Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vanocni prani svym kolegum...
23.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.092 zobrazení | 4 odpovědi
Preji vsem stastne a vesele Vanoce a krasne proziti vanocnich svatku a pekny novy rok. Taky Vam preji stedreho Jezucha ktery se vyzna ve vyberu vaseho nadobicka na ryby:o)))
PS:Masarum preji pro pristi rok aby se jim zlamali vsechny pruty,zahli jim stary a uteklo jim co nejvice ryb…
PF 2006
Jaké krmení pužíváte při chytání kaprů feedrem?
19.3.2004 | Chose | Feeder | 6.854 zobrazení | 13 odpovědí
Ja nejcasteji kukuricny srot,řepku,kukuřici a male kousky brambor. chytam na kukuřici a brambory.
Váš nej. rybník,řeka,jezero.
14.6.2005 | Wobler | Domácí revíry | 3.687 zobrazení | 7 odpovědí
Napište váš nejoblíbenější rybník v Čechách,a v jakem kraji lezi
Fotky ryb
24.2.2005 | Forest | Ryby | 3.161 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych Vás touto cestou požádat o adresu, kde se dají stáhnout fotky našich ryb, nebo o zaslání Vašich fotek v co nejlepší kvalitě(velikosti), jen ryby bez rybáře. Shromažďuji fotky našich ryb jako pomůcku do rybářského kroužku, ty kreslené obrázky jsou nedostačující. Hodlám z nich udělat fotky, a proto potřebuji, aby fotky byli co nejlepší. Díky moc.
Pomoc s výběrem prutů a navijáků
15.6.2012 | Don | Pruty | 3.161 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem 2 prutů + navijáků k tomu. Chtěl bych si pořídit 2 pruty i s navijáky na menší tekoucí vodu konkrétně by to byla Kyjovka a nechcou se mi tam tahat kaprové udice, a proto bych si chtěl pořídit teleskopické pruty + navijáky (nejlépe s přední brzdou). Máte někdo nějaké tipy? Strop je cca 2 000 (pruty i navijáky) ale může být i levnějc. Díky
Vláčení v okr. Kladno
6.2.2005 | Carlos | Domácí revíry | 3.156 zobrazení | 6 odpovědí
Letos zacinam s vlacenim,tak by me zajimalo,jestli mate nekdo zkusenosti s vlacenim na okr. Kladno(Zaplavy,Kacak,Hřebeč atd.)
Jediny „lepsi“ revir me napada az Berounka. Ale co neco bliz?
Červi
24.8.2006 | Kubajs | Feeder | 2.635 zobrazení | 5 odpovědí
Na feeder používam nejraději červi těch tam napichuji 3–5pokud nejdu na parmu a hodně červů se zakuklí co mám dělat aby se nezakuklili.Díky za každou odpověd
Přívlačák 3 metry, 3 díly
20.1.2006 | MichalB | Pruty | 2.633 zobrazení | 5 odpovědí
na konkurenčním webu jsem viděl odkaz na stranky D. A. M., kde je v katalogu řada třídílných přívlačáků.. v žádné pražské prodejně jsem je ale neviděl.. poradíte někdo, kde by se takový prut dal sehnat? scháním něco na candáty a štičky.. 3 m, do cca 35g. díky michal
Tismenice 1 - Jordán v Táboře
16.7.2008 | esox | Legislativa | 2.107 zobrazení | 4 odpovědi
Někde jsem slyšel, že se na tomhle rybníku nesmí krmit a ani používat krmítka. Kdysi sem tam jezdil a letos v září bych chtěl zase. Nevíte někdo, jak to tedy je?
rád jezím na ryby s kamarády
15.1.2007 | Radous | Kaprařina | 2.104 zobrazení | 4 odpovědi
jsem z okolí Ústí n/L a poradtě kam na ryby celá ČR.jde o to si suprově zachytat potřebuju nějaky tip.Díky za nové tipy.
