Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
kam na dalešickou přehradu
29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 4.189 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.
Smáčky
9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.262 zobrazení | 7 odpovědí
Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ
Hostenka?
15.6.2005 | navijak | Legislativa | 3.250 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite nekdo jak se da udelat,kdyz mam povolenku na severni moravu a jedu na dovolenou do jiznich cech,abych tam mohl chytat?Slysel jsem neco o nake hostence…???dik za odp.
dovolená Zvíkovec
17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.249 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem
Ubytování u Novomlýnských jezer
28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.795 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky
Fanclub Salmo slider
15.8.2011 | Prochy96 | Přívlač | 17.787 zobrazení | 38 odpovědí
Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !
přikalená řeka
14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.614 zobrazení | 12 odpovědí
Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.
Jaká je nejlepší plandavka na sumíky?
20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 4.213 zobrazení | 9 odpovědí
Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.
zjištění hloubky
14.1.2008 | paia | Ryby | 3.739 zobrazení | 8 odpovědí
Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…
Sázava - aktuální stav
22.7.2015 | Bullfrog | Domácí revíry | 3.278 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, od soboty se chystam na Sazavu (Sedlistě – blizko mesta Sazavy) nevíte jaky tam je stav hladiny vody? Koukal jsem na CHMI a bohuzel v tom okoli nemaji mer. stanici – a dost se obavam sucha :(. Diky moc
Skutečnost či fantazie
26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.277 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.
Prut a naviják
1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.268 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)
DALEŠICE ??
10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.809 zobrazení | 6 odpovědí
NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..
Kazety a DVD s ryb. tematikou
17.10.2005 | Robur | Ryby | 2.338 zobrazení | 5 odpovědí
Už jsem něco zahlédl v obchodech, můžete něco doporučit, popřípadě varovat. Mám na mysli styl: Lov štik, Jak s feedrem atd. Ne Zlatí úhoři, Bílá velryba…
Přívlač - LBC kraj
2.12.2012 | Chmur | Přívlač | 1.867 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj,
letos v listopadu jsem zkusil přívlač a docela mě to chytlo, aniž bych
něco chytil. Poradíte kam v LBC kraji na přívlač? Nejde mi o žádné
trofejní kusy nebo maso na pánev. Spíš kde ryby berou, byť jsou menších
velikostí. Taky se chci zeptat, jaké máte zkušenosti s Jizerou. Kde je
hezké prostředí, klid, málo lidí, dobrý přístup k vodě a místo na
parkování.....o ryby jde až v druhé řadě…:-)
Chorvatsko
28.7.2005 | vsetinek | Rybaření v zahraničí | 16.435 zobrazení | 35 odpovědí
Nevíte někdo jak je to s chytáním v Chorvatsku na moři? Četl jsem že je tam třeba snad nějáká povolenka, ale nevím jestli to není jen na chytání na moři a jestli je třeba i když budu chytat z mola. Díky
To nejlepsi z roku 2006
25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 15.935 zobrazení | 34 odpovědí
Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006
Chvějivka na UL přívlač
6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.865 zobrazení | 21 odpovědí
Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky
rybářské motta
21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.529 zobrazení | 16 odpovědí
zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc
Netradičná nástraha ?
18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.288 zobrazení | 7 odpovědí
Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.