Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Ubytování u Novomlýnských jezer
28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.682 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky
naviják: Tica Sportea SR-3007
15.8.2008 | Radim11 | Navijáky | 2.675 zobrazení | 6 odpovědí
zdarec, chci se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s timto navijakem. Daji se s nim chytat ryby do 80cm?? tady tady je odkaz – prosim o zhodnoceni. diky odkaz: www.rsp-fishing.cz
Bambusáky - aneb proutky našich dědů
13.3.2008 | Kobr | Pruty | 2.233 zobrazení | 5 odpovědí
vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí
Video Chytej
10.12.2008 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.228 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím… Mám dotaz bude přidáno jeste tento rok nejaké video od chytej.tv a bude nejaké nová videa a DVD a bude se natáčet Feeder 3. Přeji příjemné zážitky u vody. Petrův Zdar.
Povolenky pro ,,nečleny''
20.9.2011 | kamos007 | Domácí revíry | 24.700 zobrazení | 55 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kolik by mě stála povolenka MP na revíry 471 089 Ondřejnice 1 A – MO Stará Ves n. O. 1. tůň Stará Ondřejnice – Slepé rameno v k. ú. Ostrava-Proskovice 0,5 ha 2. nádrž Košice (Staříč) Chlebovice 4,0 ha 3. nádrž č. 1 (Koupaliště) Brušperk 4,0 ha 4. nádrž č. 3 (Dolní – „Nudla“) Brušperk 2,0 ha, protože se bude unás sem bude moje oblíbená přehrada bagrovat a kvůli jedné přehradě, která bude za měsíc bez ryb si nebudu kupovat povolenku u naší MO. (Jsem u samostatně hospodařicí MO).
Díval jsem se na tuto stránku: http://www.rybsvaz-ms.cz/cenik.html ale vubec nevím co se týká mne (jsem student do 18 let)
Všem děkuji za vaše rady.
KRMENÍ LORPIO
20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.510 zobrazení | 19 odpovědí
Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)
Hněvkovice
7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.185 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?
Chata Standa a Podhradí nad Dyjí
2.2.2010 | nurse02 | Domácí revíry | 5.374 zobrazení | 12 odpovědí
Nemáte někdo za sebou pobyt na chatě Standa v Podhradí n. Dyjí. Případně nějaké další osvědčené chaty. Díky za vše. ICQ 216350383 e-mail: breberusa.r@tiscali.cz
Kam na štiku či pstruha?
14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.031 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?
dovolená Zvíkovec
17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.142 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem
Kazety a DVD s ryb. tematikou
17.10.2005 | Robur | Ryby | 2.243 zobrazení | 5 odpovědí
Už jsem něco zahlédl v obchodech, můžete něco doporučit, popřípadě varovat. Mám na mysli styl: Lov štik, Jak s feedrem atd. Ne Zlatí úhoři, Bílá velryba…
Vltava pod Trojskym jezem - privlac
23.7.2007 | streda | Domácí revíry | 2.243 zobrazení | 5 odpovědí
Jake mate zkusenosti z tohoto mista? Myslim od jezu az dolu pod ZOO. Dik!
Neznalec
19.5.2009 | jirous | Feeder | 2.241 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj pánové feedraři, mám na vás otázečku. Chytám už dva roky na feeder, mám dva pruty. Jeden lange a druhý medium. U obuch má označení na špičkách v uncích. Teď jsem dostal nový feeder a o víkendu ho jdu vyzkoušet na závody. Na špičkách má označení v gramech př: 28g, 32g, … to znamená, že nejlepší reakci má, při této hmotnosti zátěže?? Díky za radu
kamatsu vibra
17.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.239 zobrazení | 5 odpovědí
u nás v rybářství ho maj s víměnou lopatkou a nevim jestli si ho mam koupit tak poraďte dik
Na sumce s multiplikátorem?!
28.12.2006 | Ratlin | Přívlač | 2.238 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti se sumčí přívlačí s použitím multiplikátoru. Jaké jsou výhody, nevýhody, tipy, triky a třeba i konkrétní výrobky…?
bolest ryb
21.7.2004 | Prizrak | Ryby | 57.623 zobrazení | 128 odpovědí
Přečetl jsem si asi už dva články o tom, že ryby bolest moc necítí. To se mi ale nezdá, protože když vyprošťuju háček z rybí tlamy a je pevně zaseklej, tak použiji trochu síly a ryba sebou cuká a někdy vydává divný zvuky. Sadista nejsem, ale když vono to vobčas nende tak lehce vytáhnout. Co si myslíte tomto tématu?
Naviják na kaprařinu ?
17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.500 zobrazení | 30 odpovědí
Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?
Vltava9 -Štěchovická nádrž 401021
9.3.2006 | kedar | Domácí revíry | 10.807 zobrazení | 24 odpovědí
Chodíte někdo na tento revír? Nevadí lovu, že je tu studená voda a kolísá hladina? Co tu žije za krasavce a jak na ně???
Vycpané ryby
9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.112 zobrazení | 18 odpovědí
V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?
nástražní rybky
17.4.2011 | candatek | Sumcařina | 5.854 zobrazení | 13 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)