému zavodnímu týmu v přívlači či jestli by měl někdo zajem založit společně nový ?
Za odpovědi které budou prosím vás objektivní a k věci předem děkuji.
S pozdravem Petr Halíček
Poraďte prosím.
28.5.2009 | Beer.Beda | Pruty | 2.047 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj kolegové rybáři, prosím vás o radu.Chci si koupit vláčák, který by měl splňovat tyto parametry:děličku 2.70, 15–40g± a cena cca 2000kč.Zítra dopoledne se chci po něčem poohlédnout tak mi dejte nějaký tip.Děkuji.
Povolenka - poradte
8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.742 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc