Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.648 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???

Aké broďáky používate/odporúčate? necteno

4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.192 zobrazení | 7 odpovědí

Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!

Podběrák na pstruhovou vláčku necteno

1.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 2.741 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu s dalším dotazem. Chytám pstruhy cca 20 let a poslední dobou jsem začal spíš mikro-vláčet a vláčet na pstruháko-dromech. Přece jen si tam „víc“ zachytám a nějak mi není líto odnést si rybu. Pokud si beru rybu z řeky, mám trošku výčitky svědomí… A řeším momentálně malinkatý problém. Zlomil jsem si podběrák od Pípala, byl překrásný a lehounký. Jenže malý a křehký stačilo uklouznout spadnout na něj a praskl jak řepa. To by nebyl ale hlavní problém. Mě na něm dost vadila i síťka, protože se do ní vždycky zamotal trojhák a kolikrát i mušky tak. Že čas zdolání ryby byl kolikrát výrazně kratší, než vymotání háčků z podběráku.. Máte podobné zkušenosti? A jak to pls řešíte? Podběrák musím koupit nový a koncem března už bych chtěl vyrazit na duháky na rybník. Tak bych uvítal tipy a triky jakej podběrák. Nejraději bych nějaký univerzál řeka-rybník, krapet větší a s rozumnou siťkou kam se nic nemotá…Díky za pomoc JK

Prsačky Snowbee Classic necteno

16.12.2006 | xycht | Ryby | 2.734 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s prsačkama Snowbee Classic? Uvažuju, že je koupim, takže mně zajímá jestli jsou s nima dobrý nebo špatný zkušenosti. Odkaz je zde: www.hobby-g.cz

Díky

Přívlač s chobotničkou necteno

2.5.2010 | swashik | Dravci | 2.287 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík

UNI prút na veľké ryby necteno

4.1.2007 | ywan | Ryby | 2.283 zobrazení | 5 odpovědí

čafte potreboval by som pomôcť s výberom univerzálneho prútu na veľké ryby (alebo skôr na snahu o ich ulovenie :-))Skátka niečo na čo by sa dala zavesiť nástražná ryba okolo 25–30cm, vláčiť mega plechy, pilkery, možno to občas odpáliť na amura.S ničím podobným som nikdy nechytal tak neviem.Dĺžka by mala byť 2,4 max.2,7 ale o gramáži nemám predstavu, ak máte dááky konkrétny typ za normálnu cenu tak píšte.Dík (+ pod otázočka či sa vôbec dá vláčit s prútom označeným ako sumcový alebo morský )

Candáti necteno

24.3.2006 | shiwa | Ryby | 1.825 zobrazení | 4 odpovědi

Kam na ně jezdíte?ukážu vám zato svojí lokalitu na candoše.

České ryby ke komerčnímu jídlu necteno

14.6.2011 | Robur | Recepty | 39.030 zobrazení | 85 odpovědí

ZDar, může někdo prozradit, zda se nějak komerčně používají klasické sladkovodní ryby do nějakého pokrmu. Nemyslím klasiku, jako kapr, štika atp., ale spíš plotice, cejn..

Fanclub Salmo slider necteno

15.8.2011 | Prochy96 | Přívlač | 17.396 zobrazení | 38 odpovědí

Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !

To nejlepsi z roku 2006 necteno

25.12.2006 | lenka | Sumcařina | 15.574 zobrazení | 34 odpovědí

Souhrn toho nejlepsiho z Sumcariny v roce 2006

Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry necteno

18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.578 zobrazení | 10 odpovědí

Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montá­že atd..

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.133 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

Nástražní rybičky necteno

14.8.2005 | havel | Dravci | 3.678 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?

výroba kačen a bójek na sumce necteno

3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.207 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji

Kde sehnat Berkley nymph? necteno

7.10.2008 | ZANDER | Obchod | 2.754 zobrazení | 6 odpovědí

zdravim vsechny rybaře, nevíte neěkdo kde bych je mohl sehnat? díky za odpovědi

Candá a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 2.751 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Berounka v okolí Prahy necteno

1.6.2007 | novas32 | Domácí revíry | 2.748 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradí mi prosím někdo, kam na Berounku poblíž Prahy? Lokalitu neznám, potřeboval bych vědět, jestli se někde dá piblížit k řece autem a pod. díky.

jak chytit candáta??? necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 9.197 zobrazení | 20 odpovědí

montáže ,nástrahy ,plavaná,polo­žená,přívlač na candáta

Rybářské hodinky necteno

4.10.2013 | MajklM | Ostatní nádobíčko | 8.754 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, předem se omlouvám, pokud je toto téma špatně zařazené. Chci si kupovat nové hodinky a chci vás poprosit o doporučení hodinek nebo aspoň značky hodinek. Měly by samozřejmě být odolné vůči vodě, pevné, nejlépe mechanické a analogové. Uvítám kompas, stopky a budík, ale není to nezbytné. Jaké hodinky vozíte na ryby vy?

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.362 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc