Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Skutečnost či fantazie
26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.149 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.
Smáčky
9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.147 zobrazení | 7 odpovědí
Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ
Jelec(tloušť) na kukuřici
3.8.2006 | Zcuter | Ryby | 2.256 zobrazení | 5 odpovědí
pánové (a dámy) už se vám povedlo dostat Jelce na kukuřici?????mě jo! právě dneska příchuť jahoda-myslíte že to byla jen náhoda, nebo že si taky smlsnou i po obilovině!?!?!?!?!?!?!?
CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY?
31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 19.900 zobrazení | 44 odpovědí
zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK
Chorvatsko
28.7.2005 | vsetinek | Rybaření v zahraničí | 15.843 zobrazení | 35 odpovědí
Nevíte někdo jak je to s chytáním v Chorvatsku na moři? Četl jsem že je tam třeba snad nějáká povolenka, ale nevím jestli to není jen na chytání na moři a jestli je třeba i když budu chytat z mola. Díky
přikalená řeka
14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.435 zobrazení | 12 odpovědí
Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.
UL a pickerový prut?
8.1.2006 | sharkcom | Pruty | 4.978 zobrazení | 11 odpovědí
Láká mě představa používat pickerový prut jako prut přívlačový. Líbí se mi možnost výměných špiček. Mít tak možnost měnit špičky podle situace a mít pouze 1 prut. Nechci však zároveň žádny kompromis a pokud bych si kupoval přívlačový prut, zvolil bych nějaký UL 5–15g. Nahradí mí picker tento prut? Dík za názory/zkušenosti
Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g
1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.163 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím,
máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem
jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-
bojky na trhacku
16.5.2009 | kamet | Sumcařina | 3.162 zobrazení | 7 odpovědí
Jake pouzivate bojky na trhacku? delane plast -polisteren nebo jiny material .-velikost?
Vláčecí prut o délce 3.00 m
3.1.2005 | Tomash | Pruty | 2.713 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímá mě, jaký byste mi doporučili prut na vláčku na řece Labi. Chci si pořídit nějaký nový. Chci do toho dát tak 1000–1500 Kč. Měl by mít vrhací zátěž tak těch 10–40g a měla by to být dělička… Tak mi něco doporučte…
Smáček
19.4.2006 | honza13 | Ryby | 2.711 zobrazení | 6 odpovědí
co říkáte na tuto nástrahu???má s ní někdo zkušenosti???je opravdu tak dobrá jako to tvrdí na nástrahy.cz??
Dá se použít šnek na kaprařinu ?
21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.274 zobrazení | 60 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.
Uchovávání nástražních rybiček
21.3.2012 | pterodactyl | Dravci | 26.822 zobrazení | 59 odpovědí
Dnes jsem se dozvěděl na školení rybářské stráže,že Jihočeský rybářský svaz má další vyjímku.A to uchovávání nástražních rybek ve vezírku.Nevím kdo byl původcem takového blábolu a proč,když je mraky různých řízkovnic,kde je rybkám daleko lépe a nemůže je tam rozbít žádná štika jak se běžně děje.Proč místo zjednodeušení výkonu rybářského práva se zase najde zhovadilec,který to takhle zmrví.Jaký na to máte názor vy????
Boilis
18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.184 zobrazení | 7 odpovědí
Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?
Netradičná nástraha ?
18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.175 zobrazení | 7 odpovědí
Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.
Prut na položenou
6.12.2004 | Ciffik | Pruty | 2.728 zobrazení | 6 odpovědí
potreboval bych prut na tezko. pro daleké hody. mam na mysli neco tak 3.60 m dlouheho a odhazovka tak 80–120. za dobrou cenu. co vazne vydrzi a je to slusnej prut jestli delicku nebo teleskop to je mi jedno tak do 1000kc. nevite onecem…? jednou jsem vydel v obchode prut ktery by mi i byl. padll do ruky a libyl se mi zn. Gull…_neznam . jsou to sunky nebo to jde…?
Trochu blbá otázka
8.7.2011 | Dropy | Vaše názory | 2.271 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den, když má prut gramáž 10–30g jak těžké mohu použít nástrahy aby to neničilo prut ? Zkrátka jestli se neničí prut když dám nástrahu třeba 25g tak to je víc než těch 10g takže by mě zajímalo jestli to nemá negativní vliv
Jak zarybnit rybnik
6.8.2011 | janead | Vaše názory | 35.206 zobrazení | 77 odpovědí
Dobry den, vlastnim rybnik bez ryb a chtel bych ho zarybnit. Zatím bych tak chtel dat na zkoušku cca 200 pludku kapra a nejaky amury a liny. Jak by měly ty ryby byt velky aby jich přežilo co nejvic? A neni to moc velka blbost zarybnovat takhle pozde? Dekuji vam za rady!
muškaření v zahraničí
4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.841 zobrazení | 15 odpovědí
chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?
Na ryby do Švédska
28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.569 zobrazení | 10 odpovědí
Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?