Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

reviry Opava 5 a 6 necteno

25.9.2008 | novas32 | Domácí revíry | 2.173 zobrazení | 5 odpovědí

zdar, poradi mi nekdo, jak je to s rybolovem na techto revirech? ve vetsine delky se jedna o hranicni reku s Polskem, jsou tam nejaka omezeni?

Ochrana foťáku před vodou necteno

10.1.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.172 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím pánové. Můj dotaz se bude týkat především vláčkařů a muškařů, kteří si své úlovky rádi zdokumentují. Pořídil jsem si foťáček na ryby a vůbec nemam zkušenosti s tím, jak ho při brodění ochránit proti vodě a přitom ho mít okamžitě po ruce. Používáte nějaký pouzdra nebo něco takovýho??díky za rady , tipy…

Wolframové lanko? necteno

26.10.2004 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 6.982 zobrazení | 16 odpovědí

žhavou novinkou na českém trhu je wolframové lanko,které by podle všeho mělo nahradit lanko normální(ocelové). Chtěl bych se zeptat,nebo spíš slyšet váš názor na tuto ,,zatím pro mě neznámou" . Zkoušel to někdo?Jaké s tím máte zkušenosti? (osobně jsem to viděl a připadá mi to moc tenké,působí to na mě nedůvěřivě)

Zavážení nástrahy necteno

14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 3.931 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík

Slunečnice pestrá necteno

20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 3.930 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.

Přívlač-vedení nástrahy necteno

25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.059 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni,(o5)

nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:

1. Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
  2. Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.

3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.

Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…

Díky moc všem, kteří poradí…

PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…

Anketa necteno

14.6.2005 | Wobler | Dravci | 2.625 zobrazení | 6 odpovědí

Napiste mi znacku jaky je nej prutu,nej navijaku,nej nastrahy,nej vlasce,nej spletanky a vase nej nastaraha.

Moje adresa: Jakubmilan. Pavlu@seznam. cz

Prosím o radu - kam na ně necteno

9.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 2.625 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych vyrazil s kamarády na nějaký soukromý revír nejlépe na jihu Čech, kde je možnost ubytování v chatce pro 3–5lidí. Specializujeme se převážně na dravce. Loni jsme zkusili rybník Jaderný nedaleko Českých Budějovic, ale nebylo to ono, spíše zklamání. Budu rád za každé doporučení! Předem všem díky!

Onlinefishing.tv necteno

31.1.2009 | Raf | Rybaření v zahraničí | 2.625 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)

Shimano Alivio 2500vs.3000vs.4000 necteno

29.4.2013 | Peli33 | Navijáky | 2.179 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím. Chtěl bych se cca po 10ti letech vrátit k rybám a potřebuji nový naviják, jelikož starý se rozpadl. Rozhoduju se pro něco v kategorii Shimano Alivio 1000,2500,300­0,4000. Otázkou je, jakou velikost zvolit? Využití bych chtěl tak nějak univerzální (rekreačně) – plavačka, položená, semtam přívlač. Vybavení mě nedovolí lov ve větších vzdálenostech, takže si myslím, že velikost 3000 by měla stačit? Zdá se mi 140m 0,25ky celkem málo? Co vi na to? Raději zvolit 4000? Díky za radu

Přívlač - LBC kraj necteno

2.12.2012 | Chmur | Přívlač | 1.750 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj,
letos v listopadu jsem zkusil přívlač a docela mě to chytlo, aniž bych něco chytil. Poradíte kam v LBC kraji na přívlač? Nejde mi o žádné trofejní kusy nebo maso na pánev. Spíš kde ryby berou, byť jsou menších velikostí. Taky se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s Jizerou. Kde je hezké prostředí, klid, málo lidí, dobrý přístup k vodě a místo na parkování....­.o ryby jde až v druhé řadě…:-)

PF 2014 necteno

20.12.2010 | breca | chytej.cz | 55.250 zobrazení | 126 odpovědí

EDIT: dovolil jsem si aktualizovat rok

Ať se všechno vydaří, na co sáhnete, ať se vše splní, na co pomyslíte, ať nemoci vás obchází mílovými krokem a ať se tu potkáme, až rok se sejde s rokem…

Jaké je nejlepší koření na cejny? necteno

17.4.2011 | Kantik | Bílá ryba | 17.981 zobrazení | 41 odpovědí

jak již z názvu vypovídá, budeme se bavit o cejnech, přesněji o tom, jaké koření jim nejvíce chutná a je vhodné do vnadicích smesí.

JAK A KAM NA DRAVCE? necteno

1.11.2004 | vagon | Dravci | 11.416 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj kluci,

kdyz ctu Vase diskuse je mi k placi. Mym snem je candat a ne a ne ho porad lapit. To same plati o nejake vetsi stice, ale alespon jdou ty mensi.

Netrapte mne a poradte

diky [ Upraveno vagon dne 2004–11–01 v 10:40 ]

Jak navázat sestavu na boční olovo ?? necteno

7.8.2008 | Renegade | Položená | 6.573 zobrazení | 15 odpovědí

PLS help

Navinutí šnůry na multiplikátor necteno

28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.693 zobrazení | 13 odpovědí

Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.

Jaká je nejlepší plandavka na sumíky? necteno

20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 3.948 zobrazení | 9 odpovědí

Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.

Orlík necteno

10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.507 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??

Existuje univerzální muška???? necteno

1.6.2006 | perch | Muškaření | 2.632 zobrazení | 6 odpovědí

Která muška je podle Vás nejůspěšnější na vaší domácí vode nebo na jiných revírech v ČR. Ja mám všude úspěchy s rudořitkou- a Vy

olovo necteno

5.10.2012 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 2.630 zobrazení | 6 odpovědí

Priatelia … viem zohnat celkovo cca 90Kg olova – trubky a ine odrezky (ale realne som ho nevidel). Cena je 1,€/ Kg (cca 25,– CZK) … problem pre mna je, ze spotrebujem max 5–10 Kg a chalan je ochotny to pustit len ako celok … mate niekto zaujem? a o ake mnozstvo? Finalna cena bude 1,–€ za kilo + realne naklady na postovne … urobim to bez akehokolvek zisku …

Siete rozhadzujem aj na inych zdrojoch a kto prv pride, ma pednost :) … ak ale nedame dokopy tych 90kg, tak z biznisu nic nebude, takze prijimam len predbezne objednavky, ale s pevnym poradim prihlasenych zaujemcov ;)