Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Gumene nastrahy - varenie a dipovanie
8.7.2008 | LuboO | Přívlač | 43.903 zobrazení | 89 odpovědí
Viac krat som cital o zvysovani kvality gumovych nastrah varenim, vraj su maksie, maju lepsi pohyb vo vode. Len som nikde nenasiel, kolko sa maju varit, pripadne ine finty, ci sa mozu varit aj s jigovymi hlavickami a ci je mozne dipovat nastrahy pocas tohto varenia napr. pridanim kuska ryby. Poradite? Vdaka
Wobler na štiku
5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.324 zobrazení | 25 odpovědí
Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi
Který z těchto dvou multiplikátorů?
26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.816 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.
Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí.
31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 7.897 zobrazení | 16 odpovědí
Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.
krmeni pro kapry
25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 3.949 zobrazení | 8 odpovědí
jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????????????????????????????????????????????????????????????
variř alebo naklíčit
17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.946 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky
Sháníme rybníček
7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 3.941 zobrazení | 8 odpovědí
Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.
Odra 1 jak je to s úhoři
26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.451 zobrazení | 7 odpovědí
jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,plavanou..jaké nástrahy díky za odpověďi
Guma
23.3.2006 | xyz | Ryby | 2.962 zobrazení | 6 odpovědí
Kamaradi – kolegove chtel jsem se zeptat pouzivate pri lovu na feeder gumu? Kdy a jak?
Co to je?
2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 2.955 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová
voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě
napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké
nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké
vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu
nenašla, tak prosím o odpověď..
(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)
spona na bezuzlove vazani kde sehnat
17.5.2006 | sethy | Přívlač | 2.459 zobrazení | 5 odpovědí
Nevite kde sehnat tyto spony. mam s nema skvely zkusenosti ale letos je nemuzu nikde sehnat ani na netu. dodava to myslim firma lovy ale ani oni je letos nemaji. tak spis jestli nekdo nevite o kramku kde je maj treba jeste z lonska?
Chytej odra a olše !!!
27.7.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.975 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se zeptat jaké máte úlovky s těchto revírů
Štika-královna českých vod
30.12.2006 | obor | Ryby | 13.354 zobrazení | 27 odpovědí
Poprosím Vás o zhodnotenie novej knihy vydanej od nakladateľstva FRAUS od autora Václava Fikara.
jaký naviják pro mě
4.1.2010 | sten14 | Navijáky | 11.885 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Poradte mi prosím jaký naviják si pořídit.Mám strop kolem 1500kč za jeden.Chci to na řeku na třímetrový prut a chytat na živou nástrahu.Převážně ryby candát štika.Uvítal bych nějaké typy a rady začínám s touto technikou děkuji za odpovědi
Kuriozity na háčku
30.7.2004 | toulovec | Ryby | 11.874 zobrazení | 24 odpovědí
Včera jsem z vody vytáhl parádně podseknutou užovku obojkovou v délce asi 80 – 90 cm (neměřeno – děsně sebou mrskala). Byl jsem z toho docela rozklepanej, protože jsem nevěděl co to je a jak to sundat z prutu. Na netu jsem četl, že chlapi chytili na mouchu vlaštovku,která jim sebrala mouchu v letu, netopýra, přívlačí kachnu. co se Vám podařilo vytáhnout za kuriozitu z vody??? Asi pište jen živočichy, prezervativy, vložky, pneumatiky, pokličky(ta prý bojuje mimořádně statečně chicht) apod jsme ulovili asi všichni.
Hostanka na Slovensko
16.3.2006 | Ciffik | Rybaření v zahraničí | 7.929 zobrazení | 16 odpovědí
Chtel bych se zeptat jak si mohu vyridit na slovensku hostenku a kolik to tak asi stoji…presneji jedu na jizni slovensko a potreboval bych hostenku asi na tyden…+ jak dlouho trva takove vyrizeni hostenky…pprosim poradte
candát a smáček
25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.434 zobrazení | 11 odpovědí
jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym
České rekordy
9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 2.973 zobrazení | 6 odpovědí
rád bych se dozvěděl jaké jsou české rekordy u ryb tak když někdo bude vědět rekord třeba u štiky tak to jsem napište díky všem (pište jakýkoliv rekord u ryby …je jedno u které)
Mník-severní morava
10.9.2008 | Alesio | Dravci | 2.966 zobrazení | 6 odpovědí
Pora´dte kde na severní moravě múžu chytit mníka dík
Evidence úlovků
11.7.2006 | BigMike | Ryby | 2.480 zobrazení | 5 odpovědí
Nevím jestli v celém ČRS, ale u nás na jihu Čech se na příští rok připravuje omezení na jednu povolenku max. 50 ks ušlechtilých ryb! Zatím to není na tuty, ale myslím, že to projde! Ale zas pak bude…asi víte co následovat!