Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Sumec na bojku
14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.407 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…
Rybník Domusnice nebo Švardák
23.12.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 3.403 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den, nemáte někdo nějaké zkušenosti s rybníkem Švardák nebo Domusnice? Děkuji.
Rada od zkušených mazáků
7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.401 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit
Nástrahy na feeder
20.2.2006 | Kokos | Feeder | 2.979 zobrazení | 7 odpovědí
Jaké používáte nástrahy na jarní lov s feederem?
Dovolená u vody
5.6.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 2.977 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, nevíte o nějakém revíru ( svazové mimopstruhové nebo pstruhové anebo soukromé) se slušnou obsádkou dravců ( štika, candát, sumec či pstruzi,okoun, tloušt) ? Kdekoliv v ČR. Bylo by vhodné i s ubytováním, webová prezentace vítána Díky
Kapr s masem barvy tunaka
10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 41.855 zobrazení | 98 odpovědí | upravit
Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?
Rybník LINDA na Novohradsku
26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 18.392 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda
Jak na pstruha ?
12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.978 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?
Děkuju !
Baitrunner vs. naviják s přední brzdou
4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.401 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D
dělička dvoj?nebo troj? dílná
24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.709 zobrazení | 11 odpovědí
Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.266 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji
Návnada
5.2.2016 | MOL | Vaše názory | 2.997 zobrazení | 7 odpovědí
Na jakou návnadu se teď vyplatí chytat? Zkoušeli jste někdo rohlíkové boilie? Mě se dneska osvědčilo domácí boilie s příchutí perníku. A co vy? Jakou máte vychytávku na zimu?
Borová u Poličky
20.8.2005 | kralik | Domácí revíry | 2.991 zobrazení | 7 odpovědí
Jedu na dovolenou do Borové u Poličky. Můžete mi poradit kam v okolí na rybačku?Chytám na těžko nebo přívlačí. Dikec
Rybářský řád
12.2.2014 | žaba | Vaše názory | 2.566 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den přátelé rybáři,mám dotaz na který si neumím sám odpovědět. Čtu Rybářský řád a soupis MP revírů pro držitele celosvazových povolenek str.17 povolené způsoby lovu, bod A, č1-Lov na položenou,lov na plavanou v revírech MP. Je zde věta: Při lovu na ŽIVOČIŠNOU nástrahu mohou být použity i víceháčkové systémy s nejvýše 3 háčky.Jedno,dvoj,trojháčky. Otázka zní,je žížala živočich a mohu tedy nastražit např.na 3 háčky 3 žížaly nebo vytvořit jiný násražní systém ?
sonar k vanocum
18.12.2005 | Kecalka | Ostatní nádobíčko | 2.563 zobrazení | 6 odpovědí
udelala jsem si radost a krom jinych veci na ryby jsem si koupila sonar Piranha 15× snad jsem neudelala chybu ,mate nekdo zkusenosti s timto sonarem?pouziti:pouze na reku a na piskovnu dekuji za prispevky vsem
Vezírky
28.9.2006 | Stín | Ryby | 2.562 zobrazení | 6 odpovědí
Jaký máte názor na silonové vezírky.Používat nebo ne.Nebylo by lepší je úplně zakázat?
Poraďte prosím.
28.5.2009 | Beer.Beda | Pruty | 2.135 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj kolegové rybáři, prosím vás o radu.Chci si koupit vláčák, který by měl splňovat tyto parametry:děličku 2.70, 15–40g± a cena cca 2000kč.Zítra dopoledne se chci po něčem poohlédnout tak mi dejte nějaký tip.Děkuji.
Tipy na vánoční dárky
23.11.2010 | Robur | Vánoce | 51.456 zobrazení | 120 odpovědí
Dochází mně inspirace, co kupujete svým blízkým k Ježuchovi, samozřejmě krom zdraví a spokojenosti. REKLAMNÍ ODKAZY OD ANONYMU A ZAREGISTROVANÝCH JEN PRO TETNO ÚČEL BUDOU MAZÁNY
Mícháte krmení doma nebo až u vody?
13.3.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 26.604 zobrazení | 62 odpovědí
Chci se zeptat jestli používáte do krmení vodu z vodovodu nebo z rybníka, a jestli máte nějaké zkušenosti s tím že by jste na krmení s chlorovanou vodou měli méně záběrů. Nebo je to úplně jedno?
BRODÍCÍ holíny PRSAČKY
4.1.2006 | svaca | Muškaření | 14.564 zobrazení | 34 odpovědí
zdravim skuste kazdej napsat vase zkusenosti z holinama slysim ze neopren nevydrzi pvc je celkove na prd dejchace nejlepsi ale ta cena( dik!