Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mohelno a okolí necteno

10.9.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.684 zobrazení | 6 odpovědí

Příští pátek jedu na škoelní do Biskoupek a chci provláčet něco v okolí, co doporučíte. Asi bych nerad na přehradu. Na rybářské mapě vidím Jihlavu 6A/Velké jezero/, Jihlavu 6/vodní nádrž Mohelno/ případně Rokytnou 3 nebo vyjet až do Hrotovice na Moclu. Toužím konečně po štice či candátkovi. Co byste doporučili na 4 hodinovo vycházku.

Onlinefishing.tv necteno

31.1.2009 | Raf | Rybaření v zahraničí | 2.684 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)

PŘÍVLAČ V OSTRAVĚ necteno

15.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 2.680 zobrazení | 6 odpovědí

Hledám přívlačáře kteří hodí na ostravské vody ,převážně stojaté a vláčí hlavně šiky ,okouny a candáty rád bych si s vámi vyrazil někdy na přívlač!! prosím napište všichni!!

kolik much necteno

25.4.2007 | vlacek | Muškaření | 2.676 zobrazení | 6 odpovědí

kolik muzu mit na vlasci musek kdyz sem chytaval driv tak sem pouzival bublina na konci a na kmenovem vlasci dva navazce a nakonci musky jak je to ted dik moc za odpoved

Jaké jsou vaše výsledky na doma vyrobené nástrahy? necteno

12.10.2006 | Rybman | Dravci | 2.673 zobrazení | 6 odpovědí

Pokoušel jsem se vyrobit pár nástrah a úspěch nic moc,tak bych rád věděl jak jste na tom vy???????????

Dobrá Voda necteno

18.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 2.673 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Jen bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo informace jak je to tu momentálně s rybama?? díky za odpovědi

nějakej top plavačka trik necteno

30.5.2006 | mikiw | Ryby | 2.237 zobrazení | 5 odpovědí

zdravím chci vás poprosit zdali nemáte nějakej „trik“ jak přelstít vychytralé ryby na plavanou…potýkám se totiž s problémem že mi vychází 5 z 10ti záběrů-ryba obstojně zabere,stáhne pod vodu a pustí-patrně jim vadí odpor splávku a to používám 1,5g tenký jemný splávky…na těžko tam lovit vůbec nejde ani s průběžnou montáží. At tak či tak předem díky. Rád bych si zalovil ještě víc protože jde o revír kde jsou sic menší kapři (mezi 40–55cm) ale líni mezi 30–48cm,karasi kolem 35–40cm,cejni 45cm apod zajímavé rybičky

Kontrola rybářské stráže. necteno

29.2.2008 | Mila | Legislativa | 30.876 zobrazení | 69 odpovědí

Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?

Jak navázat sestavu na boční olovo ?? necteno

7.8.2008 | Renegade | Položená | 6.722 zobrazení | 15 odpovědí

PLS help

Docházka necteno

9.1.2005 | Klon | Legislativa | 6.291 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.

Systém na štiky??? necteno

19.10.2004 | Tomash | Dravci | 4.489 zobrazení | 10 odpovědí

Našel jsem revír, ve kterém je až na hladinové woblery(„Popy“) vláčka téměř nemožná (přitom štik je tu dost a dost) . Na dně i ve sloupci je velké množství vázek. Zkoušel jsem lovit s káčou a živou rybkou. Nastražoval jsem plotice, ale hodně se mi to motalo. Máte nějakou dobrou radu nabo spešl montáž, jak přeejít takovémuto zamotání???

eMinnow necteno

1.9.2017 | superweb | Přívlač | 3.141 zobrazení | 7 odpovědí

Woblery pohanene baterii..co si o tom myslite? :) https://www.indiegogo.com/…hing-lure--2#/

Existuje univerzální muška???? necteno

1.6.2006 | perch | Muškaření | 2.692 zobrazení | 6 odpovědí

Která muška je podle Vás nejůspěšnější na vaší domácí vode nebo na jiných revírech v ČR. Ja mám všude úspěchy s rudořitkou- a Vy

Hlaváč Černoústý necteno

15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.691 zobrazení | 6 odpovědí

Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).

Anketa necteno

14.6.2005 | Wobler | Dravci | 2.689 zobrazení | 6 odpovědí

Napiste mi znacku jaky je nej prutu,nej navijaku,nej nastrahy,nej vlasce,nej spletanky a vase nej nastaraha.

Moje adresa: Jakubmilan. Pavlu@seznam. cz

Ochrana foťáku před vodou necteno

10.1.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.243 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím pánové. Můj dotaz se bude týkat především vláčkařů a muškařů, kteří si své úlovky rádi zdokumentují. Pořídil jsem si foťáček na ryby a vůbec nemam zkušenosti s tím, jak ho při brodění ochránit proti vodě a přitom ho mít okamžitě po ruce. Používáte nějaký pouzdra nebo něco takovýho??díky za rady , tipy…

Vase cile pro nasledujici sezonu necteno

21.2.2011 | kingkubik | Neúspěchy | 25.183 zobrazení | 56 odpovědí

dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych)­.Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.

Vyber delky Winklepickeru necteno

2.2.2011 | Herry | Feeder | 14.858 zobrazení | 33 odpovědí

Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!

Candátí háčky necteno

3.1.2015 | Dany73 | Dravci | 13.969 zobrazení | 31 odpovědí

Pojďme při zimní pauze zkusit zrekapitulovat, které jednoháčky na candáty se nám při položené/plavané pro co nejrychlejší zásek osvědčují nejvíce. Moje zkušenosti jsou takové, že nezáleží vůbec na tloušťce háčku, ani tolik na délce lopatky, jako na šířce ramínka. Z úzkých (typ úhořových) háčků mi candoši často padají, naopak např. háčky typu Mustad vel. 1/0,2/0,3/0 se osvědčily. Všimnul jsem si, že ty starší Mustady s lopatkou jsou ostřejší, ty zesílené s očkem jsou dost tupé. Ani „kapráky“ nevadí, opět za předpokladu, že mají široký oblouček. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Kempy s možností stanování Hracholusky necteno

23.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.656 zobrazení | 17 odpovědí

Kempy s možností stanování HracholuskyPetrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).

Předem díky za tipy.