Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Neobvyklé fotky!
24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.099 zobrazení | 7 odpovědí
Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…
PF 2014
20.12.2010 | breca | chytej.cz | 55.961 zobrazení | 126 odpovědí
EDIT: dovolil jsem si aktualizovat rok
Ať se všechno vydaří, na co sáhnete, ať se vše splní, na co pomyslíte, ať nemoci vás obchází mílovými krokem a ať se tu potkáme, až rok se sejde s rokem…
Jaké je nejlepší koření na cejny?
17.4.2011 | Kantik | Bílá ryba | 18.244 zobrazení | 41 odpovědí
jak již z názvu vypovídá, budeme se bavit o cejnech, přesněji o tom, jaké koření jim nejvíce chutná a je vhodné do vnadicích smesí.
JAK A KAM NA DRAVCE?
1.11.2004 | vagon | Dravci | 11.554 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj kluci,
kdyz ctu Vase diskuse je mi k placi. Mym snem je candat a ne a ne ho porad lapit. To same plati o nejake vetsi stice, ale alespon jdou ty mensi.
Netrapte mne a poradte
diky [ Upraveno vagon dne 2004–11–01 v 10:40 ]
kam na dalešickou přehradu
29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 3.997 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.
Mustang(jawa 50 typ 23)
1.5.2005 | vocko | Ryby | 2.669 zobrazení | 6 odpovědí
Sice se netyka primo rybariny. Ale chtel bych ho pouzit jako priblizovadlo na ruzne reviry. Tak kdyby nekdo chtel prodat tak okolo 1000,– (jizni cechy)Tak pisnete na ondra. vocko@seznam. cz nebo 608123034 A na cem se priblizujete vy k vode?
Lodička - Dalešice
21.7.2013 | Tomik | Přívlač | 2.666 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj Rybáři, našla by se tady nějaká dobrá duše, která by mi půjčila na den či dva lodičku na Dalešicích?
PS: Mám výbornou slivovičku..:)
D.A.M Super Natural
10.6.2009 | Rybman | Přívlač | 2.225 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito proutky? Konkrétně mi jde o verzi 1,95, 5–10g. Vyhledávač jsem zkoušel a moc mi nepomohl.
Změna Nick
15.5.2008 | Zakin | chytej.cz | 2.222 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte mi prosím, jak si změnit Nick. V osobním nastavení je, že mi ho na požádání změní administrátor. Tak ho chci požádat, ale nevím jak. DÍKY
Projekt Mělice
16.2.2011 | Noodling | Domácí revíry | 53.959 zobrazení | 121 odpovědí
Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.
Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html
Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?
Mouční červi
23.3.2011 | Jirkasss | Položená | 10.704 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat jestli někdo používá jako nástrahu moučné červi a jak se vám osvědčili. Chystám se na ryby a náhodou se mi červíci dostali do rukou tak bych je chtěl trošku vyzkoušet. Díky předem za reakce Petru ZDAR !
Navinutí šnůry na multiplikátor
28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.809 zobrazení | 13 odpovědí
Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.
Výbava plavaná - Shimano.
5.8.2005 | Goyer | Plavaná | 5.351 zobrazení | 12 odpovědí
Plavá není moje dominantní technika, ale nějaký pátek již tak chytám a vybavení nic moc. Proto jsem se porozhlédl po eshopech a rád bych zakoupil věci od Shimana. Nevím proč a rád bych aby mne někdo vrátil do jasných kolejí, protože mám, nějako zafixováno, že Shimano je nejlepší.
Chci si pořídit tento prut: Shimano Hyperloop 6m 0–20g
Prut carbon+kevlar,SIC očka.Řada prutů osazená očky Shimano Hardlite. Cena je pod 2000kč. Nikde jsem o něm nic nečetl a nevím,nikde jsem o něm nic našel a velice rád bych znal zlušenosti, názory, pozitiva či negativa. Pak se chci zeptat, zda není lepší dělička. Jenže delička o této délce asi není, nebo jsem nenašel. Dělička bude jistě lepší a není tedy lepší zakoupit prut na plavanou o délce 4m? Jaké jsou mezitím rozdíly? Prosím. Nehledě na to, je dobrá značka Shimano i v této cenové relaci?
A dále naviják Shimano Exage 1000 RA brzda zadní (bojová)
Zcela nová série navijáků s bojovou brzdou s vynikajícím designem a velmi kvalitní výbavou. Naviják se vyznačuje velmi hladkým a klidným chodem, dvěmi kovovými! cívkami a především cenou. Je osazen novými špičkovými ložisky A-RB, jedním centrálním ložiskem… Větší výkon navijáku využijete zejména při chytání dravců nebo při práci s feederem na tekoucí vodě. Ve větší velikosti je vhodný pro lov kaprovitých ryb. Nejlepší poměr kvalita/cena!! POPIS: 3 kuličková A-RB ložiska plus jedno centrální Dyna Balance System pro redukci kmitů navijáků a hladší chod Velká protizkrutná rolnička Power Roller S. S. C. Smooth Cast System pro lepší ukládání vlasce Zadní jemná brzda Bojová brzda „Fighting Drag II“ Super Stopper II pro okamžité zastavení zpětného chodu Kovová cívka – Cold Forged Aluminium Spool pro zlepšení nahazování Náhradní kovová cívka Dvojitá, oboustranně měnitelná klička Překlapěč s dlouhou životností Typ 1000RA. návin 140m/0,20mm ; převod 5,2:1 ; hmotnost 230g
Od něho bych si sliboval jemný chod a snad nějaký ten rok výdrže při stejných vlastností. Pokud někdo vlastní, prosím napište nějaké zkušenosti.
Jak jsem psal, plavaná není moje dominantní technika, ale rád bych pořídil nějaké lepší načiní. Takže bych rád pořídil něco dobrého a myslím, že tyto dvě věci ve spojení nebude špatná investice, ale to si myslím já a ptám se na Váš názor.
Moc děkuju!
prúty COLMIC
22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.469 zobrazení | 10 odpovědí
Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 4.026 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.020 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.014 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
Orlík
10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.578 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??
Vlasec na matchku-čirý
6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.576 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.
Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g
24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.130 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na
lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?