Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Servis na Tica Sportera necteno

12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.430 zobrazení | 17 odpovědí

Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc

Feeder - monofil nebo šňůra necteno

22.12.2006 | breca | Feeder | 4.363 zobrazení | 10 odpovědí

letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.

Kunžak necteno

31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.934 zobrazení | 9 odpovědí

cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.

vůle osy navijáku necteno

31.5.2016 | gige | Navijáky | 3.932 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku

šterkovna Benešov lov non-stop necteno

11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.927 zobrazení | 9 odpovědí

Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.

vabnička ze břehu necteno

31.7.2006 | zany | Sumcařina | 3.057 zobrazení | 7 odpovědí

měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky

rozbitý naviják necteno

17.11.2010 | deniiis | Navijáky | 2.622 zobrazení | 6 odpovědí

dobrý den potřeboval bych poradit co mám dělat když mám rozbitou brzdu nechci to dávat někomu opravit chci si to udělat sám.dali byste mi radu co by mohlobýt rozbité jedná se o zadní brzdu.děkuji předem

Krásný dárek pod stromečkem necteno

25.12.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní nádobíčko | 2.620 zobrazení | 6 odpovědí

Vím,že tento dárek mohu použít v okolí Ostravy třeba na revíru Vrbice a Těrlicko.Prosím o radu,kde ještě jinde se může tento motor používat v jiných krajích a na kterých revírech? Studovala jsem Rybářské řády,ale nic moc jsem nezjistila.Motor chci použít hlavně na vyvážení při lovu sumců.Petrův zdar

prosím poraďte akumulátor necteno

20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.617 zobrazení | 6 odpovědí

Mám fišíka 280,el. motor rhino 54poraďte prosím ideální akumulátor případně kontakt na prodejce,nabíječku. Aku by neměl být za hodinu vyflustnutý. Dík

NOVÉ VÍCEBAREVNÉ VLASCE SEMAX CAMO CARP necteno

12.10.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 2.616 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s těmito vlasci?Chtěl bych je vyzkoušet,tak prosím o vaše názory.

Hledám šikovné doupě blízko řeky Ohře necteno

16.9.2004 | | Ryby | 2.615 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Omluvte mne prosím, že házím do fóra toto netypické téma,ale říká se,že je líná huba holé neštěstí a proto Vás chci virtuálně zneužít!!! Hledám v trojúhelníku Chomutov,Klášterec a Kadaň nějaké doupě s rybníkem,kde bych našel azyl pro vydry a churavé vodní ptáky. Když by byla velká zahrada,rybník si vykopu klidně sám. Třeba o někom víte,že by rád něco takového prodal a třeba Vám zrovna před pěti minutami někdo o něčem takovém říkal. Náhoda je blbec. Chcete nahlédnout do mé nory? Tak se podívejte mm. reals. cz

Borci z Ostravy a okolí? necteno

3.11.2004 | Ciffik | Ryby | 2.186 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímalo by mě(spíš bych chtěl vědět kdo z vás bydlí v Ostravě či blízkém okolí). mohly bychom někdy zajet na ryby a pokecat naživo. tké mě zajímá,kde vlastně nejraději chytáte-a co. atd.....

sonar necteno

5.2.2006 | kamet | Ryby | 2.182 zobrazení | 5 odpovědí

kolik z vas pouziva sonar a jaky?

Ryb vyprodeje ...? necteno

8.3.2008 | pipa | chytej.cz | 2.179 zobrazení | 5 odpovědí

ma te zkušenost .?? jedna se o ty tri akčni vyprodeje Laz.boh. havir, a Beroun … a  by zas jen neblbly lidi …????

Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč necteno

8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.331 zobrazení | 19 odpovědí

Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík

prichute na kapry necteno

23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.265 zobrazení | 12 odpovědí

jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????

Filmy s muškařskou tématikou necteno

9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.834 zobrazení | 11 odpovědí

Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.510 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

Lov Hlavatky necteno

12.1.2006 | R3F13X | Dravci | 3.075 zobrazení | 7 odpovědí

Vase zkusenosti a tipy..

Zkušenosti s peletama na ebru necteno

12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 3.070 zobrazení | 7 odpovědí

Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky