Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
dovolena 2009
14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 13.810 zobrazení | 26 odpovědí
v červnu se chstam na nove mlyny nebo na mušovskou nadrž přes ck rybarku mam tam chatu zajednanou je tam i revir dyje7a mate nake informace o těch vodach byl tam snad někdo chytat
Chytanie na mori v Chorvatsku
26.7.2004 | NefroniK | Rybaření v zahraničí | 9.565 zobrazení | 18 odpovědí
Chystam sa na dovolenku do Chorvatska a chcem tam aj chytat ryby. Neviem, ake su ceny, alebo ci sa da chytat aj zadarmo. Prosom o co najrychlejsiu odpoved. Ako je to z cenami pre deti do 15 rokov ?
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 6.933 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
Kritéria pro výběr revíru
3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 5.837 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?
Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.320 zobrazení | 10 odpovědí
vše o této výstavě
Kam na pražskou povolenku na dravé ryby?
1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.716 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.190 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem
Sumcové zahraničné lokality okrem Ebra s PO
13.1.2010 | ollo | Sumcařina | 2.657 zobrazení | 5 odpovědí
Má niekto skúsenosť s inými lokalitami v zahraníčí ? Spodný tok Dunaja , Francia , Balkán …
Turyňský rybník
16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 9.076 zobrazení | 17 odpovědí
ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.283 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
Hrouzek - kde?
22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.748 zobrazení | 7 odpovědí
poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal
Jak to bere na Vranovské přehradě a na co?
1.8.2005 | firelinePlzen | Domácí revíry | 3.211 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo letos zkušenost z Vranovskou přehradou?Co a na co tam berou?Díky.
Výběr navijáku
25.9.2009 | PetrK-9 | Navijáky | 2.678 zobrazení | 5 odpovědí
Je možné, jestli by mě někdo mohl poradit při koupi navijáku? Má rybařina je z devadesáti procent na řece Dyji, Moravě a ramenech v lese. Nemám vyhrazený druh ryby, jejímž lovem bych se nějak konkrétněji věnoval. Chodím k vodě pro pobavení a relax. Potřboval by nějaký univerzálnější naviják. Já jsem se díval na Penn 850SSM, Tica Cybernetik a Okuma ORYX RXS 90. Může te mě někdo prosím poradit. Díky. Petr
Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření
19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.432 zobrazení | 25 odpovědí
Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)
Jak se počita IBS na kapřakach 1 libra je 30 gr nebo vice.
27.1.2006 | tucnak11 | Bílá ryba | 9.153 zobrazení | 17 odpovědí
Každy kaprař mi žekl innou gramaž co se jedna prutu ze zatěžom v librach,jak se to pravdu počita 1 libra 30gr a nebo vice.
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.833 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.220 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
Jak na pstruhy na stojáku?
24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.219 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar
naviják na vláčku
9.7.2007 | Zcuter | Navijáky | 2.693 zobrazení | 5 odpovědí
uvažuju že bych si časem pořídil jeden z těchto navijáku akorát se pořád nemohu rozhodnout.Tak doufám že mi porádíte 1. Shimano Nexave s přední brzdou … 2.Tica Condor s bojovkou… s tím, že tam z 90% zřejmně příde pletenka.Chytat budu většinou cíleně štiky.....
vymena hacikov
30.10.2004 | kostnak | Přívlač | 2.156 zobrazení | 4 odpovědi
ako menite haciky na vobleroch a rotackach? napada ma kruzok, ale ked tam predtym nebol, tak neviem, ci to nezmeni chod nastrahy.