Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumcové zahraničné lokality okrem Ebra s PO necteno

13.1.2010 | ollo | Sumcařina | 2.793 zobrazení | 5 odpovědí

Má niekto skúsenosť s inými lokalitami v zahraníčí ? Spodný tok Dunaja , Francia , Balkán …

Jak se počita IBS na kapřakach 1 libra je 30 gr nebo vice. necteno

27.1.2006 | tucnak11 | Bílá ryba | 9.549 zobrazení | 17 odpovědí

Každy kaprař mi žekl innou gramaž co se jedna prutu ze zatěžom v librach,jak se to pravdu počita 1 libra 30gr a nebo vice.

Řeka Blanice... necteno

20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.286 zobrazení | 13 odpovědí

chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…at­d…díky

Bobr na Berounce? necteno

14.11.2014 | jeewee | Ostatní ryby | 6.194 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, o víkendu jsem s hrůzou zjistil, že máme na Berounce pod Karlštějnem 4 celkem vzrostlé vrby nakousané téměř do poloviny tloušťky kmene. A teď od čeho? Pozná se to z fotek? Dva obrázky jsem umístil do svého alba. Tak budu moc rád za vaše názory. Jeewee

Chov plotice necteno

25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 6.164 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar!

Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.

Návazce na feeder - obrázky necteno

22.3.2005 | efendi | Feeder | 5.610 zobrazení | 10 odpovědí

Může mi někdo poradit jako začátečníkovi s feederem, kde najdu přípravu montáže s obrázky.

plotice necteno

7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.504 zobrazení | 8 odpovědí

lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]

Hrouzek - kde? necteno

22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.923 zobrazení | 7 odpovědí

poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal

Výběr výbavy na přívláč necteno

25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.368 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.

Jak účinně zlikvidovat myši, než mi zlikvidují cajk? necteno

2.12.2012 | HaD | Tipy & triky | 58.668 zobrazení | 104 odpovědí

Potýkám se s takovým nepříjemným problémem. Rybářský cajk a spoustu harampádí mám v garáži a ať chci nebo nechci, na zimu se mi tam cpou myši. Už to odnesly korkové rukojeti na sumcových prutech, nějaké tašky, gumový člun. Máte nějaký figl, jak ty bestie účinně vyhubit? Potýkal jste se někdo s podobným problémem? Vloni jsem zkoušel nějaké jedovaté granule a výsledkem byl prokousaný člun ZICO za 20 tis. :-(

Kde sehnat blank na vlaceci prut? necteno

8.9.2010 | kerob | Pruty | 23.213 zobrazení | 41 odpovědí

Rekneme, ze spousta prutu co se prodava mi nesedi do ruky diky tvaru rukojeti a taky rad experimentuju, takze bych si rad postavil pres zimu vlastni vlacak. Kdo a kde v CR je schopen dodat blanky? Nezajima me lowend, zajimaj me slusny blanky a spis v „lehcich“ gramazich.

Výroba tripodu necteno

27.3.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 9.618 zobrazení | 17 odpovědí

Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost

parazit kaprovec necteno

25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.339 zobrazení | 13 odpovědí

Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby

Mušky na jaro necteno

17.4.2007 | MB | Muškaření | 3.963 zobrazení | 7 odpovědí

Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!

Boloňky: colmic veliger 7m a colmic symeon 9 m necteno

31.12.2007 | mirmen | Pruty | 3.381 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo praktickou zkušenost s některým ze zmíněných prutů? Za konkretní poznatky děkuji.

Tica Abyss necteno

11.2.2014 | Zemak | Navijáky | 2.832 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim, jake mate zkusenosti s timto navijakem ? Konkretne mi jde o model 6007 s baitrunnerem

Mitchell ac 4000 necteno

12.12.2005 | Robur | Navijáky | 2.831 zobrazení | 5 odpovědí

chci to na vláčku, je to dobrý kup za 500? Převod: 5,57 : 1 Váha: 330g Kapacita hlavní cívky: 200m / 0,24mm Kapacita náhradní cívky: 100m / 0,16mm Počet ložisek: 5

Naviják vhodný pro přívlač, feeder a plavanou. Hlavní cívka kovová Robustní překlapávač pro delší životnost. Náhradní grafitová cívka je v ceně . Naviják má počítačem vyvážený rotor. Pevné tělo navijáku je z odlehčené slitiny. Uzávěr zpětného chodu v každé poloze. Jemná mikrobrzda.

prut na kapry necteno

24.1.2006 | Kecalka | Kaprařina | 2.827 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj chtela bych udelat zmenu ve svem vybaveni a koupit si prut na kapry ,prosim porad-te,ale nechci rady jako ten je dobry ja to slysel. stoji jeno 6tisic . Tak jinak chtela bych deličku 2DIL,NEBO TELESKOP. maximalne do 2ooo,kč,neco z vlastni zkusenosti co mate doma ozkouseno ,osahano,znate jeho -,i jeho + dekuji prevazne chytam na rece ,obcas piskovna dekuji

Boilie necteno

26.3.2007 | ivošš | Kaprařina | 2.826 zobrazení | 5 odpovědí

Co vy na to?Jakou značku boilie používáte?Vyrábyte si boilie sami doma?A jake mate zkušenosti se se svým boilie?Co do boilie přidáváte,atd­..?Pište!!!

Kalhoty Snowbee Packable necteno

19.1.2007 | Kachna | Muškaření | 2.821 zobrazení | 5 odpovědí

Na stránkách www.hobby-g.cz jsem našel tyto muškařské kalhoty. Nevíte někdo o co jde?