Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co je to za rybu? necteno

30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 9.074 zobrazení | 18 odpovědí

Co je to za rybu?Po 30 letech muškaření jsem chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.

Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí. necteno

31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 8.094 zobrazení | 16 odpovědí

Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.562 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

sumčí pelety necteno

22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.553 zobrazení | 11 odpovědí

zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju

variř alebo naklíčit necteno

17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 4.032 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky

Odra 1 jak je to s úhoři necteno

26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.541 zobrazení | 7 odpovědí

jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,pla­vanou..jaké nástrahy díky za odpověďi

Mník-severní morava necteno

10.9.2008 | Alesio | Dravci | 3.036 zobrazení | 6 odpovědí

Pora´dte kde na severní moravě múžu chytit mníka dík

Candá a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 3.031 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Jednoháčky místo trojháčků necteno

21.12.2004 | Koudy | Přívlač | 2.520 zobrazení | 5 odpovědí

Měníte někdo u pstruhových nástrah trojháčky za jednoháčky?jestli jo tak prosím napište jaký typ jednoháčků a od jaké firmy používáte?Předem dík za odpovědi!

vltava necteno

24.8.2005 | EDDY | Ryby | 2.020 zobrazení | 4 odpovědi

zdravím!!!! potřebuji zjistit jak vypádá vltava ve Vyšším Brodě. jedu tam totíž na výkend a tak potřebuji vědět jak to tam vypadá… Stav vody atd..... díky a lovu zdar!!!!

vrše, slupy necteno

10.6.2006 | mikiw | Ryby | 12.690 zobrazení | 25 odpovědí

Nevíte někdo jak vypadá vrš, slup nebo něco takovýho? zajímalo by mě jak to vypadá a funguje…v řádu je napsaný že se to nesmí používat ale absolutně netuším jak to vypadá a proč se z toho ryba nedostane ven…dík

Dlouhodobé zakrmování necteno

30.7.2011 | pextr | Feeder | 12.158 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů

1. musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
  2. chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
  3. až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder

P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…

Hostanka na Slovensko necteno

16.3.2006 | Ciffik | Rybaření v zahraničí | 8.119 zobrazení | 16 odpovědí

Chtel bych se zeptat jak si mohu vyridit na slovensku hostenku a kolik to tak asi stoji…presneji jedu na jizni slovensko a potreboval bych hostenku asi na tyden…+ jak dlouho trva takove vyrizeni hostenky…pprosim poradte

Guma necteno

23.3.2006 | xyz | Ryby | 3.043 zobrazení | 6 odpovědí

Kamaradi – kolegove chtel jsem se zeptat pouzivate pri lovu na feeder gumu? Kdy a jak?

centrepin necteno

13.10.2011 | milans13 | Navijáky | 61.262 zobrazení | 120 odpovědí

V anketě týkající se centrepinu má nejvíce hlasů odpověď kdy se hlasující přiznává,že neví co to centrepin je.Tedy stručně.Je to velmi drahý naviják s gyroskopem,tedy „setrvačníkem“ ?

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.917 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?

feeder jeden nebo dva? necteno

10.8.2011 | jarysek | Feeder | 16.298 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..

MVE - malá vodní elektrárna necteno

26.9.2008 | letec | Legislativa | 6.131 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.

Děkuji za odpovědi.

ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)

zima - vertikálna prívlač necteno

7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.611 zobrazení | 11 odpovědí

Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým

krmeni pro kapry necteno

25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 4.075 zobrazení | 8 odpovědí

jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????­????????????????????????­????????????????????????­????????