Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
candát a smáček
25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.328 zobrazení | 11 odpovědí
jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym
dovolená 2011
25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.398 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraďte díky
ŠTÍTKY POD TROFEJE
1.12.2009 | frenki | Obchod | 2.916 zobrazení | 6 odpovědí
Kolegové obracím se na Vás s prosbou, potřebuji sehnat štítky pod trofeje, řezy z kmene i s kůrou, nejlépe bříza, akát, ořech, dub, i velké průměry, nemusí být broušené stačí hrubě uřezané(musí být ale suché). Nabídněte zaplatím. díky moc.
Zahájení pstruhové sezóny 08 a vše kolem...
15.4.2008 | R3F13X | Lososovité ryby | 2.909 zobrazení | 6 odpovědí
Čau,chtěl by jsem zavést diskuzní téma k začátku sezóny a klidně se i podělit o první výpravy, tipy na nástrahy a revíry a nebo se jen podělit o úlovky tečkovaných predátorů a jiné pěkné fotky ze zahájeni Vaší sezóny…
Zdolávání!!!
1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 2.429 zobrazení | 5 odpovědí
Dneska jsem byl na rybách. Špička se mírně přihnula já seknu a najednou vidim i citim jak kapr jede ke mě(rákos, potopený posed). Rychle točim aby jsem s ním byl stále v kontaktu, protože by se mohl vyháknout. Dojel k rákosu a tam začal bojovat. Chvíli jsem ho zdolával a pak už jsem ho neudrřel a zajel do potopeného posedu kde už jsem utrhl několik kaprů. Najednou tlak povolil a kapr nikde:-((stále jsem s ním byl v kontaktu). Zajímalo by mne co jsem udělal špatně co jsem měl v ten okamžik udělat a jestli se vám takě něco podobného stalo nebo stává.
Spro Triple XXX Catfish 2,4m 150-300g
26.3.2006 | speed2 | Pruty | 2.427 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat jestli máte zkušenosti s tímhle prutem případně bych chtěl vědět jakej by jste mi doporučily díky moc
Rybarske pc hry. nazory a komentare
1.11.2005 | R3F13X | Ryby | 89.197 zobrazení | 183 odpovědí
Hrajete nejakou hru???Poveste nam o ni…
Čelovky - jaké používáte?
15.2.2013 | WeddingBell | Ostatní nádobíčko | 56.180 zobrazení | 115 odpovědí
Tak jsem se
dnes nějak rozvzpomínal na noční rybolov na Orlíku a jak se tam zas
v létě těším. A to mi přiomělo jednu důležitou věc – že jsem
nedávno rozflákal svoji starou čelovku a že bych se mohl pozvolbna podívat
po jiné. Tak bych se chtěl zeptat – s jakými vy tady máte nejlepší
zkušenosti, jaké používát, ať mě třeba inspirujete…
Wobler na štiku
5.2.2007 | sojka | Přívlač | 12.221 zobrazení | 25 odpovědí
Jaké jsou vaše oblíbené a úspěšné modely woblerů na štiku? (značka, typ barva, velikost). Díky za odpovědi
Který z těchto dvou multiplikátorů?
26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.752 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.
Hostanka na Slovensko
16.3.2006 | Ciffik | Rybaření v zahraničí | 7.791 zobrazení | 16 odpovědí
Chtel bych se zeptat jak si mohu vyridit na slovensku hostenku a kolik to tak asi stoji…presneji jedu na jizni slovensko a potreboval bych hostenku asi na tyden…+ jak dlouho trva takove vyrizeni hostenky…pprosim poradte
Pravidla pískovny va Veselí nad Lužnicí.
31.5.2006 | fila | Domácí revíry | 7.786 zobrazení | 16 odpovědí
Letos tam jedeme na zahájeni, ale myslim, že se tam nesmí stanovat.Nechce se mi na 4 hodiny stěhovat jinam.Můžu dostat pokutu?Jak to řešíte vy?Dík za info.
Sumec/nástraha hlava.
12.7.2005 | Goyer | Sumcařina | 3.893 zobrazení | 8 odpovědí
Chci se zeptat, nějako jsem si to tady přečetl, že problém u rousnic a jejich okusování, řešíte hlavou cejna či kapra. Takže má otázka zní, mám hlavu z 50tky kapra. kam píchnout hák, popřípadě háky a styl asi jen průběžné olovo a prut píhnout pevěn do držáku a brzdu tak „standartně“ utaženou.
Podzim ano či ne?
11.10.2013 | Kloudič | Tipy & triky | 2.444 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Chtěl jsem se poptat, jaké máte zkušenosti z chytáním na podzim, popřípadě teď v polovině října. Chystám se, že bych zašel na dravce, ovšem láká mi i starý, dobrý kapr. Jsem toho názoru, že to bude fungovat podobně jako na jaře, kapři se ve větších vodách budou držet spíše u břehu kde je voda ještě teplá, a budou se vyhýbat větším hloubkám…Souhlasíte, nebo máte jiný názor?
Okuma VS
5.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.440 zobrazení | 5 odpovědí
chci se zeptat kdybych si hodlal pořídit tento naviják tak jakou velikost by ste mi doporučili dyž budu chytat pouze na malé voblerky a 0,12 vlasec…20–0,20–100m?nebo 30–0,30–100,m????bude se mi kroutit tak tenký silon na velikosti 20?nebo ne..............
Sumci v Ústeckém kraji.
11.10.2005 | Rduz | Sumcařina | 2.439 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem Sumců v Ústeckém kraji? Chystáme zde sumce čtvrtým rokem a to především na jedné lokalitě a já osobně bych už rád nalezl i nějakou novou. Poraďte prosím.
Přívlač začátečníků
9.7.2014 | Scraft_cz | Vaše názory | 2.435 zobrazení | 5 odpovědí
Fórum o výměně rad z přívlače. Bylo by dobré se něco dozvědět ne? No tak do to ho! Pomozte druhým! Ať také pěknou rybu uloví!
CARP SHOW MORAVIA 2014
1.1.2014 | Rico | Výstavy | 1.951 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chytejáci, nechystá se někdo z Vás na CARP SHOW MORAVIA 2014 ( http://www.chytej.cz/…oravia-2014/ )? Přemýšlím, že bych se tam zajel podívat. Tak bychom se tam mohli potkat a pokecat. Pojedu z Plzně a nejspíše sám, tak kdyby se někdo chtěl přidat budu rád… PS: Za cestu poplatky nevybírám ;-)
Gumene nastrahy - varenie a dipovanie
8.7.2008 | LuboO | Přívlač | 43.590 zobrazení | 89 odpovědí
Viac krat som cital o zvysovani kvality gumovych nastrah varenim, vraj su maksie, maju lepsi pohyb vo vode. Len som nikde nenasiel, kolko sa maju varit, pripadne ine finty, ci sa mozu varit aj s jigovymi hlavickami a ci je mozne dipovat nastrahy pocas tohto varenia napr. pridanim kuska ryby. Poradite? Vdaka