Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov úhoře v chorvatsku necteno

7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 7.143 zobrazení | 15 odpovědí

Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.

rybník Hejtman, Třeboň necteno

7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.751 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip

Vranov necteno

23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.290 zobrazení | 9 odpovědí

Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.282 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

Vltava pod Trojskym jezem - privlac necteno

23.7.2007 | streda | Domácí revíry | 2.385 zobrazení | 5 odpovědí

Jake mate zkusenosti z tohoto mista? Myslim od jezu az dolu pod ZOO. Dik!

kamatsu vibra necteno

17.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.380 zobrazení | 5 odpovědí

u nás v rybářství ho maj s víměnou lopatkou a nevim jestli si ho mam koupit tak poraďte dik

Video Chytej necteno

10.12.2008 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.377 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím… Mám dotaz bude přidáno jeste tento rok nejaké video od chytej.tv a bude nejaké nová videa a DVD a bude se natáčet Feeder 3. Přeji příjemné zážitky u vody. Petrův Zdar.

nádoba pro uchování nástražních ryb necteno

25.1.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 7.644 zobrazení | 16 odpovědí

Potřebuju nádobu z plastu. Tak 100cm širokou 50cm vysokou a 120 cm dlouhou. Minulý rok jsem mněl nástražní karásky (30–32 cm) ve vaně. Letos to mám však zakázané… Nevíte o něčem?

Woblery Izumi necteno

24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.192 zobrazení | 15 odpovědí

Woblery IzumiAhoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie? Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.

Kotvený splávek necteno

21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.791 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros

Nástražní rybičky necteno

14.8.2005 | havel | Dravci | 3.836 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?

Shimano Spirex necteno

27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.356 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?

Boilis necteno

18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.351 zobrazení | 7 odpovědí

Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?

Volframová fólie necteno

29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.877 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky

Neznalec necteno

19.5.2009 | jirous | Feeder | 2.397 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj pánové feedraři, mám na vás otázečku. Chytám už dva roky na feeder, mám dva pruty. Jeden lange a druhý medium. U obuch má označení na špičkách v uncích. Teď jsem dostal nový feeder a o víkendu ho jdu vyzkoušet na závody. Na špičkách má označení v gramech př: 28g, 32g, … to znamená, že nejlepší reakci má, při této hmotnosti zátěže?? Díky za radu

Candáti necteno

24.3.2006 | shiwa | Ryby | 1.918 zobrazení | 4 odpovědi

Kam na ně jezdíte?ukážu vám zato svojí lokalitu na candoše.

Davle soutok + Vrané n/Vltavou necteno

3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.665 zobrazení | 18 odpovědí

Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,pos­třehy,informa­ce a vše co se týká tohoto revíru.

Domácí výroba twisterů necteno

8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.783 zobrazení | 12 odpovědí

Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!

Naviják na kapry necteno

4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.854 zobrazení | 8 odpovědí

Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.847 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???