Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Anketa necteno

14.6.2005 | Wobler | Dravci | 2.758 zobrazení | 6 odpovědí

Napiste mi znacku jaky je nej prutu,nej navijaku,nej nastrahy,nej vlasce,nej spletanky a vase nej nastaraha.

Moje adresa: Jakubmilan. Pavlu@seznam. cz

Dobrá Voda necteno

18.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 2.756 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Jen bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo informace jak je to tu momentálně s rybama?? díky za odpovědi

kolik much necteno

25.4.2007 | vlacek | Muškaření | 2.751 zobrazení | 6 odpovědí

kolik muzu mit na vlasci musek kdyz sem chytaval driv tak sem pouzival bublina na konci a na kmenovem vlasci dva navazce a nakonci musky jak je to ted dik moc za odpoved

PŘÍVLAČ V OSTRAVĚ necteno

15.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 2.750 zobrazení | 6 odpovědí

Hledám přívlačáře kteří hodí na ostravské vody ,převážně stojaté a vláčí hlavně šiky ,okouny a candáty rád bych si s vámi vyrazil někdy na přívlač!! prosím napište všichni!!

Mustang(jawa 50 typ 23) necteno

1.5.2005 | vocko | Ryby | 2.748 zobrazení | 6 odpovědí

Sice se netyka primo rybariny. Ale chtel bych ho pouzit jako priblizovadlo na ruzne reviry. Tak kdyby nekdo chtel prodat tak okolo 1000,– (jizni cechy)Tak pisnete na ondra. vocko@seznam. cz nebo 608123034 A na cem se priblizujete vy k vode?

video necteno

20.3.2011 | candatek | Tipy & triky | 2.748 zobrazení | 6 odpovědí

prosimvas kde ve videu najdu šiřku a výšku videa děkuji prohledal jsem snad už všechno!! a pořad nic :( prostě kde jsou u videa ty informace .

Jaké jsou vaše výsledky na doma vyrobené nástrahy? necteno

12.10.2006 | Rybman | Dravci | 2.747 zobrazení | 6 odpovědí

Pokoušel jsem se vyrobit pár nástrah a úspěch nic moc,tak bych rád věděl jak jste na tom vy???????????

Uchovávání nástražních rybiček necteno

21.3.2012 | pterodactyl | Dravci | 27.243 zobrazení | 59 odpovědí

Dnes jsem se dozvěděl na školení rybářské stráže,že Jihočeský rybářský svaz má další vyjímku.A to uchovávání nástražních rybek ve vezírku.Nevím kdo byl původcem takového blábolu a proč,když je mraky různých řízkovnic,kde je rybkám daleko lépe a nemůže je tam rozbít žádná štika jak se běžně děje.Proč místo zjednodeušení výkonu rybářského práva se zase najde zhovadilec,který to takhle zmrví.Jaký na to máte názor vy????

Candátí háčky necteno

3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 14.256 zobrazení | 31 odpovědí

Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Vltava9 -Štěchovická nádrž 401021 necteno

9.3.2006 | kedar | Domácí revíry | 11.035 zobrazení | 24 odpovědí

Chodíte někdo na tento revír? Nevadí lovu, že je tu studená voda a kolísá hladina? Co tu žije za krasavce a jak na ně???

Navinutí šnůry na multiplikátor necteno

28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.998 zobrazení | 13 odpovědí

Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.

Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g necteno

24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.219 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?

Onlinefishing.tv necteno

31.1.2009 | Raf | Rybaření v zahraničí | 2.770 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)

Existuje univerzální muška???? necteno

1.6.2006 | perch | Muškaření | 2.767 zobrazení | 6 odpovědí

Která muška je podle Vás nejůspěšnější na vaší domácí vode nebo na jiných revírech v ČR. Ja mám všude úspěchy s rudořitkou- a Vy

nějakej top plavačka trik necteno

30.5.2006 | mikiw | Ryby | 2.307 zobrazení | 5 odpovědí

zdravím chci vás poprosit zdali nemáte nějakej „trik“ jak přelstít vychytralé ryby na plavanou…potýkám se totiž s problémem že mi vychází 5 z 10ti záběrů-ryba obstojně zabere,stáhne pod vodu a pustí-patrně jim vadí odpor splávku a to používám 1,5g tenký jemný splávky…na těžko tam lovit vůbec nejde ani s průběžnou montáží. At tak či tak předem díky. Rád bych si zalovil ještě víc protože jde o revír kde jsou sic menší kapři (mezi 40–55cm) ale líni mezi 30–48cm,karasi kolem 35–40cm,cejni 45cm apod zajímavé rybičky

Dá se použít šnek na kaprařinu ? necteno

21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.822 zobrazení | 60 odpovědí

Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.

Lov sumcu na řece Dyji necteno

24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.810 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji

vlasec na kapry necteno

7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.952 zobrazení | 15 odpovědí

Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.

Jak navázat sestavu na boční olovo ?? necteno

7.8.2008 | Renegade | Položená | 6.937 zobrazení | 15 odpovědí

PLS help

MÍRY RYB !?? necteno

31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.550 zobrazení | 12 odpovědí

Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?