Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Lov úhoře v chorvatsku
7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 7.143 zobrazení | 15 odpovědí
Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.
rybník Hejtman, Třeboň
7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.751 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip
Vranov
23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.290 zobrazení | 9 odpovědí
Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???
konopí
4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.282 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak
Vltava pod Trojskym jezem - privlac
23.7.2007 | streda | Domácí revíry | 2.385 zobrazení | 5 odpovědí
Jake mate zkusenosti z tohoto mista? Myslim od jezu az dolu pod ZOO. Dik!
kamatsu vibra
17.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.380 zobrazení | 5 odpovědí
u nás v rybářství ho maj s víměnou lopatkou a nevim jestli si ho mam koupit tak poraďte dik
Video Chytej
10.12.2008 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.377 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím… Mám dotaz bude přidáno jeste tento rok nejaké video od chytej.tv a bude nejaké nová videa a DVD a bude se natáčet Feeder 3. Přeji příjemné zážitky u vody. Petrův Zdar.
nádoba pro uchování nástražních ryb
25.1.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 7.644 zobrazení | 16 odpovědí
Potřebuju nádobu z plastu. Tak 100cm širokou 50cm vysokou a 120 cm dlouhou. Minulý rok jsem mněl nástražní karásky (30–32 cm) ve vaně. Letos to mám však zakázané… Nevíte o něčem?
Woblery Izumi
24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.192 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na
prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie?
Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.
Kotvený splávek
21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.791 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros
Nástražní rybičky
14.8.2005 | havel | Dravci | 3.836 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?
Shimano Spirex
27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.356 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?
Boilis
18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.351 zobrazení | 7 odpovědí
Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?
Volframová fólie
29.10.2007 | Axamith | Muškaření | 2.877 zobrazení | 6 odpovědí
Minulý rok jsem na nějakém e-shopu viděl volframovou fólii. Je to obdoba klasické vinilové fólie na hřbítky, ale s přídavkem volframu, takže je těžká. Ideální na těžké blešivce nebo nymfy, ale bohužel jsem už tuto věcičku nenašel v žádné nabídce, ani strýček google neporadil. Nemáte někdo tip, kde to sehnat ??? Díky
Neznalec
19.5.2009 | jirous | Feeder | 2.397 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj pánové feedraři, mám na vás otázečku. Chytám už dva roky na feeder, mám dva pruty. Jeden lange a druhý medium. U obuch má označení na špičkách v uncích. Teď jsem dostal nový feeder a o víkendu ho jdu vyzkoušet na závody. Na špičkách má označení v gramech př: 28g, 32g, … to znamená, že nejlepší reakci má, při této hmotnosti zátěže?? Díky za radu
Candáti
24.3.2006 | shiwa | Ryby | 1.918 zobrazení | 4 odpovědi
Kam na ně jezdíte?ukážu vám zato svojí lokalitu na candoše.
Davle soutok + Vrané n/Vltavou
3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.665 zobrazení | 18 odpovědí
Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,postřehy,informace a vše co se týká tohoto revíru.
Domácí výroba twisterů
8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.783 zobrazení | 12 odpovědí
Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!
Naviják na kapry
4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.854 zobrazení | 8 odpovědí
Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem
Mník na Berounce?
31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.847 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???