Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil? necteno

10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 3.975 zobrazení | 9 odpovědí

mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.537 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

Cykády necteno

26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.093 zobrazení | 7 odpovědí

Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......

DALEŠICE ?? necteno

10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.659 zobrazení | 6 odpovědí

NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..

Originál krabičky, box alebo ... necteno

21.2.2005 | doktor | Přívlač | 2.213 zobrazení | 5 odpovědí

Ako skladujete woblery, gumy? V čom ich nosíte k vode, všetky alebo iba výber pred rybačkou? Skúste aj pridať foto sem alebo do diskusie Vláčkaři. Dík

šnůra-Spider wire necteno

7.8.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 2.210 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co na ni říkáte a taky jestli preferujete vlasec nebo šňůru a proč?.Já chytám na přívlač a mám tam silon 0,22 a zajímalo by mě jestli je lepší šňůra už z důvodů větší nosnosti.?!

Vase cile pro nasledujici sezonu necteno

21.2.2011 | kingkubik | Neúspěchy | 24.876 zobrazení | 56 odpovědí

dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych)­.Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.

Vyber delky Winklepickeru necteno

2.2.2011 | Herry | Feeder | 14.669 zobrazení | 33 odpovědí

Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!

Italie necteno

4.8.2006 | Bery | Rybaření v zahraničí | 5.768 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s rybarenim v italii, more je pry bez povolenky , ale co reky nevite kde koupit povolenku a co asi stoji. Jedna se mi o oblast okolo Caorle Diky

Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek) necteno

24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.335 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu

rybník Hejtman, Třeboň necteno

7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.440 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip

Krmení na řece necteno

18.1.2014 | Bombas | Položená | 4.003 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny a chtěl bych se jakožto začátečník chytání na řece zeptat, čím bych měl zakrmit, než budu chodit chytat a zhruba kolik a jakou dobu před začátkem lovu. Předem díky ;)

Prut a naviják necteno

1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.108 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)

Charakteristika kaprového prutu. necteno

15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.107 zobrazení | 7 odpovědí

Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.

Kam v Praze a okolí na candáty? necteno

14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.106 zobrazení | 7 odpovědí

Kam v Praze a okolí na candáty?

Čirá intermída necteno

6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.665 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík

Video Chytej necteno

10.12.2008 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.227 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím… Mám dotaz bude přidáno jeste tento rok nejaké video od chytej.tv a bude nejaké nová videa a DVD a bude se natáčet Feeder 3. Přeji příjemné zážitky u vody. Petrův Zdar.

Rybaření na Orlické přehradě necteno

14.12.2007 | the fish | Domácí revíry | 28.984 zobrazení | 65 odpovědí

Zajímalo by mě co a jak nejraději chytáte na Orlíku… vaše největší úlovky na co kde kdy a jak jste je chytili… dík

Lov sumcu na řece Dyji necteno

24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.316 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji

vlasec na kapry necteno

7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.686 zobrazení | 15 odpovědí

Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.