Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rybaření v Afgánistánu
21.4.2006 | Alferi | Rybaření v zahraničí | 3.068 zobrazení | 6 odpovědí
Chdáci tamější porybní. Na takovéto „rybáře“ aby fasovali kulomet. www.youtube.com
priamo, alebo cez karabinku?
9.10.2004 | kostnak | Přívlač | 2.554 zobrazení | 5 odpovědí
ktore nastrahy viazete priamo na snuru (vlasec) a ktore pripinate cez karabinku? niekedy aj ta malicka karabinka je ako pol nastrahy, tak neviem, ci to rybe nevadi, ale niekedy zo zufalstva skusam vsetky nastrahy a to by som stravil vacsinu casu a FL len navazovanim
Zdolávání!!!
1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 2.553 zobrazení | 5 odpovědí
Dneska jsem byl na rybách. Špička se mírně přihnula já seknu a najednou vidim i citim jak kapr jede ke mě(rákos, potopený posed). Rychle točim aby jsem s ním byl stále v kontaktu, protože by se mohl vyháknout. Dojel k rákosu a tam začal bojovat. Chvíli jsem ho zdolával a pak už jsem ho neudrřel a zajel do potopeného posedu kde už jsem utrhl několik kaprů. Najednou tlak povolil a kapr nikde:-((stále jsem s ním byl v kontaktu). Zajímalo by mne co jsem udělal špatně co jsem měl v ten okamžik udělat a jestli se vám takě něco podobného stalo nebo stává.
Vary/Sokolov/Kraslice
14.10.2007 | Flash25 | chytej.cz | 2.549 zobrazení | 5 odpovědí
Hledám kolegu na ryby,z 90% vláčka.Možno vyjet i do zahraničí.Napište,pokecáme,a můžem skočit i na pivko. Kraslice a okolí. Jinak v tomto tématu se můžem bavit o čemkoli.
Máte nějaké skušenosti s BLB?
4.1.2009 | luk888 | Kaprařina | 2.045 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s AK Black Label Baits nebo už se samotným boilies?
způsoby chytání rousnic a jak na ně??
10.4.2006 | Lukas | Ryby | 68.704 zobrazení | 134 odpovědí
Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.
Výroba boilies
17.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 56.274 zobrazení | 110 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s domácí výrobou boilies – jak začít a tak. Dík za rady, nějak začít musím.
Domácí oprava prutu
27.5.2007 | bizkit | Tipy & triky | 24.045 zobrazení | 47 odpovědí
Potřebuju poradit s výměnou SIC očka na vlačáku. Jak očko sundat (mechanicky, chemicky aj.), jakým lepidlem lepit, lakem lakovat, popřípade kde sehnat nová očka (dodavatel, velkoprodejce). Prostě každá informace by bodla. Dik
Vláčka v dešti?
23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.749 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx
Zakrmování na přehradě?
10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.645 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.
1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)
SHIMANO BAITRUNNER 4500B
13.2.2006 | tomy | Navijáky | 4.624 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem dík.
Hrozno ako nástraha
30.9.2009 | LuboO | Položená | 3.082 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, skúšal niekto niekedy niekde niečo chytit na bobulku hrozna? Teraz to je dosť aktuálne a dokonca je aj skvelý rok, čo sa týka cukru. Ja som to zatial neskúšal, skôr chytilo hrozna mňa, ale v tekutom stave, hlavne zo Sahary, kto pozná, ten vie… Inak, vdaka za postrehy a skúsenosti.
Pruty - DRAGON
10.6.2005 | RASTOK | Pruty | 3.079 zobrazení | 6 odpovědí
Máte niekto skúsenosti ? Zaujímal by ma pomer cena – výkon
Je tam jedna ešte cenove dostupná séria – TEAM DRAGON – 2,95 – 14 až 35 g – cenove okolo 3500,–Sk
TEAM DRAGON
Co to je?
2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 3.079 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová
voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě
napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké
nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké
vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu
nenašla, tak prosím o odpověď..
(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)
Štěstí přeje připraveným - nebo je to fšechno naopak???
19.11.2004 | Tomash | Domácí revíry | 2.569 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímají mě vaše zkušenosti a příběhy od vody, kdy jste ulovili rybu, kterou jste vůbec neměli v úmyslu lovit. tak já mám své nej ryby ulovené docela dost náhodně. Amura 82cm při lovu na candoše – ve tmě a na rybičku – férově za tlamu. A tu štiku jsem vytáhl při lovu okounů na woblera bez lanka. Dále ty známé příběhy. Pojď berou já ti to předvedu a pak táhá ryby jen pozvaný host-vetřelec. U lovu štik to platí na milion procent…
Lov na dírkách
17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.567 zobrazení | 5 odpovědí
nový téma at se to přešlí trochu stratí … jak se vám líbí lov na dirkách…
Evidence úlovků
11.7.2006 | BigMike | Ryby | 2.567 zobrazení | 5 odpovědí
Nevím jestli v celém ČRS, ale u nás na jihu Čech se na příští rok připravuje omezení na jednu povolenku max. 50 ks ušlechtilých ryb! Zatím to není na tuty, ale myslím, že to projde! Ale zas pak bude…asi víte co následovat!
Nadzvedávat,či nenadzvedávat hlavu ryby nad vodu?
11.2.2011 | Poldík | Vaše názory | 2.565 zobrazení | 5 odpovědí
Ani nevím kde jsem to prvně slyšel,že ryba se dvakrát či třikrát nadechne nad vodou a pak je zdolávání lehčí.No u menších my to fungovalo,ale u ryb kolem šesti a více kilo se my často stávalo,že se ryba vyřízla.Jaký je Váš názor?
spona na bezuzlove vazani kde sehnat
17.5.2006 | sethy | Přívlač | 2.558 zobrazení | 5 odpovědí
Nevite kde sehnat tyto spony. mam s nema skvely zkusenosti ale letos je nemuzu nikde sehnat ani na netu. dodava to myslim firma lovy ale ani oni je letos nemaji. tak spis jestli nekdo nevite o kramku kde je maj treba jeste z lonska?
Jak na duhaky
21.10.2006 | Krvinka | Ryby | 2.050 zobrazení | 4 odpovědi
Jistě jste už všichni všimli, že jsou v psruhovkách vysazení duháci. Jenže je proble v tom je vůbec chytit…namísto aby brali duháci tak mi berou mouchy potočáci (kteří jsou asi taky vysazeni, neboť někteří mají tak 5cm) a lipani…neporadí někdo nějakou mouchu která by chutnala duhákům a potočákům ne…jestli něco takového je…nebo alespoň eliminovat zaběry potočáku na minimum. Zkoušel jsem snad už vše, přes suchou, mokrou, goldy, nymfy a blešivce ale vysledek asi tak 50 potočáku, 5 lipanu a 0 duháku ;(