Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

airbrush necteno

30.6.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 6.259 zobrazení | 12 odpovědí

airbrushMám celou sadu ke kompresoru.Je tam i stříkací pistole,ale nechce se mi toto špinit kuli nějaké prkotině.Chci začít s výrobou woblerů.Tak bych si chtěl udělat nějakou airbrush pistoli.Má někdo návrh nebo nápad jak to vytvořit? Předem děkuji.

Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2? necteno

3.3.2004 | rarach | Muškaření | 5.730 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2 Já ho letos pořídil, sušina je jasná, ale co nynfa? Vzhledem k tomu, že používám nynfu ve více jak 50% lovu a nechci přijít o požitek ze zdolávání ryby na takovou nádheru. Co vy na to?

Rybolov - Thajsko necteno

20.11.2013 | JakubMach | Vaše názory | 4.169 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den/večer. S rodinou se chystáme na tři týdny navštívit Thajsko a plánuji si tam zachytat ryby :)

Ale mám problém. Nevím pro jakou z metod chytání ryb a se mám rozhodnout a nehodlám si s sebou brát vše. A chtěl bych se zeptat na radu od vás – nejlépe těch co tam již byli, na co se tam dá nejlépe zachytat např.: z útesů, pláže nebo z loďky.

A další dotaz jestli náhodou nevíte jak to tam je s cenou rybářského vybavení. Protože budeme cestovat ze severu na jih a nechtějí se mi tahat moje pruty tak si je tam plánuji koupit. Zda někdo neví kolik tam tak stojí základní výbava (slušný prut, pevný silon/šňůra a nějaké třeba ty háčky po příkladě olůvko a splávek nebo wobler či třpytka).

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.157 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.652 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

Rapala Sliver necteno

24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.641 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?

ŠTÍTKY POD TROFEJE necteno

1.12.2009 | frenki | Obchod | 3.126 zobrazení | 6 odpovědí

Kolegové obracím se na Vás s prosbou, potřebuji sehnat štítky pod trofeje, řezy z kmene i s kůrou, nejlépe bříza, akát, ořech, dub, i velké průměry, nemusí být broušené stačí hrubě uřezané(musí být ale suché). Nabídněte zaplatím. díky moc.

Dá se přehodit lístek z mimopstruhového na pstruhový? necteno

20.8.2016 | Danko | Legislativa | 2.609 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Čau hoši, chci se zeptat jestli se dá vyměnit rybářský lístek MP za rybářský lístek P? Ale myslím to během sezóny. A jestli se to vůbec dá na začátku roku když si kupuji novou. Děkuji :)

Přívlač začátečníků necteno

9.7.2014 | Scraft_cz | Vaše názory | 2.604 zobrazení | 5 odpovědí

Fórum o výměně rad z přívlače. Bylo by dobré se něco dozvědět ne? No tak do to ho! Pomozte druhým! Ať také pěknou rybu uloví!

Okuma VS necteno

5.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.601 zobrazení | 5 odpovědí

chci se zeptat kdybych si hodlal pořídit tento naviják tak jakou velikost by ste mi doporučili dyž budu chytat pouze na malé voblerky a 0,12 vlasec…20–0,20–100m?nebo 30–0,30–100,m????bude se mi kroutit tak tenký silon na velikosti 20?nebo ne..............

Jelec(tloušť) na kukuřici necteno

3.8.2006 | Zcuter | Ryby | 2.598 zobrazení | 5 odpovědí

pánové (a dámy) už se vám povedlo dostat Jelce na kukuřici?????mě jo! právě dneska příchuť jahoda-myslíte že to byla jen náhoda, nebo že si taky smlsnou i po obilovině!?!?!?!?!?­!?!?

Přívlačové navijáky necteno

18.9.2012 | MTHRFCKR | Přívlač | 11.497 zobrazení | 22 odpovědí

O těchto prázdninách jsem poprvé v životě zkusil chytat na přívlač a doslova mě to nadchlo. Na eshopech jsem narazil i na přívlačové navijáky. Zajímalo by mě, jaké má takový naviják výhody, proč se zrovna pro tento způsob rybolovu vyrábí speciální naviják a v čem je speciální? Popřípadě bych byl rád i za doporučení konkrétního navijáku. Díky.

Candát a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.992 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Penn Slammer x Penn Sargus necteno

1.8.2012 | Don | Navijáky | 9.429 zobrazení | 18 odpovědí

Má někdo zkušenosti s těmito navijáky? Chtěl bych naviják na lov kaprů, větších štik, případně i sumců ale nevím, který by obstál lépe. Díky za rady

Lov plůotic a jine drobotiny.... necteno

16.3.2005 | Rico | Bílá ryba | 4.183 zobrazení | 8 odpovědí

Chtel bych vas poprosit aby jste nam zacatecnikum poradili ruzne recepty na zakrmeni, sestavy udic, fígle a ruzne vychytavky, nastrahy… mozna uz s tim otravuji ale rad neni nikdy dost… Diky

Muškaření necteno

8.10.2013 | ltrab | Muškaření | 3.672 zobrazení | 7 odpovědí

Jaký prut doporučujete rybáři co chce začít s muškařinou na ohři. Nemyslím tím značku či výrobce.

Orlík necteno

22.6.2010 | Mirnyx | Domácí revíry | 2.613 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybami v okolí autokempu Velký vír,chystám se sem poprvé,předem díky za odpověď

Oslava 3 necteno

2.4.2007 | Rybman | Domácí revíry | 2.090 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto revírem,jaké jsou zde ryby atd?

Baťův kanál a Morava 7 necteno

29.3.2011 | R-a-d-e-k | Sumcařina | 11.580 zobrazení | 22 odpovědí

Přidávejte sem příspěvky týkající se především lovu na Baťově kanále a na Moravě 7. Fórum pro kapraře a začínající sumcaře…

koupit nebo nekoupit? necteno

31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.683 zobrazení | 7 odpovědí

zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved