Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Domácí oprava prutu necteno

27.5.2007 | bizkit | Tipy & triky | 23.780 zobrazení | 47 odpovědí

Potřebuju poradit s výměnou SIC očka na vlačáku. Jak očko sundat (mechanicky, chemicky aj.), jakým lepidlem lepit, lakem lakovat, popřípade kde sehnat nová očka (dodavatel, velkoprodejce). Prostě každá informace by bodla. Dik

feeder jeden nebo dva? necteno

10.8.2011 | jarysek | Feeder | 16.201 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..

vrše, slupy necteno

10.6.2006 | mikiw | Ryby | 12.610 zobrazení | 25 odpovědí

Nevíte někdo jak vypadá vrš, slup nebo něco takovýho? zajímalo by mě jak to vypadá a funguje…v řádu je napsaný že se to nesmí používat ale absolutně netuším jak to vypadá a proč se z toho ryba nedostane ven…dík

Dlouhodobé zakrmování necteno

30.7.2011 | pextr | Feeder | 12.116 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů

1. musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
  2. chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
  3. až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder

P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…

Pruty - DRAGON necteno

10.6.2005 | RASTOK | Pruty | 3.036 zobrazení | 6 odpovědí

Máte niekto skúsenosti ? Zaujímal by ma pomer cena – výkon

Je tam jedna ešte cenove dostupná séria – TEAM DRAGON – 2,95 – 14 až 35 g – cenove okolo 3500,–Sk

TEAM DRAGON

Rybaření v Afgánistánu necteno

21.4.2006 | Alferi | Rybaření v zahraničí | 3.033 zobrazení | 6 odpovědí

Chdáci tamější porybní. Na takovéto „rybáře“ aby fasovali kulomet. www.youtube.com

Co to je? necteno

2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 3.030 zobrazení | 6 odpovědí

Co to je?Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu nenašla, tak prosím o odpověď..

(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)

Nadzvedávat,či nenadzvedávat hlavu ryby nad vodu? necteno

11.2.2011 | Poldík | Vaše názory | 2.529 zobrazení | 5 odpovědí

Ani nevím kde jsem to prvně slyšel,že ryba se dvakrát či třikrát nadechne nad vodou a pak je zdolávání lehčí.No u menších my to fungovalo,ale u ryb kolem šesti a více kilo se my často stávalo,že se ryba vyřízla.Jaký je Váš názor?

Lov na dírkách necteno

17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.525 zobrazení | 5 odpovědí

nový téma at se to přešlí trochu stratí … jak se vám líbí lov na dirkách…

Zdolávání!!! necteno

1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 2.523 zobrazení | 5 odpovědí

Dneska jsem byl na rybách. Špička se mírně přihnula já seknu a najednou vidim i citim jak kapr jede ke mě(rákos, potopený posed). Rychle točim aby jsem s ním byl stále v kontaktu, protože by se mohl vyháknout. Dojel k rákosu a tam začal bojovat. Chvíli jsem ho zdolával a pak už jsem ho neudrřel a zajel do potopeného posedu kde už jsem utrhl několik kaprů. Najednou tlak povolil a kapr nikde:-((stále jsem s ním byl v kontaktu). Zajímalo by mne co jsem udělal špatně co jsem měl v ten okamžik udělat a jestli se vám takě něco podobného stalo nebo stává.

Jelec(tloušť) na kukuřici necteno

3.8.2006 | Zcuter | Ryby | 2.523 zobrazení | 5 odpovědí

pánové (a dámy) už se vám povedlo dostat Jelce na kukuřici?????mě jo! právě dneska příchuť jahoda-myslíte že to byla jen náhoda, nebo že si taky smlsnou i po obilovině!?!?!?!?!?­!?!?

spona na bezuzlove vazani kde sehnat necteno

17.5.2006 | sethy | Přívlač | 2.520 zobrazení | 5 odpovědí

Nevite kde sehnat tyto spony. mam s nema skvely zkusenosti ale letos je nemuzu nikde sehnat ani na netu. dodava to myslim firma lovy ale ani oni je letos nemaji. tak spis jestli nekdo nevite o kramku kde je maj treba jeste z lonska?

Vary/Sokolov/Kraslice necteno

14.10.2007 | Flash25 | chytej.cz | 2.520 zobrazení | 5 odpovědí

Hledám kolegu na ryby,z 90% vláčka.Možno vyjet i do zahraničí.Napiš­te,pokecáme,a můžem skočit i na pivko. Kraslice a okolí. Jinak v tomto tématu se můžem bavit o čemkoli.

způsoby chytání rousnic a jak na ně?? necteno

10.4.2006 | Lukas | Ryby | 68.187 zobrazení | 134 odpovědí

Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.

centrepin necteno

13.10.2011 | milans13 | Navijáky | 60.879 zobrazení | 120 odpovědí

V anketě týkající se centrepinu má nejvíce hlasů odpověď kdy se hlasující přiznává,že neví co to centrepin je.Tedy stručně.Je to velmi drahý naviják s gyroskopem,tedy „setrvačníkem“ ?

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.792 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?

Vláčka v dešti? necteno

23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.676 zobrazení | 21 odpovědí

Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx

MVE - malá vodní elektrárna necteno

26.9.2008 | letec | Legislativa | 6.082 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.

Děkuji za odpovědi.

ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)

zima - vertikálna prívlač necteno

7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.573 zobrazení | 11 odpovědí

Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým

České rekordy necteno

9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 3.051 zobrazení | 6 odpovědí

rád bych se dozvěděl jaké jsou české rekordy u ryb tak když někdo bude vědět rekord třeba u štiky tak to jsem napište díky všem (pište jakýkoliv rekord u ryby …je jedno u které)