Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

teleskop nebo dělička necteno

2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.348 zobrazení | 37 odpovědí

dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?

feeder jeden nebo dva? necteno

10.8.2011 | jarysek | Feeder | 15.854 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..

vrše, slupy necteno

10.6.2006 | mikiw | Ryby | 12.350 zobrazení | 25 odpovědí

Nevíte někdo jak vypadá vrš, slup nebo něco takovýho? zajímalo by mě jak to vypadá a funguje…v řádu je napsaný že se to nesmí používat ale absolutně netuším jak to vypadá a proč se z toho ryba nedostane ven…dík

Vláčka v dešti? necteno

23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.377 zobrazení | 21 odpovědí

Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx

Kam na Siveny necteno

23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 3.960 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.

potvory necteno

4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.473 zobrazení | 7 odpovědí

Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?

Amuři na Balatonu necteno

19.12.2005 | mlacina | Rybaření v zahraničí | 3.468 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Máte někdo zkušenosti s lovem amura na Balatonu?Veškeré informace o nástrahách, návnadách a všeho kolem včetně ceny povolenek, ubytování a padobných nezbytných věcech. Dík

Vlasec Spro(SproTec) necteno

19.12.2008 | nemecky.0vcak | Ryby | 2.969 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímmto vlascem..popř­.internetovou stránku..

Koloděje n. lužnicí necteno

18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 2.963 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.

Má někdo skušenost s Okumou Aveon AE Série necteno

25.1.2008 | kajik123 | Přívlač | 2.480 zobrazení | 5 odpovědí

Hodí se na přívlač?

Přívlač pro začátečníky necteno

24.3.2006 | cudis | Přívlač | 1.980 zobrazení | 4 odpovědi

všichni kdo chtěj pokecat o přívlači jsou výtáni :)

montáž na sumce necteno

6.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 13.908 zobrazení | 28 odpovědí

Nemáte někdo skušenost s touto nebo podobnou montáží a co byste na ní změnili. viz. foto

Dlouhodobé zakrmování necteno

30.7.2011 | pextr | Feeder | 11.970 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů

1. musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
  2. chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
  3. až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder

P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…

Zakrmování na přehradě? necteno

10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.472 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.

1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)

zima - vertikálna prívlač necteno

7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.463 zobrazení | 11 odpovědí

Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým

Jak na sumce s rybkou necteno

10.4.2006 | antony | Sumcařina | 4.487 zobrazení | 9 odpovědí

Za dva měsíce pujdem na sumíka a tady,kromě Sumec na vláčku,je totální klid.Teď k problému:Sumce chytám(mimo jiné) na klasickou bójku-činka,s tím,že kmenová šňůra vede přes kotvící olůvko nahoru k bojce.To je pro mě zatím jediná možnost,jak dostat bójku trošku dál od břehu přes dva pruty-tam,kde se nesmí zavážet.Takto mám úspěšnost záseku tak 1 ze 4 záběrů a při hloubce víc,jak 4m je to ještě bídnější.Poraď­te,jak to řešíte vy,mě se zdá,že bójka-činka je asi to nejhorší řešení.

Rapala Sliver necteno

24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.476 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?

centrepin necteno

13.10.2011 | milans13 | Navijáky | 60.094 zobrazení | 120 odpovědí

V anketě týkající se centrepinu má nejvíce hlasů odpověď kdy se hlasující přiznává,že neví co to centrepin je.Tedy stručně.Je to velmi drahý naviják s gyroskopem,tedy „setrvačníkem“ ?

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 43.000 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

Rybaření v kalné vodě necteno

27.6.2005 | Vydrus | Domácí revíry | 5.507 zobrazení | 11 odpovědí

Vím, že i ve vodě, která je jako kakao se často skrývá překvapivý úlovek. Jak ale ryby přilákat, aby se na záběr nečekalo hodinu i déle. Máte někdo zkušenosti a osvědčený recept? Díky!