Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Orlík u Údraže necteno

25.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.065 zobrazení | 7 odpovědí

Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.

Nahradni spicky k FEEDER necteno

3.6.2014 | Misko01 | Feeder | 3.064 zobrazení | 7 odpovědí

dobry den rybari . chci vas poprosit dostal jsem od znameho 2× pruty Pluto GoldStar Feeder jen ze mam problem , nemohu sehnat nahradni spicky 4mm – 5mm poridil jsem si jednu ale ta je moc mala (slaba) propadne me do hrdla prutu .(doufam ze jsem to popsal srozumitelne )proto vas chci poprosit jestli nekdo nema nahodou navic nejake tyhle spicky,samozrejme koupim jako za novou spicku vym ze stojej + – 140.-kc.moc dekuji a petru zdar.

Kde trávíte dovolenou v létě na rybách? necteno

1.1.2006 | Hora | Domácí revíry | 2.633 zobrazení | 6 odpovědí

Doma v republice nebo v zahraničí?Já výhradně doma,do zahraničí mě to vůbec netáhne. Asi 10 roků jezdím téměř výhradně na již. Moravu a do ostatních částí republiky jezdím pouze na 3 až 5 denní výlety.

lopatka k wobleru necteno

4.10.2006 | KubasLi | Přívlač | 2.629 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj lidi chci se zeptat zda nevíte kde se dají sehnat ( koupit ) lopatky ( nořítka ) k woblerům. Vím že se dají vyrobyt, taky si je dělám, ale kdyby se daly koupit, bylo by to jednodušší. Dík za každou odpověď Jakub.

Co houby, rostou? necteno

14.6.2006 | mirmen | Ryby | 2.195 zobrazení | 5 odpovědí

Prý začínají v listnatých lesích a na krajích cest. Našli jste něco, co a v jakém typu lesa??

Prut na pláž necteno

25.12.2013 | tomas54 | Rybaření v zahraničí | 13.628 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chci se zeptat jaký prut by ste doporučili na chytání malých čudel v Chorvatsku z pláže? Já si vyhlídl tento http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma– ale nevím. Prosím poraďte. Děkuji

navijáky Tica necteno

8.12.2005 | Ciffik | Navijáky | 10.993 zobrazení | 25 odpovědí

jake mate zkusenosti s navijaky Tica. at uz jakekoli serie. chtel bych k matchce neco novyho kvalitniho. Uvazoval jsem o tica SD nebo GC. co vy na to?. diky za vsechny odpovedi Ciffik

Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ necteno

2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 6.617 zobrazení | 15 odpovědí

Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!

Fishing and Hunting opět na Digi TV necteno

6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.722 zobrazení | 13 odpovědí

Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.

Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g necteno

12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.409 zobrazení | 10 odpovědí

Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Pří­padně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík

boilie necteno

29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.401 zobrazení | 10 odpovědí

Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky

JIG GUN FAVORITE necteno

25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 3.082 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.

Kam na hlavatku? necteno

9.11.2008 | moldaublick | Ryby | 3.078 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych poradit nějaký dobrý hlavatkový revír na Slovensku nebo v Polsku.

Počasí necteno

26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 3.077 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?

video necteno

20.3.2011 | candatek | Tipy & triky | 2.646 zobrazení | 6 odpovědí

prosimvas kde ve videu najdu šiřku a výšku videa děkuji prohledal jsem snad už všechno!! a pořad nic :( prostě kde jsou u videa ty informace .

Velikost boilie necteno

19.4.2008 | pašerák7 | Kaprařina | 2.645 zobrazení | 6 odpovědí

JAký by jste používáte průměr Boilí prosím poradte začínám z boilie a nevím jaký průměr je asi nej na Luhačovice.Pře­dem díky.

PV TV necteno

22.10.2009 | Piranha | Vaše názory | 39.869 zobrazení | 90 odpovědí

Jelikož mi na všeobecně diskuzi nebylo odpovězeno, zakládám tedy krátkodobé fórum.Nedávno jsem zjistil že skončilo vysílání kanálu Fishing and Hunting a místo něj je rybářský kanál PV TV.Bohužel není v češtině a donedávna byl zcela němý.Slyšel jsem info o tom že by se to mělo vysílat v českém jazyce, ale nevím kdy. Neví někdo víc informací?

Chov Okouna necteno

29.7.2010 | 17_Rosta | Dravci | 8.391 zobrazení | 19 odpovědí

Poradí mi někdo s chovem okouna v domácím akváriu ? Zatím se mi moc nedaří . Díky

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 7.073 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)

Hájení ryb necteno

20.11.2014 | Petula | Vaše názory | 5.759 zobrazení | 13 odpovědí

Hájení ryb je nezbytnou součástí při jejich přírodní reprodukci nebo při vysazování,ale­.....Nedá mi spát jedna otázka.Nač je podzimní hájení kapra užitečné?Trvá většinou 10–14 dnů a ryba se během 14ti dnů po odhájení vychytá a vypytlačí.Nebylo by rozumnější kapra při podzimním vysazení hájit až do konce roku?Mně příjde,že místo vysazování to může svaz sypat z kádí rybářům přímo do tašek.Všechny ostatní hájení dávají smysl a logiku,jen toto jediné mi příjde stupidní.Prý aby se ryba rozplavala.Kapr po vysazení je rozplavaný během jednoho dne po celém revíru,který už je v tomto období hladový,takže takový kapr po deseti dnech hájení žere se stejnou intenzitou jako před vysazením.Můj názor je buď hájit kapra po vysazení na podzim do konce roku nebo nehájit vůbec!!!