Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Poraďte prosím ... necteno

25.12.2009 | Sladecek | Legislativa | 2.505 zobrazení | 5 odpovědí

Čaues lidi, může se chytat kapr na pstruhových vodách i v době hájení lososovitých ryb (od 1. prosince do 15. dubna)? Povolenku mám platnou od 1.1. do 31.12. Do kdy vracíte pstuhové povolenky?

Sumec na Jihlavsku necteno

21.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 2.496 zobrazení | 5 odpovědí

Chytl jste už někdo v okolí města Jihlavy sumce??? Nebo jinačí pěkný úlovek??? Pochlubte se…

Váš nejcennější kapr necteno

31.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.667 zobrazení | 57 odpovědí

Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?

rybářská dovolená necteno

28.1.2006 | rett.rett | Ryby | 18.125 zobrazení | 36 odpovědí

chtěl jsem poprosit o radu!!poradil by mi někdo z vás dobrý tip na dovolenou po českých krajích, třeba s pronájmem chatky pro rodinu s malým dítětem s rybářským vyžitím v rybolovu dravcu v termínu v pulce září???byl bych rád pokud by jste mi poradili! všem předem děkuji rett zn. PŘÍVLAČ

jaký naviják pro mě necteno

4.1.2010 | sten14 | Navijáky | 12.042 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

Poradte mi prosím jaký naviják si pořídit.Mám strop kolem 1500kč za jeden.Chci to na řeku na třímetrový prut a chytat na živou nástrahu.Převážně ryby candát štika.Uvítal bych nějaké typy a rady začínám s touto technikou děkuji za odpovědi

Rybník na zahradě necteno

8.8.2006 | okoun 1 | Ryby | 6.037 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych si udělat malej rybník(12m D-10m Š)pro kapříka.Přítok z dešťové vody(firma+hala-700m2)okysličování čerpadlem.Má někdo zkušenosti.Co udělat a co ne.

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.531 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

revír na štiky a velké kapry v Ostravě necteno

29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.525 zobrazení | 9 odpovědí

poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka

Sháníme rybníček necteno

7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 4.026 zobrazení | 8 odpovědí

Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.

Jaký Match prut? necteno

4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 4.026 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.

1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz

2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz

Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.

lov na boilis necteno

3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 4.014 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi

FISHING TACKLE - zbytečný nákup necteno

12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.517 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)

Echolot necteno

17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.509 zobrazení | 7 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.

Cormoran vs SPRO necteno

11.2.2007 | izzi | Navijáky | 2.518 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte Cormoran Chronos 6PiF nebo SPRO Rock W/S 960. chtěl bych si koupit nějaký naviják na klasickou položenou, tak teď váhám.

Virus H5N1 versus ryby necteno

3.4.2006 | ichtyofag | chytej.cz | 2.512 zobrazení | 5 odpovědí

Jelikož je možný přenos viru na člověka, zřejmě není vyloučený přenos na ostatní živočichy. Budu rád, když mi někdo dojem z možného nakažení ryb vyvrátí. Díky!

Žernoseky,Jsou jeste zamrzle?Prosim pište necteno

28.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 2.511 zobrazení | 5 odpovědí

Chteli jsme jet na vikend na Labe do Litomeric, ale bude strasne zvedly, tak to nema cenu. Tak jsem premyslel zkusit to na Žernosekach, ale nevim, zda jsou jeste zamrzly, pac u nas(Libercko) je jeste vsechno zamrzly. Prosim piste, diky moc nebo prosim poradte nejaky revir v Severnich Cechach, kde se da chytat, diky za vsechny odpovedi, Petruv zdar!

policka vysocina necteno

19.2.2006 | barn | Domácí revíry | 2.507 zobrazení | 5 odpovědí

zajimalo by me jesli byl nekdo v loni chytat v Policce?Naposledy jsem tam byl pred tremi roky a bylo to tam super.Jake to tam je ted?dik.

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 43.516 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

montáž na sumce necteno

6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 14.164 zobrazení | 28 odpovědí

Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.611 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.