Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tungstenové hlavičky necteno

14.10.2006 | bubu | Muškaření | 3.116 zobrazení | 6 odpovědí

Jsou pro Vás tungsteny opravdu nepostradatel­né,nebo si vystačíte s obyč.goldhe­dama.Nachytají více, nebo je jejich účinnost trochu přeceňována.

Podzim ano či ne? necteno

11.10.2013 | Kloudič | Tipy & triky | 2.592 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Chtěl jsem se poptat, jaké máte zkušenosti z chytáním na podzim, popřípadě teď v polovině října. Chystám se, že bych zašel na dravce, ovšem láká mi i starý, dobrý kapr. Jsem toho názoru, že to bude fungovat podobně jako na jaře, kapři se ve větších vodách budou držet spíše u břehu kde je voda ještě teplá, a budou se vyhýbat větším hloubkám…Souhla­síte, nebo máte jiný názor?

Přívlač pro začátečníky necteno

24.3.2006 | cudis | Přívlač | 2.068 zobrazení | 4 odpovědi

všichni kdo chtěj pokecat o přívlači jsou výtáni :)

Přívlačové navijáky necteno

18.9.2012 | MTHRFCKR | Přívlač | 11.432 zobrazení | 22 odpovědí

O těchto prázdninách jsem poprvé v životě zkusil chytat na přívlač a doslova mě to nadchlo. Na eshopech jsem narazil i na přívlačové navijáky. Zajímalo by mě, jaké má takový naviják výhody, proč se zrovna pro tento způsob rybolovu vyrábí speciální naviják a v čem je speciální? Popřípadě bych byl rád i za doporučení konkrétního navijáku. Díky.

Candát a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.925 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Penn Slammer x Penn Sargus necteno

1.8.2012 | Don | Navijáky | 9.380 zobrazení | 18 odpovědí

Má někdo zkušenosti s těmito navijáky? Chtěl bych naviják na lov kaprů, větších štik, případně i sumců ale nevím, který by obstál lépe. Díky za rady

potvory necteno

4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.646 zobrazení | 7 odpovědí

Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?

Vlasec Spro(SproTec) necteno

19.12.2008 | nemecky.0vcak | Ryby | 3.118 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímmto vlascem..popř­.internetovou stránku..

Má někdo skušenost s Okumou Aveon AE Série necteno

25.1.2008 | kajik123 | Přívlač | 2.606 zobrazení | 5 odpovědí

Hodí se na přívlač?

Vláčka na Sázavě poblíž Prahy necteno

23.7.2012 | Tomeš | Dravci | 2.603 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás všechny příznivce sportovního rybolovu. Především pak přívlače. Poradí mi někdo z Vás kam vyrazit na Sázavu poblíž Prahy na vláčku?

Spro Triple XXX Catfish 2,4m 150-300g necteno

26.3.2006 | speed2 | Pruty | 2.602 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat jestli máte zkušenosti s tímhle prutem případně bych chtěl vědět jakej by jste mi doporučily díky moc

Baťův kanál a Morava 7 necteno

29.3.2011 | R-a-d-e-k | Sumcařina | 11.541 zobrazení | 22 odpovědí

Přidávejte sem příspěvky týkající se především lovu na Baťově kanále a na Moravě 7. Fórum pro kapraře a začínající sumcaře…

Oprava laku na prutu necteno

14.7.2012 | Olík13 | Pruty | 9.426 zobrazení | 18 odpovědí

Petrův zdar. Prosím o radu, jak postupovat při opravě laku na prutu – kaprařské děličce 3,9, na které se mi (nevím přesně jak) objevily hlubší rýhy na laku. Jde mi zejména o sofistikované doporučení typu laku, který je nejvhodnější zvolit. Děkuji za Vaše odpovědi, Olík13

chytání na soukromých revírech v jižních čechách necteno

29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.247 zobrazení | 10 odpovědí

mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý

Kam na Siveny necteno

23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.178 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.

Zahájení pstruhové sezóny 08 a vše kolem... necteno

15.4.2008 | R3F13X | Lososovité ryby | 3.146 zobrazení | 6 odpovědí

Čau,chtěl by jsem zavést diskuzní téma k začátku sezóny a klidně se i podělit o první výpravy, tipy na nástrahy a revíry a nebo se jen podělit o úlovky tečkovaných predátorů a jiné pěkné fotky ze zahájeni Vaší sezóny…

Koloděje n. lužnicí necteno

18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 3.145 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.

Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m necteno

2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.143 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.

Fota živočichů kolem vody necteno

9.6.2010 | tankaboth | chytej.cz | 2.624 zobrazení | 5 odpovědí

Pobyt v přírodě a relax při rybaření není vždy jen o úlovcích. Každému z nás se denně naskytne možnost vidět neopakovatelné momenty a když jsme zrovna v tu chvilku připravení můžeme si tyto krásné momenty uchovat a připomenout v podobě fotky.A tak ať jste profíci či amatéři jako já, nezdráhejte se vložit a ukázat všem vaše snímky.

Zátěž na feeder necteno

27.1.2006 | | Feeder | 2.622 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Kolegové,prosím vás,mohli byste mi poradit jaký zátěže používat na feeder?Používám olova ve tvaru mušle,ale na řeku mi přijdou blbý. Bere mi je proud,kapka se prej taky kutálí,fakt nevim. Položenou respektive feeder na řece teprve objevuju a rád bych to pravý ořechový. Poradíte mi,prosím. Pokud již toto téma někde existuje,tak se omlouvám,nikde jsem ho nenašel. Díky za všechny věcný připomínky.