Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rybí cár
26.12.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 2.683 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, Nevíte, zda by šlo chytat na cár z kapra? Jde mi o to, zda by se dal použít jako nástraha na mníka? Nebo je lepší kousek plotičky nebo hrouzka?
Statistická nepravděpodobnost
17.10.2006 | Robur | Ryby | 2.146 zobrazení | 4 odpovědi
Co zvláštního a epochopitelného se Vám stalo na rybách? Příklad viz. 1. příspěvek.
zápis do povolenky
4.5.2012 | efifwe | Legislativa | 20.591 zobrazení | 38 odpovědí | upravit
dobrý den chtěl bych se zeptat jak byste do povolenky MRS-pstruhové vody zapsali třeba 6 tloušťů. jestli se píše jenom jednou název ryby a kusy jestli se píšou dohromady a kila? chci si udělat povolenky a potřeboval bych to vědět
Slapy a rybařina
17.8.2014 | Šína | Domácí revíry | 7.557 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj kolegové chtěl bych se pozeptat jak vám to letos jde na Slapech.Já se musím přiznat že lotos to je špatné.
Čím lepíte broďáky?
14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.791 zobrazení | 7 odpovědí
Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky
shimano spheros fa
16.3.2005 | anal | Navijáky | 3.778 zobrazení | 7 odpovědí
celkom sa pozdava navijak SPHEROS FA 6000,chcel by som ho pouzit na tazku privlac ake s nim mate skusenosti?
Počet ryb v hejnu
20.4.2013 | Nerodia | Ostatní ryby | 3.251 zobrazení | 6 odpovědí
Vážení kolegové ( odborníci)obracím se na vás z dotazem ohledně počtu ryb v hejnu.Na internetu jsem narazil na tuto zprávu:Největší hejna ryb vytváří koljuška tříostná (Gasterosteus aculeatus), jejíž hejna čítají na 500 miliard jedinců. To se mi nechce vůbec věřit ,spíše bych to tipoval např.na sardinky. Můžete mi prosím tuto otázku objasnit jak to je ?
sm.navijak do Norska a na sumce
26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.245 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes
LRU feeder v Mlekojedech
6.7.2008 | farnas | Závody | 2.707 zobrazení | 5 odpovědí
LRU feeder v Mlekojedech -Lovosice pujdete se podivat
pruty na sumcea vhodná šňúra
9.9.2010 | ESOXBOY | Dravci | 2.705 zobrazení | 5 odpovědí
zdar kolegové máte někdo zkušenost s pruty wfm grizly nebo sportcarp p tomi sou to pruty do dvou tisek akorát že nevi pro kterej se rozhodnout tak prosim o radu nebo nějakou alternativu a eště co řikáte na sumcuvé šňúry sulfix
pouzdro na pruty
26.5.2008 | runcajs | Ostatní nádobíčko | 2.701 zobrazení | 5 odpovědí
čau, chci si koupit nějakej dvoukomorovej batoh a zároveň pouzdro na pruty, nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem? www.rsp-fishing.cz
Se skitterpopem na stojáku
22.10.2005 | jake | Přívlač | 2.166 zobrazení | 4 odpovědi
Rád bych věděl, zda někdo z Vás používá tohoto woblera i na stojaté vodě? Sám to občas zkouším, ale zatím bez úspěchu. Zatím se mi podařilo chytit jen pár bolenů na řece (Morava). Údajně by to mělo fungovat i na stojáku na štiky a okouny…!? Podělte se o Vaše zkušenosti.
Branie alebo trenie rýb.
12.3.2008 | Majo123456 | Ryby | 2.159 zobrazení | 4 odpovědi
Chytám na feeder v malom potoku 3m šírka pomaly prúdiaca voda.Záberov mám veľa ale mám jednu otázku.Z 10 rýb je 8 podseknutých za spodnú plutvu.Je to tým že kapor je v trení.Tento jav trvá len 2 dni.Doteraz bolo všetko OK.Dĺžka návezcu 25cm ryba prevažne kapor.
Sbírání žížal
26.5.2004 | Chose | Ryby | 21.763 zobrazení | 40 odpovědí
Četl jsem v diskusi něco o elektrikaření o co go?Jak si opatřujete žížaly jinak?
Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření
19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.575 zobrazení | 25 odpovědí
Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)
Muškaření na řece Cetina CHorvatsko.
29.12.2006 | brčal | Muškaření | 7.603 zobrazení | 14 odpovědí
V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 7.067 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
Motání silonu na cívku
5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 5.983 zobrazení | 11 odpovědí
Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....
Kritéria pro výběr revíru
3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 5.971 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?
Orlík Zvíkovské podhradí
19.1.2014 | pepalov | Domácí revíry | 5.433 zobrazení | 10 odpovědí
Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.