Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Polarizační brýle necteno

19.8.2004 | HaD | Ostatní nádobíčko | 6.870 zobrazení | 16 odpovědí

Používáte polarizační brýle? Jaké a jaké s nimi máte zkušenosti. Pro neznalé ukazuji efekt (foceno s a bez polarizačního filtru). Bez polarizačního filtru:
S polarizačním filtrem:

Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře . necteno

15.5.2010 | mirmen | Dravci | 5.144 zobrazení | 12 odpovědí

zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.856 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Chytání v 11 necteno

3.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 3.009 zobrazení | 7 odpovědí

Můžu chytat samostatně když je mi 11? Anebo mi může dělat dozor třídní učitelka? Pojedeme totiž se školou teďko o rázdninách na výlet a má tam být nějaká řeka, kde by se dalo rybařit. Prosím odpovězte..

X-RAP a GLASS FAT RAP necteno

30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.574 zobrazení | 6 odpovědí

úlovky tyto woblery a jak sou účiný

Nový Shimano Nexave necteno

3.6.2005 | ywan | Navijáky | 2.572 zobrazení | 6 odpovědí

dnes som bol obzreť čo je nové, a konečne začali voziť shimo. Vyhliadol som si naviják Nexave ( nie F ) je to nejaká novinka, nemajú ho ani v gamáči. Vyzerá mooooc dobre, 4 ložiská, predná brzda, zastavenie spätného chodu má pod telom, a cena 2850 Sk. Ak ho niekto videl tak nech sa vyjadrí, budúci týždeň by som poň zabehol

woblere - Nils master necteno

23.5.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.570 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí mi niekto český alebo sloveský internetový obchod, ktorý má v ponuke woblere Nils master, alebo obchodného zástupcu pre dovoz na Slovensko. Vopred dík

Pruty na plavačku... necteno

5.3.2009 | BlueShark | Ryby | 21.124 zobrazení | 49 odpovědí

Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky

Želiv, Trnava, Želivka, Hejlovka, Sedlice necteno

17.7.2007 | Robur | Domácí revíry | 18.105 zobrazení | 42 odpovědí

TAk se chystám na dovču do Želivy a okolí /revíry co jsem napsal jsem našel na mapě, určitě budou i jiné/, vezmu si určitě vláčák a feedr, tak prosím nějaké domácí o dobře míněné rady. Určitě nebudu bobkařit. Co doporučujete a na co si dát pozor. Děkuji.

Plavačkový prut necteno

15.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 4.310 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.

Kam začátkem února 2015 necteno

19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.885 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi

Závody v přívlači a chytání bez protihrotů necteno

5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.448 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.

Chytani na rekach necteno

19.5.2008 | Dammaster | Úspěchy | 3.020 zobrazení | 7 odpovědí

ja nejcasteji na tech rekach chytam je to tam to nejlepsi co muze byt lepsi nez rybnik ryby jsou vice bojovne a jsou vetsi a hladovejsi nez na rybniku

Jaký prut necteno

13.5.2008 | lada71 | Pruty | 3.016 zobrazení | 7 odpovědí

Poradíte mi jaký prut, mám představu délka 360–3díly,30gkrmítko nebo 60–70g olovo odhoz tak 50m a více.Přitom jemný a citlivý pri zdolávání.Dík moc za každý názor.

Doba lovu - omezení? necteno

2.12.2004 | HaD | Ryby | 2.588 zobrazení | 6 odpovědí

Z jakých důvodů je podle vás zavedeno omezení lovu? Má podle vás své opodstatnění?

Berkley cherywood necteno

24.1.2006 | Privlacak | Přívlač | 2.586 zobrazení | 6 odpovědí

Chci koupit nový prut ted mam šanci koupit BERKLEY CHERRYWOOD 2,70m 9–28g 999kč má cenu to kupovat slyšel jsem že se ničí očka

revír Jestřabice necteno

29.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.586 zobrazení | 6 odpovědí

Revír Jestřabice

Rapala - háčky SureSet necteno

2.7.2010 | Prutos | Dravci | 2.585 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím kolegy vláčkaře.
Na mnoha Rapalách se v poseldní době objevily tzv. SureSet háčky.
Jaké s nimy máte zkušenosti na „normální“ přívlač? Jak jsou odolné vůči sumčímu stisku?
Podělte se o zkušenost.

takova otazka necteno

8.5.2011 | jakubrocek3 | chytej.cz | 2.583 zobrazení | 6 odpovědí

chtel bych se zeptat kde najdu sve video az bude publikovano jenduo sem ho sem daval a nepublikovalo se chtel bych se zeptat jak je to mozne dekuju

intermediální wobler necteno

12.7.2005 | spinningman | Ostatní nádobíčko | 2.582 zobrazení | 6 odpovědí

poraďtě co mám udělat po dopadě intermediálního woblera na vodní hladinu. s plovucím začnu hned přitahovat a s potápivým nechám klesnout do potřebné hloubky, ale co s intermediál­ním?????