Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Berkley cherywood necteno

24.1.2006 | Privlacak | Přívlač | 2.498 zobrazení | 6 odpovědí

Chci koupit nový prut ted mam šanci koupit BERKLEY CHERRYWOOD 2,70m 9–28g 999kč má cenu to kupovat slyšel jsem že se ničí očka

takova otazka necteno

8.5.2011 | jakubrocek3 | chytej.cz | 2.496 zobrazení | 6 odpovědí

chtel bych se zeptat kde najdu sve video az bude publikovano jenduo sem ho sem daval a nepublikovalo se chtel bych se zeptat jak je to mozne dekuju

Strike Pro necteno

21.9.2008 | endeross | Přívlač | 2.084 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim, chci se vás zeptat, jakou kdo máte zkušenost s woblery téhle značky. Nejvíc by mě zajímal model EG-056 AL ( Flex X ), pokud ho někdo vlastníte, tak jak „šlape“ ?

Prut na přívlač pro začátečníka necteno

15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.495 zobrazení | 37 odpovědí

Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley

tolstolobici necteno

29.4.2006 | mikiw | Ryby | 9.628 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravím, chtěl bych pokud možno nějak vypáčit z vody nějakého tolstolobika-tedy rád bych se zaměřil na lov téhle ryby.Má te li někdo nějaký tip jak na ně sem s ním.díky

Jak na pstruha ? necteno

12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.782 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?

Děkuju !

Chytání v proudu necteno

3.5.2007 | rybar12 | Tipy & triky | 7.962 zobrazení | 19 odpovědí

Dobrý den,
s rybařením začínám a chtěl bych se zeptat jak na to aby mi na Labi nebral proud vlasec atím pádem neustále nevytahoval policajta. Nejdřív jsem myslel, že to bude malým olovem, tak jsem nakoupil olovo 80g a pořád se to opakovalo. Policajt vždy vyjížděl nahoru. Zkusil jsem tedy na něj dát olůvko 15g a vše přestalo. Mám ale strach, že takhle má celá sestava velký odpor a ryba při takovém odporu pořádně nezabere. Jak to tedy děláte vy? Spousta rybářů na druhém břehu si klidně háže doprostřed řeky a vše je v pohodě, mě to pořád tahá policajta (teda bez té zátěže). A kolikati gramová olůvka používáte? Mám změnit montáž na nějakou jinou – používám klasa průběžné olovo. fakt si nevím rady. Budu moc rád když odpovíte a poradíte. Díky všem. Jo a chytám na Labi okolo Lysé n.L, Nymbursko apod.

Baitrunner vs. naviják s přední brzdou necteno

4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.266 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D

Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře . necteno

15.5.2010 | mirmen | Dravci | 5.024 zobrazení | 12 odpovědí

zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.595 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

Závody v přívlači a chytání bez protihrotů necteno

5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.350 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.

Zlomený prut, volné pokračování.... necteno

11.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 2.507 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý týden jsem psal, jak mi bylo když jsem zlikvidoval nový prut, myslel jsem si, že mám od prušvihů na nějaký čas pokoj, omyl! Na školení mi vybrali auto a celá výbava včetně povolenky v hajzlu uvidím co na pojišťovně, prý jen co bylo v kufru, ale 3-dilný feeder ( + naviják za 3500 ) do kufru u fabie nenarvu, snad to uznaj, škoda za 9000 a nějakej debil to v bazaru střelí za 1000, zabít málo, strčit podběrák do pr… a otevřít, pak že je rybařina relax, jsem zvědavej co bude příště , co dělat takovej lidem? Omotat pletivem a vychladit v Orlíkzu!

Poslední hod -bohužel je to už zítra!! necteno

29.11.2004 | rarach | Muškaření | 2.506 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímá mne, jestli dodržujete tradici posledního hodu na pstruhovce – muškaři. Pokud ano, tak kam jdete a jak se loučíte! Já zásadně neberu rybu a víceméně víc sedím a kouřím, bilancuju + už na ně zbrojím (jak na ně půjdu na zahájení), než chytám. Jo a  bublina mne nezajímá!!

Rybařina v západních čechách necteno

12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 20.209 zobrazení | 48 odpovědí

Týkající se spíš kaprařů…

Kam začátkem února 2015 necteno

19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.788 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi

Chytani na rekach necteno

19.5.2008 | Dammaster | Úspěchy | 2.947 zobrazení | 7 odpovědí

ja nejcasteji na tech rekach chytam je to tam to nejlepsi co muze byt lepsi nez rybnik ryby jsou vice bojovne a jsou vetsi a hladovejsi nez na rybniku

Závody ve Velkých Bílovicích necteno

20.5.2007 | kubas | Závody | 2.945 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte náhodou někdo kdy jsou noční rybářské závody ve Velkých Bilovicích? Hledám hledám a nemůžu to najít.

Chytání v 11 necteno

3.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 2.938 zobrazení | 7 odpovědí

Můžu chytat samostatně když je mi 11? Anebo mi může dělat dozor třídní učitelka? Pojedeme totiž se školou teďko o rázdninách na výlet a má tam být nějaká řeka, kde by se dalo rybařit. Prosím odpovězte..

revír Jestřabice necteno

29.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.520 zobrazení | 6 odpovědí

Revír Jestřabice

Děličky necteno

25.12.2005 | Honziiiik | Dravci | 2.518 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj dostal jsem pod stromeček děličky a chci se zeptat jestli to vadí když nejdou uplně zasunout až do konce co stím něčím namazt nebo poradte prosim