Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
rozbitý naviják
17.11.2010 | deniiis | Navijáky | 2.684 zobrazení | 6 odpovědí
dobrý den potřeboval bych poradit co mám dělat když mám rozbitou brzdu nechci to dávat někomu opravit chci si to udělat sám.dali byste mi radu co by mohlobýt rozbité jedná se o zadní brzdu.děkuji předem
lopatka k wobleru
4.10.2006 | KubasLi | Přívlač | 2.683 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj lidi chci se zeptat zda nevíte kde se dají sehnat ( koupit ) lopatky ( nořítka ) k woblerům. Vím že se dají vyrobyt, taky si je dělám, ale kdyby se daly koupit, bylo by to jednodušší. Dík za každou odpověď Jakub.
Krásný dárek pod stromečkem
25.12.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní nádobíčko | 2.676 zobrazení | 6 odpovědí
Vím,že tento dárek mohu použít v okolí Ostravy třeba na revíru Vrbice a Těrlicko.Prosím o radu,kde ještě jinde se může tento motor používat v jiných krajích a na kterých revírech? Studovala jsem Rybářské řády,ale nic moc jsem nezjistila.Motor chci použít hlavně na vyvážení při lovu sumců.Petrův zdar
Co houby, rostou?
14.6.2006 | mirmen | Ryby | 2.229 zobrazení | 5 odpovědí
Prý začínají v listnatých lesích a na krajích cest. Našli jste něco, co a v jakém typu lesa??
PF 2014
20.12.2010 | breca | chytej.cz | 56.405 zobrazení | 126 odpovědí
EDIT: dovolil jsem si aktualizovat rok
Ať se všechno vydaří, na co sáhnete, ať se vše splní, na co pomyslíte, ať nemoci vás obchází mílovými krokem a ať se tu potkáme, až rok se sejde s rokem…
Projekt Mělice
17.2.2011 | Noodling | Domácí revíry | 54.267 zobrazení | 121 odpovědí
Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.
Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html
Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?
Jaké je nejlepší koření na cejny?
17.4.2011 | Kantik | Bílá ryba | 18.419 zobrazení | 41 odpovědí
jak již z názvu vypovídá, budeme se bavit o cejnech, přesněji o tom, jaké koření jim nejvíce chutná a je vhodné do vnadicích smesí.
Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta.
26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 14.802 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.
Prut na pláž
25.12.2013 | tomas54 | Rybaření v zahraničí | 13.876 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj chci se zeptat jaký prut by ste doporučili na chytání malých čudel v Chorvatsku z pláže? Já si vyhlídl tento http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma– ale nevím. Prosím poraďte. Děkuji
Chov Okouna
29.7.2010 | 17_Rosta | Dravci | 8.507 zobrazení | 19 odpovědí
Poradí mi někdo s chovem okouna v domácím akváriu ? Zatím se mi moc nedaří . Díky
Hájení ryb
20.11.2014 | Petula | Vaše názory | 5.836 zobrazení | 13 odpovědí
Hájení ryb je nezbytnou součástí při jejich přírodní reprodukci nebo při vysazování,ale.....Nedá mi spát jedna otázka.Nač je podzimní hájení kapra užitečné?Trvá většinou 10–14 dnů a ryba se během 14ti dnů po odhájení vychytá a vypytlačí.Nebylo by rozumnější kapra při podzimním vysazení hájit až do konce roku?Mně příjde,že místo vysazování to může svaz sypat z kádí rybářům přímo do tašek.Všechny ostatní hájení dávají smysl a logiku,jen toto jediné mi příjde stupidní.Prý aby se ryba rozplavala.Kapr po vysazení je rozplavaný během jednoho dne po celém revíru,který už je v tomto období hladový,takže takový kapr po deseti dnech hájení žere se stejnou intenzitou jako před vysazením.Můj názor je buď hájit kapra po vysazení na podzim do konce roku nebo nehájit vůbec!!!
Výbava plavaná - Shimano.
5.8.2005 | Goyer | Plavaná | 5.393 zobrazení | 12 odpovědí
Plavá není moje dominantní technika, ale nějaký pátek již tak chytám a vybavení nic moc. Proto jsem se porozhlédl po eshopech a rád bych zakoupil věci od Shimana. Nevím proč a rád bych aby mne někdo vrátil do jasných kolejí, protože mám, nějako zafixováno, že Shimano je nejlepší.
