Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

lov na živou necteno

13.10.2014 | cms | Plavaná | 3.345 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den,mám dotaz ohledně lovu na živou rybku na splávek,je možné mít nahozené dva pruty a na obou mít živou rybku?V RŘ jsem o tom nic nenašel.Děkuji za odpověd(nerad bych porušoval pravidla)

Legendarni VASKOVKY necteno

8.11.2005 | Lipo | Přívlač | 2.926 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj vsichni. Schanim rotacky od pana Vaska a nemuzu na ne nikde sehnat inzerat. Ani tady na netu ne. Date mi nekdo kontakt????Predem Dekuju!!

Čím to je ?? necteno

13.10.2006 | Jarda carp | Ryby | 2.511 zobrazení | 6 odpovědí

Jistě jste už seděli na místě a váš soused seká o sto šest a vy stále nic… {položená} a nebo obráceně…Čím to je ? Mnohdy jste opravdu vedle sebe několik metrů {třeba tři}.Při náhozu cca + – pět metrů rozdíl od kolegy a pak začínají pracovat u někoho nervy u někoho zavádějící otázka – čím to je ??? v nástraze,v náv­nadě,v montáži,v krme­ní..Vtom ,že máte smůlu,vtom ,že je pátek třináctého,že kolega je blbec a ty mají vždycky štěstí..tak čím to je ???

Berounka necteno

26.8.2006 | Libor | Přívlač | 2.508 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chci se vás zepat jaké máte v posledních letech zkušenosti s Berounkou. Mě připadá vyrybněná. Víte čím to je? Díky

Neviem sa rozhodnúť necteno

23.8.2006 | Mepps | Přívlač | 2.094 zobrazení | 5 odpovědí

Rozhodujem sa medzi Shimano Speed Master spinn. 3m 5–20g a Shimano Technium Diaflash Spinn. 3m 3–15g. Viem, že rozdiely tam nie sú veľké, ale aj tak by mi pomohol Váš názor. Eventuálne by to ešte mohol byť Sportex Carat Spin 1. A včúl Babo raď…

Poraďte prosím. necteno

28.5.2009 | Beer.Beda | Pruty | 2.091 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj kolegové rybáři, prosím vás o radu.Chci si koupit vláčák, který by měl splňovat tyto parametry:děličku 2.70, 15–40g± a cena cca 2000kč.Zítra dopoledne se chci po něčem poohlédnout tak mi dejte nějaký tip.Děkuji.

kalná voda necteno

18.5.2006 | sethy | Ryby | 2.089 zobrazení | 5 odpovědí

Na co chytat v kalne vode a hlavne co? napadly me parmy ale voda je fakt dost zakalena. kdyz do ni dam ruku po zapesti tak nevidim ani prsty. Ma to vubec cenu?

Moravice necteno

19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 26.428 zobrazení | 63 odpovědí

Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duho­vého,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,ploti­ce,okouna a štiky je varující.

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.472 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

Kukuřice - kde koupit? necteno

19.7.2006 | jirkab | Ryby | 10.915 zobrazení | 26 odpovědí

Kde koupit kukuřici v množství cca 10 až 20 kg v Praze?

tolstolobici necteno

29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.684 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky

Staňkovský rybník necteno

23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.387 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc

TV programi necteno

30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.782 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.

Rybník Domusnice nebo Švardák necteno

23.12.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 3.366 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den, nemáte někdo nějaké zkušenosti s rybníkem Švardák nebo Domusnice? Děkuji.

Rada od zkušených mazáků necteno

7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.365 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit

Nástrahy na feeder necteno

20.2.2006 | Kokos | Feeder | 2.946 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké používáte nástrahy na jarní lov s feederem?

Návnada necteno

5.2.2016 | MOL | Vaše názory | 2.941 zobrazení | 7 odpovědí

Na jakou návnadu se teď vyplatí chytat? Zkoušeli jste někdo rohlíkové boilie? Mě se dneska osvědčilo domácí boilie s příchutí perníku. A co vy? Jakou máte vychytávku na zimu?

Vezírky necteno

28.9.2006 | Stín | Ryby | 2.524 zobrazení | 6 odpovědí

Jaký máte názor na silonové vezírky.Používat nebo ne.Nebylo by lepší je úplně zakázat?

ad: ...přemnožené štiky na pstruhových ,,stojácích" necteno

4.3.2013 | Bosý a nahý | Legislativa | 2.518 zobrazení | 6 odpovědí

Tak trochu s údivem jsem si přečetl v březnovém čísle časopisu Rybářství článek s názvem -,,Překvapení na nádrži Malče“. Autor, hospodář JÚS ČRS, pan Milan Hladík v něm píše o tak trochu šoku po z technických důvodů vypuštění a výlovu zmiňovaného pstruhového revíru (423 022 Malše 7). Láme ruce nad de-facto zdecimovanou obsádkou pstruha duhového štikami.

Je to prý hrůza, bude třeba prý odlovovat podobné revíry častěji, aby se štičí predátoři z revíru odstranili zavčasu, než stačí vyrůst a požrat na co přijdou…

Mně napadá jiný, možná jednodušší způsob, jak počet štik v podobném revíru dostat na únosnou mez. Myslím si, že by bohatě stačilo netrvat striktně na takových revírech na povolení lovu pouze na umělou mušku. Štiky v takovém revíru prakticky neřeší žádného protivníka, mohou konkurovat jen jedna druhé – a to někdy opravdu nestačí.

Trochu se divím, že se pan hospodář diví… že se na imitace pakomárů nebo na suché mušky ty potvory štičí tak nějak nevychytaly… Mám za to, že povolení lovu také na jiné umělé nástrahy, woblery, ,,gumy" atd, samozřejmě v provedení přípustném pro pstruhové revíry, by mohlo problém vyřešit

Co si o tom myslíte Vy ostatní?

Rybářský řád necteno

12.2.2014 | žaba | Vaše názory | 2.518 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den přátelé rybáři,mám dotaz na který si neumím sám odpovědět. Čtu Rybářský řád a soupis MP revírů pro držitele celosvazových povolenek str.17 povolené způsoby lovu, bod A, č1-Lov na položenou,lov na plavanou v revírech MP. Je zde věta: Při lovu na ŽIVOČIŠNOU nástrahu mohou být použity i víceháčkové systémy s nejvýše 3 háčky.Jedno,dvoj,troj­háčky. Otázka zní,je žížala živočich a mohu tedy nastražit např.na 3 háčky 3 žížaly nebo vytvořit jiný násražní systém ?