Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.463 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

Gumové broďáky. necteno

24.10.2004 | Michalina | Ostatní nádobíčko | 6.542 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj chlapi, jen se chci zeptat: používáte někdo klasické černé gumové broďáky na rybařinu nebo i na jinou práci? Dejte vědět, díky. P

Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry necteno

18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.683 zobrazení | 10 odpovědí

Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montá­že atd..

Na ryby do Švédska necteno

28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.664 zobrazení | 10 odpovědí

Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?

Lov úhoře v chorvatsku necteno

7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 7.047 zobrazení | 15 odpovědí

Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.217 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

Smáček necteno

19.4.2006 | honza13 | Ryby | 2.814 zobrazení | 6 odpovědí

co říkáte na tuto nástrahu???má s ní někdo zkušenosti???je opravdu tak dobrá jako to tvrdí na nástrahy.cz??

Candáti necteno

24.3.2006 | shiwa | Ryby | 1.881 zobrazení | 4 odpovědi

Kam na ně jezdíte?ukážu vám zato svojí lokalitu na candoše.

Rybářské kurzy, školy... necteno

28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.600 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)

Vranov necteno

23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.247 zobrazení | 9 odpovědí

Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???

Nástražní rybičky necteno

14.8.2005 | havel | Dravci | 3.774 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.769 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???

Shimano Spirex necteno

27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.305 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?

výroba kačen a bójek na sumce necteno

3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.304 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji

Boilis necteno

18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.295 zobrazení | 7 odpovědí

Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?

Poprve s Boilies k vode necteno

10.8.2005 | | Kaprařina | 2.836 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Cau rybari,mam v planu vyrazit nekam na par dnu na ryby a vyzkouset boilies a treba i pelety,tak se touto cestou ptam,jestli by se k mne nepridal nekdo,kdo s tim ma uz trochu zkusenosti-muzem zkusit treba Novy mlyny nebo Kretinku,vlastne je mi to celkem jedno,tak ozvete se mi nekdo?Predem diky

Volframová fólie necteno

29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.833 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky

Podběrák na pstruhovou vláčku necteno

1.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 2.831 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu s dalším dotazem. Chytám pstruhy cca 20 let a poslední dobou jsem začal spíš mikro-vláčet a vláčet na pstruháko-dromech. Přece jen si tam „víc“ zachytám a nějak mi není líto odnést si rybu. Pokud si beru rybu z řeky, mám trošku výčitky svědomí… A řeším momentálně malinkatý problém. Zlomil jsem si podběrák od Pípala, byl překrásný a lehounký. Jenže malý a křehký stačilo uklouznout spadnout na něj a praskl jak řepa. To by nebyl ale hlavní problém. Mě na něm dost vadila i síťka, protože se do ní vždycky zamotal trojhák a kolikrát i mušky tak. Že čas zdolání ryby byl kolikrát výrazně kratší, než vymotání háčků z podběráku.. Máte podobné zkušenosti? A jak to pls řešíte? Podběrák musím koupit nový a koncem března už bych chtěl vyrazit na duháky na rybník. Tak bych uvítal tipy a triky jakej podběrák. Nejraději bych nějaký univerzál řeka-rybník, krapet větší a s rozumnou siťkou kam se nic nemotá…Díky za pomoc JK

Kde sehnat Berkley nymph? necteno

7.10.2008 | ZANDER | Obchod | 2.829 zobrazení | 6 odpovědí

zdravim vsechny rybaře, nevíte neěkdo kde bych je mohl sehnat? díky za odpovědi

UNI prút na veľké ryby necteno

4.1.2007 | ywan | Ryby | 2.361 zobrazení | 5 odpovědí

čafte potreboval by som pomôcť s výberom univerzálneho prútu na veľké ryby (alebo skôr na snahu o ich ulovenie :-))Skátka niečo na čo by sa dala zavesiť nástražná ryba okolo 25–30cm, vláčiť mega plechy, pilkery, možno to občas odpáliť na amura.S ničím podobným som nikdy nechytal tak neviem.Dĺžka by mala byť 2,4 max.2,7 ale o gramáži nemám predstavu, ak máte dááky konkrétny typ za normálnu cenu tak píšte.Dík (+ pod otázočka či sa vôbec dá vláčit s prútom označeným ako sumcový alebo morský )