Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lowrance Mark-5x a Humminbird 570x Který je lepší pro lov sumců? necteno

27.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 11.197 zobrazení | 27 odpovědí

Lowrance Mark-5× a Humminbird 570× Který je lepší pro lov sumců?

Zdravím, byl bych moc rád kdyby mě někdo poradil ohledně těchto dvou Echolotů, ale sám osobně se přikláním ke Lowranci 5× pokud by byl ještě jiný lepší echolot těchto dvou značek prosím poraďte a pošlete odkazy http://www.normark.cz/…hfinder-570x http://www.grundik.cz/…-5x-pro.html

Staňkovský rybník necteno

23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.301 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc

Prut na pstruhy necteno

5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.815 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.738 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Jaký z těchto navijáků? necteno

7.1.2017 | sachista | Kaprařina | 2.905 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím rybáři, mám na Vás menší dotaz. Budu si letos kupovat nové navijáky na klasickou položenou s volnoběžkou a vybírám mezi Okuma Longbow xt baitfeeder (http://navijaky.heureka.cz/…w-xt-bf-665/ ) a mezi Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 ( http://navijaky.heureka.cz/…r-6pif-5500/#…) neřeším teď velikost cívky, jde mi spíš o spolehlivost a kvalitu, nerad bych za rok musel kupovat nové. Díky za názory

Doba lovu - omezení? necteno

2.12.2004 | HaD | Ryby | 2.493 zobrazení | 6 odpovědí

Z jakých důvodů je podle vás zavedeno omezení lovu? Má podle vás své opodstatnění?

Rapala - háčky SureSet necteno

2.7.2010 | Prutos | Dravci | 2.493 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím kolegy vláčkaře.
Na mnoha Rapalách se v poseldní době objevily tzv. SureSet háčky.
Jaké s nimy máte zkušenosti na „normální“ přívlač? Jak jsou odolné vůči sumčímu stisku?
Podělte se o zkušenost.

sonar k vanocum necteno

18.12.2005 | Kecalka | Ostatní nádobíčko | 2.489 zobrazení | 6 odpovědí

udelala jsem si radost a krom jinych veci na ryby jsem si koupila sonar Piranha 15× snad jsem neudelala chybu ,mate nekdo zkusenosti s timto sonarem?pouzi­ti:pouze na reku a na piskovnu dekuji za prispevky vsem

X-RAP a GLASS FAT RAP necteno

30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.489 zobrazení | 6 odpovědí

úlovky tyto woblery a jak sou účiný

Nutno Krmit ??? necteno

27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.622 zobrazení | 64 odpovědí

Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi

Moravice necteno

19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 26.232 zobrazení | 63 odpovědí

Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duho­vého,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,ploti­ce,okouna a štiky je varující.

Kukuřice - kde koupit? necteno

19.7.2006 | jirkab | Ryby | 10.836 zobrazení | 26 odpovědí

Kde koupit kukuřici v množství cca 10 až 20 kg v Praze?

Konopí necteno

14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.151 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.170 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

TV programi necteno

30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.744 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.

Borová u Poličky necteno

20.8.2005 | kralik | Domácí revíry | 2.920 zobrazení | 7 odpovědí

Jedu na dovolenou do Borové u Poličky. Můžete mi poradit kam v okolí na rybačku?Chytám na těžko nebo přívlačí. Dikec

Dovolená u vody necteno

5.6.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 2.917 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, nevíte o nějakém revíru ( svazové mimopstruhové nebo pstruhové anebo soukromé) se slušnou obsádkou dravců ( štika, candát, sumec či pstruzi,okoun, tloušt) ? Kdekoliv v ČR. Bylo by vhodné i s ubytováním, webová prezentace vítána Díky

intermediální wobler necteno

12.7.2005 | spinningman | Ostatní nádobíčko | 2.505 zobrazení | 6 odpovědí

poraďtě co mám udělat po dopadě intermediálního woblera na vodní hladinu. s plovucím začnu hned přitahovat a s potápivým nechám klesnout do potřebné hloubky, ale co s intermediál­ním?????

woblere - Nils master necteno

23.5.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.503 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí mi niekto český alebo sloveský internetový obchod, ktorý má v ponuke woblere Nils master, alebo obchodného zástupcu pre dovoz na Slovensko. Vopred dík

Nový Shimano Nexave necteno

3.6.2005 | ywan | Navijáky | 2.501 zobrazení | 6 odpovědí

dnes som bol obzreť čo je nové, a konečne začali voziť shimo. Vyhliadol som si naviják Nexave ( nie F ) je to nejaká novinka, nemajú ho ani v gamáči. Vyzerá mooooc dobre, 4 ložiská, predná brzda, zastavenie spätného chodu má pod telom, a cena 2850 Sk. Ak ho niekto videl tak nech sa vyjadrí, budúci týždeň by som poň zabehol