Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY? necteno

31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 20.216 zobrazení | 44 odpovědí

zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK

Vycpané ryby necteno

9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.249 zobrazení | 18 odpovědí

V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?

UL a pickerový prut? necteno

8.1.2006 | sharkcom | Pruty | 5.046 zobrazení | 11 odpovědí

Láká mě představa používat pickerový prut jako prut přívlačový. Líbí se mi možnost výměných špiček. Mít tak možnost měnit špičky podle situace a mít pouze 1 prut. Nechci však zároveň žádny kompromis a pokud bych si kupoval přívlačový prut, zvolil bych nějaký UL 5–15g. Nahradí mí picker tento prut? Dík za názory/zkušenosti

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.667 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

Skutečnost či fantazie necteno

26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.217 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.

Smáčky necteno

9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.216 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ

Sázava - aktuální stav necteno

22.7.2015 | Bullfrog | Domácí revíry | 3.209 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, od soboty se chystam na Sazavu (Sedlistě – blizko mesta Sazavy) nevíte jaky tam je stav hladiny vody? Koukal jsem na CHMI a bohuzel v tom okoli nemaji mer. stanici – a dost se obavam sucha :(. Diky moc

dovolená Zvíkovec necteno

17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.205 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem

Prut a naviják necteno

1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.205 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)

Ubytování u Novomlýnských jezer necteno

28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.754 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky

DALEŠICE ?? necteno

10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.753 zobrazení | 6 odpovědí

NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..

Rybářské závody v přívlači - jednotlivci necteno

12.5.2006 | Tomash | Přívlač | 2.294 zobrazení | 5 odpovědí

Letos bych se na zkoušku rád zúčastnil někjterých „přívlačových“ rybářských závodů. Chtěl bych se zeptat, jestli náhodou nevíte, kde bych našel nějaký seznam podobných akcí, a jestli je vůbec možné se takových závodů zúčastnit jako neregistrovaný závodník. Prostě jen jako obyčejný rybář. Díky za odpovědi.

Shimano Alivio 2500vs.3000vs.4000 necteno

29.4.2013 | Peli33 | Navijáky | 2.292 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím. Chtěl bych se cca po 10ti letech vrátit k rybám a potřebuji nový naviják, jelikož starý se rozpadl. Rozhoduju se pro něco v kategorii Shimano Alivio 1000,2500,300­0,4000. Otázkou je, jakou velikost zvolit? Využití bych chtěl tak nějak univerzální (rekreačně) – plavačka, položená, semtam přívlač. Vybavení mě nedovolí lov ve větších vzdálenostech, takže si myslím, že velikost 3000 by měla stačit? Zdá se mi 140m 0,25ky celkem málo? Co vi na to? Raději zvolit 4000? Díky za radu

Jak zarybnit rybnik necteno

6.8.2011 | janead | Vaše názory | 35.529 zobrazení | 77 odpovědí

Dobry den, vlastnim rybnik bez ryb a chtel bych ho zarybnit. Zatím bych tak chtel dat na zkoušku cca 200 pludku kapra a nejaky amury a liny. Jak by měly ty ryby byt velky aby jich přežilo co nejvic? A neni to moc velka blbost zarybnovat takhle pozde? Dekuji vam za rady!

Hněvkovice necteno

7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.370 zobrazení | 16 odpovědí

Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?

muškaření v zahraničí necteno

4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.910 zobrazení | 15 odpovědí

chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?

Charakteristika kaprového prutu. necteno

15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.222 zobrazení | 7 odpovědí

Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.

naviják: Tica Sportea SR-3007 necteno

15.8.2008 | Radim11 | Navijáky | 2.764 zobrazení | 6 odpovědí

zdarec, chci se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s timto navijakem. Daji se s nim chytat ryby do 80cm?? tady tady je odkaz – prosim o zhodnoceni. diky odkaz: www.rsp-fishing.cz

Bambusáky - aneb proutky našich dědů necteno

13.3.2008 | Kobr | Pruty | 2.308 zobrazení | 5 odpovědí

vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí

Na sumce s multiplikátorem?! necteno

28.12.2006 | Ratlin | Přívlač | 2.301 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti se sumčí přívlačí s použitím multiplikátoru. Jaké jsou výhody, nevýhody, tipy, triky a třeba i konkrétní výrobky…?