Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Chytani na rekach
19.5.2008 | Dammaster | Úspěchy | 2.989 zobrazení | 7 odpovědí
ja nejcasteji na tech rekach chytam je to tam to nejlepsi co muze byt lepsi nez rybnik ryby jsou vice bojovne a jsou vetsi a hladovejsi nez na rybniku
Jaký prut
13.5.2008 | lada71 | Pruty | 2.988 zobrazení | 7 odpovědí
Poradíte mi jaký prut, mám představu délka 360–3díly,30gkrmítko nebo 60–70g olovo odhoz tak 50m a více.Přitom jemný a citlivý pri zdolávání.Dík moc za každý názor.
Jaký z těchto navijáků?
7.1.2017 | sachista | Kaprařina | 2.986 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravím rybáři, mám na Vás menší dotaz. Budu si letos kupovat nové navijáky na klasickou položenou s volnoběžkou a vybírám mezi Okuma Longbow xt baitfeeder (http://navijaky.heureka.cz/…w-xt-bf-665/ ) a mezi Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 ( http://navijaky.heureka.cz/…r-6pif-5500/#…) neřeším teď velikost cívky, jde mi spíš o spolehlivost a kvalitu, nerad bych za rok musel kupovat nové. Díky za názory
Poslední hod -bohužel je to už zítra!!
29.11.2004 | rarach | Muškaření | 2.567 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímá mne, jestli dodržujete tradici posledního hodu na pstruhovce – muškaři. Pokud ano, tak kam jdete a jak se loučíte! Já zásadně neberu rybu a víceméně víc sedím a kouřím, bilancuju + už na ně zbrojím (jak na ně půjdu na zahájení), než chytám. Jo a bublina mne nezajímá!!
Pruty na plavačku...
5.3.2009 | BlueShark | Ryby | 21.034 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky
Jaké lepidlo na očka?
21.11.2007 | monaster | Ostatní nádobíčko | 15.040 zobrazení | 35 odpovědí
Chlapi poraďte: mám starý teleskopy Sona. z nostalgie si je nechávám ale uvolnila se mi dvě očka. čím to lepíte Vy? zkoušel jsem asi 3 lepidla a nedrží nic. dík
Boloňka X matchka
14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.733 zobrazení | 18 odpovědí
Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?
Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů
6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.295 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik
naviják na kapry
14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.865 zobrazení | 9 odpovědí
jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd
Kniha pro začátečníky
13.7.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 3.436 zobrazení | 8 odpovědí
Chlapi , mám vážnej problém. Vzal jsem přítelkyni na dovču na Seč, kam jsme jeli s kamošem na vláčku. A co čert nechtěl( :D ), slečně se to začalo líbit a ráda by se dozvěděla něco víc o rybách. Docela ráda čte, tak mě napadlo jí dát nějakou knížku pro uplné začátečníky. Trošku na nahození nálady jsem jí pujčil První lovy, ale chtělo by to nějakou literaturu faktu. Vy, kteří jste více sečtělí, poraďte mi, prosím, jakou knížku sehnat..... Já tu mám jen 1000+1 rada pro rybáře(1990) od Říhy, a Sportovní rybaření od Šimka z 1967. Dík za typ.
Kaprařina východní čechy
14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.430 zobrazení | 8 odpovědí
tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?
Závody ve Velkých Bílovicích
20.5.2007 | kubas | Závody | 3.009 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte náhodou někdo kdy jsou noční rybářské závody ve Velkých Bilovicích? Hledám hledám a nemůžu to najít.
Boleni v Ostravě?
6.10.2005 | Ciffik | Dravci | 2.580 zobrazení | 6 odpovědí
nevite nahodou kde, na co, a jak bych mohl chytit nekde v ostrave ci okoli do 50 km bolena?diky moc
Pstruhové farmy
23.1.2008 | farma | Lososovité ryby | 37.062 zobrazení | 86 odpovědí
Umělý odchov lososovitých ryb
plíseň
10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.321 zobrazení | 17 odpovědí
letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.
vláčení feeder prutem
13.6.2005 | des | Pruty | 4.305 zobrazení | 10 odpovědí
zajímá mne Vaše zkušenost s vláčením feeder prutem, nástrahy atd.
Vábnička - lze použít i ze břehu???
28.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.302 zobrazení | 10 odpovědí
Myslíte, že lze vábničku použít i ze břehu, když na řece nemáte možnost použít loďku? Bude mít takové vábení těsně u břehu účinek? A jak se s takovou vábničkou vlastně zachází aby vydávala ten správný zvuk? Předem dík za Vaše názory.
ceske rotacky velkosti 00.
3.6.2005 | kostnak | Ostatní nádobíčko | 3.019 zobrazení | 7 odpovědí
mate niekto prakticke skusenosti s rotackami 00, pripadne 000 od ceskych vyrobcov mimo vaskoviek? (vojacek, hammer, emte…) viete o dalsich vyrobcoch? nemate kontakt na hammer? dik.
neváznoucí nástraha
4.10.2004 | Prizrak | Dravci | 3.015 zobrazení | 7 odpovědí
Chystám se na jednu lokalitu, na které je na dně hodně kořenů, větví a podobnýho bordelu a aby mě tato lokalita nepřišla zbytečně draho, táži se vás, jestli neznáte nějakou nástrahu, která neuvízne v tom nepořádku. Nebo aspoň nějakou pomůcku, která ji udělá neutržitelnou.
Zlomený prut, volné pokračování....
11.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 2.584 zobrazení | 6 odpovědí
Minulý týden jsem psal, jak mi bylo když jsem zlikvidoval nový prut, myslel jsem si, že mám od prušvihů na nějaký čas pokoj, omyl! Na školení mi vybrali auto a celá výbava včetně povolenky v hajzlu uvidím co na pojišťovně, prý jen co bylo v kufru, ale 3-dilný feeder ( + naviják za 3500 ) do kufru u fabie nenarvu, snad to uznaj, škoda za 9000 a nějakej debil to v bazaru střelí za 1000, zabít málo, strčit podběrák do pr… a otevřít, pak že je rybařina relax, jsem zvědavej co bude příště , co dělat takovej lidem? Omotat pletivem a vychladit v Orlíkzu!