Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

plíseň necteno

10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.234 zobrazení | 17 odpovědí

letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.257 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/

Vábnička - lze použít i ze břehu??? necteno

28.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.252 zobrazení | 10 odpovědí

Myslíte, že lze vábničku použít i ze břehu, když na řece nemáte možnost použít loďku? Bude mít takové vábení těsně u břehu účinek? A jak se s takovou vábničkou vlastně zachází aby vydávala ten správný zvuk? Předem dík za Vaše názory.

vláčení feeder prutem necteno

13.6.2005 | des | Pruty | 4.251 zobrazení | 10 odpovědí

zajímá mne Vaše zkušenost s vláčením feeder prutem, nástrahy atd.

ceske rotacky velkosti 00. necteno

3.6.2005 | kostnak | Ostatní nádobíčko | 2.979 zobrazení | 7 odpovědí

mate niekto prakticke skusenosti s rotackami 00, pripadne 000 od ceskych vyrobcov mimo vaskoviek? (vojacek, hammer, emte…) viete o dalsich vyrobcoch? nemate kontakt na hammer? dik.

Lužnice 5 necteno

13.1.2011 | lubik10 | Domácí revíry | 5.566 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.281 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

co si o tom myslíte necteno

7.7.2011 | Dropy | Přívlač | 2.139 zobrazení | 5 odpovědí

http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma potřebuji prut na vláčení který je levný a hlavně je pos ložení malý, myslíte si že to je pro mě dobrá volba ? Gramáš je 10–30g

Pstruhové farmy necteno

23.1.2008 | farma | Lososovité ryby | 36.889 zobrazení | 86 odpovědí

Umělý odchov lososovitých ryb

Feeder prut vyšší třídy necteno

12.6.2012 | JKemr | Pruty | 16.341 zobrazení | 38 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi

Egypt a ryby necteno

18.7.2006 | breca | Rybaření v zahraničí | 5.996 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím rybáře, ve čtvrtek odlétám k Rudému moři a chci vzít taky prut. Zkoušel někdo z vás tam rybařinu. Prosím o poznatky, techniku a návnady. Díky

SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou necteno

5.7.2005 | xycht | Sumcařina | 5.581 zobrazení | 13 odpovědí

Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky

Shimano Technium 2500 FA necteno

8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 3.869 zobrazení | 9 odpovědí

Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))

Úhyn ryb při odbahňování necteno

19.7.2007 | Raf | Legislativa | 2.998 zobrazení | 7 odpovědí

Zpráva z Lidových novin (19.7.2007): „Po škeblích uhynuli i cejni a líni: V Kyjském rybníku v Praze 9 uhynuly při odbahňovacích pracích stovky škeblí, cejnů a línů. Případem se začne zabývat Státní veterinární zpráva. Pražský magistrát zvažuje, že Českému rybářskému svazu vypoví smlouvy na všechny pražské rybníky. Informovala o tom včera televize Nova. Rybáři se podle ní hájí tím, že úhynu ryb se nedalo zabránit. Majitel rybníků – pražský magistrát – však dává vinu jim. Prý byli o pracích na rybníku informováni včas a měli sledovat předpověď počasí.“ Dalo se úhynu zabránit? Je odbahňování v létě vhodné? Je odebrání pražských rybníků ČRS dobrej nápad, špatnej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad?

Je možné chytat? necteno

3.1.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 2.144 zobrazení | 5 odpovědí

Je možné chytat od nového roku 2007 na všech revírech ČRS? Za jakých podmínek?

V čem chodíte na ryby? aneb jak má vypadat rybář? necteno

1.2.2010 | Ciffik | Vaše názory | 32.702 zobrazení | 76 odpovědí

Myslím, že už nemusím nic moc dodat…snad jen co si myslíte o maskáčích? Znamená ještě pro rybáře ,,zelená" něco, nebo už je to přežitek?

Magnetická krabička na háčky necteno

8.3.2009 | Sander | Ryby | 18.076 zobrazení | 42 odpovědí

Používátě někdo magnetickou krabičku na háčky? Jdou z ní malé háčky dobře vyndat holou rukou, nebo je zapotřebí pinzeta? Jste s ní spokojeni? Dík.

Feedrová guma necteno

23.10.2012 | lunimus | Tipy & triky | 17.218 zobrazení | 40 odpovědí

Priatelia … zachytil som informaciu, ze aby sa mi ryby tak moc netrhali, ze sa do montaze zaraduje tzv. feedrova guma, ktora tlmi prudke vypady ryby. Predpokladam, ze ak by to bol vseliek, tak by sa to stalo „povinnou“ castou vybavy kazdeho rybara … Na druhej strane vsak viem, ze to moze dost pomoct pri rybolove. Ake su vsak uskalia pri pouziti feedrovej gumy a ake su jej nevyhody? Ake uzly pouzivate na spojenie s vlascom? Pouzivate medzi vlasec a gumu obratlik? Aku hrubku gumy pouzivate v kombinacii s akym nadväzcom. Resp. ak je mozne to vyjadrit akonejaky nasobok pevnosti alebo pomer kmenovy vlasec: guma: nadväzec (napr 0,3:0,5:0,18) Pripadne ak mate nieco, na co by ste ma chceli upozornit, sem s tym :)

Preprava člna na streche auta necteno

15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 9.912 zobrazení | 23 odpovědí

Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skla­danie a upevnenie.

Sonar Humminbird SmartCast RF 15e necteno

6.7.2005 | Grendel | Ostatní nádobíčko | 8.621 zobrazení | 20 odpovědí

Má někdo osobní zkušenost s bezdrátovým sonarem Humminbird SmartCarst RF 15 ,nebo s podobným bezdrátovým sonarem. Zajímalo by mě, jaké nevýhody spatřujete u tohoto a jemu podobných výrobků.