Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Borci z Ostravy a okolí?
3.11.2004 | Ciffik | Ryby | 2.243 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímalo by mě(spíš bych chtěl vědět kdo z vás bydlí v Ostravě či blízkém okolí). mohly bychom někdy zajet na ryby a pokecat naživo. tké mě zajímá,kde vlastně nejraději chytáte-a co. atd.....
Kontrola rybářské stráže.
29.2.2008 | Mila | Legislativa | 31.132 zobrazení | 69 odpovědí
Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?
Mouční červi
23.3.2011 | Jirkasss | Položená | 10.820 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat jestli někdo používá jako nástrahu moučné červi a jak se vám osvědčili. Chystám se na ryby a náhodou se mi červíci dostali do rukou tak bych je chtěl trošku vyzkoušet. Díky předem za reakce Petru ZDAR !
Počasí
26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 3.153 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?
video
20.3.2011 | candatek | Tipy & triky | 2.704 zobrazení | 6 odpovědí
prosimvas kde ve videu najdu šiřku a výšku videa děkuji prohledal jsem snad už všechno!! a pořad nic :( prostě kde jsou u videa ty informace .
Vase cile pro nasledujici sezonu
21.2.2011 | kingkubik | Neúspěchy | 25.368 zobrazení | 56 odpovědí
dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych).Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.
prúty COLMIC
22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.535 zobrazení | 10 odpovědí
Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 4.077 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
Orlík
10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.625 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??
PŘÍVLAČ V OSTRAVĚ
15.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 2.720 zobrazení | 6 odpovědí
Hledám přívlačáře kteří hodí na ostravské vody ,převážně stojaté a vláčí hlavně šiky ,okouny a candáty rád bych si s vámi vyrazil někdy na přívlač!! prosím napište všichni!!
Lodička - Dalešice
21.7.2013 | Tomik | Přívlač | 2.718 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj Rybáři, našla by se tady nějaká dobrá duše, která by mi půjčila na den či dva lodičku na Dalešicích?
PS: Mám výbornou slivovičku..:)
Jaké jsou vaše výsledky na doma vyrobené nástrahy?
12.10.2006 | Rybman | Dravci | 2.715 zobrazení | 6 odpovědí
Pokoušel jsem se vyrobit pár nástrah a úspěch nic moc,tak bych rád věděl jak jste na tom vy???????????
Mustang(jawa 50 typ 23)
1.5.2005 | vocko | Ryby | 2.712 zobrazení | 6 odpovědí
Sice se netyka primo rybariny. Ale chtel bych ho pouzit jako priblizovadlo na ruzne reviry. Tak kdyby nekdo chtel prodat tak okolo 1000,– (jizni cechy)Tak pisnete na ondra. vocko@seznam. cz nebo 608123034 A na cem se priblizujete vy k vode?
Povolenky pro ,,nečleny''
20.9.2011 | kamos007 | Domácí revíry | 25.056 zobrazení | 55 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kolik by mě stála povolenka MP na revíry 471 089 Ondřejnice 1 A – MO Stará Ves n. O. 1. tůň Stará Ondřejnice – Slepé rameno v k. ú. Ostrava-Proskovice 0,5 ha 2. nádrž Košice (Staříč) Chlebovice 4,0 ha 3. nádrž č. 1 (Koupaliště) Brušperk 4,0 ha 4. nádrž č. 3 (Dolní – „Nudla“) Brušperk 2,0 ha, protože se bude unás sem bude moje oblíbená přehrada bagrovat a kvůli jedné přehradě, která bude za měsíc bez ryb si nebudu kupovat povolenku u naší MO. (Jsem u samostatně hospodařicí MO).
Díval jsem se na tuto stránku: http://www.rybsvaz-ms.cz/cenik.html ale vubec nevím co se týká mne (jsem student do 18 let)
Všem děkuji za vaše rady.
Vyber delky Winklepickeru
2.2.2011 | Herry | Feeder | 15.009 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!
KRMENÍ LORPIO
20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.647 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)
Kempy s možností stanování Hracholusky
24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.736 zobrazení | 17 odpovědí
Petrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách
na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp
s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že
s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).
Předem díky za tipy.
Navinutí šnůry na multiplikátor
28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.908 zobrazení | 13 odpovědí
Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.
Systém na štiky???
19.10.2004 | Tomash | Dravci | 4.550 zobrazení | 10 odpovědí
Našel jsem revír, ve kterém je až na hladinové woblery(„Popy“) vláčka téměř nemožná (přitom štik je tu dost a dost) . Na dně i ve sloupci je velké množství vázek. Zkoušel jsem lovit s káčou a živou rybkou. Nastražoval jsem plotice, ale hodně se mi to motalo. Máte nějakou dobrou radu nabo spešl montáž, jak přeejít takovémuto zamotání???
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 4.100 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc