Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Feeder prut vyšší třídy
12.6.2012 | JKemr | Pruty | 16.138 zobrazení | 38 odpovědí
Zdravím všechny rybářské kolegy. Sháním feederový prut HEAVY řekněme 20–100g, délka 3,6–3,9m ideálně s prodlužovacím dílem tak aby byly možné obě délky prutu za cenu okolo 4000Kč. Osobně chytám s prutem Middy 3G carbon Live X-flex heavy feeder, který všechna tato kritéria splňuje, ovšem již není k dostání. Na českých e-shopech je již vyprodaný a když jsem napsal přímo výrobci do Anglie, přišla mi odpověď, že se již tento tip nevyrábí. Osobně je to zatím nejlepší feeder, co jsem měl v ruce, ale jistě se za tento peníz dají sehnat i stejně kvalitní kousky od jiných renomovaných značek. prosím o rady a zkušenosti. Předem moc díky za odpovědi
Kam na dírky Jížní Č?
19.12.2009 | Mega-Fish | Rybaření na dírkách | 13.186 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravím mohly byste mě pokud možno doporučit soukromí revír kde je povolenka za slušnou cenu a člověk si tam i parádně zachytá. Nejlépe někde Táborsko,ČB,Třebonsko…díky
Sonar Humminbird SmartCast RF 15e
6.7.2005 | Grendel | Ostatní nádobíčko | 8.505 zobrazení | 20 odpovědí
Má někdo osobní zkušenost s bezdrátovým sonarem Humminbird SmartCarst RF 15 ,nebo s podobným bezdrátovým sonarem. Zajímalo by mě, jaké nevýhody spatřujete u tohoto a jemu podobných výrobků.
Jak uchovat živé rybky přes zimu?
22.9.2005 | Tomik | Ryby | 7.220 zobrazení | 17 odpovědí
Pořád přemyslim jak mám uchovat živé rybky, zkoušel jsem toho už dost, ale pořád to neni to prave. Zkoušel jsem dát rybky do akvárka,ale jakmile jsem je hodil do studené vody tak chcípli. Rybky už pripravuji na zimu tak, že je mrazím,ale chtěl bych nejak prechovat živý. porad´te mi prosim.. DÍK
Jaký swinger koupit ?
12.1.2011 | fishman123 | Kaprařina | 5.957 zobrazení | 14 odpovědí
Nazdar rybáři,potřeboval bych poradit s koupí swingeru.Máte nějaký tip na kvalitní a přitom levnější swinger. Diky
Filmy s muškařskou tématikou
9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.688 zobrazení | 11 odpovědí
Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?
Woblery Salmo
22.9.2005 | bizkit | Přívlač | 4.253 zobrazení | 10 odpovědí
hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?
šterkovna Benešov lov non-stop
11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.834 zobrazení | 9 odpovědí
Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.
JIG GUN FAVORITE
25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 2.982 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.
Přívlač - prut Tica Medium 2,74m: 8 - 15Lb
12.4.2005 | Spine | Pruty | 2.976 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím kolegy „vláčkaře“ o radu před koupi přívlačového prutu od fa. TICA ,Graphite (Medium 9'0" 3/8 – 3/4oz, 2,74m – 8–15Lb). Další údaj – SEHA427402 MOD-FAST ACTION. Cena kolem 2100kč,10ks menších oček. S těmito údaji jsem se u přívl. prutů setkal poprvé. Prodejce i dovozce tvrdí,že se jedná o prut do 40g. Proutek je po celé délce potažen kevlarovou punčoškou a zřejmě se špičkovou akcí. Prosím poraďte!
Zkušenosti s peletama na ebru
12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 2.974 zobrazení | 7 odpovědí
Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky
vabnička ze břehu
31.7.2006 | zany | Sumcařina | 2.973 zobrazení | 7 odpovědí
měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky
Hledám šikovné doupě blízko řeky Ohře
16.9.2004 | | Ryby | 2.553 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Omluvte mne prosím, že házím do fóra toto netypické téma,ale říká se,že je líná huba holé neštěstí a proto Vás chci virtuálně zneužít!!! Hledám v trojúhelníku Chomutov,Klášterec a Kadaň nějaké doupě s rybníkem,kde bych našel azyl pro vydry a churavé vodní ptáky. Když by byla velká zahrada,rybník si vykopu klidně sám. Třeba o někom víte,že by rád něco takového prodal a třeba Vám zrovna před pěti minutami někdo o něčem takovém říkal. Náhoda je blbec. Chcete nahlédnout do mé nory? Tak se podívejte mm. reals. cz
video
20.3.2011 | candatek | Tipy & triky | 2.550 zobrazení | 6 odpovědí
prosimvas kde ve videu najdu šiřku a výšku videa děkuji prohledal jsem snad už všechno!! a pořad nic :( prostě kde jsou u videa ty informace .
NOVÉ VÍCEBAREVNÉ VLASCE SEMAX CAMO CARP
12.10.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 2.548 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito vlasci?Chtěl bych je vyzkoušet,tak prosím o vaše názory.
Co houby, rostou?
14.6.2006 | mirmen | Ryby | 2.130 zobrazení | 5 odpovědí
Prý začínají v listnatých lesích a na krajích cest. Našli jste něco, co a v jakém typu lesa??
Vlastný rybníček
5.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 14.083 zobrazení | 33 odpovědí
Priatelia … mam na vas len cisto teoreticku otazku, k rieseniu ktorej sa zrejme tak skoro nedostanem, takze to berte prosim tak, ze je to len pre zaujimavost :)
Ak by som si chcel zalozit vlastny rybnicek, aka je jeho minimalna velkost sirka x dlzka x hlbka tak, aby mohol byt rybnicek samostatne zivotaschopny, bez nutnosti pravidelneho krmenia atd. Kedze sa jedna o teoreticku rovinu, tak by som chcel jeden ako pstruhovu vodu a druhy s nasadou kapra a stuky. Druha cast otazky je ake je idealne zlozenie osadky, aby sa to bolo schopne dalej udrzovat samo. Skratka, aby si cely rybnicek dokazal nastavit svoj vlastny biorytmus.
rotačky Hammer
9.2.2006 | Stanik | Přívlač | 6.414 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s touto značkou. Já jsem vlastnil několik kusů a nemůžu si je vynachválit. Obzvlášť 00 šlapala krásně. Nevíte kde se dají koupit???
Revír Pocheň u Krnova
31.5.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.545 zobrazení | 13 odpovědí
Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..