Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybí cár necteno

26.12.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 2.589 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, Nevíte, zda by šlo chytat na cár z kapra? Jde mi o to, zda by se dal použít jako nástraha na mníka? Nebo je lepší kousek plotičky nebo hrouzka?

Neznámé vlasce. necteno

31.1.2006 | Gagi | Ryby | 2.071 zobrazení | 4 odpovědi

Říkají někomu z vás názvy vlasců jako: vexus, force green, müller, x1, exori – exetan strong, triple fish. Pokud znáte napište prosím Váš názor na konkrétní vlasec. Ps: Vím že je to poněkud zvláštní dotaz, ale alespoň vidíte jak Vám tady důvěřuji .

Kaprarska Legenda necteno

12.11.2008 | Karpfenscene | Kaprařina | 2.069 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, neviete nahodou co je s Jardem Vitke, ci este chyta kapry? Uz ste ho niekto osobne stretol? Je to moj velky vzor v mojom rybarskom zivote.

PS:este stale chytam iba na Mosellu :o)

Výroba masných červů necteno

11.4.2005 | | Ryby | 20.296 zobrazení | 39 odpovědí

Zdravim. Chtěl bych se dovědět něco o pěstování červů. Teď, když se s nima může vnadit by byl nákup dost drahej. Co vím tak taková malá krabička asi 2dcl stojí asi 20Kč a to tam je polovina pilin, na chytání to stačilo, ale na vnadění bych se nedoplatil. Zajímalo by mě jestli má někdo opravdu vyzkoušenej způsob jak na to , nějakou funkční pěstírnu, kde by se dal udělat aspoň 1l najednou. Já se o to pokoušel už loni ale výsledek nic moc. Mohl bych použít malé cejny, kteří jsou na rybníku kam chodim opravdu silně přemnoženi a jsou zakrnělí 15–20 cm a za chvíli se jich nachytá halda. Asi budu někým obviněn že používat ryby na takové věci je neetické, ale to nějak vydržim.

Lov na psí granule a želové bonbóny necteno

10.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 16.144 zobrazení | 31 odpovědí

Mám dotaz, má tu někdo zkušenosti z lovem na psí granule a želové bonbóny nastražené mimo háček?

schimano necteno

25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.176 zobrazení | 8 odpovědí

potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.

Jakou velikost navijáků Shimano Ultegra??? necteno

7.8.2011 | Shimano911 | Navijáky | 4.159 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím kolegové. Koupil jsem si kaprové pruty Shimano Speed Master 3 lb. Chci je osadit navijáky Shimano Ultegra, ale nevím jakou velikost. Prosím poraďte. Díky.

pražské revíry necteno

18.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 2.608 zobrazení | 5 odpovědí

jaké máte zkušenosti s pražskými revíry myslím s kapry já jsem vyzkoušel spusta rybníků ale nikde sem neměl záběr a chtěl bych si ulovit nějakého velkého kapra ale přicházeli mi jenom maličcí ale na vltavě jsem ještě nebyl poradili by ste mi nějaké místo nebo revír kde bych si mohl chytit mého prvního kapra s víc než se 1,5kg

Dovolená necteno

12.6.2006 | imperio | Ryby | 2.601 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat zda mi někdo může poradit nějaký slušný revír(může být i komerční) střední,jižní čechy.Menší rybník tak do 10ha, (kapr,amur,can­dát..). potřebuji,ale chatku aby byla co nejblíže u vody, dovolená s rodinou a mám malou dceru. Díky.

Oprava "mušáku" necteno

29.3.2010 | MB | Pruty | 2.079 zobrazení | 4 odpovědi

Stala se mi nepříjemná záležitost. Ke konci loňské sezony mi praskl na mušáku horní díl v místě spoje (mám 2dílný prut) a nevím co s tím. Jde to spravit (v tom případě se musím zeptat kde je opravna na valašsku, přesněji v okolí rožnova pod Radhoštěm), případně jde dokoupit jen ta část prutu? :-D Nerad bych kupoval celý nový prut, není to nic levného…

jaká je nejvhodnější ryba na štiku necteno

7.5.2010 | malej.uzasnak | Plavaná | 20.963 zobrazení | 40 odpovědí

Jaká nástražní rybička je nejatraktivnější pro štiku.(sice je to ta co se nejvícev revíru vyskituje ale .......

Připálená kukuřice necteno

20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.025 zobrazení | 23 odpovědí

Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))

Jak postupovat při chytání candátů na rybičku? necteno

30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.316 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?

Motání silonu na cívku necteno

5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 5.774 zobrazení | 11 odpovědí

Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....

Orlík Zvíkovské podhradí necteno

19.1.2014 | pepalov | Domácí revíry | 5.246 zobrazení | 10 odpovědí

Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.

pohlaví ryb necteno

20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.190 zobrazení | 8 odpovědí

omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)

Dírky v západních čechách necteno

16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.183 zobrazení | 8 odpovědí

Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??

Mivardi universum feeder 330 cm necteno

3.12.2008 | Jak.novi | Feeder | 3.674 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto prutem a jaké máte na něj úlovky? Díky za odpovědi!

shimano spheros fa necteno

16.3.2005 | anal | Navijáky | 3.671 zobrazení | 7 odpovědí

celkom sa pozdava navijak SPHEROS FA 6000,chcel by som ho pouzit na tazku privlac ake s nim mate skusenosti?

Prut na kapra necteno

2.3.2017 | KaprKopr | Pruty | 3.666 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, minulý týden jsem byl poprvé rybařit. Moc mě to bavilo a sháním nějaký prut. Myslel jsem si, že koupím prut a půjdu rybařit, ale podle obrázků se pruty prodávají bez lanka. Jak mohu začít za dobrou cenu? Bude mi stačit na kapry tento prut? https://www.alza.cz/…d4042371.htm?… Jaké lanko k němu mám vybrat? Mám poukázky do alzy, proto jsem vybíral zde.