Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Bezdrátový echolot
6.9.2012 | Rex2 | Ostatní nádobíčko | 15.692 zobrazení | 37 odpovědí
Zdravím všechny příznivce petrova cechu. Nedávno jsem viděl video z produkce Chytej.cz o lovu s bezdrátovým echolotem. Mohli by jste mi poradit nějaký e-shop, kde ho mají ve své nabídce, popřípadě jaký typ a vaše zkušenosti s tímto echolotem? Předem děkuji za odpovědi
Candátí háčky
3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 13.132 zobrazení | 31 odpovědí
Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?
SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou
5.7.2005 | xycht | Sumcařina | 5.517 zobrazení | 13 odpovědí
Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky
Krmení na feeder značky Timár
23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.074 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň
Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS
2.3.2011 | mptacek | Navijáky | 4.662 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky
Feedrová krmítka
24.5.2009 | jirous | Feeder | 4.661 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar pánové rybáři. při výrobě domácích krmítek mi vadí jejich barva. Protože lesklá stříbrná barva není ve vodě moc důvěryhodná. Máte někdo zkušenost s barvením?? jakou barvu použít?? nerad bych, aby barva odpuzovala ryby zápachem. Děkuji za vaše názory
Feeder - monofil nebo šňůra
22.12.2006 | breca | Feeder | 4.240 zobrazení | 10 odpovědí
letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.
Pytlák jak řemen
19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.821 zobrazení | 9 odpovědí
Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?
vůle osy navijáku
31.5.2016 | gige | Navijáky | 3.818 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.392 zobrazení | 8 odpovědí
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?
vabnička ze břehu
31.7.2006 | zany | Sumcařina | 2.972 zobrazení | 7 odpovědí
měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky
Zkušenosti s peletama na ebru
12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 2.971 zobrazení | 7 odpovědí
Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky
eMinnow
1.9.2017 | superweb | Přívlač | 2.969 zobrazení | 7 odpovědí
Woblery pohanene baterii..co si o tom myslite? :) https://www.indiegogo.com/…hing-lure--2#/
muškařský prut
18.12.2005 | snowbie | Pruty | 2.545 zobrazení | 6 odpovědí
Poradte mi prosím v čem je lepší nebo horší trojdílný muškařský prut, od dvoudílného.
prosím poraďte akumulátor
20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.544 zobrazení | 6 odpovědí
Mám fišíka 280,el. motor rhino 54poraďte prosím ideální akumulátor případně kontakt na prodejce,nabíječku. Aku by neměl být za hodinu vyflustnutý. Dík
lopatka k wobleru
4.10.2006 | KubasLi | Přívlač | 2.543 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj lidi chci se zeptat zda nevíte kde se dají sehnat ( koupit ) lopatky ( nořítka ) k woblerům. Vím že se dají vyrobyt, taky si je dělám, ale kdyby se daly koupit, bylo by to jednodušší. Dík za každou odpověď Jakub.
KAPR
7.1.2005 | Radim | Kaprařina | 2.541 zobrazení | 6 odpovědí
jake boilies by ste mi doporucili na 7ha rybnik kde se na boilies jeste nikdy nelovilo?
Feeder light do 2000 kc?
8.8.2006 | Yuri | Feeder | 2.540 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim vsechny feederare, chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenosti s nejakym sikovnym feedrikem typu light tak max. do 60 gr.odhoz, spis nizsi. Cenovy limit je do 2000 kc. Mel bych prrdstavu o delce 3,30–3,60 m s mekkou parabolickou akci, vlastnim totiz feedera od Byronu Premium X-wrap 360cm/90gr medium/heavy a zda se mi na mensi ryby tuhy. diky za vsechny reakce a odpovedi
Kde trávíte dovolenou v létě na rybách?
1.1.2006 | Hora | Domácí revíry | 2.538 zobrazení | 6 odpovědí
Doma v republice nebo v zahraničí?Já výhradně doma,do zahraničí mě to vůbec netáhne. Asi 10 roků jezdím téměř výhradně na již. Moravu a do ostatních částí republiky jezdím pouze na 3 až 5 denní výlety.
Borci z Ostravy a okolí?
3.11.2004 | Ciffik | Ryby | 2.121 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímalo by mě(spíš bych chtěl vědět kdo z vás bydlí v Ostravě či blízkém okolí). mohly bychom někdy zajet na ryby a pokecat naživo. tké mě zajímá,kde vlastně nejraději chytáte-a co. atd.....