Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?
21.9.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 3.904 zobrazení | 8 odpovědí
Poraďte prosím co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?
Co na jesetery?
22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 3.901 zobrazení | 8 odpovědí
Byl jsem s mOJIKEM chytat(dírkovat) na jednom reviru,kde jsme si naprosto uzasne zachytali,ale ted tu nejde o dirkovani. slysel jsem od toho pana,co to ma pronajate,ze si to bude pronajimat i o prazdninach a ze tam bude nasazovat jesetery. Me to samozrejme zaujalo,jelikoz s jeseterem jsem se jeste nesetkal. Tento revir je pobliz nasi chaty,kde jsem pres cele prazdiny a je to jediny dobry revir v okoli a tak se ptam:CO A JAK NA JESETERY?Díky za vase odpovedi,denyg
Jaký Match prut?
4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.895 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.
1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz
2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz
Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.
FISHING TACKLE - zbytečný nákup
12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.407 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící
hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně
potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste
zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je
minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít
a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)
Jednoháčky místo trojháčků
21.12.2004 | Koudy | Přívlač | 2.439 zobrazení | 5 odpovědí
Měníte někdo u pstruhových nástrah trojháčky za jednoháčky?jestli jo tak prosím napište jaký typ jednoháčků a od jaké firmy používáte?Předem dík za odpovědi!
Rybarske pc hry. nazory a komentare
1.11.2005 | R3F13X | Ryby | 89.918 zobrazení | 183 odpovědí
Hrajete nejakou hru???Poveste nam o ni…
Co mu popřát?
10.12.2004 | Prizrak | Ryby | 23.016 zobrazení | 47 odpovědí
Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří
rybářská dovolená
28.1.2006 | rett.rett | Ryby | 17.640 zobrazení | 36 odpovědí
chtěl jsem poprosit o radu!!poradil by mi někdo z vás dobrý tip na dovolenou po českých krajích, třeba s pronájmem chatky pro rodinu s malým dítětem s rybářským vyžitím v rybolovu dravcu v termínu v pulce září???byl bych rád pokud by jste mi poradili! všem předem děkuji rett zn. PŘÍVLAČ
Rybník na zahradě
8.8.2006 | okoun 1 | Ryby | 5.873 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych si udělat malej rybník(12m D-10m Š)pro kapříka.Přítok z dešťové vody(firma+hala-700m2)okysličování čerpadlem.Má někdo zkušenosti.Co udělat a co ne.
sumčí pelety
22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.405 zobrazení | 11 odpovědí
zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju
lov na boilis
3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 3.912 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi
Echolot
17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.423 zobrazení | 7 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.
Prak
20.3.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 2.938 zobrazení | 6 odpovědí
Čau chtěl bych se Vás zeptat jestli používáte na krmení prak nebo něco jiného. A když prak tak jestli po domácku vyrobený nebo zakoupený někde v rybářských potřebách. Dík všem za odpověď
Štěstí přeje připraveným - nebo je to fšechno naopak???
19.11.2004 | Tomash | Domácí revíry | 2.451 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímají mě vaše zkušenosti a příběhy od vody, kdy jste ulovili rybu, kterou jste vůbec neměli v úmyslu lovit. tak já mám své nej ryby ulovené docela dost náhodně. Amura 82cm při lovu na candoše – ve tmě a na rybičku – férově za tlamu. A tu štiku jsem vytáhl při lovu okounů na woblera bez lanka. Dále ty známé příběhy. Pojď berou já ti to předvedu a pak táhá ryby jen pozvaný host-vetřelec. U lovu štik to platí na milion procent…
Cormoran vs SPRO
11.2.2007 | izzi | Navijáky | 2.446 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte Cormoran Chronos 6PiF nebo SPRO Rock W/S 960. chtěl bych si koupit nějaký naviják na klasickou položenou, tak teď váhám.
Chodíte někdo vláčet na Seč???
28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 1.965 zobrazení | 4 odpovědi
Je tu někdo, kdo jezdí vláčet na Sečskou přehradu? Pokud ano, jaké tam máte úspěchy???
Máte nějaké skušenosti s BLB?
4.1.2009 | luk888 | Kaprařina | 1.958 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s AK Black Label Baits nebo už se samotným boilies?
vltava
24.8.2005 | EDDY | Ryby | 1.957 zobrazení | 4 odpovědi
zdravím!!!! potřebuji zjistit jak vypádá vltava ve Vyšším Brodě. jedu tam totíž na výkend a tak potřebuji vědět jak to tam vypadá… Stav vody atd..... díky a lovu zdar!!!!
Čelovky - jaké používáte?
15.2.2013 | WeddingBell | Ostatní nádobíčko | 56.707 zobrazení | 115 odpovědí
Tak jsem se
dnes nějak rozvzpomínal na noční rybolov na Orlíku a jak se tam zas
v létě těším. A to mi přiomělo jednu důležitou věc – že jsem
nedávno rozflákal svoji starou čelovku a že bych se mohl pozvolbna podívat
po jiné. Tak bych se chtěl zeptat – s jakými vy tady máte nejlepší
zkušenosti, jaké používát, ať mě třeba inspirujete…