Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dyje 4,5,6,7, necteno

21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.428 zobrazení | 6 odpovědí

Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.

Lipno - chytání necteno

2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.421 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)

Podkladová šňůra necteno

11.7.2005 | MichalB | Muškaření | 2.865 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové, poradíte, kolik mám navinout podkladové šňůry na naviják Tica Tica Fishmaster S 107, když tam dám lajnu WF6?

Čínovský jez necteno

20.4.2007 | cercer | Domácí revíry | 2.863 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem v okolí Čínovského jezu pod Nechranicemi???Po neděli tam jedu..Přivítám jakoukoliv radu.Přívlač i moucha..díky.

kdo chyta kapry piste rady technyky poradim i priucim se necteno

16.11.2005 | foxRM | chytej.cz | 2.861 zobrazení | 5 odpovědí

vse co se tyka kaprariny

navijak tica necteno

5.8.2007 | ??? | Navijáky | 2.859 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

čo poviete na navijak Tica GC3059? Chcel by som ho na občasnu privlač(30 vych­adzok ročne)

Jkub Vágner na Streamu necteno

23.9.2008 | -zruseno | Ryby | 2.856 zobrazení | 5 odpovědí

Rozhovor s Jakubem Vágnerem na TV stream. www.stream.cz

Nemocné ryby - co s nimi ??? necteno

14.11.2005 | Axamith | Legislativa | 2.854 zobrazení | 5 odpovědí

Využil jsem jednoho z posledních pěkných dnů a vyrazil s mušákem k vodě. V jedné tůni jsem zahlédl nezvykle světlou rybu, ze které se vyklubal zaplísněný potočák. Nebyl ani velký problém ho podebrat podběrákem. Byla to jikrnačka asi 35 cm, celé tělo pokryto plísní a zahnisanými ranami. Ocasní ploutev téměř chyběla. Prořezal jsem ji střele a zahrabal na břehu. Nevím, jestli jsem porušil RŘ, ale jsem přesvědčen, že jsem udělal dobře jak pro nemocnou rybu, tak pro ty ostatní zdravé. Jak takové situace řešíte vy ???

Uzel na splítaná lanka na přívlač necteno

25.9.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.850 zobrazení | 5 odpovědí

nedáno jsem si koupil takový to splítaný lnko, jak se na něm mají dát vázät uzly. Problém je, že¨mi na něm žádnej uzel uvázat nejde – nebo aspoň mi do sebe nezapadnou (možná, že sem moc zvyklej na vlasce a splítanky. Neznáte nějakej uzel? Pokud možno i s obr./ nákresem.

Revíry Vysočiny necteno

8.5.2007 | PeťanX | Domácí revíry | 2.283 zobrazení | 4 odpovědi

Zdarec.. kdo ví o nějákém dobrém revíru na Vysočině, sem s ním! díky

Naviják na dírky necteno

20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 26.961 zobrazení | 47 odpovědí

Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“ nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a cenově do cca 600–700Kč.

Pruty ala Shakespeare necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.704 zobrazení | 43 odpovědí

Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .

Jak nejlépe uchovat žížaly: necteno

13.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 13.789 zobrazení | 24 odpovědí

Jak nejlépe uchovat žížaly? Prosím poraďte.

Vydra?Ondatra? Co to mohlo byt? necteno

28.10.2005 | Tomik | Ryby | 10.893 zobrazení | 19 odpovědí

V sekci Diskuze je vložena fotka kterou jsem pořídil v nedávné době na jednom rybníku, do kterého dávám ryby, není velký, je čistý, tento amur (70 cm) není jediný , ketrého jsem tam našel(Kapr 50, cejn 45, karasy- nepočítám), mužete mi nekdo poradit, co to mohlo byt za tvora? Podle myslevce by to mohla byt vydra. vim že je chranena , ale jde se ji nejak zbavit? dekuji za každou reakci…

Znáte Ohři 10,11 u Kadaně? Dá se tam muškařit? necteno

8.6.2004 | | Dravci | 4.606 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Pánové,potřebuji od Vás velmi poradit!!!!!! Znáte-li ryb. revír Ohři 10,11 u Kadaně a Klášterce nad Ohří, tak mi prosím !!!!!!!!!!! poskytněte podrobné informace o této řece!!!!!! Dá se tam hlavně muškovat a jak je zarybněná? Mám se tam totiž na stará kolena z vinné Moravy stěhovat a nevím, čím mne může tato nová řeka překvapit a zda-li se mohu na její krásu těšit! Velmi děkuji za každý příspěvek !!!!!!!!!!!!!!!!

Regulace řek necteno

12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.588 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.030 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

Vhodný indikátor necteno

31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 4.023 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky

Nejlepsi internetovy obchod? necteno

3.10.2004 | navijak | Ryby | 2.880 zobrazení | 5 odpovědí

Objednavate si rybarske potreby pres internet?Pokud ano,na jakych strankach,popr. jake maji podminky?Chtel bych si objednat nake woblery od Rapaly ale vubec netusim kde. Diky za odpovedi.

Viva Attract Carp necteno

15.11.2010 | kerob | Navijáky | 2.879 zobrazení | 5 odpovědí

Mate nekdo nejake osobni zkusenosti s temito navijaky? Zjistene nedostatky? Prednosti…?