Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
reviry Opava 5 a 6
25.9.2008 | novas32 | Domácí revíry | 2.287 zobrazení | 5 odpovědí
zdar, poradi mi nekdo, jak je to s rybolovem na techto revirech? ve vetsine delky se jedna o hranicni reku s Polskem, jsou tam nejaka omezeni?
D.A.M Super Natural
10.6.2009 | Rybman | Přívlač | 2.279 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito proutky? Konkrétně mi jde o verzi 1,95, 5–10g. Vyhledávač jsem zkoušel a moc mi nepomohl.
nějakej top plavačka trik
30.5.2006 | mikiw | Ryby | 2.278 zobrazení | 5 odpovědí
zdravím chci vás poprosit zdali nemáte nějakej „trik“ jak přelstít vychytralé ryby na plavanou…potýkám se totiž s problémem že mi vychází 5 z 10ti záběrů-ryba obstojně zabere,stáhne pod vodu a pustí-patrně jim vadí odpor splávku a to používám 1,5g tenký jemný splávky…na těžko tam lovit vůbec nejde ani s průběžnou montáží. At tak či tak předem díky. Rád bych si zalovil ještě víc protože jde o revír kde jsou sic menší kapři (mezi 40–55cm) ale líni mezi 30–48cm,karasi kolem 35–40cm,cejni 45cm apod zajímavé rybičky
Lov sumcu na řece Dyji
24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.681 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji
vlasec na kapry
7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.895 zobrazení | 15 odpovědí
Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.
Docházka
9.1.2005 | Klon | Legislativa | 6.412 zobrazení | 14 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360
13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 5.035 zobrazení | 11 odpovědí
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-slammer/
Kam na Hartě..??
4.7.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 4.593 zobrazení | 10 odpovědí
Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s pozdravem a přáním dobrého lovného dne Martin
Nutně scháním
13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.213 zobrazení | 7 odpovědí
Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.
Cykády
26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.210 zobrazení | 7 odpovědí
Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......
Hlaváč Černoústý
15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.754 zobrazení | 6 odpovědí
Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).
Mohelno a okolí
10.9.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.749 zobrazení | 6 odpovědí
Příští pátek jedu na škoelní do Biskoupek a chci provláčet něco v okolí, co doporučíte. Asi bych nerad na přehradu. Na rybářské mapě vidím Jihlavu 6A/Velké jezero/, Jihlavu 6/vodní nádrž Mohelno/ případně Rokytnou 3 nebo vyjet až do Hrotovice na Moclu. Toužím konečně po štice či candátkovi. Co byste doporučili na 4 hodinovo vycházku.
Čirá intermída
6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.747 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík
šnůra-Spider wire
7.8.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 2.296 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co na ni říkáte a taky jestli preferujete vlasec nebo šňůru a proč?.Já chytám na přívlač a mám tam silon 0,22 a zajímalo by mě jestli je lepší šňůra už z důvodů větší nosnosti.?!
Jiggové hlavičky
22.1.2009 | kaco | Přívlač | 2.295 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o kontak na výrobcu jiggových háčkov, chcem si odlievať vlastné hlavičky.
Ochrana foťáku před vodou
10.1.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.295 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím pánové. Můj dotaz se bude týkat především vláčkařů a muškařů, kteří si své úlovky rádi zdokumentují. Pořídil jsem si foťáček na ryby a vůbec nemam zkušenosti s tím, jak ho při brodění ochránit proti vodě a přitom ho mít okamžitě po ruce. Používáte nějaký pouzdra nebo něco takovýho??díky za rady , tipy…
Dá se použít šnek na kaprařinu ?
21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.705 zobrazení | 60 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.
Uchovávání nástražních rybiček
21.3.2012 | pterodactyl | Dravci | 27.174 zobrazení | 59 odpovědí
Dnes jsem se dozvěděl na školení rybářské stráže,že Jihočeský rybářský svaz má další vyjímku.A to uchovávání nástražních rybek ve vezírku.Nevím kdo byl původcem takového blábolu a proč,když je mraky různých řízkovnic,kde je rybkám daleko lépe a nemůže je tam rozbít žádná štika jak se běžně děje.Proč místo zjednodeušení výkonu rybářského práva se zase najde zhovadilec,který to takhle zmrví.Jaký na to máte názor vy????
Sumčí puknutí
14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.368 zobrazení | 16 odpovědí
Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji
řasa - bahýnko
5.1.2006 | Tomash | Plavaná | 4.150 zobrazení | 9 odpovědí
Pánové, už dlouhou dobu se o tom diskutuje – HaD dokonce říkal, že sepíše článek, kde vše podrobně vysvětlí. Vím, že jde o rostlinou přirozenou nástrahu, ale chytal jsem na ni spíš náhodně – pokusně jsem něco jako řasu seškrábl z kamene a lovil – něco jsem chytl, ale nebylo toono. Poraďte, jak, kde, kdy. co, jaké byly úlovky. atd. BTW : Toto téma zakládám, protože mi to připomněl Dextr svým tématem.