Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

4dílná matchka necteno

4.3.2007 | Robur | Pruty | 2.153 zobrazení | 4 odpovědi

nemáte nějaké doporučení na match prut délka 4,2 nebo i 3,9 ale bay to bylo skladnější, tj. pdo 1,2m

Háček dle ryby. necteno

11.7.2005 | Goyer | Dravci | 2.151 zobrazení | 4 odpovědi

Vedle jsem začal topic a možná jsem to mohl napsat do něho, ale je to jiná věc.

Chci se zeptat, dnes jsem šel na candáta a v literatuře jsem si nastudoval, že požírá rybyčky po zadní ploutvy a hlavu ažnaposled, podle toho jsem háček do nástr. rybičky. Ale když mi pak bere něco jiného, málo kdy to seknu. Takže když půjdu na úhoře, háček dám podle toho, že tu rybičku bude žrát po předu a ne jako Candát pozadu.

Chci se zeptat, co je na tom pravdy? Zkušenosti, praxe. rady.

Díky

Labe necteno

1.2.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.151 zobrazení | 4 odpovědi

dobrý den chci se zeptat co se nejčastěji chytá na labi a na co ( v létě ) děkuji za odpovědi

Pomoc při výběru UL prutu na vláčku necteno

6.9.2011 | Walley | Pruty | 28.040 zobrazení | 52 odpovědí

Ahoj letos jsem si koupil prut na vláčku a chytlo mě to a proto si chci pořídit i měkčí prut do oka mi padly Pezon a Michel Redoutable Bass 1,80 nebo 2,10 2–7g a Shimano Catana CX 2,10 nebo 2,40 ul 1–11g.Dík

Robinson cortez - očka necteno

28.2.2011 | FISHERBOY | Pruty | 25.355 zobrazení | 47 odpovědí

Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.

vranovska přehrada necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Ryby | 20.513 zobrazení | 38 odpovědí

posim o informace o te teto vodě jakekoliv nemužu serozhodnout kam na dovolenou mam tam jet do chaty jak tam jdou ryb dravci kapři sumci diky za odpovědi

Bobr na Berounce? necteno

14.11.2014 | jeewee | Ostatní ryby | 5.956 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, o víkendu jsem s hrůzou zjistil, že máme na Berounce pod Karlštějnem 4 celkem vzrostlé vrby nakousané téměř do poloviny tloušťky kmene. A teď od čeho? Pozná se to z fotek? Dva obrázky jsem umístil do svého alba. Tak budu moc rád za vaše názory. Jeewee

Muška nebo třpytka na nej pstruhy? necteno

19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.332 zobrazení | 8 odpovědí

Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.780 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

nastražení boilie necteno

6.6.2007 | ??? | Kaprařina | 3.249 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

na každym obrázku s boilie, vidím že je nastražené pod háček na vlas, ale zajímalo by mě z čeho udělat zarážku nebo jak boilie uchytit na vlasu

Neoprén? necteno

25.7.2009 | brčo | Ostatní nádobíčko | 2.703 zobrazení | 5 odpovědí

Dobry den. Mal by som dotaz ohladom druhov a vyhod, nevyhod brodiacich oblekov nohavic. Trapi ma najma to aky je rozdiel v pouzivani neoprenovycha a aky v pouzivani viacvrstvovych tkanych brodiacich nohaviciach.

Dakujem vopred.

Mitchell ac 4000 necteno

12.12.2005 | Robur | Navijáky | 2.700 zobrazení | 5 odpovědí

chci to na vláčku, je to dobrý kup za 500? Převod: 5,57 : 1 Váha: 330g Kapacita hlavní cívky: 200m / 0,24mm Kapacita náhradní cívky: 100m / 0,16mm Počet ložisek: 5

Naviják vhodný pro přívlač, feeder a plavanou. Hlavní cívka kovová Robustní překlapávač pro delší životnost. Náhradní grafitová cívka je v ceně . Naviják má počítačem vyvážený rotor. Pevné tělo navijáku je z odlehčené slitiny. Uzávěr zpětného chodu v každé poloze. Jemná mikrobrzda.

Rybářské hodinky necteno

3.11.2010 | Klon | Vaše názory | 17.381 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím Vás pánové.Chtěl bych se zeptat na názor jestli myslíte že funguje doopravdy rybolov podle ukazatele na hodinkách..hodinky se řídí fází měsíce a podle toho Vám ukazují kdy je nejlépe jít na ryby…Má někdo zkušenosti???Já jsem si takové hodinky pořídil,ale nebudu zde psát názor abych neovlivnoval.­....Všem Děkuji…Budu hlavně rád za názory samotných uživatelů..

Set na kapry necteno

4.3.2009 | Kokos | Ryby | 17.366 zobrazení | 32 odpovědí

Máte někdo zkušenost nebo spíš , kdo jste si koupili tento set ? www.ravenbrno.cz

parazit kaprovec necteno

25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.054 zobrazení | 13 odpovědí

Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby

Chov plotice necteno

25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 5.968 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar!

Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.

Zavážení návnad a nástrah necteno

14.2.2007 | Merlin | Legislativa | 4.881 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení přátelé, jak jsem si stačil všimnout tak v RŘ na 2007 vypadl odstavec (IV v r 2006)o zákazu zavážení návnad a nástrah.Takže jestli to velmi dobře chápu,pokud to nezakáže uživatel revíru v Bližších podmínkách výkonu RP,tak je zavážení povolené?

plotice necteno

7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.343 zobrazení | 8 odpovědí

lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]

Začátek necteno

15.8.2013 | tomas54 | Sumcařina | 3.802 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás ideální věk pro lov sumců. Mě je 13let ale chtěl bych začít až tak v 15.letech.

16. duben necteno

13.4.2004 | pupak | Lososovité ryby | 3.266 zobrazení | 6 odpovědí

Jdete na zahájení s přívlačí, mouchou nebo s obojím?