Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 necteno

13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 5.084 zobrazení | 11 odpovědí

Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www­.na-ostruvku.cz/na­vijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://ww­w.na-ostruvku.cz/na­vijaky/predni-brzda/penn-slammer/

Kam na Hartě..?? necteno

4.7.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 4.633 zobrazení | 10 odpovědí

Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s poz­dravem a přáním dobrého lovného dne Martin

desinfekce ryb necteno

6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.174 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?

Nutně scháním necteno

13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.248 zobrazení | 7 odpovědí

Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.

Cykády necteno

26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.239 zobrazení | 7 odpovědí

Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......

Přívlač-vedení nástrahy necteno

25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.235 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni,(o5)

nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:

1. Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
  2. Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.

3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.

Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…

Díky moc všem, kteří poradí…

PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…

Hlaváč Černoústý necteno

15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.783 zobrazení | 6 odpovědí

Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).

Mohelno a okolí necteno

10.9.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.782 zobrazení | 6 odpovědí

Příští pátek jedu na škoelní do Biskoupek a chci provláčet něco v okolí, co doporučíte. Asi bych nerad na přehradu. Na rybářské mapě vidím Jihlavu 6A/Velké jezero/, Jihlavu 6/vodní nádrž Mohelno/ případně Rokytnou 3 nebo vyjet až do Hrotovice na Moclu. Toužím konečně po štice či candátkovi. Co byste doporučili na 4 hodinovo vycházku.

Naviják Snowbee XSD 780 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 2.776 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? Zajímalo by mě z jakého je materiálu a jak je těžký. Jestli máte někdo foto byl bych rád za ukázku přední i zadní strany navijáku.

Čirá intermída necteno

6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.775 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík

Jiggové hlavičky necteno

22.1.2009 | kaco | Přívlač | 2.317 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o kontak na výrobcu jiggových háčkov, chcem si odlievať vlastné hlavičky.

Změna Nick necteno

15.5.2008 | Zakin | chytej.cz | 2.311 zobrazení | 5 odpovědí

Poraďte mi prosím, jak si změnit Nick. V osobním nastavení je, že mi ho na požádání změní administrátor. Tak ho chci požádat, ale nevím jak. DÍKY

Docházka necteno

9.1.2005 | Klon | Legislativa | 6.497 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.

UL a pickerový prut? necteno

8.1.2006 | sharkcom | Pruty | 5.121 zobrazení | 11 odpovědí

Láká mě představa používat pickerový prut jako prut přívlačový. Líbí se mi možnost výměných špiček. Mít tak možnost měnit špičky podle situace a mít pouze 1 prut. Nechci však zároveň žádny kompromis a pokud bych si kupoval přívlačový prut, zvolil bych nějaký UL 5–15g. Nahradí mí picker tento prut? Dík za názory/zkušenosti

řasa - bahýnko necteno

5.1.2006 | Tomash | Plavaná | 4.186 zobrazení | 9 odpovědí

Pánové, už dlouhou dobu se o tom diskutuje – HaD dokonce říkal, že sepíše článek, kde vše podrobně vysvětlí. Vím, že jde o rostlinou přirozenou nástrahu, ale chytal jsem na ni spíš náhodně – pokusně jsem něco jako řasu seškrábl z kamene a lovil – něco jsem chytl, ale nebylo toono. Poraďte, jak, kde, kdy. co, jaké byly úlovky. atd. BTW : Toto téma zakládám, protože mi to připomněl Dextr svým tématem.

Kam na štiku či pstruha? necteno

14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.186 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?

šnůra-Spider wire necteno

7.8.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 2.328 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co na ni říkáte a taky jestli preferujete vlasec nebo šňůru a proč?.Já chytám na přívlač a mám tam silon 0,22 a zajímalo by mě jestli je lepší šňůra už z důvodů větší nosnosti.?!

D.A.M Super Natural necteno

10.6.2009 | Rybman | Přívlač | 2.327 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s těmito proutky? Konkrétně mi jde o verzi 1,95, 5–10g. Vyhledávač jsem zkoušel a moc mi nepomohl.

reviry Opava 5 a 6 necteno

25.9.2008 | novas32 | Domácí revíry | 2.326 zobrazení | 5 odpovědí

zdar, poradi mi nekdo, jak je to s rybolovem na techto revirech? ve vetsine delky se jedna o hranicni reku s Polskem, jsou tam nejaka omezeni?

České ryby ke komerčnímu jídlu necteno

14.6.2011 | Robur | Recepty | 39.656 zobrazení | 85 odpovědí

ZDar, může někdo prozradit, zda se nějak komerčně používají klasické sladkovodní ryby do nějakého pokrmu. Nemyslím klasiku, jako kapr, štika atp., ale spíš plotice, cejn..