Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Foťák necteno

6.12.2004 | Chose | Ostatní nádobíčko | 55.712 zobrazení | 105 odpovědí

Chci si koupit digi foťák k focení úlovků atp. jakou značku a typ používáte Vy? který se vám osvědčil?

Výroba masných červů necteno

11.4.2005 | | Ryby | 20.751 zobrazení | 39 odpovědí

Zdravim. Chtěl bych se dovědět něco o pěstování červů. Teď, když se s nima může vnadit by byl nákup dost drahej. Co vím tak taková malá krabička asi 2dcl stojí asi 20Kč a to tam je polovina pilin, na chytání to stačilo, ale na vnadění bych se nedoplatil. Zajímalo by mě jestli má někdo opravdu vyzkoušenej způsob jak na to , nějakou funkční pěstírnu, kde by se dal udělat aspoň 1l najednou. Já se o to pokoušel už loni ale výsledek nic moc. Mohl bych použít malé cejny, kteří jsou na rybníku kam chodim opravdu silně přemnoženi a jsou zakrnělí 15–20 cm a za chvíli se jich nachytá halda. Asi budu někým obviněn že používat ryby na takové věci je neetické, ale to nějak vydržim.

Řeka Sázava a okolí... necteno

29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 13.304 zobrazení | 25 odpovědí

Řeka SázavaFórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách, restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této krásné řeky.

Připálená kukuřice necteno

20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.209 zobrazení | 23 odpovědí

Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))

Pocheň necteno

2.5.2011 | Scorpionius | Domácí revíry | 8.525 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím rybaře z Moravskoslezskoho kraje kteří navštěvují revír Pocheň.Zde mužete vkladat své přispěvky ohledně tohoto reviru.Vést diskuzi o tomto revíru a přidavat fotky svých ulovku v tomto reviru:-)

jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha necteno

21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.325 zobrazení | 10 odpovědí

chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi

Veletrh Moderní rybář necteno

18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.316 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.783 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

stika necteno

3.5.2005 | peter | Dravci | 2.666 zobrazení | 5 odpovědí

co je nej. na stiky

! Rybářky ! necteno

26.2.2006 | koloseum | chytej.cz | 2.659 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj! By mne zaujimalo zda tu jsou přitomny i nejaké ty rybářky , mno ja mam aj kámosky ktere se tomu vjenujou a myslim si ,ze je to fajn ze to bavi i nezna pohlavi a tak sem zvedavi ci tu taky nejake jsou :-) dik za ozvání :-)

Feeder prut necteno

16.8.2005 | fousaty | Sumcařina | 2.656 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj,nevíte jestli se nechá sehnat feeder v teleskopické verzi. Potřebuji ho jen k lovu nástražních ryb na sumíky. Díky moc za rady.

hrkajúce voblery necteno

14.12.2006 | pablo | Přívlač | 2.654 zobrazení | 5 odpovědí

páni, neviete mi poradiť kontakt na stránky, kde vidieť ako sú v hrkajúcich vobleroch rozmiestnené guličky? Skúšal ich niekto vyrobiť hand made? za rady a vychytávky vopred dík

Opuštená Místa necteno

26.11.2008 | Mega-Fish | Ryby | 2.654 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím lidi neznáte jenaké zapomenutá místa třebas u porostřed lese. Jestlibyste nejaký místo znali a chtelibyste se pochlubit :D Tak jsme dejte odkaz z mapy.cz Díky přeji Pěkné zážitky u Vody. Petrův Zdar

Nástraha pod háčkem necteno

7.8.2006 | sramas | Ryby | 2.131 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, jak nastražim nástrahu (hlavně kukuřice) pod háček? Musí být návazec z pletenky nebo může být i z vlasce? Háček s lopatkou nebo s očkem? Díky

Mušaři z Ostravy nebo okolí, ozvěte se prosím. necteno

1.2.2009 | Kímot | Muškaření | 2.123 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, hledám nějakého zkušeného muškaře z Ostravska nebo okolí. Jsem téměř začátečník a určitě budu potřebovat poradit. Pište bud tu nebo na: t_kopka@seznam.cz Díky moc Tom.

Kapři na orlíku necteno

18.2.2012 | knervi | Bílá ryba | 45.034 zobrazení | 84 odpovědí

Pochlubte se jak velkého kapra jste chytily na orlíku.Jak velký a kolik vážil a a naco se chytil.

Lov na psí granule a želové bonbóny necteno

10.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 16.596 zobrazení | 31 odpovědí

Mám dotaz, má tu někdo zkušenosti z lovem na psí granule a želové bonbóny nastražené mimo háček?

Vysazování ryb Jížní Čechy necteno

10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.888 zobrazení | 11 odpovědí

Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz

Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač necteno

4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.284 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji

Jakou velikost navijáků Shimano Ultegra??? necteno

7.8.2011 | Shimano911 | Navijáky | 4.279 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím kolegové. Koupil jsem si kaprové pruty Shimano Speed Master 3 lb. Chci je osadit navijáky Shimano Ultegra, ale nevím jakou velikost. Prosím poraďte. Díky.