Chci si pořídit tento prut: Shimano Hyperloop 6m 0–20g
Prut carbon+kevlar,SIC očka.Řada prutů osazená očky Shimano Hardlite. Cena je pod 2000kč. Nikde jsem o něm nic nečetl a nevím,nikde jsem o něm nic našel a velice rád bych znal zlušenosti, názory, pozitiva či negativa. Pak se chci zeptat, zda není lepší dělička. Jenže delička o této délce asi není, nebo jsem nenašel. Dělička bude jistě lepší a není tedy lepší zakoupit prut na plavanou o délce 4m? Jaké jsou mezitím rozdíly? Prosím. Nehledě na to, je dobrá značka Shimano i v této cenové relaci?
A dále naviják Shimano Exage 1000 RA brzda zadní (bojová)
Zcela nová série navijáků s bojovou brzdou s vynikajícím designem a velmi kvalitní výbavou. Naviják se vyznačuje velmi hladkým a klidným chodem, dvěmi kovovými! cívkami a především cenou. Je osazen novými špičkovými ložisky A-RB, jedním centrálním ložiskem… Větší výkon navijáku využijete zejména při chytání dravců nebo při práci s feederem na tekoucí vodě. Ve větší velikosti je vhodný pro lov kaprovitých ryb. Nejlepší poměr kvalita/cena!! POPIS: 3 kuličková A-RB ložiska plus jedno centrální Dyna Balance System pro redukci kmitů navijáků a hladší chod Velká protizkrutná rolnička Power Roller S. S. C. Smooth Cast System pro lepší ukládání vlasce Zadní jemná brzda Bojová brzda „Fighting Drag II“ Super Stopper II pro okamžité zastavení zpětného chodu Kovová cívka – Cold Forged Aluminium Spool pro zlepšení nahazování Náhradní kovová cívka Dvojitá, oboustranně měnitelná klička Překlapěč s dlouhou životností Typ 1000RA. návin 140m/0,20mm ; převod 5,2:1 ; hmotnost 230g
Od něho bych si sliboval jemný chod a snad nějaký ten rok výdrže při stejných vlastností. Pokud někdo vlastní, prosím napište nějaké zkušenosti.
Jak jsem psal, plavaná není moje dominantní technika, ale rád bych pořídil nějaké lepší načiní. Takže bych rád pořídil něco dobrého a myslím, že tyto dvě věci ve spojení nebude špatná investice, ale to si myslím já a ptám se na Váš názor.
Moc děkuju!
Filmy s muškařskou tématikou
9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.942 zobrazení | 11 odpovědí
Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?
vůle osy navijáku
31.5.2016 | gige | Navijáky | 4.035 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku
Neobvyklé fotky!
24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.146 zobrazení | 7 odpovědí
Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…
JIG GUN FAVORITE
25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 3.146 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.
Kam na hlavatku?
9.11.2008 | moldaublick | Ryby | 3.141 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych poradit nějaký dobrý hlavatkový revír na Slovensku nebo v Polsku.
Zkušenosti s peletama na ebru
12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 3.134 zobrazení | 7 odpovědí
Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky
Nahradni spicky k FEEDER
3.6.2014 | Misko01 | Feeder | 3.132 zobrazení | 7 odpovědí
dobry den rybari . chci vas poprosit dostal jsem od znameho 2× pruty Pluto GoldStar Feeder jen ze mam problem , nemohu sehnat nahradni spicky 4mm – 5mm poridil jsem si jednu ale ta je moc mala (slaba) propadne me do hrdla prutu .(doufam ze jsem to popsal srozumitelne )proto vas chci poprosit jestli nekdo nema nahodou navic nejake tyhle spicky,samozrejme koupim jako za novou spicku vym ze stojej + – 140.-kc.moc dekuji a petru zdar.
Kde trávíte dovolenou v létě na rybách?
1.1.2006 | Hora | Domácí revíry | 2.695 zobrazení | 6 odpovědí
Doma v republice nebo v zahraničí?Já výhradně doma,do zahraničí mě to vůbec netáhne. Asi 10 roků jezdím téměř výhradně na již. Moravu a do ostatních částí republiky jezdím pouze na 3 až 5 denní výlety.