Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g necteno

1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.288 zobrazení | 7 odpovědí

Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13gZdravím, máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-

naviják: Tica Sportea SR-3007 necteno

15.8.2008 | Radim11 | Navijáky | 2.811 zobrazení | 6 odpovědí

zdarec, chci se zeptat jestli mate nejake zkusenosti s timto navijakem. Daji se s nim chytat ryby do 80cm?? tady tady je odkaz – prosim o zhodnoceni. diky odkaz: www.rsp-fishing.cz

Rybářské závody v přívlači - jednotlivci necteno

12.5.2006 | Tomash | Přívlač | 2.350 zobrazení | 5 odpovědí

Letos bych se na zkoušku rád zúčastnil někjterých „přívlačových“ rybářských závodů. Chtěl bych se zeptat, jestli náhodou nevíte, kde bych našel nějaký seznam podobných akcí, a jestli je vůbec možné se takových závodů zúčastnit jako neregistrovaný závodník. Prostě jen jako obyčejný rybář. Díky za odpovědi.

Projekt zejména pro mladé kapraře, ale i pro zkušené necteno

16.2.2009 | cudinek | Kaprařina | 2.344 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás kapraře co chytáte na boilii, čtete různé časopisy o kaprech, jezdíte si chytit svoje trofejní kapry, ale nemáte ještě tolik zkušeností a hlavně nemáte finance, aby jste mohli jet např. do Francie na slavné jezero St. Cassien, nebo třeba i na území Ceské republiky (Grunty, Jezero Vrbenský). Proto bych chtěl založit projekt formou www stránek, přičemž by jste my poslali nějaký Váš článek, fotku (Z rybaření, Vaše montáže, Tipy a Triky, Zkušenosti a atd…) a já bych je zveřejnil na webu. Pokud Vás tento projekt zaujal a rádi by jste se zapojili do tvorby, tak se mi ozvěte na mejlu: cudinek@seznam.cz ICQ: 240 940 485 Budu rád za Vaši jakoukoliv pomoc, myslím, že to není špatný nápad.

Shimano Alivio 2500vs.3000vs.4000 necteno

29.4.2013 | Peli33 | Navijáky | 2.342 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím. Chtěl bych se cca po 10ti letech vrátit k rybám a potřebuji nový naviják, jelikož starý se rozpadl. Rozhoduju se pro něco v kategorii Shimano Alivio 1000,2500,300­0,4000. Otázkou je, jakou velikost zvolit? Využití bych chtěl tak nějak univerzální (rekreačně) – plavačka, položená, semtam přívlač. Vybavení mě nedovolí lov ve větších vzdálenostech, takže si myslím, že velikost 3000 by měla stačit? Zdá se mi 140m 0,25ky celkem málo? Co vi na to? Raději zvolit 4000? Díky za radu

jak chytit candáta??? necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 9.433 zobrazení | 20 odpovědí

montáže ,nástrahy ,plavaná,polo­žená,přívlač na candáta

Gumové broďáky. necteno

24.10.2004 | Michalina | Ostatní nádobíčko | 6.602 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj chlapi, jen se chci zeptat: používáte někdo klasické černé gumové broďáky na rybařinu nebo i na jinou práci? Dejte vědět, díky. P

Krmení na řece necteno

18.1.2014 | Bombas | Položená | 4.237 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny a chtěl bych se jakožto začátečník chytání na řece zeptat, čím bych měl zakrmit, než budu chodit chytat a zhruba kolik a jakou dobu před začátkem lovu. Předem díky ;)

Charakteristika kaprového prutu. necteno

15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.299 zobrazení | 7 odpovědí

Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.

Kam v Praze a okolí na candáty? necteno

14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.299 zobrazení | 7 odpovědí

Kam v Praze a okolí na candáty?

Vláčecí prut o délce 3.00 m necteno

3.1.2005 | Tomash | Pruty | 2.831 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímá mě, jaký byste mi doporučili prut na vláčku na řece Labi. Chci si pořídit nějaký nový. Chci do toho dát tak 1000–1500 Kč. Měl by mít vrhací zátěž tak těch 10–40g a měla by to být dělička… Tak mi něco doporučte…

Na sumce s multiplikátorem?! necteno

28.12.2006 | Ratlin | Přívlač | 2.363 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti se sumčí přívlačí s použitím multiplikátoru. Jaké jsou výhody, nevýhody, tipy, triky a třeba i konkrétní výrobky…?

výběr nádobíčka pro syna necteno

8.4.2012 | artík | Ostatní nádobíčko | 12.348 zobrazení | 26 odpovědí

zdravím všechny , potřebuju radu .Syn 14 let chce chytat ryby , lístek má a nyní mu chci koupit nádobíčko . Je jednoduché vzít peníze a doufat , že v prodejně poraděj ,ale moc tomu nevěřím . pán kterého maj na kroužku říkal , že stačí to nejobyčejnější .začne na rybníku ,ale bude chodit i na řeku . Chi mu udělat radost a nakoupit vše co bude potřebovat . Jsem rád , že se věnuje rybám a nefláká se nikde venku ,proto investice nebudu litovat . Díky za rady .

Rybářské hodinky necteno

4.10.2013 | MajklM | Ostatní nádobíčko | 9.001 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, předem se omlouvám, pokud je toto téma špatně zařazené. Chci si kupovat nové hodinky a chci vás poprosit o doporučení hodinek nebo aspoň značky hodinek. Měly by samozřejmě být odolné vůči vodě, pevné, nejlépe mechanické a analogové. Uvítám kompas, stopky a budík, ale není to nezbytné. Jaké hodinky vozíte na ryby vy?

Rybářské kurzy, školy... necteno

28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.648 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)

Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry necteno

18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.746 zobrazení | 10 odpovědí

Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montá­že atd..

Na ryby do Švédska necteno

28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.746 zobrazení | 10 odpovědí

Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?

bojky na trhacku necteno

16.5.2009 | kamet | Sumcařina | 3.317 zobrazení | 7 odpovědí

Jake pouzivate bojky na trhacku? delane plast -polisteren nebo jiny material .-velikost?

Bambusáky - aneb proutky našich dědů necteno

13.3.2008 | Kobr | Pruty | 2.366 zobrazení | 5 odpovědí

vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí

rybářské křeslo necteno

12.12.2007 | stanley 4 | Ostatní nádobíčko | 20.958 zobrazení | 44 odpovědí

pánové mohl by mi někdo poradit kde mohu koupit opravdu pořádně btelná křeslo?musí to udržet chlapa se stošedesát živé váhy.díky za pomoc