Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov na dírkách necteno

17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.474 zobrazení | 5 odpovědí

nový téma at se to přešlí trochu stratí … jak se vám líbí lov na dirkách…

priamo, alebo cez karabinku? necteno

9.10.2004 | kostnak | Přívlač | 2.473 zobrazení | 5 odpovědí

ktore nastrahy viazete priamo na snuru (vlasec) a ktore pripinate cez karabinku? niekedy aj ta malicka karabinka je ako pol nastrahy, tak neviem, ci to rybe nevadi, ale niekedy zo zufalstva skusam vsetky nastrahy a to by som stravil vacsinu casu a FL len navazovanim

Vary/Sokolov/Kraslice necteno

14.10.2007 | Flash25 | chytej.cz | 2.473 zobrazení | 5 odpovědí

Hledám kolegu na ryby,z 90% vláčka.Možno vyjet i do zahraničí.Napiš­te,pokecáme,a můžem skočit i na pivko. Kraslice a okolí. Jinak v tomto tématu se můžem bavit o čemkoli.

Nadzvedávat,či nenadzvedávat hlavu ryby nad vodu? necteno

11.2.2011 | Poldík | Vaše názory | 2.473 zobrazení | 5 odpovědí

Ani nevím kde jsem to prvně slyšel,že ryba se dvakrát či třikrát nadechne nad vodou a pak je zdolávání lehčí.No u menších my to fungovalo,ale u ryb kolem šesti a více kilo se my často stávalo,že se ryba vyřízla.Jaký je Váš názor?

Oslava 3 necteno

2.4.2007 | Rybman | Domácí revíry | 1.983 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto revírem,jaké jsou zde ryby atd?

Váš nejcennější kapr necteno

30.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.335 zobrazení | 57 odpovědí

Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.460 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

Rybolov - Thajsko necteno

20.11.2013 | JakubMach | Vaše názory | 3.981 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den/večer. S rodinou se chystáme na tři týdny navštívit Thajsko a plánuji si tam zachytat ryby :)

Ale mám problém. Nevím pro jakou z metod chytání ryb a se mám rozhodnout a nehodlám si s sebou brát vše. A chtěl bych se zeptat na radu od vás – nejlépe těch co tam již byli, na co se tam dá nejlépe zachytat např.: z útesů, pláže nebo z loďky.

A další dotaz jestli náhodou nevíte jak to tam je s cenou rybářského vybavení. Protože budeme cestovat ze severu na jih a nechtějí se mi tahat moje pruty tak si je tam plánuji koupit. Zda někdo neví kolik tam tak stojí základní výbava (slušný prut, pevný silon/šňůra a nějaké třeba ty háčky po příkladě olůvko a splávek nebo wobler či třpytka).

Vltava 33 necteno

21.4.2006 | Petas | Ryby | 2.980 zobrazení | 6 odpovědí

Pánové nemáte někdo zkušenodti s revírem 421 081, na podzim tem jedu na týden, tak se ptám už teď jaká je tam přívlač.

Hrozno ako nástraha necteno

30.9.2009 | LuboO | Položená | 2.980 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, skúšal niekto niekedy niekde niečo chytit na bobulku hrozna? Teraz to je dosť aktuálne a dokonca je aj skvelý rok, čo sa týka cukru. Ja som to zatial neskúšal, skôr chytilo hrozna mňa, ale v tekutom stave, hlavne zo Sahary, kto pozná, ten vie… Inak, vdaka za postrehy a skúsenosti.

Pruty - DRAGON necteno

10.6.2005 | RASTOK | Pruty | 2.979 zobrazení | 6 odpovědí

Máte niekto skúsenosti ? Zaujímal by ma pomer cena – výkon

Je tam jedna ešte cenove dostupná séria – TEAM DRAGON – 2,95 – 14 až 35 g – cenove okolo 3500,–Sk

TEAM DRAGON

Rybaření v Afgánistánu necteno

21.4.2006 | Alferi | Rybaření v zahraničí | 2.978 zobrazení | 6 odpovědí

Chdáci tamější porybní. Na takovéto „rybáře“ aby fasovali kulomet. www.youtube.com

Zdolávání!!! necteno

1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 2.489 zobrazení | 5 odpovědí

Dneska jsem byl na rybách. Špička se mírně přihnula já seknu a najednou vidim i citim jak kapr jede ke mě(rákos, potopený posed). Rychle točim aby jsem s ním byl stále v kontaktu, protože by se mohl vyháknout. Dojel k rákosu a tam začal bojovat. Chvíli jsem ho zdolával a pak už jsem ho neudrřel a zajel do potopeného posedu kde už jsem utrhl několik kaprů. Najednou tlak povolil a kapr nikde:-((stále jsem s ním byl v kontaktu). Zajímalo by mne co jsem udělal špatně co jsem měl v ten okamžik udělat a jestli se vám takě něco podobného stalo nebo stává.

Dá se přehodit lístek z mimopstruhového na pstruhový? necteno

19.8.2016 | Danko | Legislativa | 2.483 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Čau hoši, chci se zeptat jestli se dá vyměnit rybářský lístek MP za rybářský lístek P? Ale myslím to během sezóny. A jestli se to vůbec dá na začátku roku když si kupuji novou. Děkuji :)

Jak na duhaky necteno

21.10.2006 | Krvinka | Ryby | 1.986 zobrazení | 4 odpovědi

Jistě jste už všichni všimli, že jsou v psruhovkách vysazení duháci. Jenže je proble v tom je vůbec chytit…namísto aby brali duháci tak mi berou mouchy potočáci (kteří jsou asi taky vysazeni, neboť někteří mají tak 5cm) a lipani…neporadí někdo nějakou mouchu která by chutnala duhákům a potočákům ne…jestli něco takového je…nebo alespoň eliminovat zaběry potočáku na minimum. Zkoušel jsem snad už vše, přes suchou, mokrou, goldy, nymfy a blešivce ale vysledek asi tak 50 potočáku, 5 lipanu a 0 duháku ;(

Domácí oprava prutu necteno

27.5.2007 | bizkit | Tipy & triky | 23.510 zobrazení | 47 odpovědí

Potřebuju poradit s výměnou SIC očka na vlačáku. Jak očko sundat (mechanicky, chemicky aj.), jakým lepidlem lepit, lakem lakovat, popřípade kde sehnat nová očka (dodavatel, velkoprodejce). Prostě každá informace by bodla. Dik

feeder jeden nebo dva? necteno

10.8.2011 | jarysek | Feeder | 16.037 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..

montáž na sumce necteno

6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 14.010 zobrazení | 28 odpovědí

Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto

vrše, slupy necteno

10.6.2006 | mikiw | Ryby | 12.512 zobrazení | 25 odpovědí

Nevíte někdo jak vypadá vrš, slup nebo něco takovýho? zajímalo by mě jak to vypadá a funguje…v řádu je napsaný že se to nesmí používat ale absolutně netuším jak to vypadá a proč se z toho ryba nedostane ven…dík

MVE - malá vodní elektrárna necteno

26.9.2008 | letec | Legislativa | 6.008 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.

Děkuji za odpovědi.

ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)