Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
prut
10.6.2017 | tuzinek | Pruty | 3.860 zobrazení | 7 odpovědí
prosim o radu je prut o delce 3.3m a 2.25lb vhodny na lov na polozenou lov spis na kapra na vodach mensich rozmeru spis slepaa ramena nejaky rybnik jde o to ze prut mi pripadne moc jemny
Dyje 4,5,6,7,
21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.321 zobrazení | 6 odpovědí
Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.
mašinka na boilies
10.6.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 3.310 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se da vyrobit tahle mašinka na boilies.Předem dík za odpověď!!
Zdolávání ryby na háček bez pritihrotu
31.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 2.770 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímalo by mně jestli je ve zdolávání ryby na háček bez protihrotu nějaký velký rozdíl.
Baterka na sonar
23.3.2005 | koko | Ostatní nádobíčko | 2.765 zobrazení | 5 odpovědí
Aké batérie používate na sonar a koľko vám vydržia na jedno nabitie?
ŠTIKOVÝ WOBLER
17.5.2005 | frenki | Ryby | 2.756 zobrazení | 5 odpovědí
jaky wobler mi doporučíte na štiky a candáty na stojatou vodu? v létě i podzimu, ve dne i v noci????????
soukromáky na Ostravsku a Horní Bečva
21.6.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.755 zobrazení | 5 odpovědí
studenka jistebnik & knižeci rybnik nebo luhačovice & rychvald u ostravy & horni bečva chyta někdo na soukromych rybnicich ve studence nebo v jistebniku nevite kolik tam stoji povolenka třeba tydeni diky za jakoukoliv radu někde v okoli bartošovic pry je taky soukromy rybnik jestli někdo vi pište knižeci rybnik nebo luhačovice nemužu se rozhodnout mezi těma dměma vodama n knižecim rybniku už sem byl na luhačkach ještě ne nevite jak to tam bere jde něcoo diky z radu rychvald u ostravy čaute nema někdo informace o soukromych rybnicich v rychvaldě novy stav nebo figura jk tam berou kapři neboo dravci diky za radu kolik stoji povolenka ma to cenu tak kupovt povoolenku třeba na tyden horni bečva čaute ma někdo info jak to vypada n horni bečvě je to pry pstruhovy revir a je tam přehrada kde je i kapr nevite kolik stoji tydenni povolenka a jak to tam bere n přivlač nebo na kapra
vláčka v okolí Brna
14.12.2004 | Kep | Přívlač | 2.215 zobrazení | 4 odpovědi
Kam chodíte v okrese B-v vláčet? Chodíte rádi na Dalešickou,Oslavku,Jihlavku ,dá se tam slušně vlačet i když každej den hejbou s vodou? Jsem totální začátečník a oťukávám si vody mého dětství. Díky za názory na tyto vody.
Karlov ? Svazové ryby
7.7.2016 | eduard | Kaprařina | 2.212 zobrazení | 4 odpovědi
Karlov a svazové ryby. Ať už se prohání takové ryby v soukromých revírech mi nevadí. Pořád lepší tady než v udírně nebo v mrazáku a posléze jsou tam tak dlouho až se vyhodí. Prostě Jakub není výjimka že se k němu dávají nebo dávali svazové ryby.Nevadi mi to vlastně jim zachraňují životy. Pan Nikl a jemu podobní co píší že je to nemorální. Co je lepší když ryba žije v soukromaku nebo skončí na talíři. Jen málo rybářů ryby pouští. Co vy na to přátelé
Revíry Vysočiny
8.5.2007 | PeťanX | Domácí revíry | 2.209 zobrazení | 4 odpovědi
Zdarec.. kdo ví o nějákém dobrém revíru na Vysočině, sem s ním! díky
Jak účinně zlikvidovat myši, než mi zlikvidují cajk?
2.12.2012 | HaD | Tipy & triky | 57.886 zobrazení | 104 odpovědí
Potýkám se s takovým nepříjemným problémem. Rybářský cajk a spoustu harampádí mám v garáži a ať chci nebo nechci, na zimu se mi tam cpou myši. Už to odnesly korkové rukojeti na sumcových prutech, nějaké tašky, gumový člun. Máte nějaký figl, jak ty bestie účinně vyhubit? Potýkal jste se někdo s podobným problémem? Vloni jsem zkoušel nějaké jedovaté granule a výsledkem byl prokousaný člun ZICO za 20 tis. :-(
Kde sehnat blank na vlaceci prut?
