Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Sumci a boilies či pelety
12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 12.028 zobrazení | 27 odpovědí
Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)
Preprava člna na streche auta
15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 10.273 zobrazení | 23 odpovědí
Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skladanie a upevnenie.
Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč
8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.481 zobrazení | 19 odpovědí
Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík
Wolframové lanko?
26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.153 zobrazení | 16 odpovědí
žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)
Fishing and Hunting opět na Digi TV
6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.794 zobrazení | 13 odpovědí
Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.
šterkovna Benešov lov non-stop
11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 4.015 zobrazení | 9 odpovědí
Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.
prosím poraďte akumulátor
20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.678 zobrazení | 6 odpovědí
Mám fišíka 280,el. motor rhino 54poraďte prosím ideální akumulátor případně kontakt na prodejce,nabíječku. Aku by neměl být za hodinu vyflustnutý. Dík
Využití feedru Shimano Nexave Heavy
5.1.2009 | kinghlína | Feeder | 2.677 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, vlastním prut Shimano nexave Medium a sem s ním i po 4 letech nadmíru spokojenej, prut funguje výborně, jenže při zapřažení větší ryby, parmy,kapříka už se pohybuje na hranici možností. Je to sice zábava, ale přemýšlím, že by bylo dobré ho doplnit feedrem stejného typu, ale s heavy gramáží a tím mít možnost kombinovat velikosti nástrah, například rousnice, boilies a tak. Navíc ho poté využívat i k lovu dravců na rybičku. Nejvíce chytám na tekoucích vodách, Berounka atd. Myslíte že je má úvaha správná, díky za názory!
Je možné chytat?
3.1.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 2.233 zobrazení | 5 odpovědí
Je možné chytat od nového roku 2007 na všech revírech ČRS? Za jakých podmínek?
JAK A KAM NA DRAVCE?
1.11.2004 | vagon | Dravci | 11.675 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj kluci,
kdyz ctu Vase diskuse je mi k placi. Mym snem je candat a ne a ne ho porad lapit. To same plati o nejake vetsi stice, ale alespon jdou ty mensi.
Netrapte mne a poradte
diky [ Upraveno vagon dne 2004–11–01 v 10:40 ]
Jak uchovat živé rybky přes zimu?
22.9.2005 | Tomik | Ryby | 7.632 zobrazení | 17 odpovědí
Pořád přemyslim jak mám uchovat živé rybky, zkoušel jsem toho už dost, ale pořád to neni to prave. Zkoušel jsem dát rybky do akvárka,ale jakmile jsem je hodil do studené vody tak chcípli. Rybky už pripravuji na zimu tak, že je mrazím,ale chtěl bych nejak prechovat živý. porad´te mi prosim.. DÍK
Zkušenosti se SPIDERWIRE Ultracast
11.5.2015 | Vláčkař-CZ | Přívlač | 5.842 zobrazení | 13 odpovědí
Zdarec lidi,
sezóna přívlače se blíží a já se rozmýšlím, jestli koupit na svůj
vláčák na UL přívlač ( akce 0,5 – 10g ) vlasec nebo šňůru. Docela se
mi zalíbila pletenka od známého výrobce Spider: http://www.tropicliberec.cz/…ledna-po-1m/
. Máte s ní nějaké zkušenosti? Je to dobrá investice? Právě se bojím,
abych nebyl zklamaný stejně, jako z nanofilu od Berkley. Jinač k průměru
bych chtěl ten 0,12mm.
prichute na kapry
23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.375 zobrazení | 12 odpovědí
jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????
boilie
29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.492 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky
bezdrátový echolot
7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.491 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://nakupte.eu/bezdratovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/
pŕívlačový prut
21.11.2016 | Kristýna | Přívlač | 3.594 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.
Orlík u Údraže
25.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.141 zobrazení | 7 odpovědí
Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.
Ryby v akvárku
27.4.2005 | Forest | Ryby | 2.692 zobrazení | 6 odpovědí
V sobotu jsem si z výlovu našeho rybníka donesl domů ročka sumce cca.13 cm; 2 okouny cca.7 cm a candáta cca.7 cm. Ten candát byl v dost špatným stavu. Všechno v pohodě, jen nechtějí žrát, koupil jsem jim mraženy nítěnky a patentky a zakouším i bílé červy, ale nic. Dřív jsem měl v akvárku střevličky, úhoře a karásky a vše bylo v pohodě. Čím krmíte takové druhy a velikosti ryb?
Hledám šikovné doupě blízko řeky Ohře
16.9.2004 | | Ryby | 2.686 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Omluvte mne prosím, že házím do fóra toto netypické téma,ale říká se,že je líná huba holé neštěstí a proto Vás chci virtuálně zneužít!!! Hledám v trojúhelníku Chomutov,Klášterec a Kadaň nějaké doupě s rybníkem,kde bych našel azyl pro vydry a churavé vodní ptáky. Když by byla velká zahrada,rybník si vykopu klidně sám. Třeba o někom víte,že by rád něco takového prodal a třeba Vám zrovna před pěti minutami někdo o něčem takovém říkal. Náhoda je blbec. Chcete nahlédnout do mé nory? Tak se podívejte mm. reals. cz