Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Servis na Tica Sportera
12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.430 zobrazení | 17 odpovědí
Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc
Feeder - monofil nebo šňůra
22.12.2006 | breca | Feeder | 4.363 zobrazení | 10 odpovědí
letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.
Kunžak
31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.934 zobrazení | 9 odpovědí
cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.
vůle osy navijáku
31.5.2016 | gige | Navijáky | 3.932 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku
šterkovna Benešov lov non-stop
11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.927 zobrazení | 9 odpovědí
Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.
vabnička ze břehu
31.7.2006 | zany | Sumcařina | 3.057 zobrazení | 7 odpovědí
měl bych na vás takový dotaz myslíte že by šla použít vabnička ze břehu????pokud je na daném reviru zakázáno zavážení…možná je to pitomost ,ale rád bych znal váš názod …díky
rozbitý naviják
17.11.2010 | deniiis | Navijáky | 2.622 zobrazení | 6 odpovědí
dobrý den potřeboval bych poradit co mám dělat když mám rozbitou brzdu nechci to dávat někomu opravit chci si to udělat sám.dali byste mi radu co by mohlobýt rozbité jedná se o zadní brzdu.děkuji předem
Krásný dárek pod stromečkem
25.12.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní nádobíčko | 2.620 zobrazení | 6 odpovědí
Vím,že tento dárek mohu použít v okolí Ostravy třeba na revíru Vrbice a Těrlicko.Prosím o radu,kde ještě jinde se může tento motor používat v jiných krajích a na kterých revírech? Studovala jsem Rybářské řády,ale nic moc jsem nezjistila.Motor chci použít hlavně na vyvážení při lovu sumců.Petrův zdar
prosím poraďte akumulátor
20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.617 zobrazení | 6 odpovědí
Mám fišíka 280,el. motor rhino 54poraďte prosím ideální akumulátor případně kontakt na prodejce,nabíječku. Aku by neměl být za hodinu vyflustnutý. Dík
NOVÉ VÍCEBAREVNÉ VLASCE SEMAX CAMO CARP
12.10.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 2.616 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito vlasci?Chtěl bych je vyzkoušet,tak prosím o vaše názory.
Hledám šikovné doupě blízko řeky Ohře
16.9.2004 | | Ryby | 2.615 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Omluvte mne prosím, že házím do fóra toto netypické téma,ale říká se,že je líná huba holé neštěstí a proto Vás chci virtuálně zneužít!!! Hledám v trojúhelníku Chomutov,Klášterec a Kadaň nějaké doupě s rybníkem,kde bych našel azyl pro vydry a churavé vodní ptáky. Když by byla velká zahrada,rybník si vykopu klidně sám. Třeba o někom víte,že by rád něco takového prodal a třeba Vám zrovna před pěti minutami někdo o něčem takovém říkal. Náhoda je blbec. Chcete nahlédnout do mé nory? Tak se podívejte mm. reals. cz
Borci z Ostravy a okolí?
3.11.2004 | Ciffik | Ryby | 2.186 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímalo by mě(spíš bych chtěl vědět kdo z vás bydlí v Ostravě či blízkém okolí). mohly bychom někdy zajet na ryby a pokecat naživo. tké mě zajímá,kde vlastně nejraději chytáte-a co. atd.....
Ryb vyprodeje ...?
8.3.2008 | pipa | chytej.cz | 2.179 zobrazení | 5 odpovědí
ma te zkušenost .?? jedna se o ty tri akčni vyprodeje Laz.boh. havir, a Beroun … a by zas jen neblbly lidi …????
Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč
8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.331 zobrazení | 19 odpovědí
Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík
prichute na kapry
23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.265 zobrazení | 12 odpovědí
jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????
Filmy s muškařskou tématikou
9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.834 zobrazení | 11 odpovědí
Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?
co na kapry?
1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.510 zobrazení | 8 odpovědí
ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?
Zkušenosti s peletama na ebru
12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 3.070 zobrazení | 7 odpovědí
Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky