Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Woblery Izumi
24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.248 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na
prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie?
Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.
Kotvený splávek
21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.834 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros
rybník Hejtman, Třeboň
7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.828 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip
Vranov
23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.339 zobrazení | 9 odpovědí
Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???
Shimano Spirex
27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.389 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?
bojky na trhacku
16.5.2009 | kamet | Sumcařina | 3.376 zobrazení | 7 odpovědí
Jake pouzivate bojky na trhacku? delane plast -polisteren nebo jiny material .-velikost?
Volframová fólie
29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.903 zobrazení | 6 odpovědí
Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky
Neznalec
19.5.2009 | jirous | Feeder | 2.419 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj pánové feedraři, mám na vás otázečku. Chytám už dva roky na feeder, mám dva pruty. Jeden lange a druhý medium. U obuch má označení na špičkách v uncích. Teď jsem dostal nový feeder a o víkendu ho jdu vyzkoušet na závody. Na špičkách má označení v gramech př: 28g, 32g, … to znamená, že nejlepší reakci má, při této hmotnosti zátěže?? Díky za radu
Bambusáky - aneb proutky našich dědů
13.3.2008 | Kobr | Pruty | 2.414 zobrazení | 5 odpovědí
vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí
Video Chytej
10.12.2008 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.412 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím… Mám dotaz bude přidáno jeste tento rok nejaké video od chytej.tv a bude nejaké nová videa a DVD a bude se natáčet Feeder 3. Přeji příjemné zážitky u vody. Petrův Zdar.
kamatsu vibra
17.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.412 zobrazení | 5 odpovědí
u nás v rybářství ho maj s víměnou lopatkou a nevim jestli si ho mam koupit tak poraďte dik
Rybářské závody v přívlači - jednotlivci
12.5.2006 | Tomash | Přívlač | 2.411 zobrazení | 5 odpovědí
Letos bych se na zkoušku rád zúčastnil někjterých „přívlačových“ rybářských závodů. Chtěl bych se zeptat, jestli náhodou nevíte, kde bych našel nějaký seznam podobných akcí, a jestli je vůbec možné se takových závodů zúčastnit jako neregistrovaný závodník. Prostě jen jako obyčejný rybář. Díky za odpovědi.
Marmyšky
18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.694 zobrazení | 22 odpovědí
Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?
Davle soutok + Vrané n/Vltavou
3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.735 zobrazení | 18 odpovědí
Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,postřehy,informace a vše co se týká tohoto revíru.
Domácí výroba twisterů
8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.826 zobrazení | 12 odpovědí
Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!
Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku
11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.853 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :
1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?
predem diky za pomoc :)
Naviják na kapry
4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.891 zobrazení | 8 odpovědí
Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem
Mník na Berounce?
31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.890 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???
Nástražní rybičky
14.8.2005 | havel | Dravci | 3.884 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?