Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
potrebujem poradit
16.9.2009 | mato privlac | Přívlač | 2.240 zobrazení | 5 odpovědí
Cavte potrebol by som poradit aku nastrahu prip. ake farby pouzit na malom asi 2ha jazere voda je vatsinou prikalena nachadza sa tu dost štuk a zubacov…tento revir je uz dost prechytany ryby lovia stale vatsinou na hladine..dik za odpovede.
PF 2014
20.12.2010 | breca | chytej.cz | 56.773 zobrazení | 126 odpovědí
EDIT: dovolil jsem si aktualizovat rok
Ať se všechno vydaří, na co sáhnete, ať se vše splní, na co pomyslíte, ať nemoci vás obchází mílovými krokem a ať se tu potkáme, až rok se sejde s rokem…
Projekt Mělice
17.2.2011 | Noodling | Domácí revíry | 54.560 zobrazení | 121 odpovědí
Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.
Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html
Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?
Chov Okouna
29.7.2010 | 17_Rosta | Dravci | 8.569 zobrazení | 19 odpovědí
Poradí mi někdo s chovem okouna v domácím akváriu ? Zatím se mi moc nedaří . Díky
Výbava plavaná - Shimano.
5.8.2005 | Goyer | Plavaná | 5.415 zobrazení | 12 odpovědí
Plavá není moje dominantní technika, ale nějaký pátek již tak chytám a vybavení nic moc. Proto jsem se porozhlédl po eshopech a rád bych zakoupil věci od Shimana. Nevím proč a rád bych aby mne někdo vrátil do jasných kolejí, protože mám, nějako zafixováno, že Shimano je nejlepší.
Chci si pořídit tento prut: Shimano Hyperloop 6m 0–20g
Prut carbon+kevlar,SIC očka.Řada prutů osazená očky Shimano Hardlite. Cena je pod 2000kč. Nikde jsem o něm nic nečetl a nevím,nikde jsem o něm nic našel a velice rád bych znal zlušenosti, názory, pozitiva či negativa. Pak se chci zeptat, zda není lepší dělička. Jenže delička o této délce asi není, nebo jsem nenašel. Dělička bude jistě lepší a není tedy lepší zakoupit prut na plavanou o délce 4m? Jaké jsou mezitím rozdíly? Prosím. Nehledě na to, je dobrá značka Shimano i v této cenové relaci?
A dále naviják Shimano Exage 1000 RA brzda zadní (bojová)
Zcela nová série navijáků s bojovou brzdou s vynikajícím designem a velmi kvalitní výbavou. Naviják se vyznačuje velmi hladkým a klidným chodem, dvěmi kovovými! cívkami a především cenou. Je osazen novými špičkovými ložisky A-RB, jedním centrálním ložiskem… Větší výkon navijáku využijete zejména při chytání dravců nebo při práci s feederem na tekoucí vodě. Ve větší velikosti je vhodný pro lov kaprovitých ryb. Nejlepší poměr kvalita/cena!! POPIS: 3 kuličková A-RB ložiska plus jedno centrální Dyna Balance System pro redukci kmitů navijáků a hladší chod Velká protizkrutná rolnička Power Roller S. S. C. Smooth Cast System pro lepší ukládání vlasce Zadní jemná brzda Bojová brzda „Fighting Drag II“ Super Stopper II pro okamžité zastavení zpětného chodu Kovová cívka – Cold Forged Aluminium Spool pro zlepšení nahazování Náhradní kovová cívka Dvojitá, oboustranně měnitelná klička Překlapěč s dlouhou životností Typ 1000RA. návin 140m/0,20mm ; převod 5,2:1 ; hmotnost 230g
Od něho bych si sliboval jemný chod a snad nějaký ten rok výdrže při stejných vlastností. Pokud někdo vlastní, prosím napište nějaké zkušenosti.
Jak jsem psal, plavaná není moje dominantní technika, ale rád bych pořídil nějaké lepší načiní. Takže bych rád pořídil něco dobrého a myslím, že tyto dvě věci ve spojení nebude špatná investice, ale to si myslím já a ptám se na Váš názor.
Moc děkuju!
Feeder - monofil nebo šňůra
22.12.2006 | breca | Feeder | 4.506 zobrazení | 10 odpovědí
letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.
Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g
12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.501 zobrazení | 10 odpovědí
Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Případně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.597 zobrazení | 8 odpovědí
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?
vabnička ze břehu
31.7.2006 | zany | Sumcařina | 3.153 zobrazení | 7 odpovědí
měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky
NOVÉ VÍCEBAREVNÉ VLASCE SEMAX CAMO CARP
12.10.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 2.704 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito vlasci?Chtěl bych je vyzkoušet,tak prosím o vaše názory.
KAPR
7.1.2005 | Radim | Kaprařina | 2.700 zobrazení | 6 odpovědí
jake boilies by ste mi doporucili na 7ha rybnik kde se na boilies jeste nikdy nelovilo?
jak na karabinu
29.3.2010 | bondysta | Přívlač | 2.254 zobrazení | 5 odpovědí
dobrý den,chtěl bych se zeptat jak navážu karabinu.s rybařením začínám tak mě to zajímá,tu stranu s tím očkem na tu navážu ocelové lanko ale co a jak na tu karabinu?tohle myslím
Kontrola rybářské stráže.
29.2.2008 | Mila | Legislativa | 31.270 zobrazení | 69 odpovědí
Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?
Jaké je nejlepší koření na cejny?
17.4.2011 | Kantik | Bílá ryba | 18.529 zobrazení | 41 odpovědí
jak již z názvu vypovídá, budeme se bavit o cejnech, přesněji o tom, jaké koření jim nejvíce chutná a je vhodné do vnadicích smesí.
Prut na pláž
25.12.2013 | tomas54 | Rybaření v zahraničí | 14.047 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj chci se zeptat jaký prut by ste doporučili na chytání malých čudel v Chorvatsku z pláže? Já si vyhlídl tento http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma– ale nevím. Prosím poraďte. Děkuji
pila na led
6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.870 zobrazení | 13 odpovědí
Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))
co na kapry?
1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.613 zobrazení | 8 odpovědí
ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?
lopatka k wobleru
4.10.2006 | KubasLi | Přívlač | 2.721 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj lidi chci se zeptat zda nevíte kde se dají sehnat ( koupit ) lopatky ( nořítka ) k woblerům. Vím že se dají vyrobyt, taky si je dělám, ale kdyby se daly koupit, bylo by to jednodušší. Dík za každou odpověď Jakub.