Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Baťův kanál a Morava 7
29.3.2011 | R-a-d-e-k | Sumcařina | 11.218 zobrazení | 22 odpovědí
Přidávejte sem příspěvky týkající se především lovu na Baťově kanále a na Moravě 7. Fórum pro kapraře a začínající sumcaře…
Vybavení pro začátečníka
23.8.2011 | Vitek. | Pruty | 11.198 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj měl bych na vás dotaz. Chystám se začít rybařit. Jako dárek jsem dostal prut: Shimano Forcemaster TE 8000 330 a naviják :Shimano Nexave 3000 SRB
http://www.tropicliberec.cz/…-te-8000-330
http://www.tropicliberec.cz/…e-3000s-rb-2
Chtěl bych se zeptat co si o této sestavě myslíte a jestli ji tak mám nechat nebo nějak upravit. Stejně budu chytat na 2 pruty, tak jestli se k tomuto nářadí hodí spíše něco jiného. Ze začátku mám v plánu chodit hlavně na kapry na položenou,ale časem bych si určitě chtěl osvojit i jiné techniky a lov jiných ryb. Moc děkuji za rady
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl?
10.3.2017 | Honzik21 | Pruty | 9.709 zobrazení | 19 odpovědí
Vyplatí se kupovat rybářskou výbavu z Lidl (http://www.letakomat.cz/…as-na-zasek/#…)? Jsem příležitostný rybář, potřeboval bych nový prut a koukám, že mají akorát v akci.
Oprava laku na prutu
14.7.2012 | Olík13 | Pruty | 9.186 zobrazení | 18 odpovědí
Petrův zdar. Prosím o radu, jak postupovat při opravě laku na prutu – kaprařské děličce 3,9, na které se mi (nevím přesně jak) objevily hlubší rýhy na laku. Jde mi zejména o sofistikované doporučení typu laku, který je nejvhodnější zvolit. Děkuji za Vaše odpovědi, Olík13
Hledám kolegu
18.3.2013 | jery | Kaprařina | 3.066 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem
z Ostravy – Vratimov. Většinou přeferuji lov na položenou.
Hmyzáci (i ostatní), prosím poraďte!
5.2.2005 | Tomash | Ryby | 2.553 zobrazení | 5 odpovědí
4all : Tuto sezónu si chci pořídit vláčecí pomůcky sbirulino&rugby a chtěl bych s nimi vodit jen streamery na stojáku i na řekách. Můžete mi dát nějakou radu, nebo cenný tip, jakou barvu streamera zvolit na okiše, štiku, bolena, tlouště. atd. A hlavně, jak je mám se sbirem vodit? Předem díky za rady. Tom*
Feeder prut
16.8.2005 | fousaty | Sumcařina | 2.551 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj,nevíte jestli se nechá sehnat feeder v teleskopické verzi. Potřebuji ho jen k lovu nástražních ryb na sumíky. Díky moc za rady.
! Rybářky !
26.2.2006 | koloseum | chytej.cz | 2.546 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj! By mne zaujimalo zda tu jsou přitomny i nejaké ty rybářky , mno ja mam aj kámosky ktere se tomu vjenujou a myslim si ,ze je to fajn ze to bavi i nezna pohlavi a tak sem zvedavi ci tu taky nejake jsou :-) dik za ozvání :-)
Se skitterpopem na stojáku
22.10.2005 | jake | Přívlač | 2.045 zobrazení | 4 odpovědi
Rád bych věděl, zda někdo z Vás používá tohoto woblera i na stojaté vodě? Sám to občas zkouším, ale zatím bez úspěchu. Zatím se mi podařilo chytit jen pár bolenů na řece (Morava). Údajně by to mělo fungovat i na stojáku na štiky a okouny…!? Podělte se o Vaše zkušenosti.
parmy na chrudimsku
7.10.2015 | tomas54 | Ostatní ryby | 2.037 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, kam chodíte na parmy v okolí Chrudimi? A chytáte je na feeder nebo na přívlač?
Změna majitele Chytej.cz
25.7.2018 | mikuláš | chytej.cz | 15.418 zobrazení | 30 odpovědí
Dobrý den, včera jsme uživatele webu informovali mailem o změně majitele webu chytej.cz. Někdo z vás možná tuto informaci nedostal a tak zakládám toto vlákno pro další dotazy a diskuzi…
Pan Havlíček se rozhodl po patnácti letech provozování webu věnovat naplno svému e-shopu www.Nastrahy.cz, činnosti pro ČRS. O prodeji jsme jednali delší dobu a někteří z vás jeho nabídku možná zaregistrovali.
Co je v plánu… V prvé řadě provozovat web dál (bezplatně), rozvíjet ho o další části, obsah a funkce. Zároveň si zaslouží úpravu designu tak, aby byl přívětivější na mobilech. Změna bude postupná a bude vyžadovat čas. Budu rád za Vaše názory a tipy, co zlepšit a podobně – do diskuze nebo na mail michal.vavra@ouklej.com.
Ještě chci vyvrátit případné spekulace – já ani společnost nejsme napojeni na veřejně známé, oblíbené nebo neoblíbené rybáře;)
Děkuji za dosavadní a budoucí přízeň, Michal Vávra
Přívlačové navijáky
18.9.2012 | MTHRFCKR | Přívlač | 11.301 zobrazení | 22 odpovědí
O těchto prázdninách jsem poprvé v životě zkusil chytat na přívlač a doslova mě to nadchlo. Na eshopech jsem narazil i na přívlačové navijáky. Zajímalo by mě, jaké má takový naviják výhody, proč se zrovna pro tento způsob rybolovu vyrábí speciální naviják a v čem je speciální? Popřípadě bych byl rád i za doporučení konkrétního navijáku. Díky.
Penn Slammer x Penn Sargus
1.8.2012 | Don | Navijáky | 9.223 zobrazení | 18 odpovědí
Má někdo zkušenosti s těmito navijáky? Chtěl bych naviják na lov kaprů, větších štik, případně i sumců ale nevím, který by obstál lépe. Díky za rady
Jaké krmení pužíváte při chytání kaprů feedrem?
19.3.2004 | Chose | Feeder | 6.678 zobrazení | 13 odpovědí
Ja nejcasteji kukuricny srot,řepku,kukuřici a male kousky brambor. chytam na kukuřici a brambory.
Vysazování ryb Jížní Čechy
10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.641 zobrazení | 11 odpovědí
Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz
jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha
21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.135 zobrazení | 10 odpovědí
chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi
Veletrh Moderní rybář
18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.121 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.609 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?
zn. BYRON
29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.593 zobrazení | 7 odpovědí
hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....