Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybník LINDA na Novohradsku necteno

26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 18.159 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda

Prut na přívlač pro začátečníka necteno

15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.619 zobrazení | 37 odpovědí

Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley

Konopí necteno

14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.267 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.

Chytání v proudu necteno

3.5.2007 | rybar12 | Tipy & triky | 8.020 zobrazení | 19 odpovědí

Dobrý den,
s rybařením začínám a chtěl bych se zeptat jak na to aby mi na Labi nebral proud vlasec atím pádem neustále nevytahoval policajta. Nejdřív jsem myslel, že to bude malým olovem, tak jsem nakoupil olovo 80g a pořád se to opakovalo. Policajt vždy vyjížděl nahoru. Zkusil jsem tedy na něj dát olůvko 15g a vše přestalo. Mám ale strach, že takhle má celá sestava velký odpor a ryba při takovém odporu pořádně nezabere. Jak to tedy děláte vy? Spousta rybářů na druhém břehu si klidně háže doprostřed řeky a vše je v pohodě, mě to pořád tahá policajta (teda bez té zátěže). A kolikati gramová olůvka používáte? Mám změnit montáž na nějakou jinou – používám klasa průběžné olovo. fakt si nevím rady. Budu moc rád když odpovíte a poradíte. Díky všem. Jo a chytám na Labi okolo Lysé n.L, Nymbursko apod.

Prut na pstruhy necteno

5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.900 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.222 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

Sumec na bojku necteno

14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.371 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…

Dovolená u vody necteno

5.6.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 2.956 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, nevíte o nějakém revíru ( svazové mimopstruhové nebo pstruhové anebo soukromé) se slušnou obsádkou dravců ( štika, candát, sumec či pstruzi,okoun, tloušt) ? Kdekoliv v ČR. Bylo by vhodné i s ubytováním, webová prezentace vítána Díky

Kapr s masem barvy tunaka necteno

10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 41.566 zobrazení | 98 odpovědí | upravit

Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?

Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál? necteno

7.3.2007 | Cottus | Lososovité ryby | 27.530 zobrazení | 65 odpovědí

Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.

Rybařina v západních čechách necteno

12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 20.356 zobrazení | 48 odpovědí

Týkající se spíš kaprařů…

Jak na pstruha ? necteno

12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.915 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?

Děkuju !

Baitrunner vs. naviják s přední brzdou necteno

4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.346 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.669 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.807 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Borová u Poličky necteno

20.8.2005 | kralik | Domácí revíry | 2.967 zobrazení | 7 odpovědí

Jedu na dovolenou do Borové u Poličky. Můžete mi poradit kam v okolí na rybačku?Chytám na těžko nebo přívlačí. Dikec

woblere - Nils master necteno

23.5.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.545 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí mi niekto český alebo sloveský internetový obchod, ktorý má v ponuke woblere Nils master, alebo obchodného zástupcu pre dovoz na Slovensko. Vopred dík

takova otazka necteno

8.5.2011 | jakubrocek3 | chytej.cz | 2.545 zobrazení | 6 odpovědí

chtel bych se zeptat kde najdu sve video az bude publikovano jenduo sem ho sem daval a nepublikovalo se chtel bych se zeptat jak je to mozne dekuju

X-RAP a GLASS FAT RAP necteno

30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.539 zobrazení | 6 odpovědí

úlovky tyto woblery a jak sou účiný

Berkley cherywood necteno

24.1.2006 | Privlacak | Přívlač | 2.538 zobrazení | 6 odpovědí

Chci koupit nový prut ted mam šanci koupit BERKLEY CHERRYWOOD 2,70m 9–28g 999kč má cenu to kupovat slyšel jsem že se ničí očka