Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Gumene nastrahy - varenie a dipovanie necteno

8.7.2008 | LuboO | Přívlač | 43.903 zobrazení | 89 odpovědí

Viac krat som cital o zvysovani kvality gumovych nastrah varenim, vraj su maksie, maju lepsi pohyb vo vode. Len som nikde nenasiel, kolko sa maju varit, pripadne ine finty, ci sa mozu varit aj s jigovymi hlavickami a ci je mozne dipovat nastrahy pocas tohto varenia napr. pridanim kuska ryby. Poradite? Vdaka

Wobler na štiku necteno

5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.324 zobrazení | 25 odpovědí

Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi

Který z těchto dvou multiplikátorů? necteno

26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.816 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.

Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí. necteno

31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 7.897 zobrazení | 16 odpovědí

Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.

krmeni pro kapry necteno

25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 3.949 zobrazení | 8 odpovědí

jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????­????????????????????????­????????????????????????­????????

variř alebo naklíčit necteno

17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.946 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky

Sháníme rybníček necteno

7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 3.941 zobrazení | 8 odpovědí

Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.

Odra 1 jak je to s úhoři necteno

26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.451 zobrazení | 7 odpovědí

jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,pla­vanou..jaké nástrahy díky za odpověďi

Guma necteno

23.3.2006 | xyz | Ryby | 2.962 zobrazení | 6 odpovědí

Kamaradi – kolegove chtel jsem se zeptat pouzivate pri lovu na feeder gumu? Kdy a jak?

Co to je? necteno

2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 2.955 zobrazení | 6 odpovědí

Co to je?Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu nenašla, tak prosím o odpověď..

(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)

spona na bezuzlove vazani kde sehnat necteno

17.5.2006 | sethy | Přívlač | 2.459 zobrazení | 5 odpovědí

Nevite kde sehnat tyto spony. mam s nema skvely zkusenosti ale letos je nemuzu nikde sehnat ani na netu. dodava to myslim firma lovy ale ani oni je letos nemaji. tak spis jestli nekdo nevite o kramku kde je maj treba jeste z lonska?

Chytej odra a olše !!! necteno

27.7.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.975 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jaké máte úlovky s těchto revírů

Štika-královna českých vod necteno

30.12.2006 | obor | Ryby | 13.354 zobrazení | 27 odpovědí

Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.

jaký naviják pro mě necteno

4.1.2010 | sten14 | Navijáky | 11.885 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

Poradte mi prosím jaký naviják si pořídit.Mám strop kolem 1500kč za jeden.Chci to na řeku na třímetrový prut a chytat na živou nástrahu.Převážně ryby candát štika.Uvítal bych nějaké typy a rady začínám s touto technikou děkuji za odpovědi

Kuriozity na háčku necteno

30.7.2004 | toulovec | Ryby | 11.874 zobrazení | 24 odpovědí

Včera jsem z vody vytáhl parádně podseknutou užovku obojkovou v délce asi 80 – 90 cm (neměřeno – děsně sebou mrskala). Byl jsem z toho docela rozklepanej, protože jsem nevěděl co to je a jak to sundat z prutu. Na netu jsem četl, že chlapi chytili na mouchu vlaštovku,která jim sebrala mouchu v letu, netopýra, přívlačí kachnu. co se Vám podařilo vytáhnout za kuriozitu z vody??? Asi pište jen živočichy, prezervativy, vložky, pneumatiky, pokličky(ta prý bojuje mimořádně statečně chicht) apod jsme ulovili asi všichni.

Hostanka na Slovensko necteno

16.3.2006 | Ciffik | Rybaření v zahraničí | 7.929 zobrazení | 16 odpovědí

Chtel bych se zeptat jak si mohu vyridit na slovensku hostenku a kolik to tak asi stoji…presneji jedu na jizni slovensko a potreboval bych hostenku asi na tyden…+ jak dlouho trva takove vyrizeni hostenky…pprosim poradte

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.434 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

České rekordy necteno

9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 2.973 zobrazení | 6 odpovědí

rád bych se dozvěděl jaké jsou české rekordy u ryb tak když někdo bude vědět rekord třeba u štiky tak to jsem napište díky všem (pište jakýkoliv rekord u ryby …je jedno u které)

Mník-severní morava necteno

10.9.2008 | Alesio | Dravci | 2.966 zobrazení | 6 odpovědí

Pora´dte kde na severní moravě múžu chytit mníka dík

Evidence úlovků necteno

11.7.2006 | BigMike | Ryby | 2.480 zobrazení | 5 odpovědí

Nevím jestli v celém ČRS, ale u nás na jihu Čech se na příští rok připravuje omezení na jednu povolenku max. 50 ks ušlechtilých ryb! Zatím to není na tuty, ale myslím, že to projde! Ale zas pak bude…asi víte co následovat!