Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rybník LINDA na Novohradsku
26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 18.159 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda
Prut na přívlač pro začátečníka
15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.619 zobrazení | 37 odpovědí
Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley
Konopí
14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.267 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.
Chytání v proudu
3.5.2007 | rybar12 | Tipy & triky | 8.020 zobrazení | 19 odpovědí
Dobrý den,
s rybařením začínám a chtěl bych se zeptat jak na to aby mi na Labi
nebral proud vlasec atím pádem neustále nevytahoval policajta. Nejdřív jsem
myslel, že to bude malým olovem, tak jsem nakoupil olovo 80g a pořád se to
opakovalo. Policajt vždy vyjížděl nahoru. Zkusil jsem tedy na něj dát
olůvko 15g a vše přestalo. Mám ale strach, že takhle má celá sestava
velký odpor a ryba při takovém odporu pořádně nezabere. Jak to tedy
děláte vy? Spousta rybářů na druhém břehu si klidně háže doprostřed
řeky a vše je v pohodě, mě to pořád tahá policajta (teda bez té
zátěže). A kolikati gramová olůvka používáte? Mám změnit montáž na
nějakou jinou – používám klasa průběžné olovo. fakt si nevím rady.
Budu moc rád když odpovíte a poradíte. Díky všem. Jo a chytám na Labi
okolo Lysé n.L, Nymbursko apod.
Prut na pstruhy
5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.900 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.222 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji
Sumec na bojku
14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.371 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…
Dovolená u vody
5.6.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 2.956 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, nevíte o nějakém revíru ( svazové mimopstruhové nebo pstruhové anebo soukromé) se slušnou obsádkou dravců ( štika, candát, sumec či pstruzi,okoun, tloušt) ? Kdekoliv v ČR. Bylo by vhodné i s ubytováním, webová prezentace vítána Díky
Kapr s masem barvy tunaka
10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 41.566 zobrazení | 98 odpovědí | upravit
Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?
Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál?
7.3.2007 | Cottus | Lososovité ryby | 27.530 zobrazení | 65 odpovědí
Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.
Rybařina v západních čechách
12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 20.356 zobrazení | 48 odpovědí
Týkající se spíš kaprařů…
Jak na pstruha ?
12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.915 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?
Děkuju !
Baitrunner vs. naviják s přední brzdou
4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.346 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D
dělička dvoj?nebo troj? dílná
24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.669 zobrazení | 11 odpovědí
Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.
Jak na amury v polovině srpna
12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.807 zobrazení | 9 odpovědí
Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.
Borová u Poličky
20.8.2005 | kralik | Domácí revíry | 2.967 zobrazení | 7 odpovědí
Jedu na dovolenou do Borové u Poličky. Můžete mi poradit kam v okolí na rybačku?Chytám na těžko nebo přívlačí. Dikec
woblere - Nils master
23.5.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.545 zobrazení | 6 odpovědí
Poradí mi niekto český alebo sloveský internetový obchod, ktorý má v ponuke woblere Nils master, alebo obchodného zástupcu pre dovoz na Slovensko. Vopred dík
takova otazka
8.5.2011 | jakubrocek3 | chytej.cz | 2.545 zobrazení | 6 odpovědí
chtel bych se zeptat kde najdu sve video az bude publikovano jenduo sem ho sem daval a nepublikovalo se chtel bych se zeptat jak je to mozne dekuju
X-RAP a GLASS FAT RAP
30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.539 zobrazení | 6 odpovědí
úlovky tyto woblery a jak sou účiný
Berkley cherywood
24.1.2006 | Privlacak | Přívlač | 2.538 zobrazení | 6 odpovědí
Chci koupit nový prut ted mam šanci koupit BERKLEY CHERRYWOOD 2,70m 9–28g 999kč má cenu to kupovat slyšel jsem že se ničí očka