Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

úhoř v akvárku necteno

7.3.2011 | Arnie11 | Ostatní ryby | 11.239 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, pořídil jsem si doma akvárko a zatím v něm chovám několik karásků, ale chci víc. Chci si pořídit více druhů a to hlavně úhoře, tak bych se chtěl zeptat jesli má s tím někdo zkušenost a poradil by jak na to nejlépe? čím krmit a pod. předem díky za odpověd

Kompresor na 12v na nafukování člunů necteno

11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.661 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard

Svítící / fosforové vláčecí nástrahy necteno

20.8.2009 | | Přívlač | 7.085 zobrazení | 12 odpovědí

Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.

Vhodný indikátor necteno

31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 4.146 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky

Dyje 4,5,6,7, necteno

21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.554 zobrazení | 6 odpovědí

Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.

Lipno - chytání necteno

2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.541 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)

Nejlepsi internetovy obchod? necteno

3.10.2004 | navijak | Ryby | 2.964 zobrazení | 5 odpovědí

Objednavate si rybarske potreby pres internet?Pokud ano,na jakych strankach,popr. jake maji podminky?Chtel bych si objednat nake woblery od Rapaly ale vubec netusim kde. Diky za odpovedi.

Kdy seknout necteno

5.7.2005 | Tloust | Dravci | 2.962 zobrazení | 5 odpovědí

Když chytám na těžko s předpruťákem s 30g průběžným olovem na kukuřici nebo červa – kdy je optimální to seknout? Už se mi parkrát stalo že z 20ti záběrů byl proměněný 1. Poraďte prosím jaký průvěs a hlavně, kdy seknout. Díky.

Jkub Vágner na Streamu necteno

23.9.2008 | -zruseno | Ryby | 2.962 zobrazení | 5 odpovědí

Rozhovor s Jakubem Vágnerem na TV stream. www.stream.cz

úhoři na Žermanicích necteno

7.5.2008 | Tlusťoch | Domácí revíry | 2.960 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké zkušenosti máte s úhoři na Žermanické přehradě? Je jich tam tolik, že se vyplatí na ně chodit cíleně s šancí na úspěšný lov, nebo je to spíše o náhodě? Jaké montáže a nástrahy preferujete?

Viva Attract Carp necteno

15.11.2010 | kerob | Navijáky | 2.960 zobrazení | 5 odpovědí

Mate nekdo nejake osobni zkusenosti s temito navijaky? Zjistene nedostatky? Prednosti…?

Zdolávání ryby na háček bez pritihrotu necteno

31.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 2.958 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímalo by mně jestli je ve zdolávání ryby na háček bez protihrotu nějaký velký rozdíl.

Podkladová šňůra necteno

11.7.2005 | MichalB | Muškaření | 2.957 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové, poradíte, kolik mám navinout podkladové šňůry na naviják Tica Tica Fishmaster S 107, když tam dám lajnu WF6?

kdo chyta kapry piste rady technyky poradim i priucim se necteno

16.11.2005 | foxRM | chytej.cz | 2.957 zobrazení | 5 odpovědí

vse co se tyka kaprariny

navijak tica necteno

5.8.2007 | ??? | Navijáky | 2.952 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

čo poviete na navijak Tica GC3059? Chcel by som ho na občasnu privlač(30 vych­adzok ročne)

pop necteno

5.8.2004 | Prizrak | Přívlač | 23.849 zobrazení | 40 odpovědí

Může mi někdo podrobně napsat jak mám vodit popa? Jak rychle ho mám táhnout a má dělat spíš bublinky nebo šplíchance jak velký a v jaké intenzitě? Už jsem ho párkrát zkoušel, ale teprve až včera když už byla tma, jsem chytl prvního tloušťe na tuto nástrahu. (Asi už ani neviděl na co vyjel) Něco mi však říká, že tento wobler má na víc. Poraďte mi, jak na to. (Chytám na pomalu tekoucí řece, a ulovit bych chtěl tloušťe a štiku.)

Jak nejlépe uchovat žížaly: necteno

13.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 14.282 zobrazení | 24 odpovědí

Jak nejlépe uchovat žížaly? Prosím poraďte.

Vhodný dárek pro rybáře necteno

19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 14.256 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

Ahoj rybáři,

po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.

Kam na ryby - Praha a okolí necteno

3.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 11.900 zobrazení | 20 odpovědí

Kde je vhodné chytání ryb v Praze a okolí?

Výroba Boilies necteno

2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.544 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a  také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.

S pozdravem Michal