Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Se skitterpopem na stojáku necteno

22.10.2005 | jake | Přívlač | 2.115 zobrazení | 4 odpovědi

Rád bych věděl, zda někdo z Vás používá tohoto woblera i na stojaté vodě? Sám to občas zkouším, ale zatím bez úspěchu. Zatím se mi podařilo chytit jen pár bolenů na řece (Morava). Údajně by to mělo fungovat i na stojáku na štiky a okouny…!? Podělte se o Vaše zkušenosti.

Branie alebo trenie rýb. necteno

12.3.2008 | Majo123456 | Ryby | 2.111 zobrazení | 4 odpovědi

Chytám na feeder v malom potoku 3m šírka pomaly prúdiaca voda.Záberov mám veľa ale mám jednu otázku.Z 10 rýb je 8 podseknutých za spodnú plutvu.Je to tým že kapor je v trení.Tento jav trvá len 2 dni.Doteraz bolo všetko OK.Dĺžka návezcu 25cm ryba prevažne kapor.

jaká je nejvhodnější ryba na štiku necteno

7.5.2010 | malej.uzasnak | Plavaná | 21.270 zobrazení | 40 odpovědí

Jaká nástražní rybička je nejatraktivnější pro štiku.(sice je to ta co se nejvícev revíru vyskituje ale .......

Jak vychladit sud necteno

4.6.2013 | Josk1 | Tipy & triky | 13.848 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

Dobrý podvečer, u vody bych si to zpříjemnil točeným. Jo, nabízí se ho hodit do vody. Ale máte nějaké tipy na to, jak vychladit sud u v létě? To Sázava zrovna sedmý schod není. Dobrý tak na předchlazení. Něco co by vystačilo bez elektriky nebo jen do autozapalovače. Sudy kupuju KEGy dvacetilitrové.

Jak postupovat při chytání candátů na rybičku? necteno

30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.429 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?

Délka prutu na dírky. necteno

4.12.2005 | Gagi | Rybaření na dírkách | 4.795 zobrazení | 9 odpovědí

Právě se pokouším vyrobit prut na dírky a nevím jak mám udělat dlouhou ,,chytací" část. Jaké máte vy, kupované nebo táké věříte svým zlatým ručičkám.

pohlaví ryb necteno

20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.253 zobrazení | 8 odpovědí

omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)

sm.navijak do Norska a na sumce necteno

26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.199 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes

Polička - muška na P2 necteno

21.9.2005 | kreuz | Muškaření | 3.191 zobrazení | 6 odpovědí

Tenhle rok jsem si chtěl zkusit taky chytání duháků na rybníku, takže jsem se rozhodl pro RS Vysočina, že to teda zkusím tam. Poprvé jsem tam byl ještě s kamarádem, kterej ale chytá spíš kapráky, takže na horní nádrž jsem šel sám. Krásně jsem si zachytal, fakt to byla krása, duháci maj při obracení do hloubky fakt sílu. Bylo to super.

Potom jsem ale chtěl vzít na duháky otce. To bylo tak někdy ke konci srpna. Přijeli jsme teda brzo ráno, po ránu jakš takž nějakou aktivitu vidět bylo, ale tak po 10. hodině už nic. Táta nechytl nic, já jen jednu rybu. Kdyby ostatní rybáři, kterých tam bylo tehdy asi 10 chytali a my ne, řeknu si: „Dobře, jsme neschopný, neumíme to.“ Jenže nikdo nechytal nic, nikdo nechytl od 7 hodin ráno až do večerních hodin VŮBEC NIC, ani jednu rybu. Říkám si, asi špatné počasí či co.

Nakonec jsem ale na RS Vysočina nezanevřel a vydal jsem se na duháky ještě jednou, minulou sobotu Celá situace se ovšem opakovala. Ze 7-mi muškařů nechytl NIKDO OPĚT VŮBEC NIC. A to od 6-ti hodin ráno (ještě byla tma) až do 2 hodin odpoledne. Potom jsem už opravdu vzdal a jel domů.

Myslím, že při takovém počtu rybářů (někteří jistě o hodně zkušenější než já, to je jasné), snad můžu víceméně vyloučit chybnou mouchu, resp. luru, na kterou se tam hodně chytá. A tak by mě zajímalo, má-li někdo opačné zkušenosti. Tentokrát už se totiž začínám k Poličce otáčet s jakousi „nedůvěrou“.

Lužnice necteno

31.5.2005 | Čajda | Domácí revíry | 2.664 zobrazení | 5 odpovědí

Měl bych jet koncem června na týden do Chlumu u Třeboně,res­pektive do Hamru. Rád bych vyzkoušel vláčku na Lužnici okolo Majdaleny nebo okolí. Budu vděčný za každý typ nebo radu. Dík.

Neznámé vlasce. necteno

31.1.2006 | Gagi | Ryby | 2.129 zobrazení | 4 odpovědi

Říkají někomu z vás názvy vlasců jako: vexus, force green, müller, x1, exori – exetan strong, triple fish. Pokud znáte napište prosím Váš názor na konkrétní vlasec. Ps: Vím že je to poněkud zvláštní dotaz, ale alespoň vidíte jak Vám tady důvěřuji .

Kaprarska Legenda necteno

12.11.2008 | Karpfenscene | Kaprařina | 2.127 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, neviete nahodou co je s Jardem Vitke, ci este chyta kapry? Uz ste ho niekto osobne stretol? Je to moj velky vzor v mojom rybarskom zivote.

PS:este stale chytam iba na Mosellu :o)

parmy na chrudimsku necteno

7.10.2015 | tomas54 | Ostatní ryby | 2.126 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, kam chodíte na parmy v okolí Chrudimi? A chytáte je na feeder nebo na přívlač?

Sbírání žížal necteno

26.5.2004 | Chose | Ryby | 21.412 zobrazení | 40 odpovědí

Četl jsem v diskusi něco o elektrikaření o co go?Jak si opatřujete žížaly jinak?

dovolena 2009 necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 13.901 zobrazení | 26 odpovědí

v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat

Slapy a rybařina necteno

17.8.2014 | Šína | Domácí revíry | 7.487 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj kolegové chtěl bych se pozeptat jak vám to letos jde na Slapech.Já se musím přiznat že lotos to je špatné.

matchový prut necteno

30.3.2013 | PETR-rybar | Pruty | 6.937 zobrazení | 13 odpovědí

Jsem vášnivý plavačkář a na splávek chytám prakticky všechny ryby, tak jsem se rozhodl pořídit nějaký matchový prut. Ale s výběrem si nevím moc rady. Hlavně jakou délku. Našel jsem na netu pěkný prut od Shimana za příznivou cenu (http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…fa-1051.html). Tato značka mě nikdy nezklamala, tak bych u ní chtěl zůstat. Budu rád za vaše rady a názory.

Orlík Zvíkovské podhradí necteno

19.1.2014 | pepalov | Domácí revíry | 5.355 zobrazení | 10 odpovědí

Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.

schimano necteno

25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.279 zobrazení | 8 odpovědí

potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.

Čím lepíte broďáky? necteno

14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.738 zobrazení | 7 odpovědí

Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky