Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Plzeňský rybář necteno

8.3.2006 | Láďa_vydra | Výstavy | 3.081 zobrazení | 6 odpovědí

Jde někdo na výstavu Plzeňský rybář? Výstava se koná v Plzni na Slovanech v hale Lokomotivy v sobotu 11.3.2006 od 9 do 15 hod.

Jarní chytání na Staňkově necteno

24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.077 zobrazení | 6 odpovědí

Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech­.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochot­ného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému

Fotky ryb necteno

24.2.2005 | Forest | Ryby | 3.076 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych Vás touto cestou požádat o adresu, kde se dají stáhnout fotky našich ryb, nebo o zaslání Vašich fotek v co nejlepší kvalitě(velikosti), jen ryby bez rybáře. Shromažďuji fotky našich ryb jako pomůcku do rybářského kroužku, ty kreslené obrázky jsou nedostačující. Hodlám z nich udělat fotky, a proto potřebuji, aby fotky byli co nejlepší. Díky moc.

pruty na sumcea vhodná šňúra necteno

9.9.2010 | ESOXBOY | Dravci | 2.567 zobrazení | 5 odpovědí

zdar kolegové máte někdo zkušenost s pruty wfm grizly nebo sportcarp p tomi sou to pruty do dvou tisek akorát že nevi pro kterej se rozhodnout tak prosim o radu nebo nějakou alternativu a eště co řikáte na sumcuvé šňúry sulfix

LRU feeder v Mlekojedech necteno

6.7.2008 | farnas | Závody | 2.564 zobrazení | 5 odpovědí

LRU feeder v Mlekojedech -Lovosice pujdete se podivat

Lužnice necteno

31.5.2005 | Čajda | Domácí revíry | 2.563 zobrazení | 5 odpovědí

Měl bych jet koncem června na týden do Chlumu u Třeboně,res­pektive do Hamru. Rád bych vyzkoušel vláčku na Lužnici okolo Majdaleny nebo okolí. Budu vděčný za každý typ nebo radu. Dík.

pouzdro na pruty necteno

26.5.2008 | runcajs | Ostatní nádobíčko | 2.562 zobrazení | 5 odpovědí

čau, chci si koupit nějakej dvoukomorovej batoh a zároveň pouzdro na pruty, nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem? www.rsp-fishing.cz

Brodění?! necteno

9.8.2005 | sunet | Ryby | 2.560 zobrazení | 5 odpovědí

Jen tak pro zajímavost by mě zajímal váš názor na téma brodit či nikoliv? Ať už se jedná o ochranu trdlišť, vodního flory a fauny či jen o ohleduplnost k dalším rybářům.

Branie alebo trenie rýb. necteno

12.3.2008 | Majo123456 | Ryby | 2.053 zobrazení | 4 odpovědi

Chytám na feeder v malom potoku 3m šírka pomaly prúdiaca voda.Záberov mám veľa ale mám jednu otázku.Z 10 rýb je 8 podseknutých za spodnú plutvu.Je to tým že kapor je v trení.Tento jav trvá len 2 dni.Doteraz bolo všetko OK.Dĺžka návezcu 25cm ryba prevažne kapor.

Výbava pro začínajícího rybáře necteno

21.12.2010 | Jirkasss | Pruty | 16.470 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře! Je mi 14let a za nedlouho začnu chodit do rybářského kroužku a udělám si svůj první rybářský lístek. Rybaření mě chytlo asi před rokem a v létě jsem byl se známým rybářem párkrát na rybách. Jsem z Jížní Moravy a v okolí mého bydliště je pár odstavených ramen, rybníků, pískoven a samozřejmě řeka Morava. Chytat bych chtěl spíše na kratší vzdálenosti (do 30metrů), ale nechtěl bych se specializovat jen třeba na kapry ale chtěl bych chytat více druhů ryb (kapr, lín, cejn…). A tomu bych chtěl přizpůsobit i výběr prutu. Také se chci zeptat zda jsou i pruty kterými bych mohl pres léto chytat výše vypsané ryby a na podzim a v zimě třeba nějaké dravce (štiky,okouny). Tedy nějaké pruty univerzální.
A dále se chci zeptat jaký naviják. Chtěl bych naviják levný, ale dostatečně kvalitní. Ve velikostech a dalších údajech o navijácích se nevyznám a proto vás prosím o pomoc s výběrem. Celkem bych se chtěl vejít do max 3000,– avšak byl bych rád kdyby to bylo i mnohem méně, protože si myslím že na začátek mé rybářské „kariéry“ vystačím s levnější výbavou. Předem děkuji za rady! Petrův ZDAR!

Řeka Sázava a okolí... necteno

29.6.2009 | -zruseno | Domácí revíry | 12.873 zobrazení | 25 odpovědí

Řeka SázavaFórum věnované řece Sázavě. Sem můžete dávat všechny informace o vysazování ryb, stavu vody, ubytování, památkách, restauracích v okolí jednotlivých revírů, a hlavně své úlovky z této krásné řeky.

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.639 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač necteno

4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.121 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji

Tandem Baits ano nebo ne? necteno

24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.089 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.

sm.navijak do Norska a na sumce necteno

26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.087 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes

Pocheň necteno

2.5.2011 | Scorpionius | Domácí revíry | 8.281 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím rybaře z Moravskoslezskoho kraje kteří navštěvují revír Pocheň.Zde mužete vkladat své přispěvky ohledně tohoto reviru.Vést diskuzi o tomto revíru a přidavat fotky svých ulovku v tomto reviru:-)

Co candáti a plandavky? necteno

7.9.2004 | Holajz2 | Dravci | 5.188 zobrazení | 10 odpovědí

Dlouho už brousím po tomhle foru a jak pročítám, dravci se chytají všude a na všechno. Ale zkoušel někdo chytat candaty na plandavky. Může mi někdo poradit?

ODHOZOVKA necteno

3.8.2005 | rybar11 | Položená | 4.147 zobrazení | 8 odpovědí

Jako kmen používám vlasec 25 spectrum a jako odhozovku jsem zkusil silon 30 T-rex nebo tak nějak. Dvakrát mně tato odhozovka za týden sklamala, čili tento silon bude pěkný aušus. Jednou mi rupl při záseku v postranním návazci a podruhé u obratlíku v uzlu. Pokaždé jsem mněl na prutu kapra přes 50 takže mně to docela naštvalo, zvlášť když přišel jediný záběr za den.

Proto doporučuji tento silon nepoužívat, prodává se v návinech 300m a je na něm nakreslený tiranosaurus.

Máte podobné zkušenosti se špatnými vlasci, pomozte a varujte ostatní rybáře.

Revíry v okolí Liberce necteno

3.8.2005 | ZabiJack | Domácí revíry | 3.635 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj.

Můžete mně , prosím, poradit nějaké mimopstruhové revíry v okolí Liberce (přesně v okolí Oldřichova v Hájích)? A kde koupím povolenku? Jedu tam koncem srpna na dovolenou, tak že bych vzal cajk a občas utekl rodině na ryby.

Diky.

Čím lepíte broďáky? necteno

14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.625 zobrazení | 7 odpovědí

Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky