Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Hmyzáci (i ostatní), prosím poraďte!
5.2.2005 | Tomash | Ryby | 2.608 zobrazení | 5 odpovědí
4all : Tuto sezónu si chci pořídit vláčecí pomůcky sbirulino&rugby a chtěl bych s nimi vodit jen streamery na stojáku i na řekách. Můžete mi dát nějakou radu, nebo cenný tip, jakou barvu streamera zvolit na okiše, štiku, bolena, tlouště. atd. A hlavně, jak je mám se sbirem vodit? Předem díky za rady. Tom*
hrkajúce voblery
14.12.2006 | pablo | Přívlač | 2.608 zobrazení | 5 odpovědí
páni, neviete mi poradiť kontakt na stránky, kde vidieť ako sú v hrkajúcich vobleroch rozmiestnené guličky? Skúšal ich niekto vyrobiť hand made? za rady a vychytávky vopred dík
! Rybářky !
26.2.2006 | koloseum | chytej.cz | 2.607 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj! By mne zaujimalo zda tu jsou přitomny i nejaké ty rybářky , mno ja mam aj kámosky ktere se tomu vjenujou a myslim si ,ze je to fajn ze to bavi i nezna pohlavi a tak sem zvedavi ci tu taky nejake jsou :-) dik za ozvání :-)
Opuštená Místa
26.11.2008 | Mega-Fish | Ryby | 2.602 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím lidi neznáte jenaké zapomenutá místa třebas u porostřed lese. Jestlibyste nejaký místo znali a chtelibyste se pochlubit :D Tak jsme dejte odkaz z mapy.cz Díky přeji Pěkné zážitky u Vody. Petrův Zdar
Výbava pro začínajícího rybáře
21.12.2010 | Jirkasss | Pruty | 16.748 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře! Je mi 14let a za nedlouho začnu chodit do
rybářského kroužku a udělám si svůj první rybářský lístek.
Rybaření mě chytlo asi před rokem a v létě jsem byl se známým rybářem
párkrát na rybách. Jsem z Jížní Moravy a v okolí mého bydliště je
pár odstavených ramen, rybníků, pískoven a samozřejmě řeka Morava.
Chytat bych chtěl spíše na kratší vzdálenosti (do 30metrů), ale nechtěl
bych se specializovat jen třeba na kapry ale chtěl bych chytat více druhů
ryb (kapr, lín, cejn…). A tomu bych chtěl přizpůsobit i výběr prutu.
Také se chci zeptat zda jsou i pruty kterými bych mohl pres léto chytat
výše vypsané ryby a na podzim a v zimě třeba nějaké dravce
(štiky,okouny). Tedy nějaké pruty univerzální.
A dále se chci zeptat jaký naviják. Chtěl bych naviják levný, ale
dostatečně kvalitní. Ve velikostech a dalších údajech o navijácích se
nevyznám a proto vás prosím o pomoc s výběrem. Celkem bych se chtěl
vejít do max 3000,– avšak byl bych rád kdyby to bylo i mnohem méně,
protože si myslím že na začátek mé rybářské „kariéry“ vystačím
s levnější výbavou. Předem děkuji za rady! Petrův ZDAR!
Jaké krmení pužíváte při chytání kaprů feedrem?
19.3.2004 | Chose | Feeder | 6.793 zobrazení | 13 odpovědí
Ja nejcasteji kukuricny srot,řepku,kukuřici a male kousky brambor. chytam na kukuřici a brambory.
jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha
21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.241 zobrazení | 10 odpovědí
chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi
Veletrh Moderní rybář
18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.241 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.
Vzduchování v rybníčku
12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.714 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.704 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?
zn. BYRON
29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.663 zobrazení | 7 odpovědí
hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....
Počet ryb v hejnu
20.4.2013 | Nerodia | Ostatní ryby | 3.148 zobrazení | 6 odpovědí
Vážení kolegové ( odborníci)obracím se na vás z dotazem ohledně počtu ryb v hejnu.Na internetu jsem narazil na tuto zprávu:Největší hejna ryb vytváří koljuška tříostná (Gasterosteus aculeatus), jejíž hejna čítají na 500 miliard jedinců. To se mi nechce vůbec věřit ,spíše bych to tipoval např.na sardinky. Můžete mi prosím tuto otázku objasnit jak to je ?
přívlač v JČ
8.6.2007 | ??? | Přívlač | 2.092 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
poraďte mi prosím někdo kde bych si mohl zavláčet v jižních Čechách, nejlepé okolí Jindřichova Hradce nebo Pelhřimova, ještě nikdy jsem nechytil okouna nad 30cm a tak bych si nějakého chtěl zdolat díky
Nástraha pod háčkem
7.8.2006 | sramas | Ryby | 2.091 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim, jak nastražim nástrahu (hlavně kukuřice) pod háček? Musí být návazec z pletenky nebo může být i z vlasce? Háček s lopatkou nebo s očkem? Díky
Výroba masných červů
11.4.2005 | | Ryby | 20.573 zobrazení | 39 odpovědí
Zdravim. Chtěl bych se dovědět něco o pěstování červů. Teď, když se s nima může vnadit by byl nákup dost drahej. Co vím tak taková malá krabička asi 2dcl stojí asi 20Kč a to tam je polovina pilin, na chytání to stačilo, ale na vnadění bych se nedoplatil. Zajímalo by mě jestli má někdo opravdu vyzkoušenej způsob jak na to , nějakou funkční pěstírnu, kde by se dal udělat aspoň 1l najednou. Já se o to pokoušel už loni ale výsledek nic moc. Mohl bych použít malé cejny, kteří jsou na rybníku kam chodim opravdu silně přemnoženi a jsou zakrnělí 15–20 cm a za chvíli se jich nachytá halda. Asi budu někým obviněn že používat ryby na takové věci je neetické, ale to nějak vydržim.
Řeka Sázava a okolí...
29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 13.135 zobrazení | 25 odpovědí
Fórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat
všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách,
restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této
krásné řeky.
Připálená kukuřice
20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.120 zobrazení | 23 odpovědí
Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))
Pocheň
2.5.2011 | Scorpionius | Domácí revíry | 8.415 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím rybaře z Moravskoslezskoho kraje kteří navštěvují revír Pocheň.Zde mužete vkladat své přispěvky ohledně tohoto reviru.Vést diskuzi o tomto revíru a přidavat fotky svých ulovku v tomto reviru:-)
Vysazování ryb Jížní Čechy
10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.786 zobrazení | 11 odpovědí
Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz