Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výběr výbavy na přívláč necteno

25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.289 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.

Boilie necteno

26.3.2007 | ivošš | Kaprařina | 2.743 zobrazení | 5 odpovědí

Co vy na to?Jakou značku boilie používáte?Vyrábyte si boilie sami doma?A jake mate zkušenosti se se svým boilie?Co do boilie přidáváte,atd­..?Pište!!!

Výběr navijáku necteno

25.9.2009 | PetrK-9 | Navijáky | 2.743 zobrazení | 5 odpovědí

Je možné, jestli by mě někdo mohl poradit při koupi navijáku? Má rybařina je z devadesáti procent na řece Dyji, Moravě a ramenech v lese. Nemám vyhrazený druh ryby, jejímž lovem bych se nějak konkrétněji věnoval. Chodím k vodě pro pobavení a relax. Potřboval by nějaký univerzálnější naviják. Já jsem se díval na Penn 850SSM, Tica Cybernetik a Okuma ORYX RXS 90. Může te mě někdo prosím poradit. Díky. Petr

Chytej.cz opět na na veletrhu Rybaření v Brně! necteno

23.2.2006 | HaD | chytej.cz | 72.488 zobrazení | 131 odpovědí

Vážení přátelé, kamarádi, rybáři… Dovoluji si Vás po roce opět co nejsrdečněji pozvat k našemu stánku Chytej.cz na na veletrhu Rybaření 2006 v Brně, který se koná ve dnech 22.- 26. 3.2006. Bude zde tradičně internet pro návštěvníky veletrhu zdarma, milá obsluha a oproti loňsku i malé překvápko. Náš stánek naleznete vedle přednáškového centra… Přijďte se podívat, pokecat, odpočinout si – rád(i) Vás uvidím(e) a seznámím(e) se osobně s těmi, které ještě neznám(e)!

Rybářské hodinky necteno

3.11.2010 | Klon | Vaše názory | 17.656 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím Vás pánové.Chtěl bych se zeptat na názor jestli myslíte že funguje doopravdy rybolov podle ukazatele na hodinkách..hodinky se řídí fází měsíce a podle toho Vám ukazují kdy je nejlépe jít na ryby…Má někdo zkušenosti???Já jsem si takové hodinky pořídil,ale nebudu zde psát názor abych neovlivnoval.­....Všem Děkuji…Budu hlavně rád za názory samotných uživatelů..

Jak se počita IBS na kapřakach 1 libra je 30 gr nebo vice. necteno

27.1.2006 | tucnak11 | Bílá ryba | 9.390 zobrazení | 17 odpovědí

Každy kaprař mi žekl innou gramaž co se jedna prutu ze zatěžom v librach,jak se to pravdu počita 1 libra 30gr a nebo vice.

Bobr na Berounce? necteno

14.11.2014 | jeewee | Ostatní ryby | 6.081 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, o víkendu jsem s hrůzou zjistil, že máme na Berounce pod Karlštějnem 4 celkem vzrostlé vrby nakousané téměř do poloviny tloušťky kmene. A teď od čeho? Pozná se to z fotek? Dva obrázky jsem umístil do svého alba. Tak budu moc rád za vaše názory. Jeewee

Chov plotice necteno

25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 6.074 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar!

Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.864 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

Háček dle ryby. necteno

11.7.2005 | Goyer | Dravci | 2.214 zobrazení | 4 odpovědi

Vedle jsem začal topic a možná jsem to mohl napsat do něho, ale je to jiná věc.

Chci se zeptat, dnes jsem šel na candáta a v literatuře jsem si nastudoval, že požírá rybyčky po zadní ploutvy a hlavu ažnaposled, podle toho jsem háček do nástr. rybičky. Ale když mi pak bere něco jiného, málo kdy to seknu. Takže když půjdu na úhoře, háček dám podle toho, že tu rybičku bude žrát po předu a ne jako Candát pozadu.

Chci se zeptat, co je na tom pravdy? Zkušenosti, praxe. rady.

Díky

vymena hacikov necteno

30.10.2004 | kostnak | Přívlač | 2.213 zobrazení | 4 odpovědi

ako menite haciky na vobleroch a rotackach? napada ma kruzok, ale ked tam predtym nebol, tak neviem, ci to nezmeni chod nastrahy.

parazit kaprovec necteno

25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.223 zobrazení | 13 odpovědí

Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby

Řeka Blanice... necteno

20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.207 zobrazení | 13 odpovědí

chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…at­d…díky

Návazce na feeder - obrázky necteno

22.3.2005 | efendi | Feeder | 5.566 zobrazení | 10 odpovědí

Může mi někdo poradit jako začátečníkovi s feederem, kde najdu přípravu montáže s obrázky.

Zavážení návnad a nástrah necteno

14.2.2007 | Merlin | Legislativa | 4.992 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení přátelé, jak jsem si stačil všimnout tak v RŘ na 2007 vypadl odstavec (IV v r 2006)o zákazu zavážení návnad a nástrah.Takže jestli to velmi dobře chápu,pokud to nezakáže uživatel revíru v Bližších podmínkách výkonu RP,tak je zavážení povolené?

plotice necteno

7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.440 zobrazení | 8 odpovědí

lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]

Jak na pstruhy na stojáku? necteno

24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.333 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar

Kalhoty Snowbee Packable necteno

19.1.2007 | Kachna | Muškaření | 2.782 zobrazení | 5 odpovědí

Na stránkách www.hobby-g.cz jsem našel tyto muškařské kalhoty. Nevíte někdo o co jde?

prut na kapry necteno

24.1.2006 | Kecalka | Kaprařina | 2.780 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj chtela bych udelat zmenu ve svem vybaveni a koupit si prut na kapry ,prosim porad-te,ale nechci rady jako ten je dobry ja to slysel. stoji jeno 6tisic . Tak jinak chtela bych deličku 2DIL,NEBO TELESKOP. maximalne do 2ooo,kč,neco z vlastni zkusenosti co mate doma ozkouseno ,osahano,znate jeho -,i jeho + dekuji prevazne chytam na rece ,obcas piskovna dekuji

naviják na vláčku necteno

9.7.2007 | Zcuter | Navijáky | 2.780 zobrazení | 5 odpovědí

uvažuju že bych si časem pořídil jeden z těchto navijáku akorát se pořád nemohu rozhodnout.Tak doufám že mi porádíte 1. Shimano Nexave s přední brzdou … 2.Tica Condor s bojovkou… s tím, že tam z 90% zřejmně příde pletenka.Chytat budu většinou cíleně štiky.....