Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sonar k vanocum necteno

18.12.2005 | Kecalka | Ostatní nádobíčko | 2.537 zobrazení | 6 odpovědí

udelala jsem si radost a krom jinych veci na ryby jsem si koupila sonar Piranha 15× snad jsem neudelala chybu ,mate nekdo zkusenosti s timto sonarem?pouzi­ti:pouze na reku a na piskovnu dekuji za prispevky vsem

Znojmo zavodní tým přívlač necteno

27.5.2014 | Petr Halicek | Přívlač | 2.123 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Dobrý den, chtěl jsem se prosím vás zeptat jestli je možnost je připojit k nějakému zavodnímu týmu v přívlači či jestli by měl někdo zajem založit společně nový ?

Za odpovědi které budou prosím vás objektivní a k věci předem děkuji.

S pozdravem Petr Halíček

Strike Pro necteno

21.9.2008 | endeross | Přívlač | 2.121 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim, chci se vás zeptat, jakou kdo máte zkušenost s woblery téhle značky. Nejvíc by mě zajímal model EG-056 AL ( Flex X ), pokud ho někdo vlastníte, tak jak „šlape“ ?

Vláčkaři vs Muškaři necteno

12.3.2010 | | Přívlač | 28.046 zobrazení | 66 odpovědí

Taky máte ten pocit, že přívlač je zbytečně zakazována (na úkor jiných rybolovných technik) a omezována? Nemůžeme chytat naší oblíbenou rybolovnou technikou půl sezóny jak na P tak i na MP, přestože jsme za povolenky vysolili nehorázné peníze?

Jestli ANO – tak to jste v tom správném fóru!!:-)

Připadá mi, že muškaři (přestože proti této krásné technice nic nemám a sám taky občas muškařím) začínají čím dál tím více lobbovat (např. pokus o zákaz trojháčku na Pstruhovce, pokus někde uplně zakázat vláčku, popř. úseky jen pro muškaře, nemožnost nahradit „muškařskou šňůru“ vlascem…atd. )

Na P vodách se např.zakazuje vláčet od 31.srpna do 1.12. hlavním argumentem je ochrana potočáka který táhne do tření.

Tak mě tak napadlo, že by bylo možná vhodné navrhnout ZÁKAZ MUŠKAŘENÍ na P vodě v době od 16.4. do 16.6. – to se tře zrovna lipan, který se na vláčku uloví jen výjímečně, tak proč neochránit lipana?? Všichni muškaři si přece stěžují, že je čím dál tím vzácnější a přesto ho zbytečně píchají a drancují vodu? Co si o tom myslíte vy? Necítíte na tom trochu nespravedlivosti na úkor vláčky?? (dokonce u nás existoval ještě do nedávna revír, kde se nesmělo celoročně vláčet, ale na živou rybku se mohlo… to už nechápu vůbec)

BRODÍCÍ holíny PRSAČKY necteno

4.1.2006 | svaca | Muškaření | 14.478 zobrazení | 34 odpovědí

zdravim skuste kazdej napsat vase zkusenosti z holinama slysim ze neopren nevydrzi pvc je celkove na prd dejchace nejlepsi ale ta cena( dik!

Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře . necteno

15.5.2010 | mirmen | Dravci | 5.098 zobrazení | 12 odpovědí

zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?

Závody v přívlači a chytání bez protihrotů necteno

5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.404 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.

Chytání v 11 necteno

3.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 2.984 zobrazení | 7 odpovědí

Můžu chytat samostatně když je mi 11? Anebo mi může dělat dozor třídní učitelka? Pojedeme totiž se školou teďko o rázdninách na výlet a má tam být nějaká řeka, kde by se dalo rybařit. Prosím odpovězte..

revír Jestřabice necteno

29.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.558 zobrazení | 6 odpovědí

Revír Jestřabice

Rapala - háčky SureSet necteno

2.7.2010 | Prutos | Dravci | 2.555 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím kolegy vláčkaře.
Na mnoha Rapalách se v poseldní době objevily tzv. SureSet háčky.
Jaké s nimy máte zkušenosti na „normální“ přívlač? Jak jsou odolné vůči sumčímu stisku?
Podělte se o zkušenost.

Doba lovu - omezení? necteno

2.12.2004 | HaD | Ryby | 2.553 zobrazení | 6 odpovědí

Z jakých důvodů je podle vás zavedeno omezení lovu? Má podle vás své opodstatnění?

intermediální wobler necteno

12.7.2005 | spinningman | Ostatní nádobíčko | 2.552 zobrazení | 6 odpovědí

poraďtě co mám udělat po dopadě intermediálního woblera na vodní hladinu. s plovucím začnu hned přitahovat a s potápivým nechám klesnout do potřebné hloubky, ale co s intermediál­ním?????

Nový Shimano Nexave necteno

3.6.2005 | ywan | Navijáky | 2.551 zobrazení | 6 odpovědí

dnes som bol obzreť čo je nové, a konečne začali voziť shimo. Vyhliadol som si naviják Nexave ( nie F ) je to nejaká novinka, nemajú ho ani v gamáči. Vyzerá mooooc dobre, 4 ložiská, predná brzda, zastavenie spätného chodu má pod telom, a cena 2850 Sk. Ak ho niekto videl tak nech sa vyjadrí, budúci týždeň by som poň zabehol

Tipy na vánoční dárky necteno

23.11.2010 | Robur | Vánoce | 51.246 zobrazení | 120 odpovědí

Dochází mně inspirace, co kupujete svým blízkým k Ježuchovi, samozřejmě krom zdraví a spokojenosti. REKLAMNÍ ODKAZY OD ANONYMU A ZAREGISTROVANÝCH JEN PRO TETNO ÚČEL BUDOU MAZÁNY

Mícháte krmení doma nebo až u vody? necteno

13.3.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 26.453 zobrazení | 62 odpovědí

Chci se zeptat jestli používáte do krmení vodu z vodovodu nebo z rybníka, a jestli máte nějaké zkušenosti s tím že by jste na krmení s chlorovanou vodou měli méně záběrů. Nebo je to úplně jedno?

Želiv, Trnava, Želivka, Hejlovka, Sedlice necteno

17.7.2007 | Robur | Domácí revíry | 17.918 zobrazení | 42 odpovědí

TAk se chystám na dovču do Želivy a okolí /revíry co jsem napsal jsem našel na mapě, určitě budou i jiné/, vezmu si určitě vláčák a feedr, tak prosím nějaké domácí o dobře míněné rady. Určitě nebudu bobkařit. Co doporučujete a na co si dát pozor. Děkuji.

Polarizační brýle necteno

19.8.2004 | HaD | Ostatní nádobíčko | 6.831 zobrazení | 16 odpovědí

Používáte polarizační brýle? Jaké a jaké s nimi máte zkušenosti. Pro neznalé ukazuji efekt (foceno s a bez polarizačního filtru). Bez polarizačního filtru:
S polarizačním filtrem:

Co sem to chytnul? necteno

20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 5.562 zobrazení | 13 odpovědí

Co se to chytnul?Lapnul jsem tuto rybu, delka 43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba vracena vode.

Plavačkový prut necteno

15.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 4.274 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.

Kam začátkem února 2015 necteno

19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.842 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi