Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Zahrádkaři.....na Sokolovsku
26.3.2009 | Maťko | Domácí revíry | 32.421 zobrazení | 75 odpovědí
Lepši je posedět než rýpat..........Kdyby bylo možno tak to to téma by se mohlo smazat. Děkuji M.
Chov Okouna
29.7.2010 | 17_Rosta | Dravci | 8.241 zobrazení | 19 odpovědí
Poradí mi někdo s chovem okouna v domácím akváriu ? Zatím se mi moc nedaří . Díky
prúty COLMIC
22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.336 zobrazení | 10 odpovědí
Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík
boilie
29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.332 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky
Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g
12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.325 zobrazení | 10 odpovědí
Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Případně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 3.901 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
PŘÍVLAČ V OSTRAVĚ
15.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 2.603 zobrazení | 6 odpovědí
Hledám přívlačáře kteří hodí na ostravské vody ,převážně stojaté a vláčí hlavně šiky ,okouny a candáty rád bych si s vámi vyrazil někdy na přívlač!! prosím napište všichni!!
kolik much
25.4.2007 | vlacek | Muškaření | 2.602 zobrazení | 6 odpovědí
kolik muzu mit na vlasci musek kdyz sem chytaval driv tak sem pouzival bublina na konci a na kmenovem vlasci dva navazce a nakonci musky jak je to ted dik moc za odpoved
Hlaváč Černoústý
15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.592 zobrazení | 6 odpovědí
Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).
nějakej top plavačka trik
30.5.2006 | mikiw | Ryby | 2.169 zobrazení | 5 odpovědí
zdravím chci vás poprosit zdali nemáte nějakej „trik“ jak přelstít vychytralé ryby na plavanou…potýkám se totiž s problémem že mi vychází 5 z 10ti záběrů-ryba obstojně zabere,stáhne pod vodu a pustí-patrně jim vadí odpor splávku a to používám 1,5g tenký jemný splávky…na těžko tam lovit vůbec nejde ani s průběžnou montáží. At tak či tak předem díky. Rád bych si zalovil ještě víc protože jde o revír kde jsou sic menší kapři (mezi 40–55cm) ale líni mezi 30–48cm,karasi kolem 35–40cm,cejni 45cm apod zajímavé rybičky
Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč
8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.254 zobrazení | 19 odpovědí
Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík
Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ
2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 6.527 zobrazení | 15 odpovědí
Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!
Fishing and Hunting opět na Digi TV
6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.650 zobrazení | 13 odpovědí
Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.
Hájení ryb
20.11.2014 | Petula | Vaše názory | 5.642 zobrazení | 13 odpovědí
Hájení ryb je nezbytnou součástí při jejich přírodní reprodukci nebo při vysazování,ale.....Nedá mi spát jedna otázka.Nač je podzimní hájení kapra užitečné?Trvá většinou 10–14 dnů a ryba se během 14ti dnů po odhájení vychytá a vypytlačí.Nebylo by rozumnější kapra při podzimním vysazení hájit až do konce roku?Mně příjde,že místo vysazování to může svaz sypat z kádí rybářům přímo do tašek.Všechny ostatní hájení dávají smysl a logiku,jen toto jediné mi příjde stupidní.Prý aby se ryba rozplavala.Kapr po vysazení je rozplavaný během jednoho dne po celém revíru,který už je v tomto období hladový,takže takový kapr po deseti dnech hájení žere se stejnou intenzitou jako před vysazením.Můj názor je buď hájit kapra po vysazení na podzim do konce roku nebo nehájit vůbec!!!
Vlasec na matchku-čirý
6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.477 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.
Za málo peněz hodně muziky
20.9.2015 | Piscivor | Tipy & triky | 3.047 zobrazení | 7 odpovědí
Toto téma bych chtěl založit jako takovou „chlubírnu“, kde by se každý mohl pochlubit, co kde levně koupil. Nemyslím tím nákupy z druhé ruky :D. Rád bych aby se tu mohli inspirovat především mladí rybáři a ti co nevyznávají jen drahé značky. Zároveň bych poprosil ty rybáře, kteří si nemyslí, že i levné může být dobré, aby se zdrželi urážlivých komentářů.
Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g
24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.045 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na
lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?
Mohelno a okolí
10.9.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.606 zobrazení | 6 odpovědí
Příští pátek jedu na škoelní do Biskoupek a chci provláčet něco v okolí, co doporučíte. Asi bych nerad na přehradu. Na rybářské mapě vidím Jihlavu 6A/Velké jezero/, Jihlavu 6/vodní nádrž Mohelno/ případně Rokytnou 3 nebo vyjet až do Hrotovice na Moclu. Toužím konečně po štice či candátkovi. Co byste doporučili na 4 hodinovo vycházku.
Dobrá Voda
18.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 2.605 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Jen bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo informace jak je to tu momentálně s rybama?? díky za odpovědi
Carp Teams & Other Teams
12.7.2007 | Kouba | Kaprařina | 2.178 zobrazení | 5 odpovědí
Jednou takhle brouzdam po netu a divam se Carp team hmmm tak sehm hledal dal a vsude samej Carp team, Feeder team, a ruzny takovykluby spolky a tak a zarazilo me ze Je neni videt nebo treba tady na chytej zadny odkazy a tak tak vas Tímto VYZÍVÁM přidejte sem svuj team at uz je to carp, feeder, karas, plotice, sumec, lín, …nebo carp team brno, Carp team Mušov, atd … rybari by meli vedet o sobe a ruznych konkurentech tak sem piste vase odkazy na vase www. nebo jenom popisky anebo nejaky fotky vaseho teamu