Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Uzení ryb
7.9.2005 | Axamith | Pruty | 52.016 zobrazení | 108 odpovědí
Každoročně udím ryby klasickým způsobem. Naložit do soli, nechat odležet a udit. Slyšel jsem, že je dobré ryby nakládat do marinády. Nemáte někdo zkušenosti a recept ??? ( popř. i jiné možnosti uzení ) [addsig]
rybářská dovolená
28.1.2006 | rett.rett | Ryby | 17.328 zobrazení | 36 odpovědí
chtěl jsem poprosit o radu!!poradil by mi někdo z vás dobrý tip na dovolenou po českých krajích, třeba s pronájmem chatky pro rodinu s malým dítětem s rybářským vyžitím v rybolovu dravcu v termínu v pulce září???byl bych rád pokud by jste mi poradili! všem předem děkuji rett zn. PŘÍVLAČ
vlasec na sumce
7.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 12.524 zobrazení | 26 odpovědí
jsem ůplný začátečník, a rád bych aby mi někdo skušenější poradil jáký vlasec na sumce, prý stačí 0,50mm ale já si myslím že to je málo (je to spíš na ty menší sumce na ebro se nechystám), děkuji za všechny rady.
chytání na hladině
30.5.2005 | Dafi | Kaprařina | 6.249 zobrazení | 13 odpovědí
Mohl by někdo objasnit sestavení udice na kapry – chytání na hladině (na cucačku)? Jde mi o to, jak docílit, aby nástraha – chleba- vyplavala na hladinu v rybníce, kde je cca 6 metrů vody a návazec se nezamotal do kmenového vlasce. Jde použít např. kulové plovátko?
Echolot
17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.362 zobrazení | 7 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.
Guma
23.3.2006 | xyz | Ryby | 2.888 zobrazení | 6 odpovědí
Kamaradi – kolegove chtel jsem se zeptat pouzivate pri lovu na feeder gumu? Kdy a jak?
Mník-severní morava
10.9.2008 | Alesio | Dravci | 2.888 zobrazení | 6 odpovědí
Pora´dte kde na severní moravě múžu chytit mníka dík
Vltava 33
21.4.2006 | Petas | Ryby | 2.881 zobrazení | 6 odpovědí
Pánové nemáte někdo zkušenodti s revírem 421 081, na podzim tem jedu na týden, tak se ptám už teď jaká je tam přívlač.
priamo, alebo cez karabinku?
9.10.2004 | kostnak | Přívlač | 2.408 zobrazení | 5 odpovědí
ktore nastrahy viazete priamo na snuru (vlasec) a ktore pripinate cez karabinku? niekedy aj ta malicka karabinka je ako pol nastrahy, tak neviem, ci to rybe nevadi, ale niekedy zo zufalstva skusam vsetky nastrahy a to by som stravil vacsinu casu a FL len navazovanim
Lov na dírkách
17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.404 zobrazení | 5 odpovědí
nový téma at se to přešlí trochu stratí … jak se vám líbí lov na dirkách…
Kde sehnat kukuricu
28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.675 zobrazení | 18 odpovědí
Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.
sumčí pelety
22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.307 zobrazení | 11 odpovědí
zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju
variř alebo naklíčit
17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.860 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky
Rybolov - Thajsko
20.11.2013 | JakubMach | Vaše názory | 3.858 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den/večer. S rodinou se chystáme na tři týdny navštívit Thajsko a plánuji si tam zachytat ryby :)
Ale mám problém. Nevím pro jakou z metod chytání ryb a se mám rozhodnout a nehodlám si s sebou brát vše. A chtěl bych se zeptat na radu od vás – nejlépe těch co tam již byli, na co se tam dá nejlépe zachytat např.: z útesů, pláže nebo z loďky.
A další dotaz jestli náhodou nevíte jak to tam je s cenou rybářského vybavení. Protože budeme cestovat ze severu na jih a nechtějí se mi tahat moje pruty tak si je tam plánuji koupit. Zda někdo neví kolik tam tak stojí základní výbava (slušný prut, pevný silon/šňůra a nějaké třeba ty háčky po příkladě olůvko a splávek nebo wobler či třpytka).
Sháníme rybníček
7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 3.856 zobrazení | 8 odpovědí
Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.
krmeni pro kapry
25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 3.856 zobrazení | 8 odpovědí
jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????????????????????????????????????????????????????????????
Pruty - DRAGON
10.6.2005 | RASTOK | Pruty | 2.902 zobrazení | 6 odpovědí
Máte niekto skúsenosti ? Zaujímal by ma pomer cena – výkon
Je tam jedna ešte cenove dostupná séria – TEAM DRAGON – 2,95 – 14 až 35 g – cenove okolo 3500,–Sk
TEAM DRAGON
Vary/Sokolov/Kraslice
14.10.2007 | Flash25 | chytej.cz | 2.411 zobrazení | 5 odpovědí
Hledám kolegu na ryby,z 90% vláčka.Možno vyjet i do zahraničí.Napište,pokecáme,a můžem skočit i na pivko. Kraslice a okolí. Jinak v tomto tématu se můžem bavit o čemkoli.
Jak na duhaky
21.10.2006 | Krvinka | Ryby | 1.928 zobrazení | 4 odpovědi
Jistě jste už všichni všimli, že jsou v psruhovkách vysazení duháci. Jenže je proble v tom je vůbec chytit…namísto aby brali duháci tak mi berou mouchy potočáci (kteří jsou asi taky vysazeni, neboť někteří mají tak 5cm) a lipani…neporadí někdo nějakou mouchu která by chutnala duhákům a potočákům ne…jestli něco takového je…nebo alespoň eliminovat zaběry potočáku na minimum. Zkoušel jsem snad už vše, přes suchou, mokrou, goldy, nymfy a blešivce ale vysledek asi tak 50 potočáku, 5 lipanu a 0 duháku ;(
Co mu popřát?
10.12.2004 | Prizrak | Ryby | 22.852 zobrazení | 47 odpovědí
Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří