Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Přívlač s chobotničkou necteno

2.5.2010 | swashik | Dravci | 2.360 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík

Trochu blbá otázka necteno

8.7.2011 | Dropy | Vaše názory | 2.359 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den, když má prut gramáž 10–30g jak těžké mohu použít nástrahy aby to neničilo prut ? Zkrátka jestli se neničí prut když dám nástrahu třeba 25g tak to je víc než těch 10g takže by mě zajímalo jestli to nemá negativní vliv

rybářské křeslo necteno

11.12.2007 | stanley 4 | Ostatní nádobíčko | 20.833 zobrazení | 44 odpovědí

pánové mohl by mi někdo poradit kde mohu koupit opravdu pořádně btelná křeslo?musí to udržet chlapa se stošedesát živé váhy.díky za pomoc

výběr nádobíčka pro syna necteno

8.4.2012 | artík | Ostatní nádobíčko | 12.299 zobrazení | 26 odpovědí

zdravím všechny , potřebuju radu .Syn 14 let chce chytat ryby , lístek má a nyní mu chci koupit nádobíčko . Je jednoduché vzít peníze a doufat , že v prodejně poraděj ,ale moc tomu nevěřím . pán kterého maj na kroužku říkal , že stačí to nejobyčejnější .začne na rybníku ,ale bude chodit i na řeku . Chi mu udělat radost a nakoupit vše co bude potřebovat . Jsem rád , že se věnuje rybám a nefláká se nikde venku ,proto investice nebudu litovat . Díky za rady .

nádoba pro uchování nástražních ryb necteno

25.1.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 7.581 zobrazení | 16 odpovědí

Potřebuju nádobu z plastu. Tak 100cm širokou 50cm vysokou a 120 cm dlouhou. Minulý rok jsem mněl nástražní karásky (30–32 cm) ve vaně. Letos to mám však zakázané… Nevíte o něčem?

Kotvený splávek necteno

21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.745 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros

Aké broďáky používate/odporúčate? necteno

4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.321 zobrazení | 7 odpovědí

Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!

Nemůžu zaseknout!!! necteno

18.4.2005 | Indian | Kaprařina | 2.843 zobrazení | 6 odpovědí

Začal jsem chytat na boilie a používám šokovou udici. 1 udice-olovo 70g, návazec 20 cm, háček Sasame carping 4 2 udice-olovo 90g, návazec 25 cm, háček Owner 4 Měl jsem dva výjezdy (každý na jeden prut) a oba dva jsem nezasekl a ani na moment necítil odpor ryby. Jsem z to nějaký nesvůj . Poraďte jak to vylepšit? [addsig]

Prut na položenou necteno

6.12.2004 | Ciffik | Pruty | 2.842 zobrazení | 6 odpovědí

potreboval bych prut na tezko. pro daleké hody. mam na mysli neco tak 3.60 m dlouheho a odhazovka tak 80–120. za dobrou cenu. co vazne vydrzi a je to slusnej prut jestli delicku nebo teleskop to je mi jedno tak do 1000kc. nevite onecem…? jednou jsem vydel v obchode prut ktery by mi i byl. padll do ruky a libyl se mi zn. Gull…_neznam . jsou to sunky nebo to jde…?

sonda pod elektromotor necteno

20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.365 zobrazení | 5 odpovědí

prosím o radu,lze umístnit sondu od echa zespod elektromotoru,pop­řípadně jak. nemá to vliv na špatné snímání?dík

Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením necteno

28.1.2005 | Klon | Muškaření | 10.006 zobrazení | 21 odpovědí

Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.

Davle soutok + Vrané n/Vltavou necteno

3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.570 zobrazení | 18 odpovědí

Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,pos­třehy,informa­ce a vše co se týká tohoto revíru.

Woblery Izumi necteno

24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.136 zobrazení | 15 odpovědí

Woblery IzumiAhoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie? Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.

Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku necteno

11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.756 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :

1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?

predem diky za pomoc :)

KROUPY necteno

8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.292 zobrazení | 9 odpovědí

Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY

Naviják na kapry necteno

4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.802 zobrazení | 8 odpovědí

Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem

RYBÁŘSKÁ STRÁŽ necteno

27.3.2006 | mikiw | Legislativa | 3.334 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny, loni jsem oficiálně začal s rybařením. Za tu dobu jsem měl zkušenost s ryb. str. asi 2 krát z čehož se se mnou jednalo vždy slušně a  byli to vždy slušní lidé, ale v naší organizaci existuje „porybný“-kamarád hospodáře, který neskutečně prudí a bere papíry za cokoliv, těm neznalým i za to co je legální. Mého známého se slovy " to si rozmysli frajere jestli chceš přijít o papíry nebo nám dáš něco na pivo" požádal o úplatek, jindy vyhrožuje fyzickým napadením apod. Sám je to opravdu „hajzl“ , který se napakuje jak může a na jisté přehradě se rybářům otvírají kudly v kapse když ho potkají,protože loni se tam napakoval candáty které nestihl spotřebovat ani uskladnit a pak je shnilé zakopával do břehu. Jak jsem uvedl je schopný sebrat papíry za cokoliv-třeba i minutu přesčasu (správný čas má a ví pouze on) nebo jinou podobnou blbost. Jak se bránit jak postupovat? Jaká opatření učinit? Sám přemýšlím o tom že kvůli takovému blbci vstoupím k ryb. stráži, ale jako normální poctivý člověk, abych jeho samotného mohl nějak načapat nebo něco…nevím poradte, někteří z nás jsou z toho už zelení, ale rozbíjením huby a házením do vody to řešit nechceme.

jaké boilies teď frčí? necteno

29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.328 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.

prut na kapry necteno

5.4.2007 | pike-007 | Pruty | 3.326 zobrazení | 7 odpovědí

začínám s kaprařinou a chtěl bych poradit jak dlouhé pruty na kapry, na položenou. stačilo by 3,30m nebo delší?

Candá a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 2.860 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)