Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Krásný dárek pod stromečkem
25.12.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní nádobíčko | 2.720 zobrazení | 6 odpovědí
Vím,že tento dárek mohu použít v okolí Ostravy třeba na revíru Vrbice a Těrlicko.Prosím o radu,kde ještě jinde se může tento motor používat v jiných krajích a na kterých revírech? Studovala jsem Rybářské řády,ale nic moc jsem nezjistila.Motor chci použít hlavně na vyvážení při lovu sumců.Petrův zdar
Feeder light do 2000 kc?
8.8.2006 | Yuri | Feeder | 2.715 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim vsechny feederare, chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenosti s nejakym sikovnym feedrikem typu light tak max. do 60 gr.odhoz, spis nizsi. Cenovy limit je do 2000 kc. Mel bych prrdstavu o delce 3,30–3,60 m s mekkou parabolickou akci, vlastnim totiz feedera od Byronu Premium X-wrap 360cm/90gr medium/heavy a zda se mi na mensi ryby tuhy. diky za vsechny reakce a odpovedi
rozbitý naviják
17.11.2010 | deniiis | Navijáky | 2.712 zobrazení | 6 odpovědí
dobrý den potřeboval bych poradit co mám dělat když mám rozbitou brzdu nechci to dávat někomu opravit chci si to udělat sám.dali byste mi radu co by mohlobýt rozbité jedná se o zadní brzdu.děkuji předem
Velikost boilie
19.4.2008 | pašerák7 | Kaprařina | 2.711 zobrazení | 6 odpovědí
JAký by jste používáte průměr Boilí prosím poradte začínám z boilie a nevím jaký průměr je asi nej na Luhačovice.Předem díky.
Co houby, rostou?
14.6.2006 | mirmen | Ryby | 2.262 zobrazení | 5 odpovědí
Prý začínají v listnatých lesích a na krajích cest. Našli jste něco, co a v jakém typu lesa??
Ryb vyprodeje ...?
8.3.2008 | pipa | chytej.cz | 2.261 zobrazení | 5 odpovědí
ma te zkušenost .?? jedna se o ty tri akčni vyprodeje Laz.boh. havir, a Beroun … a by zas jen neblbly lidi …????
Vase cile pro nasledujici sezonu
21.2.2011 | kingkubik | Neúspěchy | 25.463 zobrazení | 56 odpovědí
dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych).Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.
Mouční červi
23.3.2011 | Jirkasss | Položená | 10.892 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat jestli někdo používá jako nástrahu moučné červi a jak se vám osvědčili. Chystám se na ryby a náhodou se mi červíci dostali do rukou tak bych je chtěl trošku vyzkoušet. Díky předem za reakce Petru ZDAR !
Servis na Tica Sportera
12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.713 zobrazení | 17 odpovědí
Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc
Hájení ryb
20.11.2014 | Petula | Vaše názory | 5.897 zobrazení | 13 odpovědí
Hájení ryb je nezbytnou součástí při jejich přírodní reprodukci nebo při vysazování,ale.....Nedá mi spát jedna otázka.Nač je podzimní hájení kapra užitečné?Trvá většinou 10–14 dnů a ryba se během 14ti dnů po odhájení vychytá a vypytlačí.Nebylo by rozumnější kapra při podzimním vysazení hájit až do konce roku?Mně příjde,že místo vysazování to může svaz sypat z kádí rybářům přímo do tašek.Všechny ostatní hájení dávají smysl a logiku,jen toto jediné mi příjde stupidní.Prý aby se ryba rozplavala.Kapr po vysazení je rozplavaný během jednoho dne po celém revíru,který už je v tomto období hladový,takže takový kapr po deseti dnech hájení žere se stejnou intenzitou jako před vysazením.Můj názor je buď hájit kapra po vysazení na podzim do konce roku nebo nehájit vůbec!!!
vůle osy navijáku
31.5.2016 | gige | Navijáky | 4.092 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku
Neobvyklé fotky!
24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.186 zobrazení | 7 odpovědí
Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…
Zkušenosti s peletama na ebru
12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 3.183 zobrazení | 7 odpovědí
Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky
Počasí
26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 3.183 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?
Kam na hlavatku?
9.11.2008 | moldaublick | Ryby | 3.180 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych poradit nějaký dobrý hlavatkový revír na Slovensku nebo v Polsku.
Vymírání ryb-nemoc nebo otrava?
7.10.2013 | Martin Mošna | Vaše názory | 2.723 zobrazení | 6 odpovědí
Po dlouhé době sem zašel na náš obecní rybník podívat se jak to tam vypadá a co se tam děje… Jakmile sem tam došel tak sem se zděsil co se to tam děje… U břehu potopené desítky candátu,Na hladině pár polomrtvích cejnů břichem nahoře.Cejni byly celí začervenaní.Všude u hladiny plavali kapři a karasi.. dokonce tam byly i KOI kapři… plavali pomalu a nereagovali… když sem do nich ždouchnul mirně tak jen popjeli metr a zas byly tací…Štiky sem nikde nevyděl. Druhý den sem se tam šel podívat a na vodě byl bílý povlak s flekama…a vyděl sem jen mrtvé candáty na dně. Kyž sem se koukl candátovi do tlamy tak mel uzavřenou trubici.nevím jestli je to příčina smrti nebo normální.Ví někdo co to mohlo zpusobyt? Jeslti se 5 majitelů rybníku pře a někdo je otrávil nebo je to nějaká nemoc?
Vyber delky Winklepickeru
2.2.2011 | Herry | Feeder | 15.080 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!
Vybavení a doré rady pro přepravu pramice na střeše auta.
26.12.2012 | rompeprop | Ostatní nádobíčko | 15.045 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím a předem děkuji za rady připadně ilu.foto ohledně vybavení k převozu lodě na střeše auta.Chci si zakoupit pramici BASS a rád bych měl spolehlivý cajk ohledně přepravy tím myslím příčníky na střešní nosič popruhy apod…Tyhle věci se dají sehnat za rúzné ceny tak bych rád něco odskoušenéh.Budu vděčný za každou dobrou radu a domácí vychytávku pro nakládání pramic na auto.délka lodě je 280cm šířka 118cm váha 40kg.
KRMENÍ LORPIO
20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.694 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)