Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Neoprén?
25.7.2009 | brčo | Ostatní nádobíčko | 2.851 zobrazení | 5 odpovědí
Dobry den. Mal by som dotaz ohladom druhov a vyhod, nevyhod brodiacich oblekov nohavic. Trapi ma najma to aky je rozdiel v pouzivani neoprenovycha a aky v pouzivani viacvrstvovych tkanych brodiacich nohaviciach.
Dakujem vopred.
Labe
1.2.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.286 zobrazení | 4 odpovědi
dobrý den chci se zeptat co se nejčastěji chytá na labi a na co ( v létě ) děkuji za odpovědi
Karavany
26.8.2015 | Prigl | Ubytování | 13.790 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, uvažuju o tom, začít jezdit k rybníku s karavanem. Pořídil jsem si k autu kouli. Chtěl bych si to ale nejdříve vyzkoušet, než si pořizovat hned karavan vlastní. Jaké máte zkušenosti s půjčovnami karavanů? Jsem z Brna. Díky za info!
SUMCI NA LABI
17.7.2007 | BlueShark | Sumcařina | 12.617 zobrazení | 22 odpovědí
Kdo mi vysvetli proc na Labi kolem Usti nad Labem (odkud pochazim) vysadili cca 15000 sumcu mensich do 60cm??? Nyni tu berou i velky sumci ale ty maly jdou porad, to chtej aby tu vsechno sezrali nebo vi nekdo duvod?
Ultrabite
12.9.2004 | Dědek | Ostatní ryby | 5.738 zobrazení | 10 odpovědí
Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.
Volnoběžná brzda
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.178 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji
HUMMINBIRD Matrix 27 neboLOWRANCE x125
10.2.2006 | vody | Sumcařina | 4.018 zobrazení | 7 odpovědí
Zvažuji koupi echolotu na sumce a nevím čemu dát přednost.A dále sháním CZ manuál na ten Lowrance.Díky
ŠTIKOVÝ WOBLER
17.5.2005 | frenki | Ryby | 2.871 zobrazení | 5 odpovědí
jaky wobler mi doporučíte na štiky a candáty na stojatou vodu? v létě i podzimu, ve dne i v noci????????
Kořensko
20.6.2007 | Haninka25 | Domácí revíry | 2.297 zobrazení | 4 odpovědi
Nebyl jste teď někdo na soutoku Vltavy a Lužnice? Jedu tam příští týden a chtěla bych vědět co a jak. Dík za každou odpověď
Naviják na dírky
20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 27.117 zobrazení | 47 odpovědí
Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“
nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a
cenově do cca 600–700Kč.
Pruty ala Shakespeare
21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.887 zobrazení | 43 odpovědí
Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .
úhoř v akvárku
7.3.2011 | Arnie11 | Ostatní ryby | 10.979 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, pořídil jsem si doma akvárko a zatím v něm chovám několik karásků, ale chci víc. Chci si pořídit více druhů a to hlavně úhoře, tak bych se chtěl zeptat jesli má s tím někdo zkušenost a poradil by jak na to nejlépe? čím krmit a pod. předem díky za odpověd
16. duben
13.4.2004 | pupak | Lososovité ryby | 3.459 zobrazení | 6 odpovědí
Jdete na zahájení s přívlačí, mouchou nebo s obojím?
Probošťská jezera
21.3.2010 | sumecryba | Vaše názory | 2.886 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,co jim není nic lhostejné.Rád bych se chtěl s Vámi podělit o jednu zkušenost.Byl jsem se se synem a jeho kamarádem podívat 17.3.2010 na Probošťských jezerech.Prošli jsme co se dalo.Voda ještě zamrzlá jen někde u břehů se už oběvovala průzračná voda.Došli jsme až na místo kde se vlévá kanál z Labe do jezera.Prý má kolem 5km jak jsme se později dozvěděli od místních rybářů,kteří tam byli se také projít.Skoro se nám z toho zastavilo srdce,když jsme uviděli hliněnou hráz,která odděluje přítokoví kanál od jezera.Nemohli jsme to pochopit o co tam jde.Až místní nám řekli že sice je to hudba budoucnosti,ale už se valstně začíná zavážka prý celého kanálu.Nad kanálem je ohromná skládka a jezdí tam jeden náklaďák za druhým a vysypávají co se dá.Myslím si že tato lokalita si to vůbec nezaslouží.Člověk je rád za každý krásný kout přírody.Když bude te mít chvilku napyšte co si o tom myslíte. Petrův zdar.
vláčka v okolí Brna
14.12.2004 | Kep | Přívlač | 2.315 zobrazení | 4 odpovědi
Kam chodíte v okrese B-v vláčet? Chodíte rádi na Dalešickou,Oslavku,Jihlavku ,dá se tam slušně vlačet i když každej den hejbou s vodou? Jsem totální začátečník a oťukávám si vody mého dětství. Díky za názory na tyto vody.
spro luxxus spinn
10.7.2007 | herik | Pruty | 2.309 zobrazení | 4 odpovědi
Mohli by ste mi poradiť, zlomil som prívlačák a rozmýšľam nad spro luxxus spinn 270cm 20–45g. Máte s ním niekto skúsenosti?
Chytáte sumce na chomáč rousnic?
8.3.2004 | pupak | Sumcařina | 44.119 zobrazení | 76 odpovědí
Cytáte menší sumce(do 150 cm) na chomáč rousnic uspěšněji než na rybičku? A jak, na dně nebo na splávku těsně nade dnem.
Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o.
11.4.2012 | HaD | chytej.cz | 36.722 zobrazení | 63 odpovědí
POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)
„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=osoba&hledani.podminka.prijmeni=Ant oni+&hledani.podminka.jmeno=V%E1clav"
Oprava broďáků
25.6.2012 | RH | Muškaření | 15.139 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všichni, mám takový malý problém. Začali mi močit neoprenové ponožky u broďáků. Rychlou opravu jsem provedl lepidlem na neoprén,ale mám neblahý pocit,že to dlouho nevydrží. Kalhoty jsou v bezva stavu a nechci je proto hned vyřadit. Proto žádám o radu : Ví někdo o někom kdo dokáže vyměnit neoprénové ponožky u broďáků ?
dík za radu,odkaz,kontakt,atd. . . RH
Zavináče
26.7.2004 | ZabiJack | Recepty | 10.453 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj. Najde se na tomto fóru někdo, kdo ulovené ryby nepouští? V neděli jsem pochytal několik pěkných cejnů. (Proč mají stanovenou míru, když jsou tak přemnoženi, že kromě kuku a boilies sežerou ihned každou návnadu?) Neznáte někdo, prosím, dobrý recept na zavináče? Děkuji za rady, při komzomaci budu vděčně vzpomínat.