Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Robinson cortez - očka
28.2.2011 | FISHERBOY | Pruty | 25.526 zobrazení | 47 odpovědí
Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.
Změna majitele Chytej.cz
25.7.2018 | mikuláš | chytej.cz | 16.304 zobrazení | 30 odpovědí
Dobrý den, včera jsme uživatele webu informovali mailem o změně majitele webu chytej.cz. Někdo z vás možná tuto informaci nedostal a tak zakládám toto vlákno pro další dotazy a diskuzi…
Pan Havlíček se rozhodl po patnácti letech provozování webu věnovat naplno svému e-shopu www.Nastrahy.cz, činnosti pro ČRS. O prodeji jsme jednali delší dobu a někteří z vás jeho nabídku možná zaregistrovali.
Co je v plánu… V prvé řadě provozovat web dál (bezplatně), rozvíjet ho o další části, obsah a funkce. Zároveň si zaslouží úpravu designu tak, aby byl přívětivější na mobilech. Změna bude postupná a bude vyžadovat čas. Budu rád za Vaše názory a tipy, co zlepšit a podobně – do diskuze.
Ještě chci vyvrátit případné spekulace – já ani společnost nejsme napojeni na veřejně známé, oblíbené nebo neoblíbené rybáře;)
Děkuji za dosavadní a budoucí přízeň, Michal Vávra
Chytání v Kamýku nad Vltavou
12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.507 zobrazení | 12 odpovědí
Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.
Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.432 zobrazení | 10 odpovědí
vše o této výstavě
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.337 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.796 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
Změny v BPVRB (ryb. řádu)
6.1.2007 | Shrek | Legislativa | 2.172 zobrazení | 4 odpovědi
Díky HaDovo reakci na změnu v RŘ jsem si to začal také pročítat a našel jsem toto :
III. Lov na pstruhových rybářských revírech
Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince.
Osoba provádějící lov smí na pstruhových rybářských revírech lovit ryby přívlačí nebo na umělou mušku nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu. Před zahájením lovu přívlačí nebo na umělou mušku musí osoba provádějící lov datum lovu zakroužkovat.
V případě lovu ryb na položenou nebo na plavanou musí být všechny ulovené lososovité ryby vráceny zpět do rybářského revíru.
To se mi teda ale vůbec nelíbí.Pokud chci jít na bílou rybu s mušákem,musím si stejně zakroužkovat.To samé dravci na vláčku.Našel jste ještě někdo nějaké zásadní změny oproti minulému roku?
Pomoc při výběru UL prutu na vláčku
6.9.2011 | Walley | Pruty | 28.358 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj letos jsem si koupil prut na vláčku a chytlo mě to a proto si chci pořídit i měkčí prut do oka mi padly Pezon a Michel Redoutable Bass 1,80 nebo 2,10 2–7g a Shimano Catana CX 2,10 nebo 2,40 ul 1–11g.Dík
vranovska přehrada
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 20.733 zobrazení | 38 odpovědí
posim o informace o te teto vodě jakekoliv nemužu serozhodnout kam na dovolenou mam tam jet do chaty jak tam jdou ryb dravci kapři sumci diky za odpovědi
Turyňský rybník
16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 9.280 zobrazení | 17 odpovědí
ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.909 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.286 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem
Sumcové zahraničné lokality okrem Ebra s PO
13.1.2010 | ollo | Sumcařina | 2.738 zobrazení | 5 odpovědí
Má niekto skúsenosť s inými lokalitami v zahraníčí ? Spodný tok Dunaja , Francia , Balkán …
Tica Abyss
11.2.2014 | Zemak | Navijáky | 2.726 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim, jake mate zkusenosti s timto navijakem ? Konkretne mi jde o model 6007 s baitrunnerem
Set na kapry
4.3.2009 | Kokos | Ryby | 17.592 zobrazení | 32 odpovědí
Máte někdo zkušenost nebo spíš , kdo jste si koupili tento set ? www.ravenbrno.cz
Muška nebo třpytka na nej pstruhy?
19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.398 zobrazení | 8 odpovědí
Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…
Hrouzek - kde?
22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.852 zobrazení | 7 odpovědí
poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.305 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
nastražení boilie
6.6.2007 | ??? | Kaprařina | 3.303 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
na každym obrázku s boilie, vidím že je nastražené pod háček na vlas, ale zajímalo by mě z čeho udělat zarážku nebo jak boilie uchytit na vlasu
Jak to bere na Vranovské přehradě a na co?
1.8.2005 | firelinePlzen | Domácí revíry | 3.298 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo letos zkušenost z Vranovskou přehradou?Co a na co tam berou?Díky.