Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač
4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.221 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji
ODHOZOVKA
3.8.2005 | rybar11 | Položená | 4.218 zobrazení | 8 odpovědí
Jako kmen používám vlasec 25 spectrum a jako odhozovku jsem zkusil silon 30 T-rex nebo tak nějak. Dvakrát mně tato odhozovka za týden sklamala, čili tento silon bude pěkný aušus. Jednou mi rupl při záseku v postranním návazci a podruhé u obratlíku v uzlu. Pokaždé jsem mněl na prutu kapra přes 50 takže mně to docela naštvalo, zvlášť když přišel jediný záběr za den.
Proto doporučuji tento silon nepoužívat, prodává se v návinech 300m a je na něm nakreslený tiranosaurus.
Máte podobné zkušenosti se špatnými vlasci, pomozte a varujte ostatní rybáře.
Plzeňský rybář
8.3.2006 | Láďa_vydra | Výstavy | 3.162 zobrazení | 6 odpovědí
Jde někdo na výstavu Plzeňský rybář? Výstava se koná v Plzni na Slovanech v hale Lokomotivy v sobotu 11.3.2006 od 9 do 15 hod.
Nevěděl jsem co dřív!!
12.9.2004 | rarach | Lososovité ryby | 3.161 zobrazení | 6 odpovědí
V pátek jsem po týdnu stěhování a zabydlování vyrazil s mušákem prohnat lipánky, ale měl jsem trochu problém. Jako nadšený houbař jsem po chvíli nasbíral podél vody plný muš. košík hub. Bylo jich tam neúrekom, takže jsem se ani moc nesoustředil, přesto jsem 5 kousků nakonec dostal , ale měl jsem velký problém co dřív jestli houbařit nebo chytat? Podotýkám, že houby ani ryby nejím, přesto jsem v neoprenech pobíhal po lese. Taky se Vám stalo, že jste nevěděli co dřív!!!!!
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.159 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
Tandem Baits ano nebo ne?
24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.152 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.
Hledám kolegu
18.3.2013 | jery | Kaprařina | 3.152 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem
z Ostravy – Vratimov. Většinou přeferuji lov na položenou.
Morava 10A
2.4.2010 | velkypepa | Domácí revíry | 2.629 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny místní z tohoto revíru. Moje otázka zní, jestli se dá k revíru Kanada dostat autem z Kněžpole nebo je tam někde zákaz vjezdu a musí se pěšky. Děkuji předem
Statistická nepravděpodobnost
17.10.2006 | Robur | Ryby | 2.101 zobrazení | 4 odpovědi
Co zvláštního a epochopitelného se Vám stalo na rybách? Příklad viz. 1. příspěvek.
Foťák
6.12.2004 | Chose | Ostatní nádobíčko | 55.473 zobrazení | 105 odpovědí
Chci si koupit digi foťák k focení úlovků atp. jakou značku a typ používáte Vy? který se vám osvědčil?
Kapři na orlíku
18.2.2012 | knervi | Bílá ryba | 44.466 zobrazení | 84 odpovědí
Pochlubte se jak velkého kapra jste chytily na orlíku.Jak velký a kolik vážil a a naco se chytil.
Lov na psí granule a želové bonbóny
10.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 16.397 zobrazení | 31 odpovědí
Mám dotaz, má tu někdo zkušenosti z lovem na psí granule a želové bonbóny nastražené mimo háček?
Co candáti a plandavky?
7.9.2004 | Holajz2 | Dravci | 5.299 zobrazení | 10 odpovědí
Dlouho už brousím po tomhle foru a jak pročítám, dravci se chytají všude a na všechno. Ale zkoušel někdo chytat candaty na plandavky. Může mi někdo poradit?
Jakou velikost navijáků Shimano Ultegra???
7.8.2011 | Shimano911 | Navijáky | 4.232 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím kolegové. Koupil jsem si kaprové pruty Shimano Speed Master 3 lb. Chci je osadit navijáky Shimano Ultegra, ale nevím jakou velikost. Prosím poraďte. Díky.
Revíry v okolí Liberce
3.8.2005 | ZabiJack | Domácí revíry | 3.696 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj.
Můžete mně , prosím, poradit nějaké mimopstruhové revíry v okolí Liberce (přesně v okolí Oldřichova v Hájích)? A kde koupím povolenku? Jedu tam koncem srpna na dovolenou, tak že bych vzal cajk a občas utekl rodině na ryby.
Diky.
pruty na sumcea vhodná šňúra
9.9.2010 | ESOXBOY | Dravci | 2.649 zobrazení | 5 odpovědí
zdar kolegové máte někdo zkušenost s pruty wfm grizly nebo sportcarp p tomi sou to pruty do dvou tisek akorát že nevi pro kterej se rozhodnout tak prosim o radu nebo nějakou alternativu a eště co řikáte na sumcuvé šňúry sulfix
LRU feeder v Mlekojedech
6.7.2008 | farnas | Závody | 2.647 zobrazení | 5 odpovědí
LRU feeder v Mlekojedech -Lovosice pujdete se podivat
Rybí cár
26.12.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 2.644 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, Nevíte, zda by šlo chytat na cár z kapra? Jde mi o to, zda by se dal použít jako nástraha na mníka? Nebo je lepší kousek plotičky nebo hrouzka?
pouzdro na pruty
26.5.2008 | runcajs | Ostatní nádobíčko | 2.640 zobrazení | 5 odpovědí
čau, chci si koupit nějakej dvoukomorovej batoh a zároveň pouzdro na pruty, nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem? www.rsp-fishing.cz