Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
MÍRY RYB !??
31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.408 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?
Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek)
24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.405 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360
13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 4.952 zobrazení | 11 odpovědí
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-slammer/
Kam na Hartě..??
4.7.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 4.508 zobrazení | 10 odpovědí
Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s pozdravem a přáním dobrého lovného dne Martin
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 4.047 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc
Dírky severní morava
3.1.2009 | toms | Ryby | 3.601 zobrazení | 8 odpovědí
Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.
Přívlač-vedení nástrahy
25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.152 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,(o5)
nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:
- Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
- Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.
3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.
Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…
Díky moc všem, kteří poradí…
PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…
Naviják Snowbee XSD 780
9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 2.698 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? Zajímalo by mě z jakého je materiálu a jak je těžký. Jestli máte někdo foto byl bych rád za ukázku přední i zadní strany navijáku.
reviry Opava 5 a 6
25.9.2008 | novas32 | Domácí revíry | 2.250 zobrazení | 5 odpovědí
zdar, poradi mi nekdo, jak je to s rybolovem na techto revirech? ve vetsine delky se jedna o hranicni reku s Polskem, jsou tam nejaka omezeni?
Jiggové hlavičky
22.1.2009 | kaco | Přívlač | 2.249 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o kontak na výrobcu jiggových háčkov, chcem si odlievať vlastné hlavičky.
bolest ryb
21.7.2004 | Prizrak | Ryby | 58.031 zobrazení | 128 odpovědí
Přečetl jsem si asi už dva články o tom, že ryby bolest moc necítí. To se mi ale nezdá, protože když vyprošťuju háček z rybí tlamy a je pevně zaseklej, tak použiji trochu síly a ryba sebou cuká a někdy vydává divný zvuky. Sadista nejsem, ale když vono to vobčas nende tak lehce vytáhnout. Co si myslíte tomto tématu?
Rybaření na Orlické přehradě
14.12.2007 | the fish | Domácí revíry | 29.358 zobrazení | 65 odpovědí
Zajímalo by mě co a jak nejraději chytáte na Orlíku… vaše největší úlovky na co kde kdy a jak jste je chytili… dík
Povolenky pro ,,nečleny''
20.9.2011 | kamos007 | Domácí revíry | 24.896 zobrazení | 55 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kolik by mě stála povolenka MP na revíry 471 089 Ondřejnice 1 A – MO Stará Ves n. O. 1. tůň Stará Ondřejnice – Slepé rameno v k. ú. Ostrava-Proskovice 0,5 ha 2. nádrž Košice (Staříč) Chlebovice 4,0 ha 3. nádrž č. 1 (Koupaliště) Brušperk 4,0 ha 4. nádrž č. 3 (Dolní – „Nudla“) Brušperk 2,0 ha, protože se bude unás sem bude moje oblíbená přehrada bagrovat a kvůli jedné přehradě, která bude za měsíc bez ryb si nebudu kupovat povolenku u naší MO. (Jsem u samostatně hospodařicí MO).
Díval jsem se na tuto stránku: http://www.rybsvaz-ms.cz/cenik.html ale vubec nevím co se týká mne (jsem student do 18 let)
Všem děkuji za vaše rady.
KRMENÍ LORPIO
20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.588 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)
Za málo peněz hodně muziky
20.9.2015 | Piscivor | Tipy & triky | 3.174 zobrazení | 7 odpovědí
Toto téma bych chtěl založit jako takovou „chlubírnu“, kde by se každý mohl pochlubit, co kde levně koupil. Nemyslím tím nákupy z druhé ruky :D. Rád bych aby se tu mohli inspirovat především mladí rybáři a ti co nevyznávají jen drahé značky. Zároveň bych poprosil ty rybáře, kteří si nemyslí, že i levné může být dobré, aby se zdrželi urážlivých komentářů.
Nutně scháním
13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.167 zobrazení | 7 odpovědí
Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.
Cykády
26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.167 zobrazení | 7 odpovědí
Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......
olovo
4.10.2012 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 2.717 zobrazení | 6 odpovědí
Priatelia … viem zohnat celkovo cca 90Kg olova – trubky a ine odrezky (ale realne som ho nevidel). Cena je 1,€/ Kg (cca 25,– CZK) … problem pre mna je, ze spotrebujem max 5–10 Kg a chalan je ochotny to pustit len ako celok … mate niekto zaujem? a o ake mnozstvo? Finalna cena bude 1,–€ za kilo + realne naklady na postovne … urobim to bez akehokolvek zisku …
Siete rozhadzujem aj na inych zdrojoch a kto prv pride, ma pednost :) … ak ale nedame dokopy tych 90kg, tak z biznisu nic nebude, takze prijimam len predbezne objednavky, ale s pevnym poradim prihlasenych zaujemcov ;)
Čirá intermída
6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.715 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík
šnůra-Spider wire
7.8.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 2.258 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co na ni říkáte a taky jestli preferujete vlasec nebo šňůru a proč?.Já chytám na přívlač a mám tam silon 0,22 a zajímalo by mě jestli je lepší šňůra už z důvodů větší nosnosti.?!