Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Neznámé vlasce.
31.1.2006 | Gagi | Ryby | 2.193 zobrazení | 4 odpovědi
Říkají někomu z vás názvy vlasců jako: vexus, force green, müller, x1, exori – exetan strong, triple fish. Pokud znáte napište prosím Váš názor na konkrétní vlasec. Ps: Vím že je to poněkud zvláštní dotaz, ale alespoň vidíte jak Vám tady důvěřuji .
Chytání v Kamýku nad Vltavou
12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.643 zobrazení | 12 odpovědí
Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.
Prut na kapra
2.3.2017 | KaprKopr | Pruty | 3.860 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, minulý týden jsem byl poprvé rybařit. Moc mě to bavilo a sháním nějaký prut. Myslel jsem si, že koupím prut a půjdu rybařit, ale podle obrázků se pruty prodávají bez lanka. Jak mohu začít za dobrou cenu? Bude mi stačit na kapry tento prut? https://www.alza.cz/…d4042371.htm?… Jaké lanko k němu mám vybrat? Mám poukázky do alzy, proto jsem vybíral zde.
zalepení prsaček
14.7.2010 | frenki | Tipy & triky | 3.319 zobrazení | 6 odpovědí
Pánové, jak zjistím kde mi tečou prsačky (dýcháče), když vylezu z vody mám na spodňácích sem tam vlhké kolečko, ale nevím kde mi to teče uvítám rady, díky.
Změny v BPVRB (ryb. řádu)
6.1.2007 | Shrek | Legislativa | 2.214 zobrazení | 4 odpovědi
Díky HaDovo reakci na změnu v RŘ jsem si to začal také pročítat a našel jsem toto :
III. Lov na pstruhových rybářských revírech
Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince.
Osoba provádějící lov smí na pstruhových rybářských revírech lovit ryby přívlačí nebo na umělou mušku nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu. Před zahájením lovu přívlačí nebo na umělou mušku musí osoba provádějící lov datum lovu zakroužkovat.
V případě lovu ryb na položenou nebo na plavanou musí být všechny ulovené lososovité ryby vráceny zpět do rybářského revíru.
To se mi teda ale vůbec nelíbí.Pokud chci jít na bílou rybu s mušákem,musím si stejně zakroužkovat.To samé dravci na vláčku.Našel jste ještě někdo nějaké zásadní změny oproti minulému roku?
Oprava "mušáku"
29.3.2010 | MB | Pruty | 2.214 zobrazení | 4 odpovědi
Stala se mi nepříjemná záležitost. Ke konci loňské sezony mi praskl na mušáku horní díl v místě spoje (mám 2dílný prut) a nevím co s tím. Jde to spravit (v tom případě se musím zeptat kde je opravna na valašsku, přesněji v okolí rožnova pod Radhoštěm), případně jde dokoupit jen ta část prutu? :-D Nerad bych kupoval celý nový prut, není to nic levného…
Chytej.cz opět na na veletrhu Rybaření v Brně!
23.2.2006 | HaD | chytej.cz | 72.809 zobrazení | 131 odpovědí
Vážení přátelé, kamarádi, rybáři… Dovoluji si Vás po roce opět co nejsrdečněji pozvat k našemu stánku Chytej.cz na na veletrhu Rybaření 2006 v Brně, který se koná ve dnech 22.- 26. 3.2006. Bude zde tradičně internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha a oproti loňsku i malé překvápko. Náš stánek naleznete vedle přednáškového centra… Přijďte se podívat, pokecat, odpočinout si – rád(i) Vás uvidím(e) a seznámím(e) se osobně s těmi, které ještě neznám(e)!
Set na kapry
4.3.2009 | Kokos | Ryby | 17.774 zobrazení | 32 odpovědí
Máte někdo zkušenost nebo spíš , kdo jste si koupili tento set ? www.ravenbrno.cz
Turyňský rybník
16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 9.430 zobrazení | 17 odpovědí
ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.992 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
Muška nebo třpytka na nej pstruhy?
19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.444 zobrazení | 8 odpovědí
Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.884 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
Jak to bere na Vranovské přehradě a na co?
1.8.2005 | firelinePlzen | Domácí revíry | 3.337 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo letos zkušenost z Vranovskou přehradou?Co a na co tam berou?Díky.
Výběr navijáku
25.9.2009 | PetrK-9 | Navijáky | 2.780 zobrazení | 5 odpovědí
Je možné, jestli by mě někdo mohl poradit při koupi navijáku? Má rybařina je z devadesáti procent na řece Dyji, Moravě a ramenech v lese. Nemám vyhrazený druh ryby, jejímž lovem bych se nějak konkrétněji věnoval. Chodím k vodě pro pobavení a relax. Potřboval by nějaký univerzálnější naviják. Já jsem se díval na Penn 850SSM, Tica Cybernetik a Okuma ORYX RXS 90. Může te mě někdo prosím poradit. Díky. Petr
Začínám s Boilies
7.8.2005 | jircve | Domácí revíry | 2.221 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtěl jsem se zeptat. Letos jsem se rozhodl začít s boilies, koupil jsem si prut a dobrý naviják od OKUMI. první závažnějším dotazem je jestli používat sestavu s krmítkem nebo bez něj. Tam kde chytám není možnost zavážení. Čím, kolik, a jak dlouho zakrmovat. Mám zakrmovat boiliesem na které budu chytat nebo mám rozhodit různé druhy. Jaké boilies v jakém ročním období použít, je v tom nějaké pravidlo nebo je to jedno. Předem díky za odpovědi. Jirka
Rybářské hodinky
3.11.2010 | Klon | Vaše názory | 17.854 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím Vás pánové.Chtěl bych se zeptat na názor jestli myslíte že funguje doopravdy rybolov podle ukazatele na hodinkách..hodinky se řídí fází měsíce a podle toho Vám ukazují kdy je nejlépe jít na ryby…Má někdo zkušenosti???Já jsem si takové hodinky pořídil,ale nebudu zde psát názor abych neovlivnoval.....Všem Děkuji…Budu hlavně rád za názory samotných uživatelů..
Klipový signalizátor
26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.918 zobrazení | 7 odpovědí
Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.360 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.350 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem
nastražení boilie
6.6.2007 | ??? | Kaprařina | 3.345 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
na každym obrázku s boilie, vidím že je nastražené pod háček na vlas, ale zajímalo by mě z čeho udělat zarážku nebo jak boilie uchytit na vlasu