Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
JV zachránce či byznysmen?
3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.349 zobrazení | 49 odpovědí
JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:
Tipy Dovolená (Rodina/Ryby)
25.1.2006 | file | Domácí revíry | 7.380 zobrazení | 17 odpovědí
Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.
Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.
To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal
Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?
Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)
Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023
Twister na pstruhy
30.4.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 6.083 zobrazení | 14 odpovědí
Používáte twistery při lovu pstruhů? Anebo raději sáhnete po rotačce nebom woblerovi?
Naviják penn captiva 4000
18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.349 zobrazení | 10 odpovědí
Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.
Pytlák jak řemen
19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.921 zobrazení | 9 odpovědí
Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.481 zobrazení | 8 odpovědí
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?
pŕívlačový prut
21.11.2016 | Kristýna | Přívlač | 3.479 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.
Přívlač - prut Tica Medium 2,74m: 8 - 15Lb
12.4.2005 | Spine | Pruty | 3.049 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím kolegy „vláčkaře“ o radu před koupi přívlačového prutu od fa. TICA ,Graphite (Medium 9'0" 3/8 – 3/4oz, 2,74m – 8–15Lb). Další údaj – SEHA427402 MOD-FAST ACTION. Cena kolem 2100kč,10ks menších oček. S těmito údaji jsem se u přívl. prutů setkal poprvé. Prodejce i dovozce tvrdí,že se jedná o prut do 40g. Proutek je po celé délce potažen kevlarovou punčoškou a zřejmě se špičkovou akcí. Prosím poraďte!
Feeder light do 2000 kc?
8.8.2006 | Yuri | Feeder | 2.614 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim vsechny feederare, chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenosti s nejakym sikovnym feedrikem typu light tak max. do 60 gr.odhoz, spis nizsi. Cenovy limit je do 2000 kc. Mel bych prrdstavu o delce 3,30–3,60 m s mekkou parabolickou akci, vlastnim totiz feedera od Byronu Premium X-wrap 360cm/90gr medium/heavy a zda se mi na mensi ryby tuhy. diky za vsechny reakce a odpovedi
KAPR
7.1.2005 | Radim | Kaprařina | 2.613 zobrazení | 6 odpovědí
jake boilies by ste mi doporucili na 7ha rybnik kde se na boilies jeste nikdy nelovilo?
Ryby v akvárku
27.4.2005 | Forest | Ryby | 2.611 zobrazení | 6 odpovědí
V sobotu jsem si z výlovu našeho rybníka donesl domů ročka sumce cca.13 cm; 2 okouny cca.7 cm a candáta cca.7 cm. Ten candát byl v dost špatným stavu. Všechno v pohodě, jen nechtějí žrát, koupil jsem jim mraženy nítěnky a patentky a zakouším i bílé červy, ale nic. Dřív jsem měl v akvárku střevličky, úhoře a karásky a vše bylo v pohodě. Čím krmíte takové druhy a velikosti ryb?
muškařský prut
18.12.2005 | snowbie | Pruty | 2.611 zobrazení | 6 odpovědí
Poradte mi prosím v čem je lepší nebo horší trojdílný muškařský prut, od dvoudílného.
Vymírání ryb-nemoc nebo otrava?
7.10.2013 | Martin Mošna | Vaše názory | 2.604 zobrazení | 6 odpovědí
Po dlouhé době sem zašel na náš obecní rybník podívat se jak to tam vypadá a co se tam děje… Jakmile sem tam došel tak sem se zděsil co se to tam děje… U břehu potopené desítky candátu,Na hladině pár polomrtvích cejnů břichem nahoře.Cejni byly celí začervenaní.Všude u hladiny plavali kapři a karasi.. dokonce tam byly i KOI kapři… plavali pomalu a nereagovali… když sem do nich ždouchnul mirně tak jen popjeli metr a zas byly tací…Štiky sem nikde nevyděl. Druhý den sem se tam šel podívat a na vodě byl bílý povlak s flekama…a vyděl sem jen mrtvé candáty na dně. Kyž sem se koukl candátovi do tlamy tak mel uzavřenou trubici.nevím jestli je to příčina smrti nebo normální.Ví někdo co to mohlo zpusobyt? Jeslti se 5 majitelů rybníku pře a někdo je otrávil nebo je to nějaká nemoc?
jak na karabinu
29.3.2010 | bondysta | Přívlač | 2.176 zobrazení | 5 odpovědí
dobrý den,chtěl bych se zeptat jak navážu karabinu.s rybařením začínám tak mě to zajímá,tu stranu s tím očkem na tu navážu ocelové lanko ale co a jak na tu karabinu?tohle myslím
potrebujem poradit
16.9.2009 | mato privlac | Přívlač | 2.173 zobrazení | 5 odpovědí
Cavte potrebol by som poradit aku nastrahu prip. ake farby pouzit na malom asi 2ha jazere voda je vatsinou prikalena nachadza sa tu dost štuk a zubacov…tento revir je uz dost prechytany ryby lovia stale vatsinou na hladine..dik za odpovede.
Zahrádkaři.....na Sokolovsku
26.3.2009 | Maťko | Domácí revíry | 32.721 zobrazení | 75 odpovědí
Lepši je posedět než rýpat..........Kdyby bylo možno tak to to téma by se mohlo smazat. Děkuji M.
Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta.
26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 14.436 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.
Sumci a boilies či pelety
12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 11.804 zobrazení | 27 odpovědí
Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)
Amur na boilies
12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.431 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.