Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
TV programi
30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.679 zobrazení | 9 odpovědí
Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.
Kam začátkem února 2015
19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.669 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi
Závody v přívlači a chytání bez protihrotů
5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.265 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.
Chytání v 11
3.7.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 2.857 zobrazení | 7 odpovědí
Můžu chytat samostatně když je mi 11? Anebo mi může dělat dozor třídní učitelka? Pojedeme totiž se školou teďko o rázdninách na výlet a má tam být nějaká řeka, kde by se dalo rybařit. Prosím odpovězte..
Vlasec nebo šňůru ?
20.4.2005 | msmaso | Navijáky | 2.856 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mě co je vhodnější na ultra lehké vláčení, jestli vlasec nebo šňůra-díky.
Boleni v Ostravě?
6.10.2005 | Ciffik | Dravci | 2.451 zobrazení | 6 odpovědí
nevite nahodou kde, na co, a jak bych mohl chytit nekde v ostrave ci okoli do 50 km bolena?diky moc
intermediální wobler
12.7.2005 | spinningman | Ostatní nádobíčko | 2.447 zobrazení | 6 odpovědí
poraďtě co mám udělat po dopadě intermediálního woblera na vodní hladinu. s plovucím začnu hned přitahovat a s potápivým nechám klesnout do potřebné hloubky, ale co s intermediálním?????
Švédská jezera a chytání štik
26.2.2011 | LeoC | Přívlač | 43.354 zobrazení | 106 odpovědí
Plánujeme na září týdenní chytačku ve Švédsku a nejsme zcela rozhodnuti o lokalitě. Přivítáme jakékoliv zkušenosti, rady a tipy, do kterého místa, jakou cestou a s jakýma vybavením vyrazit.
Sumeček americký
22.4.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 20.889 zobrazení | 51 odpovědí
Mám dotaz ohledně této ryby. Teď jsem potkal kámoše, který říkal, že pod splavem, kde je asi metr hloubky, chytil sumečka amerického velikosti 40cm na bílé červi. Je to teď možné?Zabývá se tu někdo cíleným lovem této ryby?Budu rád,když mi sdělíte vaše postřehy z lovu sumečků.
Lowrance Mark-5x a Humminbird 570x Který je lepší pro lov sumců?
27.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 11.076 zobrazení | 27 odpovědí
Lowrance Mark-5× a Humminbird 570× Který je lepší pro lov sumců?
Zdravím, byl bych moc rád kdyby mě někdo poradil ohledně těchto dvou Echolotů, ale sám osobně se přikláním ke Lowranci 5× pokud by byl ještě jiný lepší echolot těchto dvou značek prosím poraďte a pošlete odkazy http://www.normark.cz/…hfinder-570x http://www.grundik.cz/…-5x-pro.html
Baitrunner vs. naviják s přední brzdou
4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.158 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D
Prut na pstruhy
5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.732 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH
dělička dvoj?nebo troj? dílná
24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.500 zobrazení | 11 odpovědí
Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.
Kaprařina východní čechy
14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.283 zobrazení | 8 odpovědí
tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?
Pruty NORSTREAM
10.5.2010 | HaD | Přívlač | 35.774 zobrazení | 87 odpovědí
Tento víkend jsem měl možnost chytat s prutem této značky a musím říct, že mě velice zaujaly a jak designem, tak především akcí a výkonem. Máte s těmito pruty zkušenosti? Uvažuji o něm a zajímají mě názory.
Nutno Krmit ???
27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.291 zobrazení | 64 odpovědí
Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi
Moravice
19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 25.907 zobrazení | 63 odpovědí
Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duhového,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,plotice,okouna a štiky je varující.
Jaké lepidlo na očka?
21.11.2007 | monaster | Ostatní nádobíčko | 14.413 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi poraďte: mám starý teleskopy Sona. z nostalgie si je nechávám ale uvolnila se mi dvě očka. čím to lepíte Vy? zkoušel jsem asi 3 lepidla a nedrží nic. dík
Konopí
14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.040 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.
Jak na pstruha ?
12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.652 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?