Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pytlák jak řemen necteno

19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.971 zobrazení | 9 odpovědí

Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?

Elektrina necteno

27.8.2006 | Libor | Neúspěchy | 3.079 zobrazení | 7 odpovědí

zpravy.idnes.cz

Využití feedru Shimano Nexave Heavy necteno

5.1.2009 | kinghlína | Feeder | 2.647 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, vlastním prut Shimano nexave Medium a sem s ním i po 4 letech nadmíru spokojenej, prut funguje výborně, jenže při zapřažení větší ryby, parmy,kapříka už se pohybuje na hranici možností. Je to sice zábava, ale přemýšlím, že by bylo dobré ho doplnit feedrem stejného typu, ale s heavy gramáží a tím mít možnost kombinovat velikosti nástrah, například rousnice, boilies a tak. Navíc ho poté využívat i k lovu dravců na rybičku. Nejvíce chytám na tekoucích vodách, Berounka atd. Myslíte že je má úvaha správná, díky za názory!

Je možné chytat? necteno

3.1.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 2.202 zobrazení | 5 odpovědí

Je možné chytat od nového roku 2007 na všech revírech ČRS? Za jakých podmínek?

Sumci a boilies či pelety necteno

12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 11.949 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)

navijáky Tica necteno

8.12.2005 | Ciffik | Navijáky | 11.053 zobrazení | 25 odpovědí

jake mate zkusenosti s navijaky Tica. at uz jakekoli serie. chtel bych k matchce neco novyho kvalitniho. Uvazoval jsem o tica SD nebo GC. co vy na to?. diky za vsechny odpovedi Ciffik

Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč necteno

8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.418 zobrazení | 19 odpovědí

Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík

Servis na Tica Sportera necteno

12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.538 zobrazení | 17 odpovědí

Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc

Fishing and Hunting opět na Digi TV necteno

6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.764 zobrazení | 13 odpovědí

Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.

šterkovna Benešov lov non-stop necteno

11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.974 zobrazení | 9 odpovědí

Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.

COLMIC necteno

22.10.2007 | BlueShark | Obchod | 3.103 zobrazení | 7 odpovědí

Něco o firmě COLMIC.

Přívlač - prut Tica Medium 2,74m: 8 - 15Lb necteno

12.4.2005 | Spine | Pruty | 3.092 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím kolegy „vláčkaře“ o radu před koupi přívlačového prutu od fa. TICA ,Graphite (Medium 9'0" 3/8 – 3/4oz, 2,74m – 8–15Lb). Další údaj – SEHA427402 MOD-FAST ACTION. Cena kolem 2100kč,10ks menších oček. S těmito údaji jsem se u přívl. prutů setkal poprvé. Prodejce i dovozce tvrdí,že se jedná o prut do 40g. Proutek je po celé délce potažen kevlarovou punčoškou a zřejmě se špičkovou akcí. Prosím poraďte!

Hledám šikovné doupě blízko řeky Ohře necteno

16.9.2004 | | Ryby | 2.658 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Omluvte mne prosím, že házím do fóra toto netypické téma,ale říká se,že je líná huba holé neštěstí a proto Vás chci virtuálně zneužít!!! Hledám v trojúhelníku Chomutov,Klášterec a Kadaň nějaké doupě s rybníkem,kde bych našel azyl pro vydry a churavé vodní ptáky. Když by byla velká zahrada,rybník si vykopu klidně sám. Třeba o někom víte,že by rád něco takového prodal a třeba Vám zrovna před pěti minutami někdo o něčem takovém říkal. Náhoda je blbec. Chcete nahlédnout do mé nory? Tak se podívejte mm. reals. cz

muškařský prut necteno

18.12.2005 | snowbie | Pruty | 2.657 zobrazení | 6 odpovědí

Poradte mi prosím v čem je lepší nebo horší trojdílný muškařský prut, od dvoudílného.

prosím poraďte akumulátor necteno

20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.653 zobrazení | 6 odpovědí

Mám fišíka 280,el. motor rhino 54poraďte prosím ideální akumulátor případně kontakt na prodejce,nabíječku. Aku by neměl být za hodinu vyflustnutý. Dík

jak na karabinu necteno

29.3.2010 | bondysta | Přívlač | 2.216 zobrazení | 5 odpovědí

dobrý den,chtěl bych se zeptat jak navážu karabinu.s ry­bařením začínám tak mě to zajímá,tu stranu s tím očkem na tu navážu ocelové lanko ale co a jak na tu karabinu?tohle mys­lím

http://potreby-rybarske.eu/…kg~velky.jpg

potrebujem poradit necteno

16.9.2009 | mato privlac | Přívlač | 2.211 zobrazení | 5 odpovědí

Cavte potrebol by som poradit aku nastrahu prip. ake farby pouzit na malom asi 2ha jazere voda je vatsinou prikalena nachadza sa tu dost štuk a zubacov…tento revir je uz dost prechytany ryby lovia stale vatsinou na hladine..dik za odpovede.

PV TV necteno

22.10.2009 | Piranha | Vaše názory | 40.033 zobrazení | 90 odpovědí

Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.118 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)

prichute na kapry necteno

23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.340 zobrazení | 12 odpovědí

jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????