Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Váš nej. rybník,řeka,jezero.
14.6.2005 | Wobler | Domácí revíry | 3.505 zobrazení | 7 odpovědí
Napište váš nejoblíbenější rybník v Čechách,a v jakem kraji lezi
koupit nebo nekoupit?
31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.499 zobrazení | 7 odpovědí
zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved
Tungstenové hlavičky
14.10.2006 | bubu | Muškaření | 3.000 zobrazení | 6 odpovědí
Jsou pro Vás tungsteny opravdu nepostradatelné,nebo si vystačíte s obyč.goldhedama.Nachytají více, nebo je jejich účinnost trochu přeceňována.
značka zebco
19.5.2005 | Zcuter | Domácí revíry | 2.995 zobrazení | 6 odpovědí
chlapi co si myslíte o této značce?????šmejd nebo nnenahraditelná????
Jak dlouho Vám vydrží pletenka??
17.8.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.502 zobrazení | 5 odpovědí
Chci se zeptat na vaše zkušenosti.. Já jsem před měsícem pořídil 150m pletenky Spiderwire 0,12mm nosnot cca 10 kg. Teď mi zbylo tak 70…taky tolik rvete? Kámoš mi řikal, že jemu vydrží dvě sezóny uplně v klidu a to vláčí častěji než já. Proto mi to nejde do hlavy…
Fota živočichů kolem vody
9.6.2010 | tankaboth | chytej.cz | 2.498 zobrazení | 5 odpovědí
Pobyt v přírodě a relax při rybaření není vždy jen o úlovcích. Každému z nás se denně naskytne možnost vidět neopakovatelné momenty a když jsme zrovna v tu chvilku připravení můžeme si tyto krásné momenty uchovat a připomenout v podobě fotky.A tak ať jste profíci či amatéři jako já, nezdráhejte se vložit a ukázat všem vaše snímky.
Zátěž na feeder
27.1.2006 | | Feeder | 2.496 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Kolegové,prosím vás,mohli byste mi poradit jaký zátěže používat na feeder?Používám olova ve tvaru mušle,ale na řeku mi přijdou blbý. Bere mi je proud,kapka se prej taky kutálí,fakt nevim. Položenou respektive feeder na řece teprve objevuju a rád bych to pravý ořechový. Poradíte mi,prosím. Pokud již toto téma někde existuje,tak se omlouvám,nikde jsem ho nenašel. Díky za všechny věcný připomínky.
Otravené Labe
5.2.2006 | kukurice | Domácí revíry | 2.495 zobrazení | 5 odpovědí
Je to hrozné!!!!!!!!!!!:( Ale chtěl bych se zeptat jak to vypadá z okolníma vodama Spálenka,Písák,Legrák......... Je to tam v pořádku,budou se moc konzumovat ryby odtamtud??? Napište prosím vše co si otom myslíte a víte Dékuju
Vanocni prani svym kolegum...
23.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.003 zobrazení | 4 odpovědi
Preji vsem stastne a vesele Vanoce a krasne proziti vanocnich svatku a pekny novy rok. Taky Vam preji stedreho Jezucha ktery se vyzna ve vyberu vaseho nadobicka na ryby:o)))
PS:Masarum preji pro pristi rok aby se jim zlamali vsechny pruty,zahli jim stary a uteklo jim co nejvice ryb…
PF 2006
Mitchell premium 3,3 20-60g grafit MI8
15.9.2006 | nulak | Pruty | 1.996 zobrazení | 4 odpovědi
dobry den chtěl jsems e zeptata jaký máte nazor na tenhle prut našel jsem ho slevněny z 3tis na 1tis. tak jsem si ho koupil.přišel mi domů a špička mi připadne dost tenká dá se bez problémů použít na položenou na kapry?????dík
Mivardi genesis spin 240MH 24-55g
18.3.2011 | bimbo | Pruty | 15.609 zobrazení | 31 odpovědí
Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto klacíkem? Hledal jsem něco na „těžší“ woblerovou přivláč, tak jsem šáhl na BVV po genesis. Teď si lámu hlavu, zda jsem nevybral špatně.
Jakou návnadu teď na kapra?
18.8.2010 | nessi | Bílá ryba | 7.049 zobrazení | 14 odpovědí
Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.
Pruty Shakespeare
7.5.2008 | JirkaCV | Pruty | 5.518 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den. Našel jsem na webu zajímavé akce. Zajímá mě, jaká je kvalita prutů a navijáků Shakespeare. Cena za feeder 3,6m s navijákem 699 Kč je ale dost podezřelá. Máte s tím někdo zkušenost?
chytání na soukromých revírech v jižních čechách
29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.020 zobrazení | 10 odpovědí
mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý
Lov plůotic a jine drobotiny....
16.3.2005 | Rico | Bílá ryba | 4.011 zobrazení | 8 odpovědí
Chtel bych vas poprosit aby jste nam zacatecnikum poradili ruzne recepty na zakrmeni, sestavy udic, fígle a ruzne vychytavky, nastrahy… mozna uz s tim otravuji ale rad neni nikdy dost… Diky
Morava 10A
2.4.2010 | velkypepa | Domácí revíry | 2.515 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny místní z tohoto revíru. Moje otázka zní, jestli se dá k revíru Kanada dostat autem z Kněžpole nebo je tam někde zákaz vjezdu a musí se pěšky. Děkuji předem
X-Force Carp 3,60m/3lbs.
7.2.2006 | Petas | Pruty | 2.514 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar kolegové rybáři. Vracím se k tomuto krásnému koníčku po 5letech a chci si pořídit novou výbavičku, ale pro začátek nechci investovat moc,l jelikož se toho dost změnilo, tak se chci zžít s obyč. vybavením a posléze koupit lepší.
Tedy se ptám zda-li nemáta někdo zkušenosti s prutem Sema X-Force Carp 3,60m/3lbs.
Poraďte prosím.
Tismenice 1 - Jordán v Táboře
16.7.2008 | esox | Legislativa | 2.009 zobrazení | 4 odpovědi
Někde jsem slyšel, že se na tomhle rybníku nesmí krmit a ani používat krmítka. Kdysi sem tam jezdil a letos v září bych chtěl zase. Nevíte někdo, jak to tedy je?
Statistická nepravděpodobnost
17.10.2006 | Robur | Ryby | 2.008 zobrazení | 4 odpovědi
Co zvláštního a epochopitelného se Vám stalo na rybách? Příklad viz. 1. příspěvek.
Mušaři z Ostravy nebo okolí, ozvěte se prosím.
1.2.2009 | Kímot | Muškaření | 2.008 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim, hledám nějakého zkušeného muškaře z Ostravska nebo okolí. Jsem téměř začátečník a určitě budu potřebovat poradit. Pište bud tu nebo na: t_kopka@seznam.cz Díky moc Tom.