Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Celosvazová P povolenka necteno

28.12.2014 | JacobK | Domácí revíry | 9.037 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Jaký máte názor na tento typ povolenek? Mají v dnešní době smysl když se mnoho atraktivních revírů z celosvazového rybolovu vyčleňuje? Díky za názory a nápady jak to řešit? Třeba já jsem členem MRS no radost z toho nemám, holt bydlím kde bydlím… Tohle štěpení je podle mne na pytel..

Jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo? necteno

1.9.2005 | Hrouzek02 | Bílá ryba | 6.676 zobrazení | 14 odpovědí

Poraďťe jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo a postup použití?

naviják na položenou??? necteno

11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.283 zobrazení | 9 odpovědí

zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(vol­nobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…

Jaký Match prut? necteno

4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.805 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.

1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz

2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz

Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.

České rekordy necteno

9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 2.858 zobrazení | 6 odpovědí

rád bych se dozvěděl jaké jsou české rekordy u ryb tak když někdo bude vědět rekord třeba u štiky tak to jsem napište díky všem (pište jakýkoliv rekord u ryby …je jedno u které)

Cormoran vs SPRO necteno

11.2.2007 | izzi | Navijáky | 2.384 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte Cormoran Chronos 6PiF nebo SPRO Rock W/S 960. chtěl bych si koupit nějaký naviják na klasickou položenou, tak teď váhám.

Evidence úlovků necteno

11.7.2006 | BigMike | Ryby | 2.383 zobrazení | 5 odpovědí

Nevím jestli v celém ČRS, ale u nás na jihu Čech se na příští rok připravuje omezení na jednu povolenku max. 50 ks ušlechtilých ryb! Zatím to není na tuty, ale myslím, že to projde! Ale zas pak bude…asi víte co následovat!

Evidence nástražních rybek necteno

9.7.2006 | Pepa1 | Legislativa | 14.859 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď

Vláčení na moři ( Norsko ) necteno

29.10.2008 | jackal1 | Přívlač | 11.486 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj všichni,poradíte mi prosím jaký prut (délka,gramáž) na vláčení gumy 7–10cm do Norska? A mám použít spíše šňůru nebo vlasec a jaké průměry, jaký naviják?…Kamarád byl vloni na treskách a odchytal to s prutem, na kterém je napsáno ,,Mořský Feeder" tuším 150g a nemohl si ho vynachválit.Máte někdo zkušenosti s tímto prutem?Předem díky za Váš čas.Zdar

Co je to za rybu? necteno

30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 8.614 zobrazení | 18 odpovědí

Co je to za rybu?Po 30 letech muškaření jsem chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.

Lov s bublinou necteno

25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.208 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).

Rybník na zahradě necteno

8.8.2006 | okoun 1 | Ryby | 5.736 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych si udělat malej rybník(12m D-10m Š)pro kapříka.Přítok z dešťové vody(firma+hala-700m2)okysličování čerpadlem.Má někdo zkušenosti.Co udělat a co ne.

Chování rybiček necteno

25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.269 zobrazení | 11 odpovědí

Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???

Co na jesetery? necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 3.828 zobrazení | 8 odpovědí

Byl jsem s mOJIKEM chytat(dírkovat) na jednom reviru,kde jsme si naprosto uzasne zachytali,ale ted tu nejde o dirkovani. slysel jsem od toho pana,co to ma pronajate,ze si to bude pronajimat i o prazdninach a ze tam bude nasazovat jesetery. Me to samozrejme zaujalo,jelikoz s jeseterem jsem se jeste nesetkal. Tento revir je pobliz nasi chaty,kde jsem pres cele prazdiny a je to jediny dobry revir v okoli a tak se ptam:CO A JAK NA JESETERY?Díky za vase odpovedi,denyg

Co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim? necteno

21.9.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 3.826 zobrazení | 8 odpovědí

Poraďte prosím co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?

Odra 1 jak je to s úhoři necteno

26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.356 zobrazení | 7 odpovědí

jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,pla­vanou..jaké nástrahy díky za odpověďi

Prak necteno

20.3.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 2.871 zobrazení | 6 odpovědí

Čau chtěl bych se Vás zeptat jestli používáte na krmení prak nebo něco jiného. A když prak tak jestli po domácku vyrobený nebo zakoupený někde v rybářských potřebách. Dík všem za odpověď

Rybaření v Afgánistánu necteno

21.4.2006 | Alferi | Rybaření v zahraničí | 2.867 zobrazení | 6 odpovědí

Chdáci tamější porybní. Na takovéto „rybáře“ aby fasovali kulomet. www.youtube.com

Hrozno ako nástraha necteno

30.9.2009 | LuboO | Položená | 2.867 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, skúšal niekto niekedy niekde niečo chytit na bobulku hrozna? Teraz to je dosť aktuálne a dokonca je aj skvelý rok, čo sa týka cukru. Ja som to zatial neskúšal, skôr chytilo hrozna mňa, ale v tekutom stave, hlavne zo Sahary, kto pozná, ten vie… Inak, vdaka za postrehy a skúsenosti.

Chytej odra a olše !!! necteno

27.7.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.918 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jaké máte úlovky s těchto revírů