Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov ryb z hladiny necteno

27.7.2008 | okoun27 | Plavaná | 22.434 zobrazení | 56 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s lovem na hladině na pečivo a na chleba.

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.007 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

montáž.. necteno

29.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.204 zobrazení | 8 odpovědí

Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…

woblere STORM necteno

31.3.2005 | RASTOK | Přívlač | 2.797 zobrazení | 7 odpovědí

Má niekto internetovú adresu na ponukový katalog STORM-u, alebo, kde by som mohol cez internet tieto woblere objednať. vopred ďakujem

Rybářský řád necteno

12.2.2014 | žaba | Vaše názory | 2.396 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den přátelé rybáři,mám dotaz na který si neumím sám odpovědět. Čtu Rybářský řád a soupis MP revírů pro držitele celosvazových povolenek str.17 povolené způsoby lovu, bod A, č1-Lov na položenou,lov na plavanou v revírech MP. Je zde věta: Při lovu na ŽIVOČIŠNOU nástrahu mohou být použity i víceháčkové systémy s nejvýše 3 háčky.Jedno,dvoj,troj­háčky. Otázka zní,je žížala živočich a mohu tedy nastražit např.na 3 háčky 3 žížaly nebo vytvořit jiný násražní systém ?

Neviem sa rozhodnúť necteno

23.8.2006 | Mepps | Přívlač | 1.997 zobrazení | 5 odpovědí

Rozhodujem sa medzi Shimano Speed Master spinn. 3m 5–20g a Shimano Technium Diaflash Spinn. 3m 3–15g. Viem, že rozdiely tam nie sú veľké, ale aj tak by mi pomohol Váš názor. Eventuálne by to ešte mohol byť Sportex Carat Spin 1. A včúl Babo raď…

jak vlacet na kopyto zejmena candaty necteno

24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.633 zobrazení | 24 odpovědí

jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.

Woblery Yo-zuni necteno

17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 4.822 zobrazení | 12 odpovědí

V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík

Matchový prut necteno

11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.213 zobrazení | 8 odpovědí

cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory

Rada od zkušených mazáků necteno

7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.208 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit

Zlomený prut, volné pokračování.... necteno

11.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 2.412 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý týden jsem psal, jak mi bylo když jsem zlikvidoval nový prut, myslel jsem si, že mám od prušvihů na nějaký čas pokoj, omyl! Na školení mi vybrali auto a celá výbava včetně povolenky v hajzlu uvidím co na pojišťovně, prý jen co bylo v kufru, ale 3-dilný feeder ( + naviják za 3500 ) do kufru u fabie nenarvu, snad to uznaj, škoda za 9000 a nějakej debil to v bazaru střelí za 1000, zabít málo, strčit podběrák do pr… a otevřít, pak že je rybařina relax, jsem zvědavej co bude příště , co dělat takovej lidem? Omotat pletivem a vychladit v Orlíkzu!

Vezírky necteno

28.9.2006 | Stín | Ryby | 2.406 zobrazení | 6 odpovědí

Jaký máte názor na silonové vezírky.Používat nebo ne.Nebylo by lepší je úplně zakázat?

takova otazka necteno

8.5.2011 | jakubrocek3 | chytej.cz | 2.406 zobrazení | 6 odpovědí

chtel bych se zeptat kde najdu sve video az bude publikovano jenduo sem ho sem daval a nepublikovalo se chtel bych se zeptat jak je to mozne dekuju

Chytání na Orlíku necteno

12.3.2006 | ČudlařX | Domácí revíry | 18.540 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,pla­vaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…

kam na kapry ve středních čechách?? necteno

25.8.2010 | Horacio | Kaprařina | 11.307 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, kam mám vyrazit na aspoň trochu slušný kapry ve středncíh čechách, svazový, mimopstruhový revír??za celé prázdniny jsem nechytl pořádného kapra. Chystám se vyzkoušet Labe a její ramena, ale po tom, co jsem byl na pískovnách u Labe, tak jsem trochu skeptickej. Díky za každý tip. Lovu zdar…

OKOUNEK PSTRUHOVÝ necteno

8.1.2013 | casper | Dravci | 10.502 zobrazení | 26 odpovědí

OKOUNEK PSTRUHOVÝOkounek pstruhový – pro mě velmi zajímavý dravec už jedn díky svojí minimální populaci v ČR, chtěl jsem se zeptat, jestli je vůbec reálné cíleně tento druh ulovit na některém ze svazových revírů ČR. Četl jsem o něm spoustu článků, včetně informace o jeho pokusném chovu v jižních Čechách, viděl jsem ho i v akváriu rybářského svazu na veletrhu moderní rybář, chci se proto touto cestou zeptat, jestli měl někdo úspěch s cíleným lovem tohoto dravce. Díky za každou odpověď i případné rady ;)

Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře . necteno

15.5.2010 | mirmen | Dravci | 4.830 zobrazení | 12 odpovědí

zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.031 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.635 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Rybník Domusnice nebo Švardák necteno

23.12.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 3.220 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den, nemáte někdo nějaké zkušenosti s rybníkem Švardák nebo Domusnice? Děkuji.