Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Egypt a ryby necteno

18.7.2006 | breca | Rybaření v zahraničí | 6.109 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím rybáře, ve čtvrtek odlétám k Rudému moři a chci vzít taky prut. Zkoušel někdo z vás tam rybařinu. Prosím o poznatky, techniku a návnady. Díky

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.376 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

Závody ve Velkých Bílovicích necteno

20.5.2007 | kubas | Závody | 3.062 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte náhodou někdo kdy jsou noční rybářské závody ve Velkých Bilovicích? Hledám hledám a nemůžu to najít.

neváznoucí nástraha necteno

4.10.2004 | Prizrak | Dravci | 3.055 zobrazení | 7 odpovědí

Chystám se na jednu lokalitu, na které je na dně hodně kořenů, větví a podobnýho bordelu a aby mě tato lokalita nepřišla zbytečně draho, táži se vás, jestli neznáte nějakou nástrahu, která neuvízne v tom nepořádku. Nebo aspoň nějakou pomůcku, která ji udělá neutržitelnou.

Vlasec nebo šňůru ? necteno

20.4.2005 | msmaso | Navijáky | 3.051 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímalo by mě co je vhodnější na ultra lehké vláčení, jestli vlasec nebo šňůra-díky.

Feeder prut vyšší třídy necteno

12.6.2012 | JKemr | Pruty | 16.634 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi

Tipy Dovolená (Rodina/Ryby) necteno

25.1.2006 | file | Domácí revíry | 7.470 zobrazení | 17 odpovědí

Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.

Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.

To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal

Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?

Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)

Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023

rotačky Hammer necteno

9.2.2006 | Stanik | Přívlač | 6.593 zobrazení | 15 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s touto značkou. Já jsem vlastnil několik kusů a nemůžu si je vynachválit. Obzvlášť 00 šlapala krásně. Nevíte kde se dají koupit???

Jaký swinger koupit ? necteno

12.1.2011 | fishman123 | Kaprařina | 6.139 zobrazení | 14 odpovědí

Nazdar rybáři,potřeboval bych poradit s koupí swingeru.Máte nějaký tip na kvalitní a přitom levnější swinger. Diky

Krmení na feeder značky Timár necteno

23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.270 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň

Feedrová krmítka necteno

24.5.2009 | jirous | Feeder | 4.830 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar pánové rybáři. při výrobě domácích krmítek mi vadí jejich barva. Protože lesklá stříbrná barva není ve vodě moc důvěryhodná. Máte někdo zkušenost s barvením?? jakou barvu použít?? nerad bych, aby barva odpuzovala ryby zápachem. Děkuji za vaše názory

Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS necteno

2.3.2011 | mptacek | Navijáky | 4.818 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky

Sumci a jelci necteno

31.7.2006 | jake | Sumcařina | 3.503 zobrazení | 8 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s chytáním sumců na jelce – zejména teď v poslední době? Mám takový pocit, jakoby sumci (možná je to jen pro určitou lokalitu – konkrétně revír Morava 12) jelce naprosto ignorovali. Máte někdo podobnou zkušenost? Jaké zkoušet jiné alternativy? Plotice? oukleje? cejny? Případně něco úplně jiného?

Zlomený prut, volné pokračování.... necteno

11.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 2.636 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý týden jsem psal, jak mi bylo když jsem zlikvidoval nový prut, myslel jsem si, že mám od prušvihů na nějaký čas pokoj, omyl! Na školení mi vybrali auto a celá výbava včetně povolenky v hajzlu uvidím co na pojišťovně, prý jen co bylo v kufru, ale 3-dilný feeder ( + naviják za 3500 ) do kufru u fabie nenarvu, snad to uznaj, škoda za 9000 a nějakej debil to v bazaru střelí za 1000, zabít málo, strčit podběrák do pr… a otevřít, pak že je rybařina relax, jsem zvědavej co bude příště , co dělat takovej lidem? Omotat pletivem a vychladit v Orlíkzu!

Děličky necteno

25.12.2005 | Honziiiik | Dravci | 2.630 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj dostal jsem pod stromeček děličky a chci se zeptat jestli to vadí když nejdou uplně zasunout až do konce co stím něčím namazt nebo poradte prosim

Zahrádkaři.....na Sokolovsku necteno

26.3.2009 | Maťko | Domácí revíry | 33.050 zobrazení | 75 odpovědí

Lepši je posedět než rýpat........­..Kdyby bylo možno tak to to téma by se mohlo smazat. Děkuji M.

Bezdrátový echolot necteno

6.9.2012 | Rex2 | Ostatní nádobíčko | 16.304 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím všechny příznivce petrova cechu. Nedávno jsem viděl video z produkce Chytej.cz o lovu s bezdrátovým echolotem. Mohli by jste mi poradit nějaký e-shop, kde ho mají ve své nabídce, popřípadě jaký typ a vaše zkušenosti s tímto echolotem? Předem děkuji za odpovědi

Vlastný rybníček necteno

5.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 14.522 zobrazení | 33 odpovědí

Priatelia … mam na vas len cisto teoreticku otazku, k rieseniu ktorej sa zrejme tak skoro nedostanem, takze to berte prosim tak, ze je to len pre zaujimavost :)

Ak by som si chcel zalozit vlastny rybnicek, aka je jeho minimalna velkost sirka x dlzka x hlbka tak, aby mohol byt rybnicek samostatne zivotaschopny, bez nutnosti pravidelneho krmenia atd. Kedze sa jedna o teoreticku rovinu, tak by som chcel jeden ako pstruhovu vodu a druhy s nasadou kapra a stuky. Druha cast otazky je ake je idealne zlozenie osadky, aby sa to bolo schopne dalej udrzovat samo. Skratka, aby si cely rybnicek dokazal nastavit svoj vlastny biorytmus.

Boloňka X matchka necteno

14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.929 zobrazení | 18 odpovědí

Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?

Želva nádherná necteno

4.7.2014 | ltrab | Vaše názory | 6.168 zobrazení | 14 odpovědí

Želva nádhernáJaký je Váš názor, co dělat po ulovení želvy nádherné, pustit zpět do revíru, nebo ponechat.