Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Podběrák na pstruhovou vláčku necteno

1.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 2.916 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu s dalším dotazem. Chytám pstruhy cca 20 let a poslední dobou jsem začal spíš mikro-vláčet a vláčet na pstruháko-dromech. Přece jen si tam „víc“ zachytám a nějak mi není líto odnést si rybu. Pokud si beru rybu z řeky, mám trošku výčitky svědomí… A řeším momentálně malinkatý problém. Zlomil jsem si podběrák od Pípala, byl překrásný a lehounký. Jenže malý a křehký stačilo uklouznout spadnout na něj a praskl jak řepa. To by nebyl ale hlavní problém. Mě na něm dost vadila i síťka, protože se do ní vždycky zamotal trojhák a kolikrát i mušky tak. Že čas zdolání ryby byl kolikrát výrazně kratší, než vymotání háčků z podběráku.. Máte podobné zkušenosti? A jak to pls řešíte? Podběrák musím koupit nový a koncem března už bych chtěl vyrazit na duháky na rybník. Tak bych uvítal tipy a triky jakej podběrák. Nejraději bych nějaký univerzál řeka-rybník, krapet větší a s rozumnou siťkou kam se nic nemotá…Díky za pomoc JK

Uzení ryb necteno

7.9.2005 | Axamith | Pruty | 52.689 zobrazení | 108 odpovědí

Každoročně udím ryby klasickým způsobem. Naložit do soli, nechat odležet a udit. Slyšel jsem, že je dobré ryby nakládat do marinády. Nemáte někdo zkušenosti a recept ??? ( popř. i jiné možnosti uzení ) [addsig]

Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením necteno

28.1.2005 | Klon | Muškaření | 10.247 zobrazení | 21 odpovědí

Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.

Prosím o službu necteno

7.3.2017 | tomeek4 | Obchod | 6.331 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych od vás pomoc, manželka si dodělává dálkově vysokou školu a píše diplomku a potřebuje sehnat určitý počet lidí, aby ji vyplnilo dotazník a je zoufalá, protože už neví komu to poslat, aby naplnila minimalní počet respondentů. Je to dotazník o nakupování na eshopech. Vím, že to sem nepatří a sama nechtěla, abych to sem dával, ale pokud by jste byly tak hodní. Je poměrně dlouhý, tak prosím o trpělivost. A toto téma do 48 hod. smažu sám. Děkuji moc za pomoc.

Zde je odkaz: https://59131.vyplnto.cz/

Duhák??? necteno

30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.901 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvič­ky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory......­.chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…

Značka Byron necteno

7.8.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 3.411 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,na­vijáky.

Aké broďáky používate/odporúčate? necteno

4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.408 zobrazení | 7 odpovědí

Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!

Děličky zn.Mitchell Universum a navijáky zn. Okuma necteno

8.11.2007 | mobydyk | Pruty | 2.931 zobrazení | 6 odpovědí

Koupil jsem si třídilné děličky Mitchell Universum 3.66,3 lb a navijáky Okuma longbow LB 60. Prosím Vás, má někdo s Vás s těmito produkty zkušenost. Děkuji za příspěvky

Karolinka necteno

3.6.2005 | BigMike | Domácí revíry | 2.930 zobrazení | 6 odpovědí

Jedu na víkend do Beskyd, nedaleko je přehrada Karolinka. Je na ní něco zajímavého? Jak je velká? Dá se obejít? A tak nějak veškeré info. Díky.

tv pořad necteno

18.12.2006 | judas.d | Ryby | 1.953 zobrazení | 4 odpovědi

nevíte někdo jestly se vrátí pořad jak na ryby nebo jinej v telce zima je dlouhá

vlasec na sumce necteno

7.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 12.714 zobrazení | 26 odpovědí

jsem ůplný začátečník, a rád bych aby mi někdo skušenější poradil jáký vlasec na sumce, prý stačí 0,50mm ale já si myslím že to je málo (je to spíš na ty menší sumce na ebro se nechystám), děkuji za všechny rady.

Jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo? necteno

1.9.2005 | Hrouzek02 | Bílá ryba | 6.849 zobrazení | 14 odpovědí

Poraďťe jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo a postup použití?

chytání na hladině necteno

30.5.2005 | Dafi | Kaprařina | 6.376 zobrazení | 13 odpovědí

Mohl by někdo objasnit sestavení udice na kapry – chytání na hladině (na cucačku)? Jde mi o to, jak docílit, aby nástraha – chleba- vyplavala na hladinu v rybníce, kde je cca 6 metrů vody a návazec se nezamotal do kmenového vlasce. Jde použít např. kulové plovátko?

Lov s bublinou necteno

25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.366 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).

Chování rybiček necteno

25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.389 zobrazení | 11 odpovědí

Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???

Film o plavané necteno

16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.384 zobrazení | 11 odpovědí

Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík

Hampejs Team MO Duchcov necteno

29.9.2004 | morpheus | Ryby | 2.939 zobrazení | 6 odpovědí

Co to proboha je?????www. chytej. cz

Prut na položenou necteno

6.12.2004 | Ciffik | Pruty | 2.939 zobrazení | 6 odpovědí

potreboval bych prut na tezko. pro daleké hody. mam na mysli neco tak 3.60 m dlouheho a odhazovka tak 80–120. za dobrou cenu. co vazne vydrzi a je to slusnej prut jestli delicku nebo teleskop to je mi jedno tak do 1000kc. nevite onecem…? jednou jsem vydel v obchode prut ktery by mi i byl. padll do ruky a libyl se mi zn. Gull…_neznam . jsou to sunky nebo to jde…?

Kde na sumce u Kroměříže necteno

15.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 2.935 zobrazení | 6 odpovědí

Nemáte někdo tip, kde se vyskytují sumouři u Kroměříže? Je něco nad strží, nebo raději jít dolů?

wwwoooblllerrr necteno

26.8.2004 | fish | Přívlač | 2.457 zobrazení | 5 odpovědí

kerej wobler je nejlepsi na stiky