Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

X-RAP a GLASS FAT RAP necteno

30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.418 zobrazení | 6 odpovědí

úlovky tyto woblery a jak sou účiný

Povolenka - poradte necteno

8.1.2007 | Raven | Ryby | 12.573 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc

Vaňova velká rybí kuchařka necteno

11.2.2006 | mirmen | Recepty | 6.078 zobrazení | 15 odpovědí

Prošla Vám někomu rukama?
V poslední době se dost zajímám o staré recepty, které upadají v zapomnění. Jindřich Vaňha měl Rybí prodejnu v Praze ( dokonce tam byla jeho jménem označena pasáž), velkoobchod s rybami, k 10. výročí založení své firmy vydal Velkou rybí kuchařku ( snad někdy ve 20.tých letech min.století, možná dříve).

Borová u Poličky necteno

20.8.2005 | kralik | Domácí revíry | 2.837 zobrazení | 7 odpovědí

Jedu na dovolenou do Borové u Poličky. Můžete mi poradit kam v okolí na rybačku?Chytám na těžko nebo přívlačí. Dikec

Závody ve Velkých Bílovicích necteno

20.5.2007 | kubas | Závody | 2.833 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte náhodou někdo kdy jsou noční rybářské závody ve Velkých Bilovicích? Hledám hledám a nemůžu to najít.

revír Jestřabice necteno

29.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.433 zobrazení | 6 odpovědí

Revír Jestřabice

Poslední hod -bohužel je to už zítra!! necteno

29.11.2004 | rarach | Muškaření | 2.432 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímá mne, jestli dodržujete tradici posledního hodu na pstruhovce – muškaři. Pokud ano, tak kam jdete a jak se loučíte! Já zásadně neberu rybu a víceméně víc sedím a kouřím, bilancuju + už na ně zbrojím (jak na ně půjdu na zahájení), než chytám. Jo a  bublina mne nezajímá!!

sonar k vanocum necteno

18.12.2005 | Kecalka | Ostatní nádobíčko | 2.428 zobrazení | 6 odpovědí

udelala jsem si radost a krom jinych veci na ryby jsem si koupila sonar Piranha 15× snad jsem neudelala chybu ,mate nekdo zkusenosti s timto sonarem?pouzi­ti:pouze na reku a na piskovnu dekuji za prispevky vsem

Strike Pro necteno

21.9.2008 | endeross | Přívlač | 2.027 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim, chci se vás zeptat, jakou kdo máte zkušenost s woblery téhle značky. Nejvíc by mě zajímal model EG-056 AL ( Flex X ), pokud ho někdo vlastníte, tak jak „šlape“ ?

Rybník LINDA na Novohradsku necteno

26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 17.474 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda

Staňkovský rybník necteno

23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.146 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc

Dovolená u vody necteno

5.6.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 2.844 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, nevíte o nějakém revíru ( svazové mimopstruhové nebo pstruhové anebo soukromé) se slušnou obsádkou dravců ( štika, candát, sumec či pstruzi,okoun, tloušt) ? Kdekoliv v ČR. Bylo by vhodné i s ubytováním, webová prezentace vítána Díky

Nový Shimano Nexave necteno

3.6.2005 | ywan | Navijáky | 2.439 zobrazení | 6 odpovědí

dnes som bol obzreť čo je nové, a konečne začali voziť shimo. Vyhliadol som si naviják Nexave ( nie F ) je to nejaká novinka, nemajú ho ani v gamáči. Vyzerá mooooc dobre, 4 ložiská, predná brzda, zastavenie spätného chodu má pod telom, a cena 2850 Sk. Ak ho niekto videl tak nech sa vyjadrí, budúci týždeň by som poň zabehol

Děličky necteno

25.12.2005 | Honziiiik | Dravci | 2.439 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj dostal jsem pod stromeček děličky a chci se zeptat jestli to vadí když nejdou uplně zasunout až do konce co stím něčím namazt nebo poradte prosim

woblere - Nils master necteno

23.5.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.437 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí mi niekto český alebo sloveský internetový obchod, ktorý má v ponuke woblere Nils master, alebo obchodného zástupcu pre dovoz na Slovensko. Vopred dík

Berkley cherywood necteno

24.1.2006 | Privlacak | Přívlač | 2.435 zobrazení | 6 odpovědí

Chci koupit nový prut ted mam šanci koupit BERKLEY CHERRYWOOD 2,70m 9–28g 999kč má cenu to kupovat slyšel jsem že se ničí očka

Kapr s masem barvy tunaka necteno

10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 39.959 zobrazení | 98 odpovědí | upravit

Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.076 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

Vlasec Shimano Technium Line necteno

20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.752 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.082 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/