Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.080 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
potvory
4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.577 zobrazení | 7 odpovědí
Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?
koupit nebo nekoupit?
31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.575 zobrazení | 7 odpovědí
zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved
značka zebco
19.5.2005 | Zcuter | Domácí revíry | 3.064 zobrazení | 6 odpovědí
chlapi co si myslíte o této značce?????šmejd nebo nnenahraditelná????
Tungstenové hlavičky
14.10.2006 | bubu | Muškaření | 3.064 zobrazení | 6 odpovědí
Jsou pro Vás tungsteny opravdu nepostradatelné,nebo si vystačíte s obyč.goldhedama.Nachytají více, nebo je jejich účinnost trochu přeceňována.
Koloděje n. lužnicí
18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 3.064 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.
Vlasec Spro(SproTec)
19.12.2008 | nemecky.0vcak | Ryby | 3.062 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímmto vlascem..popř.internetovou stránku..
Má někdo skušenost s Okumou Aveon AE Série
25.1.2008 | kajik123 | Přívlač | 2.554 zobrazení | 5 odpovědí
Hodí se na přívlač?
Nikon Coolpix L120
15.9.2011 | Noodling | Ostatní nádobíčko | 74.713 zobrazení | 146 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto fotoaparátem? Jaký máte názor na kvalitu pořízených fotek?
Vybavení pro začátečníka
23.8.2011 | Vitek. | Pruty | 11.268 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj měl bych na vás dotaz. Chystám se začít rybařit. Jako dárek jsem dostal prut: Shimano Forcemaster TE 8000 330 a naviják :Shimano Nexave 3000 SRB
http://www.tropicliberec.cz/…-te-8000-330
http://www.tropicliberec.cz/…e-3000s-rb-2
Chtěl bych se zeptat co si o této sestavě myslíte a jestli ji tak mám nechat nebo nějak upravit. Stejně budu chytat na 2 pruty, tak jestli se k tomuto nářadí hodí spíše něco jiného. Ze začátku mám v plánu chodit hlavně na kapry na položenou,ale časem bych si určitě chtěl osvojit i jiné techniky a lov jiných ryb. Moc děkuji za rady
Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2?
3.3.2004 | rarach | Muškaření | 5.651 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2 Já ho letos pořídil, sušina je jasná, ale co nynfa? Vzhledem k tomu, že používám nynfu ve více jak 50% lovu a nechci přijít o požitek ze zdolávání ryby na takovou nádheru. Co vy na to?
chytání na soukromých revírech v jižních čechách
29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.137 zobrazení | 10 odpovědí
mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý
Fota živočichů kolem vody
9.6.2010 | tankaboth | chytej.cz | 2.569 zobrazení | 5 odpovědí
Pobyt v přírodě a relax při rybaření není vždy jen o úlovcích. Každému z nás se denně naskytne možnost vidět neopakovatelné momenty a když jsme zrovna v tu chvilku připravení můžeme si tyto krásné momenty uchovat a připomenout v podobě fotky.A tak ať jste profíci či amatéři jako já, nezdráhejte se vložit a ukázat všem vaše snímky.
Zátěž na feeder
27.1.2006 | | Feeder | 2.565 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Kolegové,prosím vás,mohli byste mi poradit jaký zátěže používat na feeder?Používám olova ve tvaru mušle,ale na řeku mi přijdou blbý. Bere mi je proud,kapka se prej taky kutálí,fakt nevim. Položenou respektive feeder na řece teprve objevuju a rád bych to pravý ořechový. Poradíte mi,prosím. Pokud již toto téma někde existuje,tak se omlouvám,nikde jsem ho nenašel. Díky za všechny věcný připomínky.
rád jezím na ryby s kamarády
15.1.2007 | Radous | Kaprařina | 2.052 zobrazení | 4 odpovědi
jsem z okolí Ústí n/L a poradtě kam na ryby celá ČR.jde o to si suprově zachytat potřebuju nějaky tip.Díky za nové tipy.
Vanocni prani svym kolegum...
23.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.051 zobrazení | 4 odpovědi
Preji vsem stastne a vesele Vanoce a krasne proziti vanocnich svatku a pekny novy rok. Taky Vam preji stedreho Jezucha ktery se vyzna ve vyberu vaseho nadobicka na ryby:o)))
PS:Masarum preji pro pristi rok aby se jim zlamali vsechny pruty,zahli jim stary a uteklo jim co nejvice ryb…
PF 2006
Potkání blbce
1.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 36.562 zobrazení | 71 odpovědí
Včera jsem byl na rybách (Labe) trošku poškádlit ryby, sedl jsem si a chytal asi tak 7 hodin pak přijel chlap v autě stáhl okýnko a začal na mě řvát že si na tomto místě už měsíc krmí Boilim, vedle mě bylo všude asi 5 metrů místa, tak si řikám blbec jeden ten mě nena..re takže jsem mu jenom odpověděl že už tam 7 hodin chytám tak aby šel jinam. Nevím proč si nesedl vedle mě nebo se nezeptal jestli bych se nemohl trošku posunout ale to ne začal na mě hned řvát a tak se chci zeptat zda má někdo podobné zkušenosti a jak je vyřešil a kolik je ještě na světě blbců
Candát a doba lovu?
21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.836 zobrazení | 21 odpovědí | upravit
Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)
Váš nej. rybník,řeka,jezero.
14.6.2005 | Wobler | Domácí revíry | 3.608 zobrazení | 7 odpovědí
Napište váš nejoblíbenější rybník v Čechách,a v jakem kraji lezi
Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m
2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.090 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.