Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Nemůžu zaseknout!!!
18.4.2005 | Indian | Kaprařina | 2.887 zobrazení | 6 odpovědí
Začal jsem chytat na boilie a používám šokovou udici. 1 udice-olovo 70g, návazec 20 cm, háček Sasame carping 4 2 udice-olovo 90g, návazec 25 cm, háček Owner 4 Měl jsem dva výjezdy (každý na jeden prut) a oba dva jsem nezasekl a ani na moment necítil odpor ryby. Jsem z to nějaký nesvůj . Poraďte jak to vylepšit? [addsig]
Smáček
19.4.2006 | honza13 | Ryby | 2.885 zobrazení | 6 odpovědí
co říkáte na tuto nástrahu???má s ní někdo zkušenosti???je opravdu tak dobrá jako to tvrdí na nástrahy.cz??
Kde sehnat Berkley nymph?
7.10.2008 | ZANDER | Obchod | 2.878 zobrazení | 6 odpovědí
zdravim vsechny rybaře, nevíte neěkdo kde bych je mohl sehnat? díky za odpovědi
UNI prút na veľké ryby
4.1.2007 | ywan | Ryby | 2.409 zobrazení | 5 odpovědí
čafte potreboval by som pomôcť s výberom univerzálneho prútu na veľké ryby (alebo skôr na snahu o ich ulovenie :-))Skátka niečo na čo by sa dala zavesiť nástražná ryba okolo 25–30cm, vláčiť mega plechy, pilkery, možno to občas odpáliť na amura.S ničím podobným som nikdy nechytal tak neviem.Dĺžka by mala byť 2,4 max.2,7 ale o gramáži nemám predstavu, ak máte dááky konkrétny typ za normálnu cenu tak píšte.Dík (+ pod otázočka či sa vôbec dá vláčit s prútom označeným ako sumcový alebo morský )
Přívlač s chobotničkou
2.5.2010 | swashik | Dravci | 2.405 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
Marmyšky
18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.648 zobrazení | 22 odpovědí
Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?
maskování
12.3.2007 | sillon | Tipy & triky | 10.606 zobrazení | 22 odpovědí
zdar,zajímá mě maskování(v přírodě)a jesli to nemáte někdo,jako koníček,prostě foto,odkazy,návody…dík
Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku
11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.821 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :
1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?
predem diky za pomoc :)
KROUPY
8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.358 zobrazení | 9 odpovědí
Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY
prut na kapry
5.4.2007 | pike-007 | Pruty | 3.383 zobrazení | 7 odpovědí
začínám s kaprařinou a chtěl bych poradit jak dlouhé pruty na kapry, na položenou. stačilo by 3,30m nebo delší?
jaké boilies teď frčí?
29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.381 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.
výroba kačen a bójek na sumce
3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.378 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji
Berounka v okolí Prahy
1.6.2007 | novas32 | Domácí revíry | 2.899 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj, poradí mi prosím někdo, kam na Berounku poblíž Prahy? Lokalitu neznám, potřeboval bych vědět, jestli se někde dá piblížit k řece autem a pod. díky.
Vnadění je protizákonné?
9.1.2007 | marin | Legislativa | 2.898 zobrazení | 6 odpovědí
Na stránkách MO MRS Brno3 jsem našel pro mne šokující věc,že
vnadění odporuje zákonu. Ptám se tedy, jestli krmíte s vědomím, že je
to protizákonné? Pro plavačkáře a feederaře je to docela likvidační
věc. (Důležité je, že to nemůže postihovat RS, protože se
to netýká „rybářského zákona“) Odkaz s textem: brno3.momrs.cz
Poprve s Boilies k vode
10.8.2005 | | Kaprařina | 2.895 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Cau rybari,mam v planu vyrazit nekam na par dnu na ryby a vyzkouset boilies a treba i pelety,tak se touto cestou ptam,jestli by se k mne nepridal nekdo,kdo s tim ma uz trochu zkusenosti-muzem zkusit treba Novy mlyny nebo Kretinku,vlastne je mi to celkem jedno,tak ozvete se mi nekdo?Predem diky
Prsačky Snowbee Classic
16.12.2006 | xycht | Ryby | 2.894 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s prsačkama Snowbee Classic? Uvažuju, že je koupim, takže mně zajímá jestli jsou s nima dobrý nebo špatný zkušenosti. Odkaz je zde: www.hobby-g.cz
Díky
Trochu blbá otázka
8.7.2011 | Dropy | Vaše názory | 2.419 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den, když má prut gramáž 10–30g jak těžké mohu použít nástrahy aby to neničilo prut ? Zkrátka jestli se neničí prut když dám nástrahu třeba 25g tak to je víc než těch 10g takže by mě zajímalo jestli to nemá negativní vliv
sonda pod elektromotor
20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.416 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu,lze umístnit sondu od echa zespod elektromotoru,popřípadně jak. nemá to vliv na špatné snímání?dík
Celosvazová P povolenka
28.12.2014 | JacobK | Domácí revíry | 9.226 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Jaký máte názor na tento typ povolenek? Mají v dnešní době smysl když se mnoho atraktivních revírů z celosvazového rybolovu vyčleňuje? Díky za názory a nápady jak to řešit? Třeba já jsem členem MRS no radost z toho nemám, holt bydlím kde bydlím… Tohle štěpení je podle mne na pytel..
RYBÁŘSKÁ STRÁŽ
27.3.2006 | mikiw | Legislativa | 3.402 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny, loni jsem oficiálně začal s rybařením. Za tu dobu jsem měl zkušenost s ryb. str. asi 2 krát z čehož se se mnou jednalo vždy slušně a byli to vždy slušní lidé, ale v naší organizaci existuje „porybný“-kamarád hospodáře, který neskutečně prudí a bere papíry za cokoliv, těm neznalým i za to co je legální. Mého známého se slovy " to si rozmysli frajere jestli chceš přijít o papíry nebo nám dáš něco na pivo" požádal o úplatek, jindy vyhrožuje fyzickým napadením apod. Sám je to opravdu „hajzl“ , který se napakuje jak může a na jisté přehradě se rybářům otvírají kudly v kapse když ho potkají,protože loni se tam napakoval candáty které nestihl spotřebovat ani uskladnit a pak je shnilé zakopával do břehu. Jak jsem uvedl je schopný sebrat papíry za cokoliv-třeba i minutu přesčasu (správný čas má a ví pouze on) nebo jinou podobnou blbost. Jak se bránit jak postupovat? Jaká opatření učinit? Sám přemýšlím o tom že kvůli takovému blbci vstoupím k ryb. stráži, ale jako normální poctivý člověk, abych jeho samotného mohl nějak načapat nebo něco…nevím poradte, někteří z nás jsou z toho už zelení, ale rozbíjením huby a házením do vody to řešit nechceme.