Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Kořensko
20.6.2007 | Haninka25 | Domácí revíry | 2.244 zobrazení | 4 odpovědi
Nebyl jste teď někdo na soutoku Vltavy a Lužnice? Jedu tam příští týden a chtěla bych vědět co a jak. Dík za každou odpověď
Fishbony
9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.884 zobrazení | 44 odpovědí
Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji
Karavany
26.8.2015 | Prigl | Ubytování | 13.593 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, uvažuju o tom, začít jezdit k rybníku s karavanem. Pořídil jsem si k autu kouli. Chtěl bych si to ale nejdříve vyzkoušet, než si pořizovat hned karavan vlastní. Jaké máte zkušenosti s půjčovnami karavanů? Jsem z Brna. Díky za info!
Přívlačový naviják
8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 11.330 zobrazení | 20 odpovědí
Potřebuji radu jaký přívlačový naviják na prut Shimano Antares 270M 10–30g. Cenová relace do 3000,–.
Zvláštní ryby
19.1.2005 | Tloust | Ostatní ryby | 5.072 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl znát vaše postřehy a zkušenosti týkající se nepůvodních(slunečnice pestrá,střevlička východní) a vzácných ( jeseterovité ryby,sazan …) druhů ryb
mašinka na boilies
10.6.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 3.383 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se da vyrobit tahle mašinka na boilies.Předem dík za odpověď!!
úhoři na Žermanicích
7.5.2008 | Tlusťoch | Domácí revíry | 2.823 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké zkušenosti máte s úhoři na Žermanické přehradě? Je jich tam tolik, že se vyplatí na ně chodit cíleně s šancí na úspěšný lov, nebo je to spíše o náhodě? Jaké montáže a nástrahy preferujete?
Silurus Glanis " a´la sme u vody a neberu "
16.2.2006 | koloseum | Sumcařina | 2.818 zobrazení | 5 odpovědí
Bol som cez leto na stanovacke u vody a lovili sme sumcekov-teda sme to mali v plane ale nebrali:( Ked som sa rano vozil na lodke tak podomnou plavali sumce a boli vidiet na plytcine.Tak som im to ponukol kusok nadodnom tej plytsej vody a druha putovala kusok do hlbsej vody.Ale cely tyzden nic… Mate niekto neaky recept na to? Alebo ste na tom rovnako?…
spro luxxus spinn
10.7.2007 | herik | Pruty | 2.261 zobrazení | 4 odpovědi
Mohli by ste mi poradiť, zlomil som prívlačák a rozmýšľam nad spro luxxus spinn 270cm 20–45g. Máte s ním niekto skúsenosti?
Se Streamerem na přívlač?
6.12.2011 | minnow | Přívlač | 27.224 zobrazení | 48 odpovědí
Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.
SUMCI NA LABI
17.7.2007 | BlueShark | Sumcařina | 12.531 zobrazení | 22 odpovědí
Kdo mi vysvetli proc na Labi kolem Usti nad Labem (odkud pochazim) vysadili cca 15000 sumcu mensich do 60cm??? Nyni tu berou i velky sumci ale ty maly jdou porad, to chtej aby tu vsechno sezrali nebo vi nekdo duvod?
Kyjský rybník
10.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 11.375 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se vas zeptat na tento rybnik pravě u něj sedim ale zatim mi nic nebere na co bych mel tady chytat a jsou tu vubec ryby?
Svratka 7-8A
21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.404 zobrazení | 6 odpovědí
Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?
Uzel na splítaná lanka na přívlač
25.9.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.849 zobrazení | 5 odpovědí
nedáno jsem si koupil takový to splítaný lnko, jak se na něm mají dát vázät uzly. Problém je, že¨mi na něm žádnej uzel uvázat nejde – nebo aspoň mi do sebe nezapadnou (možná, že sem moc zvyklej na vlasce a splítanky. Neznáte nějakej uzel? Pokud možno i s obr./ nákresem.
sumec na PP
29.4.2005 | Bublima | Sumcařina | 2.846 zobrazení | 5 odpovědí
Dostal jsem k vanocum mapu ribařských revíru. Našel jsem si v něm pstruhovou vodu kkkvuli ktere jsem si zakoupil povolenku naPP. a tam jsem se dočetl,že je zde hodne SUMCU je to vube?Jeto revír Vltava nad ČB posledni PP. hloubka jedo 1,5m,ale jsou tam i 3m díru šířka karita15m. Jak je ulovit některého z nich?Je zde kamenité dno a hodně vázek. ale je zde povolen lov přívlač s větší než 15cm mrtvou rybkou. muzete mi ,kdyžtak napsat něákou montáž?
Probošťská jezera
21.3.2010 | sumecryba | Vaše názory | 2.845 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,co jim není nic lhostejné.Rád bych se chtěl s Vámi podělit o jednu zkušenost.Byl jsem se se synem a jeho kamarádem podívat 17.3.2010 na Probošťských jezerech.Prošli jsme co se dalo.Voda ještě zamrzlá jen někde u břehů se už oběvovala průzračná voda.Došli jsme až na místo kde se vlévá kanál z Labe do jezera.Prý má kolem 5km jak jsme se později dozvěděli od místních rybářů,kteří tam byli se také projít.Skoro se nám z toho zastavilo srdce,když jsme uviděli hliněnou hráz,která odděluje přítokoví kanál od jezera.Nemohli jsme to pochopit o co tam jde.Až místní nám řekli že sice je to hudba budoucnosti,ale už se valstně začíná zavážka prý celého kanálu.Nad kanálem je ohromná skládka a jezdí tam jeden náklaďák za druhým a vysypávají co se dá.Myslím si že tato lokalita si to vůbec nezaslouží.Člověk je rád za každý krásný kout přírody.Když bude te mít chvilku napyšte co si o tom myslíte. Petrův zdar.
Zdolávání ryby na háček bez pritihrotu
31.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 2.834 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímalo by mně jestli je ve zdolávání ryby na háček bez protihrotu nějaký velký rozdíl.
vláčka v okolí Brna
14.12.2004 | Kep | Přívlač | 2.276 zobrazení | 4 odpovědi
Kam chodíte v okrese B-v vláčet? Chodíte rádi na Dalešickou,Oslavku,Jihlavku ,dá se tam slušně vlačet i když každej den hejbou s vodou? Jsem totální začátečník a oťukávám si vody mého dětství. Díky za názory na tyto vody.
Ultrabite
12.9.2004 | Dědek | Ostatní ryby | 5.699 zobrazení | 10 odpovědí
Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.
Volnoběžná brzda
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.131 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji