Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feeder - monofil nebo šňůra necteno

22.12.2006 | breca | Feeder | 4.449 zobrazení | 10 odpovědí

letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.

Kunžak necteno

31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.996 zobrazení | 9 odpovědí

cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.

lov dravcu zejmena stik na zivou rybku. necteno

22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.559 zobrazení | 8 odpovědí

lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?

pŕívlačový prut necteno

21.11.2016 | Kristýna | Přívlač | 3.548 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.

vabnička ze břehu necteno

31.7.2006 | zany | Sumcařina | 3.114 zobrazení | 7 odpovědí

měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky

Lov Hlavatky necteno

12.1.2006 | R3F13X | Dravci | 3.110 zobrazení | 7 odpovědí

Vase zkusenosti a tipy..

Orlík u Údraže necteno

25.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.106 zobrazení | 7 odpovědí

Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.

NOVÉ VÍCEBAREVNÉ VLASCE SEMAX CAMO CARP necteno

12.10.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 2.672 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s těmito vlasci?Chtěl bych je vyzkoušet,tak prosím o vaše názory.

Feeder light do 2000 kc? necteno

8.8.2006 | Yuri | Feeder | 2.670 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravim vsechny feederare, chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenosti s nejakym sikovnym feedrikem typu light tak max. do 60 gr.odhoz, spis nizsi. Cenovy limit je do 2000 kc. Mel bych prrdstavu o delce 3,30–3,60 m s mekkou parabolickou akci, vlastnim totiz feedera od Byronu Premium X-wrap 360cm/90gr medium/heavy a zda se mi na mensi ryby tuhy. diky za vsechny reakce a odpovedi

Vymírání ryb-nemoc nebo otrava? necteno

7.10.2013 | Martin Mošna | Vaše názory | 2.669 zobrazení | 6 odpovědí

Po dlouhé době sem zašel na náš obecní rybník podívat se jak to tam vypadá a co se tam děje… Jakmile sem tam došel tak sem se zděsil co se to tam děje… U břehu potopené desítky candátu,Na hladině pár polomrtvích cejnů břichem nahoře.Cejni byly celí začervenaní.Všude u hladiny plavali kapři a karasi.. dokonce tam byly i KOI kapři… plavali pomalu a nereagovali… když sem do nich ždouchnul mirně tak jen popjeli metr a zas byly tací…Štiky sem nikde nevyděl. Druhý den sem se tam šel podívat a na vodě byl bílý povlak s flekama…a vyděl sem jen mrtvé candáty na dně. Kyž sem se koukl candátovi do tlamy tak mel uzavřenou trubici.nevím jestli je to příčina smrti nebo normální.Ví někdo co to mohlo zpusobyt? Jeslti se 5 majitelů rybníku pře a někdo je otrávil nebo je to nějaká nemoc?

KAPR necteno

7.1.2005 | Radim | Kaprařina | 2.665 zobrazení | 6 odpovědí

jake boilies by ste mi doporucili na 7ha rybnik kde se na boilies jeste nikdy nelovilo?

Ryby v akvárku necteno

27.4.2005 | Forest | Ryby | 2.663 zobrazení | 6 odpovědí

V sobotu jsem si z výlovu našeho rybníka donesl domů ročka sumce cca.13 cm; 2 okouny cca.7 cm a candáta cca.7 cm. Ten candát byl v dost špatným stavu. Všechno v pohodě, jen nechtějí žrát, koupil jsem jim mraženy nítěnky a patentky a zakouším i bílé červy, ale nic. Dřív jsem měl v akvárku střevličky, úhoře a karásky a vše bylo v pohodě. Čím krmíte takové druhy a velikosti ryb?

Ryb vyprodeje ...? necteno

8.3.2008 | pipa | chytej.cz | 2.227 zobrazení | 5 odpovědí

ma te zkušenost .?? jedna se o ty tri akčni vyprodeje Laz.boh. havir, a Beroun … a  by zas jen neblbly lidi …????

sonar necteno

5.2.2006 | kamet | Ryby | 2.219 zobrazení | 5 odpovědí

kolik z vas pouziva sonar a jaky?

JAK A KAM NA DRAVCE? necteno

1.11.2004 | vagon | Dravci | 11.611 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj kluci,

kdyz ctu Vase diskuse je mi k placi. Mym snem je candat a ne a ne ho porad lapit. To same plati o nejake vetsi stice, ale alespon jdou ty mensi.

Netrapte mne a poradte

diky [ Upraveno vagon dne 2004–11–01 v 10:40 ]

pila na led necteno

6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.793 zobrazení | 13 odpovědí

Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))

boilie necteno

29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.464 zobrazení | 10 odpovědí

Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky

Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g necteno

12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.458 zobrazení | 10 odpovědí

Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Pří­padně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.566 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

Velikost boilie necteno

19.4.2008 | pašerák7 | Kaprařina | 2.684 zobrazení | 6 odpovědí

JAký by jste používáte průměr Boilí prosím poradte začínám z boilie a nevím jaký průměr je asi nej na Luhačovice.Pře­dem díky.