Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

wwwoooblllerrr necteno

26.8.2004 | fish | Přívlač | 2.364 zobrazení | 5 odpovědí

kerej wobler je nejlepsi na stiky

elektromotor necteno

22.3.2006 | jelen | Ryby | 2.362 zobrazení | 5 odpovědí

máte někdo zkušenosti s elektromotorem,dá se provozovat na bežnou autobaterii nebo je zapotřebí koupit gelovou,dík

Sumec na Jihlavsku necteno

21.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 2.362 zobrazení | 5 odpovědí

Chytl jste už někdo v okolí města Jihlavy sumce??? Nebo jinačí pěkný úlovek??? Pochlubte se…

Máte nějaké skušenosti s BLB? necteno

4.1.2009 | luk888 | Kaprařina | 1.890 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s AK Black Label Baits nebo už se samotným boilies?

Film o plavané necteno

16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.205 zobrazení | 11 odpovědí

Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík

lov na boilis necteno

3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 3.793 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi

FISHING TACKLE - zbytečný nákup necteno

12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.318 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)

rybář a zlomená ruka necteno

12.9.2005 | Zcuter | Ryby | 2.841 zobrazení | 6 odpovědí

dost by mně zajímalo jestli jste mněli zlomenou ruku a jestli jste chodili na ryby,i když ste mněli na ruce sádru..... (zrovna já to tak mám a dost mně to štve)

Nadzvedávat,či nenadzvedávat hlavu ryby nad vodu? necteno

11.2.2011 | Poldík | Vaše názory | 2.374 zobrazení | 5 odpovědí

Ani nevím kde jsem to prvně slyšel,že ryba se dvakrát či třikrát nadechne nad vodou a pak je zdolávání lehčí.No u menších my to fungovalo,ale u ryb kolem šesti a více kilo se my často stávalo,že se ryba vyřízla.Jaký je Váš názor?

Štěstí přeje připraveným - nebo je to fšechno naopak??? necteno

19.11.2004 | Tomash | Domácí revíry | 2.373 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímají mě vaše zkušenosti a příběhy od vody, kdy jste ulovili rybu, kterou jste vůbec neměli v úmyslu lovit. tak já mám své nej ryby ulovené docela dost náhodně. Amura 82cm při lovu na candoše – ve tmě a na rybičku – férově za tlamu. A tu štiku jsem vytáhl při lovu okounů na woblera bez lanka. Dále ty známé příběhy. Pojď berou já ti to předvedu a pak táhá ryby jen pozvaný host-vetřelec. U lovu štik to platí na milion procent…

policka vysocina necteno

19.2.2006 | barn | Domácí revíry | 2.373 zobrazení | 5 odpovědí

zajimalo by me jesli byl nekdo v loni chytat v Policce?Naposledy jsem tam byl pred tremi roky a bylo to tam super.Jake to tam je ted?dik.

Dá se přehodit lístek z mimopstruhového na pstruhový? necteno

20.8.2016 | Danko | Legislativa | 2.369 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Čau hoši, chci se zeptat jestli se dá vyměnit rybářský lístek MP za rybářský lístek P? Ale myslím to během sezóny. A jestli se to vůbec dá na začátku roku když si kupuji novou. Děkuji :)

Jednoháčky místo trojháčků necteno

21.12.2004 | Koudy | Přívlač | 2.367 zobrazení | 5 odpovědí

Měníte někdo u pstruhových nástrah trojháčky za jednoháčky?jestli jo tak prosím napište jaký typ jednoháčků a od jaké firmy používáte?Předem dík za odpovědi!

Virus H5N1 versus ryby necteno

3.4.2006 | ichtyofag | chytej.cz | 2.367 zobrazení | 5 odpovědí

Jelikož je možný přenos viru na člověka, zřejmě není vyloučený přenos na ostatní živočichy. Budu rád, když mi někdo dojem z možného nakažení ryb vyvrátí. Díky!

spona na bezuzlove vazani kde sehnat necteno

17.5.2006 | sethy | Přívlač | 2.367 zobrazení | 5 odpovědí

Nevite kde sehnat tyto spony. mam s nema skvely zkusenosti ale letos je nemuzu nikde sehnat ani na netu. dodava to myslim firma lovy ale ani oni je letos nemaji. tak spis jestli nekdo nevite o kramku kde je maj treba jeste z lonska?

vltava necteno

24.8.2005 | EDDY | Ryby | 1.894 zobrazení | 4 odpovědi

zdravím!!!! potřebuji zjistit jak vypádá vltava ve Vyšším Brodě. jedu tam totíž na výkend a tak potřebuji vědět jak to tam vypadá… Stav vody atd..... díky a lovu zdar!!!!

Chodíte někdo vláčet na Seč??? necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 1.893 zobrazení | 4 odpovědi

Je tu někdo, kdo jezdí vláčet na Sečskou přehradu? Pokud ano, jaké tam máte úspěchy???

Rybaření Chorvatsko necteno

2.2.2010 | Bobr111 | Rybaření v zahraničí | 15.224 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR

Marmyšky necteno

18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.467 zobrazení | 22 odpovědí

Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?

maskování necteno

12.3.2007 | sillon | Tipy & triky | 10.452 zobrazení | 22 odpovědí

zdar,zajímá mě maskování(v pří­rodě)a jesli to nemáte někdo,jako koníček,prostě foto,odkazy,ná­vody…dík