Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jkub Vágner na Streamu
23.9.2008 | -zruseno | Ryby | 2.772 zobrazení | 5 odpovědí
Rozhovor s Jakubem Vágnerem na TV stream. www.stream.cz
tažná voda
13.10.2014 | jedle | Vaše názory | 2.224 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co je tažná voda? potřebuji udělat domácí úkol. děkuji předem.
Nils master
1.7.2005 | RASTOK | Dravci | 2.223 zobrazení | 4 odpovědi
Ktoré farby Nilsov sú na vašich vodách úspešné, u mňa boduje farba – 07, farba 55, do ktorej som vkladal najviac nádejí sklamala. Nils – farby
Vydra?Ondatra? Co to mohlo byt?
28.10.2005 | Tomik | Ryby | 10.632 zobrazení | 19 odpovědí
V sekci Diskuze je vložena fotka kterou jsem pořídil v nedávné době na jednom rybníku, do kterého dávám ryby, není velký, je čistý, tento amur (70 cm) není jediný , ketrého jsem tam našel(Kapr 50, cejn 45, karasy- nepočítám), mužete mi nekdo poradit, co to mohlo byt za tvora? Podle myslevce by to mohla byt vydra. vim že je chranena , ale jde se ji nejak zbavit? dekuji za každou reakci…
Výroba tripodu
27.3.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 9.489 zobrazení | 17 odpovědí
Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost
Ztracená povolenka
18.7.2006 | Tomik | Neúspěchy | 5.593 zobrazení | 10 odpovědí
Co se dělá v případě, pokud ztratím povolenku? jěště hledám ale vypadá to že sem pěkně v pitche…:-(
Lipno - chytání
2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.345 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)
navijak tica
5.8.2007 | ??? | Navijáky | 2.801 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
čo poviete na navijak Tica GC3059? Chcel by som ho na občasnu privlač(30 vychadzok ročne)
Navijak Colmic spinnaker 2000
29.12.2006 | Yuri | Navijáky | 2.793 zobrazení | 5 odpovědí
Objednal sem si tento navijacek pres f. Braunstar. Chtel bych ho predevsim na lehkou plavacku nebo feeder. Mate s nim nekdo zkusenosti?je vhodny???diky za reakce
Informace
30.12.2004 | Klon | Ryby | 2.240 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj Pánové,mám prozbu jestli nikdo nemá nějaký odkazy úplně pro začátečníka,třeba druhy navnad,rozdíly mezi Woblery,třpitkami,marmyškami,gumy atd a jaká se na co používá, je toho hodně a těch druhů a vlastností třeba jen mezi Woblery,mám to pro kámoše který chce začít rybařit,ted jsi jde dělat papíry a já pro něj nemám nic kde by se mohl dočíst co a jak,moc děkuju.
Se Streamerem na přívlač?
6.12.2011 | minnow | Přívlač | 26.960 zobrazení | 48 odpovědí
Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.
Fishbony
9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.663 zobrazení | 44 odpovědí
Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji
SUMCI NA LABI
17.7.2007 | BlueShark | Sumcařina | 12.392 zobrazení | 22 odpovědí
Kdo mi vysvetli proc na Labi kolem Usti nad Labem (odkud pochazim) vysadili cca 15000 sumcu mensich do 60cm??? Nyni tu berou i velky sumci ale ty maly jdou porad, to chtej aby tu vsechno sezrali nebo vi nekdo duvod?
Přívlačový naviják
8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 11.235 zobrazení | 20 odpovědí
Potřebuji radu jaký přívlačový naviják na prut Shimano Antares 270M 10–30g. Cenová relace do 3000,–.
Kyjský rybník
10.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 11.228 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se vas zeptat na tento rybnik pravě u něj sedim ale zatim mi nic nebere na co bych mel tady chytat a jsou tu vubec ryby?
Ultrabite
12.9.2004 | Dědek | Ostatní ryby | 5.625 zobrazení | 10 odpovědí
Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.
Volnoběžná brzda
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.062 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji
Regulace řek
12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.502 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?
Strímry- máte zkušenosti?
14.7.2004 | | Dravci | 4.502 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.
Znáte Ohři 10,11 u Kadaně? Dá se tam muškařit?
8.6.2004 | | Dravci | 4.501 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Pánové,potřebuji od Vás velmi poradit!!!!!! Znáte-li ryb. revír Ohři 10,11 u Kadaně a Klášterce nad Ohří, tak mi prosím !!!!!!!!!!! poskytněte podrobné informace o této řece!!!!!! Dá se tam hlavně muškovat a jak je zarybněná? Mám se tam totiž na stará kolena z vinné Moravy stěhovat a nevím, čím mne může tato nová řeka překvapit a zda-li se mohu na její krásu těšit! Velmi děkuji za každý příspěvek !!!!!!!!!!!!!!!!