Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Naviják penn captiva 4000 necteno

18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.270 zobrazení | 10 odpovědí

Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.

Kunžak necteno

31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.851 zobrazení | 9 odpovědí

cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.415 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

Lov Hlavatky necteno

12.1.2006 | R3F13X | Dravci | 2.987 zobrazení | 7 odpovědí

Vase zkusenosti a tipy..

Mustang(jawa 50 typ 23) necteno

1.5.2005 | vocko | Ryby | 2.559 zobrazení | 6 odpovědí

Sice se netyka primo rybariny. Ale chtel bych ho pouzit jako priblizovadlo na ruzne reviry. Tak kdyby nekdo chtel prodat tak okolo 1000,– (jizni cechy)Tak pisnete na ondra. vocko@seznam. cz nebo 608123034 A na cem se priblizujete vy k vode?

D.A.M Super Natural necteno

10.6.2009 | Rybman | Přívlač | 2.138 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s těmito proutky? Konkrétně mi jde o verzi 1,95, 5–10g. Vyhledávač jsem zkoušel a moc mi nepomohl.

Prut na pláž necteno

25.12.2013 | tomas54 | Rybaření v zahraničí | 13.324 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chci se zeptat jaký prut by ste doporučili na chytání malých čudel v Chorvatsku z pláže? Já si vyhlídl tento http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma– ale nevím. Prosím poraďte. Děkuji

Servis na Tica Sportera necteno

12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.304 zobrazení | 17 odpovědí

Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc

Tipy Dovolená (Rodina/Ryby) necteno

25.1.2006 | file | Domácí revíry | 7.301 zobrazení | 17 odpovědí

Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.

Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.

To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal

Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?

Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)

Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023

Twister na pstruhy necteno

30.4.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 6.017 zobrazení | 14 odpovědí

Používáte twistery při lovu pstruhů? Anebo raději sáhnete po rotačce nebom woblerovi?

Neobvyklé fotky! necteno

24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.009 zobrazení | 7 odpovědí

Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…

Orlík u Údraže necteno

25.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 2.998 zobrazení | 7 odpovědí

Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.

Změna Nick necteno

15.5.2008 | Zakin | chytej.cz | 2.147 zobrazení | 5 odpovědí

Poraďte mi prosím, jak si změnit Nick. V osobním nastavení je, že mi ho na požádání změní administrátor. Tak ho chci požádat, ale nevím jak. DÍKY

JV zachránce či byznysmen? necteno

3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.102 zobrazení | 49 odpovědí

JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:

http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

Sumci a boilies či pelety necteno

12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 11.629 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)

Amur na boilies necteno

12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.314 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.

prichute na kapry necteno

23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.183 zobrazení | 12 odpovědí

jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????

Jaké jsou vaše výsledky na doma vyrobené nástrahy? necteno

12.10.2006 | Rybman | Dravci | 2.590 zobrazení | 6 odpovědí

Pokoušel jsem se vyrobit pár nástrah a úspěch nic moc,tak bych rád věděl jak jste na tom vy???????????

Lodička - Dalešice necteno

21.7.2013 | Tomik | Přívlač | 2.589 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj Rybáři, našla by se tady nějaká dobrá duše, která by mi půjčila na den či dva lodičku na Dalešicích?

PS: Mám výbornou slivovičku..:)

Velikost boilie necteno

19.4.2008 | pašerák7 | Kaprařina | 2.582 zobrazení | 6 odpovědí

JAký by jste používáte průměr Boilí prosím poradte začínám z boilie a nevím jaký průměr je asi nej na Luhačovice.Pře­dem díky.