Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kam na dalešickou přehradu necteno

29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 4.189 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.

Smáčky necteno

9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.262 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ

Hostenka? necteno

15.6.2005 | navijak | Legislativa | 3.250 zobrazení | 7 odpovědí

Nevite nekdo jak se da udelat,kdyz mam povolenku na severni moravu a jedu na dovolenou do jiznich cech,abych tam mohl chytat?Slysel jsem neco o nake hostence…???dik za odp.

dovolená Zvíkovec necteno

17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.249 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem

Ubytování u Novomlýnských jezer necteno

28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.795 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky

Fanclub Salmo slider necteno

15.8.2011 | Prochy96 | Přívlač | 17.787 zobrazení | 38 odpovědí

Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !

přikalená řeka necteno

14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.614 zobrazení | 12 odpovědí

Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.

Jaká je nejlepší plandavka na sumíky? necteno

20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 4.213 zobrazení | 9 odpovědí

Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.739 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

Sázava - aktuální stav necteno

22.7.2015 | Bullfrog | Domácí revíry | 3.278 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, od soboty se chystam na Sazavu (Sedlistě – blizko mesta Sazavy) nevíte jaky tam je stav hladiny vody? Koukal jsem na CHMI a bohuzel v tom okoli nemaji mer. stanici – a dost se obavam sucha :(. Diky moc

Skutečnost či fantazie necteno

26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.277 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.

Prut a naviják necteno

1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.268 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)

DALEŠICE ?? necteno

10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.809 zobrazení | 6 odpovědí

NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..

Kazety a DVD s ryb. tematikou necteno

17.10.2005 | Robur | Ryby | 2.338 zobrazení | 5 odpovědí

Už jsem něco zahlédl v obchodech, můžete něco doporučit, popřípadě varovat. Mám na mysli styl: Lov štik, Jak s feedrem atd. Ne Zlatí úhoři, Bílá velryba…

Přívlač - LBC kraj necteno

2.12.2012 | Chmur | Přívlač | 1.867 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj,
letos v listopadu jsem zkusil přívlač a docela mě to chytlo, aniž bych něco chytil. Poradíte kam v LBC kraji na přívlač? Nejde mi o žádné trofejní kusy nebo maso na pánev. Spíš kde ryby berou, byť jsou menších velikostí. Taky se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s Jizerou. Kde je hezké prostředí, klid, málo lidí, dobrý přístup k vodě a místo na parkování....­.o ryby jde až v druhé řadě…:-)

Chorvatsko necteno

28.7.2005 | vsetinek | Rybaření v zahraničí | 16.435 zobrazení | 35 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním v Chorvatsku na moři? Četl jsem že je tam třeba snad nějáká povolenka, ale nevím jestli to není jen na chytání na moři a jestli je třeba i když budu chytat z mola. Díky

To nejlepsi z roku 2006 necteno

25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 15.935 zobrazení | 34 odpovědí

Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006

Chvějivka na UL přívlač necteno

6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.865 zobrazení | 21 odpovědí

Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.529 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

Netradičná nástraha ? necteno

18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.288 zobrazení | 7 odpovědí

Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.