Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
sonda pod elektromotor
20.6.2005 | gadasnik | Legislativa | 2.446 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu,lze umístnit sondu od echa zespod elektromotoru,popřípadně jak. nemá to vliv na špatné snímání?dík
Co mu popřát?
10.12.2004 | Prizrak | Ryby | 23.201 zobrazení | 47 odpovědí
Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří
vlasec na sumce
7.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 12.798 zobrazení | 26 odpovědí
jsem ůplný začátečník, a rád bych aby mi někdo skušenější poradil jáký vlasec na sumce, prý stačí 0,50mm ale já si myslím že to je málo (je to spíš na ty menší sumce na ebro se nechystám), děkuji za všechny rady.
Jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo?
1.9.2005 | Hrouzek02 | Bílá ryba | 6.893 zobrazení | 14 odpovědí
Poraďťe jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo a postup použití?
chytání na hladině
30.5.2005 | Dafi | Kaprařina | 6.410 zobrazení | 13 odpovědí
Mohl by někdo objasnit sestavení udice na kapry – chytání na hladině (na cucačku)? Jde mi o to, jak docílit, aby nástraha – chleba- vyplavala na hladinu v rybníce, kde je cca 6 metrů vody a návazec se nezamotal do kmenového vlasce. Jde použít např. kulové plovátko?
Značka Byron
7.8.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 3.440 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,navijáky.
Karolinka
3.6.2005 | BigMike | Domácí revíry | 2.962 zobrazení | 6 odpovědí
Jedu na víkend do Beskyd, nedaleko je přehrada Karolinka. Je na ní něco zajímavého? Jak je velká? Dá se obejít? A tak nějak veškeré info. Díky.
Děličky zn.Mitchell Universum a navijáky zn. Okuma
8.11.2007 | mobydyk | Pruty | 2.962 zobrazení | 6 odpovědí
Koupil jsem si třídilné děličky Mitchell Universum 3.66,3 lb a navijáky Okuma longbow LB 60. Prosím Vás, má někdo s Vás s těmito produkty zkušenost. Děkuji za příspěvky
Rybarske pc hry. nazory a komentare
1.11.2005 | R3F13X | Ryby | 90.731 zobrazení | 183 odpovědí
Hrajete nejakou hru???Poveste nam o ni…
Rybaření Chorvatsko
2.2.2010 | Bobr111 | Rybaření v zahraničí | 15.876 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR
Evidence nástražních rybek
9.7.2006 | Pepa1 | Legislativa | 15.370 zobrazení | 31 odpovědí
Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď
Který z těchto dvou multiplikátorů?
26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.908 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.
Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením
28.1.2005 | Klon | Muškaření | 10.418 zobrazení | 21 odpovědí
Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.
Kde sehnat kukuricu
28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.915 zobrazení | 18 odpovědí
Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.
Lov s bublinou
25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.422 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).
Film o plavané
16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.445 zobrazení | 11 odpovědí
Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík
Chování rybiček
25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.435 zobrazení | 11 odpovědí
Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???
Duhák???
30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.958 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvičky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory.......chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…
Aké broďáky používate/odporúčate?
4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.463 zobrazení | 7 odpovědí
Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!