8.9.2010 | kerob | Pruty | 22.772 zobrazení | 41 odpovědí
Rekneme, ze spousta prutu co se prodava mi nesedi do ruky diky tvaru rukojeti a taky rad experimentuju, takze bych si rad postavil pres zimu vlastni vlacak. Kdo a kde v CR je schopen dodat blanky? Nezajima me lowend, zajimaj me slusny blanky a spis v „lehcich“ gramazich.
Karavany
26.8.2015 | Prigl | Ubytování | 13.323 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, uvažuju o tom, začít jezdit k rybníku s karavanem. Pořídil jsem si k autu kouli. Chtěl bych si to ale nejdříve vyzkoušet, než si pořizovat hned karavan vlastní. Jaké máte zkušenosti s půjčovnami karavanů? Jsem z Brna. Díky za info!
Zvláštní ryby
19.1.2005 | Tloust | Ostatní ryby | 5.007 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl znát vaše postřehy a zkušenosti týkající se nepůvodních(slunečnice pestrá,střevlička východní) a vzácných ( jeseterovité ryby,sazan …) druhů ryb
sumec na PP
29.4.2005 | Bublima | Sumcařina | 2.783 zobrazení | 5 odpovědí
Dostal jsem k vanocum mapu ribařských revíru. Našel jsem si v něm pstruhovou vodu kkkvuli ktere jsem si zakoupil povolenku naPP. a tam jsem se dočetl,že je zde hodne SUMCU je to vube?Jeto revír Vltava nad ČB posledni PP. hloubka jedo 1,5m,ale jsou tam i 3m díru šířka karita15m. Jak je ulovit některého z nich?Je zde kamenité dno a hodně vázek. ale je zde povolen lov přívlač s větší než 15cm mrtvou rybkou. muzete mi ,kdyžtak napsat něákou montáž?
kdo chyta kapry piste rady technyky poradim i priucim se
16.11.2005 | foxRM | chytej.cz | 2.782 zobrazení | 5 odpovědí
vse co se tyka kaprariny
Probošťská jezera
21.3.2010 | sumecryba | Vaše názory | 2.780 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,co jim není nic lhostejné.Rád bych se chtěl s Vámi podělit o jednu zkušenost.Byl jsem se se synem a jeho kamarádem podívat 17.3.2010 na Probošťských jezerech.Prošli jsme co se dalo.Voda ještě zamrzlá jen někde u břehů se už oběvovala průzračná voda.Došli jsme až na místo kde se vlévá kanál z Labe do jezera.Prý má kolem 5km jak jsme se později dozvěděli od místních rybářů,kteří tam byli se také projít.Skoro se nám z toho zastavilo srdce,když jsme uviděli hliněnou hráz,která odděluje přítokoví kanál od jezera.Nemohli jsme to pochopit o co tam jde.Až místní nám řekli že sice je to hudba budoucnosti,ale už se valstně začíná zavážka prý celého kanálu.Nad kanálem je ohromná skládka a jezdí tam jeden náklaďák za druhým a vysypávají co se dá.Myslím si že tato lokalita si to vůbec nezaslouží.Člověk je rád za každý krásný kout přírody.Když bude te mít chvilku napyšte co si o tom myslíte. Petrův zdar.
Jaká barva wobleru,třpytky.
20.6.2005 | Padis | Ryby | 2.777 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké barvy používáte do přikalené vody.
Nemocné ryby - co s nimi ???
14.11.2005 | Axamith | Legislativa | 2.777 zobrazení | 5 odpovědí
Využil jsem jednoho z posledních pěkných dnů a vyrazil s mušákem k vodě. V jedné tůni jsem zahlédl nezvykle světlou rybu, ze které se vyklubal zaplísněný potočák. Nebyl ani velký problém ho podebrat podběrákem. Byla to jikrnačka asi 35 cm, celé tělo pokryto plísní a zahnisanými ranami. Ocasní ploutev téměř chyběla. Prořezal jsem ji střele a zahrabal na břehu. Nevím, jestli jsem porušil RŘ, ale jsem přesvědčen, že jsem udělal dobře jak pro nemocnou rybu, tak pro ty ostatní zdravé. Jak takové situace řešíte vy ???
Uzel na splítaná lanka na přívlač
25.9.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.772 zobrazení | 5 odpovědí
nedáno jsem si koupil takový to splítaný lnko, jak se na něm mají dát vázät uzly. Problém je, že¨mi na něm žádnej uzel uvázat nejde – nebo aspoň mi do sebe nezapadnou (možná, že sem moc zvyklej na vlasce a splítanky. Neznáte nějakej uzel? Pokud možno i s obr./ nákresem.