Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jaký naviják pro mě necteno

4.1.2010 | sten14 | Navijáky | 11.783 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

Poradte mi prosím jaký naviják si pořídit.Mám strop kolem 1500kč za jeden.Chci to na řeku na třímetrový prut a chytat na živou nástrahu.Převážně ryby candát štika.Uvítal bych nějaké typy a rady začínám s touto technikou děkuji za odpovědi

MVE - malá vodní elektrárna necteno

26.9.2008 | letec | Legislativa | 5.881 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.

Děkuji za odpovědi.

ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.391 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

SHIMANO BAITRUNNER 4500B necteno

13.2.2006 | tomy | Navijáky | 4.412 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem dík.

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 3.927 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky

Orlík necteno

22.6.2010 | Mirnyx | Domácí revíry | 2.452 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybami v okolí autokempu Velký vír,chystám se sem poprvé,předem díky za odpověď

Podzim ano či ne? necteno

11.10.2013 | Kloudič | Tipy & triky | 2.450 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Chtěl jsem se poptat, jaké máte zkušenosti z chytáním na podzim, popřípadě teď v polovině října. Chystám se, že bych zašel na dravce, ovšem láká mi i starý, dobrý kapr. Jsem toho názoru, že to bude fungovat podobně jako na jaře, kapři se ve větších vodách budou držet spíše u břehu kde je voda ještě teplá, a budou se vyhýbat větším hloubkám…Souhla­síte, nebo máte jiný názor?

CARP SHOW MORAVIA 2014 necteno

1.1.2014 | Rico | Výstavy | 1.959 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chytejáci, nechystá se někdo z Vás na CARP SHOW MORAVIA 2014 ( http://www.chytej.cz/…oravia-2014/ )? Přemýšlím, že bych se tam zajel podívat. Tak bychom se tam mohli potkat a pokecat. Pojedu z Plzně a nejspíše sám, tak kdyby se někdo chtěl přidat budu rád… PS: Za cestu poplatky nevybírám ;-)

Váš nejcennější kapr necteno

31.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.100 zobrazení | 57 odpovědí

Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?

Kuriozity na háčku necteno

30.7.2004 | toulovec | Ryby | 11.799 zobrazení | 24 odpovědí

Včera jsem z vody vytáhl parádně podseknutou užovku obojkovou v délce asi 80 – 90 cm (neměřeno – děsně sebou mrskala). Byl jsem z toho docela rozklepanej, protože jsem nevěděl co to je a jak to sundat z prutu. Na netu jsem četl, že chlapi chytili na mouchu vlaštovku,která jim sebrala mouchu v letu, netopýra, přívlačí kachnu. co se Vám podařilo vytáhnout za kuriozitu z vody??? Asi pište jen živočichy, prezervativy, vložky, pneumatiky, pokličky(ta prý bojuje mimořádně statečně chicht) apod jsme ulovili asi všichni.

airbrush necteno

30.6.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.909 zobrazení | 12 odpovědí

airbrushMám celou sadu ke kompresoru.Je tam i stříkací pistole,ale nechce se mi toto špinit kuli nějaké prkotině.Chci začít s výrobou woblerů.Tak bych si chtěl udělat nějakou airbrush pistoli.Má někdo návrh nebo nápad jak to vytvořit? Předem děkuji.

Ryby ve Vodňanech (Blanice) necteno

5.11.2008 | Vojda13 | Domácí revíry | 4.931 zobrazení | 10 odpovědí

Jak se lovi v reviru Vodnany (Blanice)

Muškaření necteno

8.10.2013 | ltrab | Muškaření | 3.454 zobrazení | 7 odpovědí

Jaký prut doporučujete rybáři co chce začít s muškařinou na ohři. Nemyslím tím značku či výrobce.

poloha prutu necteno

31.5.2005 | weird | Feeder | 2.958 zobrazení | 6 odpovědí

Z feederem chytám jen chvilku,tak by mě zajímalo,jestli má poloha prutu ve vydličkách,vliv na záběry. Prut ve vodorovné poloze:vlasec jde při dně,nebo většinou na řece,špička kolmo vzhůru a tudíž vlasec jde šikměji od nástrahy a podle mého ho ryby musí více vnímat,což by bylo asi nežádoucí. Je to tak, nebo se pletu??

Kde najdu návody necteno

9.6.2004 | Orion | Ryby | 2.951 zobrazení | 6 odpovědí

Jsem amater a rad bych zjistil jak se uvazuje návnada vedle háčku. Nezná někdo stránky kde jsou takové informace (obrázky) ??? Dík [addsig]

Muškařská LANKA ANEB LANKA NA UL-VLACKU necteno

11.11.2005 | Lipo | Muškaření | 2.467 zobrazení | 5 odpovědí

Už delší dobu shanim muskarska lanka. Jednou jsem o nich cetl ale ne a ne je sehnnat. Taky bych se chtel zeptat v jakych tloustkach se vyrabi a jestli jsou tenci nez lanka privlacova.

Vláčka na Sázavě poblíž Prahy necteno

23.7.2012 | Tomeš | Dravci | 2.464 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás všechny příznivce sportovního rybolovu. Především pak přívlače. Poradí mi někdo z Vás kam vyrazit na Sázavu poblíž Prahy na vláčku?

rychlospojka necteno

28.2.2011 | recek | Ostatní nádobíčko | 2.462 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den chtěl bych jse zeptat jestli toto nekdo pouziva a jake ma te s timto skusentosti jestli vam v tom ten vlaces drzi.http://www­.spoma.eu/rybar­ske-potreby-ostatni/1207-Rychlospojky.html

způsoby chytání rousnic a jak na ně?? necteno

10.4.2006 | Lukas | Ryby | 66.420 zobrazení | 134 odpovědí

Jakými způsoby chytáte rousnice? Nemyslím lov rousnic elektrikou a chytání po dešti v noci.Ale nejaký nový rychlý způsob chytání rousnic a dokonce například ve dne,ale tak si představte ze chcete jit na ryby nemate nic ale muzete mit zizaly ale jak je dostat ven z te dlouhe diry???Diky za kazdy namet.

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.353 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?