Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.088 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík
Vlasec na matchku-čirý
6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.631 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.
Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g
24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.185 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na
lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?
Existuje univerzální muška????
1.6.2006 | perch | Muškaření | 2.733 zobrazení | 6 odpovědí
Která muška je podle Vás nejůspěšnější na vaší domácí vode nebo na jiných revírech v ČR. Ja mám všude úspěchy s rudořitkou- a Vy
Onlinefishing.tv
31.1.2009 | Raf | Rybaření v zahraničí | 2.733 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)
Anketa
14.6.2005 | Wobler | Dravci | 2.731 zobrazení | 6 odpovědí
Napiste mi znacku jaky je nej prutu,nej navijaku,nej nastrahy,nej vlasce,nej spletanky a vase nej nastaraha.
Moje adresa: Jakubmilan. Pavlu@seznam. cz
Dobrá Voda
18.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 2.728 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Jen bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo informace jak je to tu momentálně s rybama?? díky za odpovědi
kolik much
25.4.2007 | vlacek | Muškaření | 2.724 zobrazení | 6 odpovědí
kolik muzu mit na vlasci musek kdyz sem chytaval driv tak sem pouzival bublina na konci a na kmenovem vlasci dva navazce a nakonci musky jak je to ted dik moc za odpoved
Změna Nick
15.5.2008 | Zakin | chytej.cz | 2.273 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte mi prosím, jak si změnit Nick. V osobním nastavení je, že mi ho na požádání změní administrátor. Tak ho chci požádat, ale nevím jak. DÍKY
bolest ryb
21.7.2004 | Prizrak | Ryby | 58.342 zobrazení | 128 odpovědí
Přečetl jsem si asi už dva články o tom, že ryby bolest moc necítí. To se mi ale nezdá, protože když vyprošťuju háček z rybí tlamy a je pevně zaseklej, tak použiji trochu síly a ryba sebou cuká a někdy vydává divný zvuky. Sadista nejsem, ale když vono to vobčas nende tak lehce vytáhnout. Co si myslíte tomto tématu?
Rybaření na Orlické přehradě
14.12.2007 | the fish | Domácí revíry | 29.631 zobrazení | 65 odpovědí
Zajímalo by mě co a jak nejraději chytáte na Orlíku… vaše největší úlovky na co kde kdy a jak jste je chytili… dík
Candátí háčky
3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 14.134 zobrazení | 31 odpovědí
Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Naviják na kaprařinu ?
17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.677 zobrazení | 30 odpovědí
Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?
Vltava9 -Štěchovická nádrž 401021
9.3.2006 | kedar | Domácí revíry | 10.978 zobrazení | 24 odpovědí
Chodíte někdo na tento revír? Nevadí lovu, že je tu studená voda a kolísá hladina? Co tu žije za krasavce a jak na ně???
Jak navázat sestavu na boční olovo ??
7.8.2008 | Renegade | Položená | 6.861 zobrazení | 15 odpovědí
PLS help
MÍRY RYB !??
31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.490 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?
Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek)
24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.472 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.111 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
Přívlač-vedení nástrahy
25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.203 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,(o5)
nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:
- Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
- Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.
3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.
Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…
Díky moc všem, kteří poradí…
PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…
Naviják Snowbee XSD 780
9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 2.740 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? Zajímalo by mě z jakého je materiálu a jak je těžký. Jestli máte někdo foto byl bych rád za ukázku přední i zadní strany navijáku.