Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumci v Ústeckém kraji. necteno

11.10.2005 | Rduz | Sumcařina | 2.500 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem Sumců v Ústeckém kraji? Chystáme zde sumce čtvrtým rokem a to především na jedné lokalitě a já osobně bych už rád nalezl i nějakou novou. Poraďte prosím.

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 43.239 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.569 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?

Dlouhodobé zakrmování necteno

30.7.2011 | pextr | Feeder | 12.059 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů

1. musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
  2. chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
  3. až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder

P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…

Vláčka v dešti? necteno

23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.573 zobrazení | 21 odpovědí

Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx

zima - vertikálna prívlač necteno

7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.528 zobrazení | 11 odpovědí

Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým

Ryby ve Vodňanech (Blanice) necteno

5.11.2008 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.023 zobrazení | 10 odpovědí

Jak se lovi v reviru Vodnany (Blanice)

SHIMANO BAITRUNNER 4500B necteno

13.2.2006 | tomy | Navijáky | 4.521 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem dík.

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.016 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.511 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

Kde najdu návody necteno

9.6.2004 | Orion | Ryby | 3.015 zobrazení | 6 odpovědí

Jsem amater a rad bych zjistil jak se uvazuje návnada vedle háčku. Nezná někdo stránky kde jsou takové informace (obrázky) ??? Dík [addsig]

Okuma VS necteno

5.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.517 zobrazení | 5 odpovědí

chci se zeptat kdybych si hodlal pořídit tento naviják tak jakou velikost by ste mi doporučili dyž budu chytat pouze na malé voblerky a 0,12 vlasec…20–0,20–100m?nebo 30–0,30–100,m????bude se mi kroutit tak tenký silon na velikosti 20?nebo ne..............

Muškařská LANKA ANEB LANKA NA UL-VLACKU necteno

11.11.2005 | Lipo | Muškaření | 2.516 zobrazení | 5 odpovědí

Už delší dobu shanim muskarska lanka. Jednou jsem o nich cetl ale ne a ne je sehnnat. Taky bych se chtel zeptat v jakych tloustkach se vyrabi a jestli jsou tenci nez lanka privlacova.

Přívlač začátečníků necteno

9.7.2014 | Scraft_cz | Vaše názory | 2.509 zobrazení | 5 odpovědí

Fórum o výměně rad z přívlače. Bylo by dobré se něco dozvědět ne? No tak do to ho! Pomozte druhým! Ať také pěknou rybu uloví!

způsoby chytání rousnic a jak na ně?? necteno

10.4.2006 | Lukas | Ryby | 67.542 zobrazení | 134 odpovědí

Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.

centrepin necteno

13.10.2011 | milans13 | Navijáky | 60.526 zobrazení | 120 odpovědí

V anketě týkající se centrepinu má nejvíce hlasů odpověď kdy se hlasující přiznává,že neví co to centrepin je.Tedy stručně.Je to velmi drahý naviják s gyroskopem,tedy „setrvačníkem“ ?

Zakrmování na přehradě? necteno

10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.548 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.

1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)

Sumec/nástraha hlava. necteno

12.7.2005 | Goyer | Sumcařina | 4.036 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat, nějako jsem si to tady přečetl, že problém u rousnic a jejich okusování, řešíte hlavou cejna či kapra. Takže má otázka zní, mám hlavu z 50tky kapra. kam píchnout hák, popřípadě háky a styl asi jen průběžné olovo a prut píhnout pevěn do držáku a brzdu tak „standartně“ utaženou.

poloha prutu necteno

31.5.2005 | weird | Feeder | 3.027 zobrazení | 6 odpovědí

Z feederem chytám jen chvilku,tak by mě zajímalo,jestli má poloha prutu ve vydličkách,vliv na záběry. Prut ve vodorovné poloze:vlasec jde při dně,nebo většinou na řece,špička kolmo vzhůru a tudíž vlasec jde šikměji od nástrahy a podle mého ho ryby musí více vnímat,což by bylo asi nežádoucí. Je to tak, nebo se pletu??

ŠTÍTKY POD TROFEJE necteno

1.12.2009 | frenki | Obchod | 3.024 zobrazení | 6 odpovědí

Kolegové obracím se na Vás s prosbou, potřebuji sehnat štítky pod trofeje, řezy z kmene i s kůrou, nejlépe bříza, akát, ořech, dub, i velké průměry, nemusí být broušené stačí hrubě uřezané(musí být ale suché). Nabídněte zaplatím. díky moc.