Výbava pro začínajícího rybáře
21.12.2010 | Jirkasss | Pruty | 16.922 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře! Je mi 14let a za nedlouho začnu chodit do
rybářského kroužku a udělám si svůj první rybářský lístek.
Rybaření mě chytlo asi před rokem a v létě jsem byl se známým rybářem
párkrát na rybách. Jsem z Jížní Moravy a v okolí mého bydliště je
pár odstavených ramen, rybníků, pískoven a samozřejmě řeka Morava.
Chytat bych chtěl spíše na kratší vzdálenosti (do 30metrů), ale nechtěl
bych se specializovat jen třeba na kapry ale chtěl bych chytat více druhů
ryb (kapr, lín, cejn…). A tomu bych chtěl přizpůsobit i výběr prutu.
Také se chci zeptat zda jsou i pruty kterými bych mohl pres léto chytat
výše vypsané ryby a na podzim a v zimě třeba nějaké dravce
(štiky,okouny). Tedy nějaké pruty univerzální.
A dále se chci zeptat jaký naviják. Chtěl bych naviják levný, ale
dostatečně kvalitní. Ve velikostech a dalších údajech o navijácích se
nevyznám a proto vás prosím o pomoc s výběrem. Celkem bych se chtěl
vejít do max 3000,– avšak byl bych rád kdyby to bylo i mnohem méně,
protože si myslím že na začátek mé rybářské „kariéry“ vystačím
s levnější výbavou. Předem děkuji za rady! Petrův ZDAR!
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl?
10.3.2017 | Honzik21 | Pruty | 10.054 zobrazení | 19 odpovědí
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl (http://www.letakomat.cz/…as-na-zasek/#…)? Jsem příležitostný rybář, potřeboval bych nový prut a koukám, že mají akorát v akci.
zimní přívlač
25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.333 zobrazení | 12 odpovědí
poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.759 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?
zn. BYRON
29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.702 zobrazení | 7 odpovědí
hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....
Šnůra Maxilon
3.6.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.168 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, nevíte, kde by se dala sehnat tato šnůra? Byl bych rád, kdyby jste připsali cenu. Díky
Otravené Labe
5.2.2006 | kukurice | Domácí revíry | 2.644 zobrazení | 5 odpovědí
Je to hrozné!!!!!!!!!!!:( Ale chtěl bych se zeptat jak to vypadá z okolníma vodama Spálenka,Písák,Legrák......... Je to tam v pořádku,budou se moc konzumovat ryby odtamtud??? Napište prosím vše co si otom myslíte a víte Dékuju
X-Force Carp 3,60m/3lbs.
7.2.2006 | Petas | Pruty | 2.642 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar kolegové rybáři. Vracím se k tomuto krásnému koníčku po 5letech a chci si pořídit novou výbavičku, ale pro začátek nechci investovat moc,l jelikož se toho dost změnilo, tak se chci zžít s obyč. vybavením a posléze koupit lepší.
Tedy se ptám zda-li nemáta někdo zkušenosti s prutem Sema X-Force Carp 3,60m/3lbs.
Poraďte prosím.
Jak dlouho Vám vydrží pletenka??
17.8.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.639 zobrazení | 5 odpovědí
Chci se zeptat na vaše zkušenosti.. Já jsem před měsícem pořídil 150m pletenky Spiderwire 0,12mm nosnot cca 10 kg. Teď mi zbylo tak 70…taky tolik rvete? Kámoš mi řikal, že jemu vydrží dvě sezóny uplně v klidu a to vláčí častěji než já. Proto mi to nejde do hlavy…
Mitchell premium 3,3 20-60g grafit MI8
15.9.2006 | nulak | Pruty | 2.116 zobrazení | 4 odpovědi
dobry den chtěl jsems e zeptata jaký máte nazor na tenhle prut našel jsem ho slevněny z 3tis na 1tis. tak jsem si ho koupil.přišel mi domů a špička mi připadne dost tenká dá se bez problémů použít na položenou na kapry?????dík