Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vláčení v okr. Kladno
6.2.2005 | Carlos | Domácí revíry | 3.191 zobrazení | 6 odpovědí
Letos zacinam s vlacenim,tak by me zajimalo,jestli mate nekdo zkusenosti s vlacenim na okr. Kladno(Zaplavy,Kacak,Hřebeč atd.)
Jediny „lepsi“ revir me napada az Berounka. Ale co neco bliz?
Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m
2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.189 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.
Koloděje n. lužnicí
18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 3.188 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.
Přívlačák 3 metry, 3 díly
20.1.2006 | MichalB | Pruty | 2.666 zobrazení | 5 odpovědí
na konkurenčním webu jsem viděl odkaz na stranky D. A. M., kde je v katalogu řada třídílných přívlačáků.. v žádné pražské prodejně jsem je ale neviděl.. poradíte někdo, kde by se takový prut dal sehnat? scháním něco na candáty a štičky.. 3 m, do cca 35g. díky michal
Červi
24.8.2006 | Kubajs | Feeder | 2.664 zobrazení | 5 odpovědí
Na feeder používam nejraději červi těch tam napichuji 3–5pokud nejdu na parmu a hodně červů se zakuklí co mám dělat aby se nezakuklili.Díky za každou odpověd
Zátěž na feeder
27.1.2006 | | Feeder | 2.653 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Kolegové,prosím vás,mohli byste mi poradit jaký zátěže používat na feeder?Používám olova ve tvaru mušle,ale na řeku mi přijdou blbý. Bere mi je proud,kapka se prej taky kutálí,fakt nevim. Položenou respektive feeder na řece teprve objevuju a rád bych to pravý ořechový. Poradíte mi,prosím. Pokud již toto téma někde existuje,tak se omlouvám,nikde jsem ho nenašel. Díky za všechny věcný připomínky.
Fota živočichů kolem vody
9.6.2010 | tankaboth | chytej.cz | 2.653 zobrazení | 5 odpovědí
Pobyt v přírodě a relax při rybaření není vždy jen o úlovcích. Každému z nás se denně naskytne možnost vidět neopakovatelné momenty a když jsme zrovna v tu chvilku připravení můžeme si tyto krásné momenty uchovat a připomenout v podobě fotky.A tak ať jste profíci či amatéři jako já, nezdráhejte se vložit a ukázat všem vaše snímky.
Vanocni prani svym kolegum...
23.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.128 zobrazení | 4 odpovědi
Preji vsem stastne a vesele Vanoce a krasne proziti vanocnich svatku a pekny novy rok. Taky Vam preji stedreho Jezucha ktery se vyzna ve vyberu vaseho nadobicka na ryby:o)))
PS:Masarum preji pro pristi rok aby se jim zlamali vsechny pruty,zahli jim stary a uteklo jim co nejvice ryb…
PF 2006
Výroba masných červů
11.4.2005 | | Ryby | 20.853 zobrazení | 39 odpovědí
Zdravim. Chtěl bych se dovědět něco o pěstování červů. Teď, když se s nima může vnadit by byl nákup dost drahej. Co vím tak taková malá krabička asi 2dcl stojí asi 20Kč a to tam je polovina pilin, na chytání to stačilo, ale na vnadění bych se nedoplatil. Zajímalo by mě jestli má někdo opravdu vyzkoušenej způsob jak na to , nějakou funkční pěstírnu, kde by se dal udělat aspoň 1l najednou. Já se o to pokoušel už loni ale výsledek nic moc. Mohl bych použít malé cejny, kteří jsou na rybníku kam chodim opravdu silně přemnoženi a jsou zakrnělí 15–20 cm a za chvíli se jich nachytá halda. Asi budu někým obviněn že používat ryby na takové věci je neetické, ale to nějak vydržim.
Připálená kukuřice
20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.302 zobrazení | 23 odpovědí
Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))
Vzduchování v rybníčku
12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.825 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky
zn. BYRON
29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.748 zobrazení | 7 odpovědí
hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....
Pomoc s výběrem prutů a navijáků
15.6.2012 | Don | Pruty | 3.211 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem 2 prutů + navijáků k tomu. Chtěl bych si pořídit 2 pruty i s navijáky na menší tekoucí vodu konkrétně by to byla Kyjovka a nechcou se mi tam tahat kaprové udice, a proto bych si chtěl pořídit teleskopické pruty + navijáky (nejlépe s přední brzdou). Máte někdo nějaké tipy? Strop je cca 2 000 (pruty i navijáky) ale může být i levnějc. Díky
Šnůra Maxilon
3.6.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.209 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, nevíte, kde by se dala sehnat tato šnůra? Byl bych rád, kdyby jste připsali cenu. Díky
X-Force Carp 3,60m/3lbs.
7.2.2006 | Petas | Pruty | 2.673 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar kolegové rybáři. Vracím se k tomuto krásnému koníčku po 5letech a chci si pořídit novou výbavičku, ale pro začátek nechci investovat moc,l jelikož se toho dost změnilo, tak se chci zžít s obyč. vybavením a posléze koupit lepší.
Tedy se ptám zda-li nemáta někdo zkušenosti s prutem Sema X-Force Carp 3,60m/3lbs.
Poraďte prosím.
rád jezím na ryby s kamarády
15.1.2007 | Radous | Kaprařina | 2.140 zobrazení | 4 odpovědi
jsem z okolí Ústí n/L a poradtě kam na ryby celá ČR.jde o to si suprově zachytat potřebuju nějaky tip.Díky za nové tipy.
Kapři na orlíku
18.2.2012 | knervi | Bílá ryba | 45.259 zobrazení | 84 odpovědí
Pochlubte se jak velkého kapra jste chytily na orlíku.Jak velký a kolik vážil a a naco se chytil.
dovolena 2009
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 14.006 zobrazení | 26 odpovědí
v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat
Řeka Sázava a okolí...
29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 13.407 zobrazení | 25 odpovědí
Fórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat
všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách,
restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této
krásné řeky.
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl?
10.3.2017 | Honzik21 | Pruty | 10.215 zobrazení | 19 odpovědí
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl (http://www.letakomat.cz/…as-na-zasek/#…)? Jsem příležitostný rybář, potřeboval bych nový prut a koukám, že mají akorát v akci.