Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Domácí oprava prutu
27.5.2007 | bizkit | Tipy & triky | 23.780 zobrazení | 47 odpovědí
Potřebuju poradit s výměnou SIC očka na vlačáku. Jak očko sundat (mechanicky, chemicky aj.), jakým lepidlem lepit, lakem lakovat, popřípade kde sehnat nová očka (dodavatel, velkoprodejce). Prostě každá informace by bodla. Dik
feeder jeden nebo dva?
10.8.2011 | jarysek | Feeder | 16.201 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..
vrše, slupy
10.6.2006 | mikiw | Ryby | 12.610 zobrazení | 25 odpovědí
Nevíte někdo jak vypadá vrš, slup nebo něco takovýho? zajímalo by mě jak to vypadá a funguje…v řádu je napsaný že se to nesmí používat ale absolutně netuším jak to vypadá a proč se z toho ryba nedostane ven…dík
Dlouhodobé zakrmování
30.7.2011 | pextr | Feeder | 12.116 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů
- musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
- chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
- až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder
P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…
Pruty - DRAGON
10.6.2005 | RASTOK | Pruty | 3.036 zobrazení | 6 odpovědí
Máte niekto skúsenosti ? Zaujímal by ma pomer cena – výkon
Je tam jedna ešte cenove dostupná séria – TEAM DRAGON – 2,95 – 14 až 35 g – cenove okolo 3500,–Sk
TEAM DRAGON
Rybaření v Afgánistánu
21.4.2006 | Alferi | Rybaření v zahraničí | 3.033 zobrazení | 6 odpovědí
Chdáci tamější porybní. Na takovéto „rybáře“ aby fasovali kulomet. www.youtube.com
Co to je?
2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 3.030 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová
voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě
napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké
nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké
vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu
nenašla, tak prosím o odpověď..
(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)
Nadzvedávat,či nenadzvedávat hlavu ryby nad vodu?
11.2.2011 | Poldík | Vaše názory | 2.529 zobrazení | 5 odpovědí
Ani nevím kde jsem to prvně slyšel,že ryba se dvakrát či třikrát nadechne nad vodou a pak je zdolávání lehčí.No u menších my to fungovalo,ale u ryb kolem šesti a více kilo se my často stávalo,že se ryba vyřízla.Jaký je Váš názor?
Lov na dírkách
17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.525 zobrazení | 5 odpovědí
nový téma at se to přešlí trochu stratí … jak se vám líbí lov na dirkách…
Zdolávání!!!
1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 2.523 zobrazení | 5 odpovědí
Dneska jsem byl na rybách. Špička se mírně přihnula já seknu a najednou vidim i citim jak kapr jede ke mě(rákos, potopený posed). Rychle točim aby jsem s ním byl stále v kontaktu, protože by se mohl vyháknout. Dojel k rákosu a tam začal bojovat. Chvíli jsem ho zdolával a pak už jsem ho neudrřel a zajel do potopeného posedu kde už jsem utrhl několik kaprů. Najednou tlak povolil a kapr nikde:-((stále jsem s ním byl v kontaktu). Zajímalo by mne co jsem udělal špatně co jsem měl v ten okamžik udělat a jestli se vám takě něco podobného stalo nebo stává.
Jelec(tloušť) na kukuřici
3.8.2006 | Zcuter | Ryby | 2.523 zobrazení | 5 odpovědí
pánové (a dámy) už se vám povedlo dostat Jelce na kukuřici?????mě jo! právě dneska příchuť jahoda-myslíte že to byla jen náhoda, nebo že si taky smlsnou i po obilovině!?!?!?!?!?!?!?
spona na bezuzlove vazani kde sehnat
17.5.2006 | sethy | Přívlač | 2.520 zobrazení | 5 odpovědí
Nevite kde sehnat tyto spony. mam s nema skvely zkusenosti ale letos je nemuzu nikde sehnat ani na netu. dodava to myslim firma lovy ale ani oni je letos nemaji. tak spis jestli nekdo nevite o kramku kde je maj treba jeste z lonska?
Vary/Sokolov/Kraslice
14.10.2007 | Flash25 | chytej.cz | 2.520 zobrazení | 5 odpovědí
Hledám kolegu na ryby,z 90% vláčka.Možno vyjet i do zahraničí.Napište,pokecáme,a můžem skočit i na pivko. Kraslice a okolí. Jinak v tomto tématu se můžem bavit o čemkoli.
způsoby chytání rousnic a jak na ně??
10.4.2006 | Lukas | Ryby | 68.187 zobrazení | 134 odpovědí
Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.
centrepin
13.10.2011 | milans13 | Navijáky | 60.879 zobrazení | 120 odpovědí
V anketě týkající se centrepinu má nejvíce hlasů odpověď kdy se hlasující přiznává,že neví co to centrepin je.Tedy stručně.Je to velmi drahý naviják s gyroskopem,tedy „setrvačníkem“ ?
teleskop nebo dělička
2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.792 zobrazení | 37 odpovědí
dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?
Vláčka v dešti?
23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.676 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx
MVE - malá vodní elektrárna
26.9.2008 | letec | Legislativa | 6.082 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.
Děkuji za odpovědi.
ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)
zima - vertikálna prívlač
7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.573 zobrazení | 11 odpovědí
Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým
České rekordy
9.11.2008 | okoun27 | Ryby | 3.051 zobrazení | 6 odpovědí
rád bych se dozvěděl jaké jsou české rekordy u ryb tak když někdo bude vědět rekord třeba u štiky tak to jsem napište díky všem (pište jakýkoliv rekord u ryby …je jedno u které)