Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 7.118 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
Čím lepíte broďáky?
14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.823 zobrazení | 7 odpovědí
Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.273 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
Statistická nepravděpodobnost
17.10.2006 | Robur | Ryby | 2.186 zobrazení | 4 odpovědi
Co zvláštního a epochopitelného se Vám stalo na rybách? Příklad viz. 1. příspěvek.
CARP SHOW MORAVIA 2014
1.1.2014 | Rico | Výstavy | 2.180 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chytejáci, nechystá se někdo z Vás na CARP SHOW MORAVIA 2014 ( http://www.chytej.cz/…oravia-2014/ )? Přemýšlím, že bych se tam zajel podívat. Tak bychom se tam mohli potkat a pokecat. Pojedu z Plzně a nejspíše sám, tak kdyby se někdo chtěl přidat budu rád… PS: Za cestu poplatky nevybírám ;-)
Robinson cortez - očka
28.2.2011 | FISHERBOY | Pruty | 25.761 zobrazení | 47 odpovědí
Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.
Sbírání žížal
26.5.2004 | Chose | Ryby | 21.998 zobrazení | 40 odpovědí
Četl jsem v diskusi něco o elektrikaření o co go?Jak si opatřujete žížaly jinak?
Chytanie na mori v Chorvatsku
26.7.2004 | NefroniK | Rybaření v zahraničí | 9.911 zobrazení | 18 odpovědí
Chystam sa na dovolenku do Chorvatska a chcem tam aj chytat ryby. Neviem, ake su ceny, alebo ci sa da chytat aj zadarmo. Prosom o co najrychlejsiu odpoved. Ako je to z cenami pre deti do 15 rokov ?
Muškaření na řece Cetina CHorvatsko.
29.12.2006 | brčal | Muškaření | 7.700 zobrazení | 14 odpovědí
V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?
Motání silonu na cívku
5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 6.040 zobrazení | 11 odpovědí
Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....
Kritéria pro výběr revíru
3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 6.031 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?
Orlík Zvíkovské podhradí
19.1.2014 | pepalov | Domácí revíry | 5.483 zobrazení | 10 odpovědí
Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.
sm.navijak do Norska a na sumce
26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.304 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes
pouzdro na pruty
26.5.2008 | runcajs | Ostatní nádobíčko | 2.752 zobrazení | 5 odpovědí
čau, chci si koupit nějakej dvoukomorovej batoh a zároveň pouzdro na pruty, nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem? www.rsp-fishing.cz
Brodění?!
9.8.2005 | sunet | Ryby | 2.743 zobrazení | 5 odpovědí
Jen tak pro zajímavost by mě zajímal váš názor na téma brodit či nikoliv? Ať už se jedná o ochranu trdlišť, vodního flory a fauny či jen o ohleduplnost k dalším rybářům.
Kaprarska Legenda
12.11.2008 | Karpfenscene | Kaprařina | 2.203 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim, neviete nahodou co je s Jardem Vitke, ci este chyta kapry? Uz ste ho niekto osobne stretol? Je to moj velky vzor v mojom rybarskom zivote.
PS:este stale chytam iba na Mosellu :o)
Se skitterpopem na stojáku
22.10.2005 | jake | Přívlač | 2.199 zobrazení | 4 odpovědi
Rád bych věděl, zda někdo z Vás používá tohoto woblera i na stojaté vodě? Sám to občas zkouším, ale zatím bez úspěchu. Zatím se mi podařilo chytit jen pár bolenů na řece (Morava). Údajně by to mělo fungovat i na stojáku na štiky a okouny…!? Podělte se o Vaše zkušenosti.
Branie alebo trenie rýb.
12.3.2008 | Majo123456 | Ryby | 2.196 zobrazení | 4 odpovědi
Chytám na feeder v malom potoku 3m šírka pomaly prúdiaca voda.Záberov mám veľa ale mám jednu otázku.Z 10 rýb je 8 podseknutých za spodnú plutvu.Je to tým že kapor je v trení.Tento jav trvá len 2 dni.Doteraz bolo všetko OK.Dĺžka návezcu 25cm ryba prevažne kapor.
Pomoc při výběru UL prutu na vláčku
6.9.2011 | Walley | Pruty | 28.750 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj letos jsem si koupil prut na vláčku a chytlo mě to a proto si chci pořídit i měkčí prut do oka mi padly Pezon a Michel Redoutable Bass 1,80 nebo 2,10 2–7g a Shimano Catana CX 2,10 nebo 2,40 ul 1–11g.Dík
vranovska přehrada
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 20.999 zobrazení | 38 odpovědí
posim o informace o te teto vodě jakekoliv nemužu serozhodnout kam na dovolenou mam tam jet do chaty jak tam jdou ryb dravci kapři sumci diky za odpovědi