Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak zarybnit rybnik necteno

6.8.2011 | janead | Vaše názory | 35.990 zobrazení | 77 odpovědí

Dobry den, vlastnim rybnik bez ryb a chtel bych ho zarybnit. Zatím bych tak chtel dat na zkoušku cca 200 pludku kapra a nejaky amury a liny. Jak by měly ty ryby byt velky aby jich přežilo co nejvic? A neni to moc velka blbost zarybnovat takhle pozde? Dekuji vam za rady!

Sumčí puknutí necteno

14.5.2010 | kingkubik | Sumcařina | 7.471 zobrazení | 16 odpovědí

Dobry den.rad by jsem se zeptal vas zkusenejsich rybaru jak rozeznam tzv.sumci puknuti?ten zvuk vydava sumec pri lovu u hladiny?k cemu se da ten zvuk pls prirovnat?a da se podle tohoto pukani nejak urcit misto k lovu sumcu i bez pouziti lodky a echelotu?na sumiky je jeste cas beru to jako informaci do budoucna.Dekuji

muškaření v zahraničí necteno

4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 7.014 zobrazení | 15 odpovědí

chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?

nástražní rybky necteno

17.4.2011 | candatek | Sumcařina | 6.074 zobrazení | 13 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)

Dírky severní morava necteno

3.1.2009 | toms | Ryby | 3.747 zobrazení | 8 odpovědí

Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.

Háčky bez protihrotu necteno

18.8.2005 | funami | Ostatní nádobíčko | 2.341 zobrazení | 5 odpovědí

Váš názor na háčky bez protihrotu. Já osobně na ně chytám. Škoda jen, že jsou težko k sehnání. Takové trojháčky bez protihrotu sem ještě snad ani jednou neviděl.

Originál krabičky, box alebo ... necteno

21.2.2005 | doktor | Přívlač | 2.340 zobrazení | 5 odpovědí

Ako skladujete woblery, gumy? V čom ich nosíte k vode, všetky alebo iba výber pred rybačkou? Skúste aj pridať foto sem alebo do diskusie Vláčkaři. Dík

Ochrana foťáku před vodou necteno

10.1.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.333 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím pánové. Můj dotaz se bude týkat především vláčkařů a muškařů, kteří si své úlovky rádi zdokumentují. Pořídil jsem si foťáček na ryby a vůbec nemam zkušenosti s tím, jak ho při brodění ochránit proti vodě a přitom ho mít okamžitě po ruce. Používáte nějaký pouzdra nebo něco takovýho??díky za rady , tipy…

Hněvkovice necteno

7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.501 zobrazení | 16 odpovědí

Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?

Co sem to chytnul? necteno

20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 6.104 zobrazení | 13 odpovědí

Co se to chytnul?Lapnul jsem tuto rybu, delka 43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba vracena vode.

Italie necteno

4.8.2006 | Bery | Rybaření v zahraničí | 6.093 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s rybarenim v italii, more je pry bez povolenky , ale co reky nevite kde koupit povolenku a co asi stoji. Jedna se mi o oblast okolo Caorle Diky

dovolená Zvíkovec necteno

17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.293 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem

Za málo peněz hodně muziky necteno

20.9.2015 | Piscivor | Tipy & triky | 3.289 zobrazení | 7 odpovědí

Toto téma bych chtěl založit jako takovou „chlubírnu“, kde by se každý mohl pochlubit, co kde levně koupil. Nemyslím tím nákupy z druhé ruky :D. Rád bych aby se tu mohli inspirovat především mladí rybáři a ti co nevyznávají jen drahé značky. Zároveň bych poprosil ty rybáře, kteří si nemyslí, že i levné může být dobré, aby se zdrželi urážlivých komentářů.

CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY? necteno

31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 20.729 zobrazení | 44 odpovědí

zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK

To nejlepsi z roku 2006 necteno

25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 16.033 zobrazení | 34 odpovědí

Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006

Chvějivka na UL přívlač necteno

6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.906 zobrazení | 21 odpovědí

Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky

Hostenka? necteno

15.6.2005 | navijak | Legislativa | 3.306 zobrazení | 7 odpovědí

Nevite nekdo jak se da udelat,kdyz mam povolenku na severni moravu a jedu na dovolenou do jiznich cech,abych tam mohl chytat?Slysel jsem neco o nake hostence…???dik za odp.

Prut a naviják necteno

1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.302 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)

Smáčky necteno

9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.299 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ

Prosím o radu - kam na ně necteno

9.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 2.833 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych vyrazil s kamarády na nějaký soukromý revír nejlépe na jihu Čech, kde je možnost ubytování v chatce pro 3–5lidí. Specializujeme se převážně na dravce. Loni jsme zkusili rybník Jaderný nedaleko Českých Budějovic, ale nebylo to ono, spíše zklamání. Budu rád za každé doporučení! Předem všem díky!