Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

olovo necteno

5.10.2012 | lunimus | Ostatní nádobíčko | 2.832 zobrazení | 6 odpovědí

Priatelia … viem zohnat celkovo cca 90Kg olova – trubky a ine odrezky (ale realne som ho nevidel). Cena je 1,€/ Kg (cca 25,– CZK) … problem pre mna je, ze spotrebujem max 5–10 Kg a chalan je ochotny to pustit len ako celok … mate niekto zaujem? a o ake mnozstvo? Finalna cena bude 1,–€ za kilo + realne naklady na postovne … urobim to bez akehokolvek zisku …

Siete rozhadzujem aj na inych zdrojoch a kto prv pride, ma pednost :) … ak ale nedame dokopy tych 90kg, tak z biznisu nic nebude, takze prijimam len predbezne objednavky, ale s pevnym poradim prihlasenych zaujemcov ;)

Ubytování u Novomlýnských jezer necteno

28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.825 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky

Kazety a DVD s ryb. tematikou necteno

17.10.2005 | Robur | Ryby | 2.363 zobrazení | 5 odpovědí

Už jsem něco zahlédl v obchodech, můžete něco doporučit, popřípadě varovat. Mám na mysli styl: Lov štik, Jak s feedrem atd. Ne Zlatí úhoři, Bílá velryba…

Carp Teams & Other Teams necteno

12.7.2007 | Kouba | Kaprařina | 2.354 zobrazení | 5 odpovědí

Jednou takhle brouzdam po netu a divam se Carp team hmmm tak sehm hledal dal a vsude samej Carp team, Feeder team, a ruzny takovykluby spolky a tak a zarazilo me ze Je neni videt nebo treba tady na chytej zadny odkazy a tak tak vas Tímto VYZÍVÁM přidejte sem svuj team at uz je to carp, feeder, karas, plotice, sumec, lín, …nebo carp team brno, Carp team Mušov, atd … rybari by meli vedet o sobe a ruznych konkurentech tak sem piste vase odkazy na vase www. nebo jenom popisky anebo nejaky fotky vaseho teamu

Fanclub Salmo slider necteno

15.8.2011 | Prochy96 | Přívlač | 17.986 zobrazení | 38 odpovědí

Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !

Chorvatsko necteno

28.7.2005 | vsetinek | Rybaření v zahraničí | 16.608 zobrazení | 35 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním v Chorvatsku na moři? Četl jsem že je tam třeba snad nějáká povolenka, ale nevím jestli to není jen na chytání na moři a jestli je třeba i když budu chytat z mola. Díky

jak chytit candáta??? necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 9.473 zobrazení | 20 odpovědí

montáže ,nástrahy ,plavaná,polo­žená,přívlač na candáta

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.599 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ necteno

2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 7.112 zobrazení | 15 odpovědí

Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!

Gumové broďáky. necteno

24.10.2004 | Michalina | Ostatní nádobíčko | 6.644 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj chlapi, jen se chci zeptat: používáte někdo klasické černé gumové broďáky na rybařinu nebo i na jinou práci? Dejte vědět, díky. P

Chata Standa a Podhradí nad Dyjí necteno

2.2.2010 | nurse02 | Domácí revíry | 5.697 zobrazení | 12 odpovědí

Nemáte někdo za sebou pobyt na chatě Standa v Podhradí n. Dyjí. Případně nějaké další osvědčené chaty. Díky za vše. ICQ 216350383 e-mail: breberusa.r@tiscali.cz

přikalená řeka necteno

14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.683 zobrazení | 12 odpovědí

Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.788 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

Netradičná nástraha ? necteno

18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.316 zobrazení | 7 odpovědí

Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.

Skutečnost či fantazie necteno

26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.310 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.

DALEŠICE ?? necteno

10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.847 zobrazení | 6 odpovědí

NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..

Přívlač - LBC kraj necteno

2.12.2012 | Chmur | Přívlač | 1.899 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj,
letos v listopadu jsem zkusil přívlač a docela mě to chytlo, aniž bych něco chytil. Poradíte kam v LBC kraji na přívlač? Nejde mi o žádné trofejní kusy nebo maso na pánev. Spíš kde ryby berou, byť jsou menších velikostí. Taky se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s Jizerou. Kde je hezké prostředí, klid, málo lidí, dobrý přístup k vodě a místo na parkování....­.o ryby jde až v druhé řadě…:-)

výběr nádobíčka pro syna necteno

8.4.2012 | artík | Ostatní nádobíčko | 12.384 zobrazení | 26 odpovědí

zdravím všechny , potřebuju radu .Syn 14 let chce chytat ryby , lístek má a nyní mu chci koupit nádobíčko . Je jednoduché vzít peníze a doufat , že v prodejně poraděj ,ale moc tomu nevěřím . pán kterého maj na kroužku říkal , že stačí to nejobyčejnější .začne na rybníku ,ale bude chodit i na řeku . Chi mu udělat radost a nakoupit vše co bude potřebovat . Jsem rád , že se věnuje rybám a nefláká se nikde venku ,proto investice nebudu litovat . Díky za rady .

Rybářské hodinky necteno

4.10.2013 | MajklM | Ostatní nádobíčko | 9.057 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, předem se omlouvám, pokud je toto téma špatně zařazené. Chci si kupovat nové hodinky a chci vás poprosit o doporučení hodinek nebo aspoň značky hodinek. Měly by samozřejmě být odolné vůči vodě, pevné, nejlépe mechanické a analogové. Uvítám kompas, stopky a budík, ale není to nezbytné. Jaké hodinky vozíte na ryby vy?

Vycpané ryby necteno

9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.552 zobrazení | 18 odpovědí

V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?