Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Candá a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 2.979 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Jednoháčky místo trojháčků necteno

21.12.2004 | Koudy | Přívlač | 2.489 zobrazení | 5 odpovědí

Měníte někdo u pstruhových nástrah trojháčky za jednoháčky?jestli jo tak prosím napište jaký typ jednoháčků a od jaké firmy používáte?Předem dík za odpovědi!

vltava necteno

24.8.2005 | EDDY | Ryby | 1.995 zobrazení | 4 odpovědi

zdravím!!!! potřebuji zjistit jak vypádá vltava ve Vyšším Brodě. jedu tam totíž na výkend a tak potřebuji vědět jak to tam vypadá… Stav vody atd..... díky a lovu zdar!!!!

Váš nejcennější kapr necteno

31.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.542 zobrazení | 57 odpovědí

Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?

Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí. necteno

31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 8.018 zobrazení | 16 odpovědí

Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.489 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

variř alebo naklíčit necteno

17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 4.000 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky

Odra 1 jak je to s úhoři necteno

26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.507 zobrazení | 7 odpovědí

jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,pla­vanou..jaké nástrahy díky za odpověďi

Mník-severní morava necteno

10.9.2008 | Alesio | Dravci | 3.006 zobrazení | 6 odpovědí

Pora´dte kde na severní moravě múžu chytit mníka dík

Guma necteno

23.3.2006 | xyz | Ryby | 2.998 zobrazení | 6 odpovědí

Kamaradi – kolegove chtel jsem se zeptat pouzivate pri lovu na feeder gumu? Kdy a jak?

Štěstí přeje připraveným - nebo je to fšechno naopak??? necteno

19.11.2004 | Tomash | Domácí revíry | 2.495 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímají mě vaše zkušenosti a příběhy od vody, kdy jste ulovili rybu, kterou jste vůbec neměli v úmyslu lovit. tak já mám své nej ryby ulovené docela dost náhodně. Amura 82cm při lovu na candoše – ve tmě a na rybičku – férově za tlamu. A tu štiku jsem vytáhl při lovu okounů na woblera bez lanka. Dále ty známé příběhy. Pojď berou já ti to předvedu a pak táhá ryby jen pozvaný host-vetřelec. U lovu štik to platí na milion procent…

Máte nějaké skušenosti s BLB? necteno

4.1.2009 | luk888 | Kaprařina | 2.005 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s AK Black Label Baits nebo už se samotným boilies?

montáž na sumce necteno

6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 14.089 zobrazení | 28 odpovědí

Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto

Hostanka na Slovensko necteno

16.3.2006 | Ciffik | Rybaření v zahraničí | 8.040 zobrazení | 16 odpovědí

Chtel bych se zeptat jak si mohu vyridit na slovensku hostenku a kolik to tak asi stoji…presneji jedu na jizni slovensko a potreboval bych hostenku asi na tyden…+ jak dlouho trva takove vyrizeni hostenky…pprosim poradte

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.520 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

krmeni pro kapry necteno

25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 4.013 zobrazení | 8 odpovědí

jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????­????????????????????????­????????????????????????­????????

priamo, alebo cez karabinku? necteno

9.10.2004 | kostnak | Přívlač | 2.516 zobrazení | 5 odpovědí

ktore nastrahy viazete priamo na snuru (vlasec) a ktore pripinate cez karabinku? niekedy aj ta malicka karabinka je ako pol nastrahy, tak neviem, ci to rybe nevadi, ale niekedy zo zufalstva skusam vsetky nastrahy a to by som stravil vacsinu casu a FL len navazovanim

Chytej odra a olše !!! necteno

27.7.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 2.015 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jaké máte úlovky s těchto revírů

Chodíte někdo vláčet na Seč??? necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 2.013 zobrazení | 4 odpovědi

Je tu někdo, kdo jezdí vláčet na Sečskou přehradu? Pokud ano, jaké tam máte úspěchy???

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 43.393 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou