Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vnadění je protizákonné?
9.1.2007 | marin | Legislativa | 2.791 zobrazení | 6 odpovědí
Na stránkách MO MRS Brno3 jsem našel pro mne šokující věc,že
vnadění odporuje zákonu. Ptám se tedy, jestli krmíte s vědomím, že je
to protizákonné? Pro plavačkáře a feederaře je to docela likvidační
věc. (Důležité je, že to nemůže postihovat RS, protože se
to netýká „rybářského zákona“) Odkaz s textem: brno3.momrs.cz
Kde na sumce u Kroměříže
15.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 2.789 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo tip, kde se vyskytují sumouři u Kroměříže? Je něco nad strží, nebo raději jít dolů?
Poraďte prosím ...
25.12.2009 | Sladecek | Legislativa | 2.329 zobrazení | 5 odpovědí
Čaues lidi, může se chytat kapr na pstruhových vodách i v době hájení lososovitých ryb (od 1. prosince do 15. dubna)? Povolenku mám platnou od 1.1. do 31.12. Do kdy vracíte pstuhové povolenky?
Žernoseky,Jsou jeste zamrzle?Prosim pište
28.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 2.321 zobrazení | 5 odpovědí
Chteli jsme jet na vikend na Labe do Litomeric, ale bude strasne zvedly, tak to nema cenu. Tak jsem premyslel zkusit to na Žernosekach, ale nevim, zda jsou jeste zamrzly, pac u nas(Libercko) je jeste vsechno zamrzly. Prosim piste, diky moc nebo prosim poradte nejaky revir v Severnich Cechach, kde se da chytat, diky za vsechny odpovedi, Petruv zdar!
Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením
28.1.2005 | Klon | Muškaření | 9.833 zobrazení | 21 odpovědí
Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.
nádoba pro uchování nástražních ryb
25.1.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 7.477 zobrazení | 16 odpovědí
Potřebuju nádobu z plastu. Tak 100cm širokou 50cm vysokou a 120 cm dlouhou. Minulý rok jsem mněl nástražní karásky (30–32 cm) ve vaně. Letos to mám však zakázané… Nevíte o něčem?
Rybářské kurzy, školy...
28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.529 zobrazení | 14 odpovědí
Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)
Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku
11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.683 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :
1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?
predem diky za pomoc :)
Kotvený splávek
21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.663 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros
Hampejs Team MO Duchcov
29.9.2004 | morpheus | Ryby | 2.801 zobrazení | 6 odpovědí
Co to proboha je?????www. chytej. cz
rybářské křeslo
12.12.2007 | stanley 4 | Ostatní nádobíčko | 20.631 zobrazení | 44 odpovědí
pánové mohl by mi někdo poradit kde mohu koupit opravdu pořádně btelná křeslo?musí to udržet chlapa se stošedesát živé váhy.díky za pomoc
výběr nádobíčka pro syna
8.4.2012 | artík | Ostatní nádobíčko | 12.229 zobrazení | 26 odpovědí
zdravím všechny , potřebuju radu .Syn 14 let chce chytat ryby , lístek má a nyní mu chci koupit nádobíčko . Je jednoduché vzít peníze a doufat , že v prodejně poraděj ,ale moc tomu nevěřím . pán kterého maj na kroužku říkal , že stačí to nejobyčejnější .začne na rybníku ,ale bude chodit i na řeku . Chi mu udělat radost a nakoupit vše co bude potřebovat . Jsem rád , že se věnuje rybám a nefláká se nikde venku ,proto investice nebudu litovat . Díky za rady .
Woblery Izumi
24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.038 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na
prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie?
Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.
revír na štiky a velké kapry v Ostravě
29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.228 zobrazení | 9 odpovědí
poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka
KROUPY
8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.227 zobrazení | 9 odpovědí
Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY
Duhák???
30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.755 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvičky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory.......chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…
Nechranice
14.7.2006 | ART | Ryby | 2.814 zobrazení | 6 odpovědí
Řekl by mi někdo jak to vipdá na Nechranicích s dravcema a kaprama
Oslava 3
2.4.2007 | Rybman | Domácí revíry | 1.882 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s tímto revírem,jaké jsou zde ryby atd?
Domácí výroba twisterů
8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.651 zobrazení | 12 odpovědí
Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!
Děličky zn.Mitchell Universum a navijáky zn. Okuma
8.11.2007 | mobydyk | Pruty | 2.830 zobrazení | 6 odpovědí
Koupil jsem si třídilné děličky Mitchell Universum 3.66,3 lb a navijáky Okuma longbow LB 60. Prosím Vás, má někdo s Vás s těmito produkty zkušenost. Děkuji za příspěvky