Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vhodný indikátor necteno

31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 3.927 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky

Nejlepsi internetovy obchod? necteno

3.10.2004 | navijak | Ryby | 2.815 zobrazení | 5 odpovědí

Objednavate si rybarske potreby pres internet?Pokud ano,na jakych strankach,popr. jake maji podminky?Chtel bych si objednat nake woblery od Rapaly ale vubec netusim kde. Diky za odpovedi.

Viva Attract Carp necteno

15.11.2010 | kerob | Navijáky | 2.809 zobrazení | 5 odpovědí

Mate nekdo nejake osobni zkusenosti s temito navijaky? Zjistene nedostatky? Prednosti…?

Podkladová šňůra necteno

11.7.2005 | MichalB | Muškaření | 2.806 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové, poradíte, kolik mám navinout podkladové šňůry na naviják Tica Tica Fishmaster S 107, když tam dám lajnu WF6?

Hracholusky necteno

22.7.2006 | sharkcom | Domácí revíry | 2.245 zobrazení | 4 odpovědi

Tak jak to teď vypadá na Hrachách? Jedu tam za týden na týden na začátek přehrady. Rád vláčím, feederuji i boiles pro mne není cizí slovo. Mám k dispozici člun. Jak se věci mají? Dík Donnymu samozřejmě MOC děkuji za poskytnuté informace.

Feeder a splítanka necteno

8.8.2006 | JarKoto | Feeder | 2.244 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s použitím splítanky na feeder, Jde mi hlavně o to, jestli se potom montáže nemotají (s vlascem to všechno „odstává“). Dik.

Mělický kapr necteno

9.3.2014 | karpius | Kaprařina | 2.241 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj všem,kdo jezdí chytat na pískovnu Mělice u Lohenic (Přelouč) hledám tady kamaráda

Jak nejlépe uchovat žížaly: necteno

13.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 13.530 zobrazení | 24 odpovědí

Jak nejlépe uchovat žížaly? Prosím poraďte.

Na jaké vodě,jaké délky návazců? necteno

14.2.2010 | Rybapych | Feeder | 5.641 zobrazení | 10 odpovědí

Tak chlapy,zajímal by mě Váš názor na délku návazců v té či oné vodě!Myslím tím,na stojaté vodě většinou se dává kradší návazec a naopak na tekoucí vodě delší návazac.Zajímá mě a asi ne jen mě,jak to vidíte Vy?díky

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 3.945 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

Kdy seknout necteno

5.7.2005 | Tloust | Dravci | 2.819 zobrazení | 5 odpovědí

Když chytám na těžko s předpruťákem s 30g průběžným olovem na kukuřici nebo červa – kdy je optimální to seknout? Už se mi parkrát stalo že z 20ti záběrů byl proměněný 1. Poraďte prosím jaký průvěs a hlavně, kdy seknout. Díky.

www.top-fish.cz Máte zkušenosti? necteno

19.5.2008 | riot182 | Obchod | 2.818 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem? (www.top-fish.cz). Chtěl bych si tam něco objednat a zajímají mě vaše zkušenosti s tímto eshopem. Díky

Co je marmiškování necteno

6.1.2005 | Dědek | Legislativa | 2.266 zobrazení | 4 odpovědi

Za co je, podle RŘ, považováno marmiškování na MP mimo vláčecí sezonu ? Co řekne RS, když mě v této době chytne s marmiškou na federu?

Kam na zahájení? necteno

10.3.2008 | HugoLampa | Ryby | 2.266 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim :) Zajájení se blíží a tak by mě celkem zajímalo,jestli dáváte přednost spíše malým potůčkům,nebo větším řekám?

Nám loni na řeku vysadili poměrně dost duháků krátkoploutvých (27–33cm) a tak jsem, pod vidinou krásných potočáků (i přes 40 cm),které jsem sám do potůčku pouštěl,když jsme je na brigádě slovili agregátem na jednom z menších přítoků,zvolil raději potok..Jenže to jsem nevěděl,že na MO se rozhodli ještě týden před zahájením vysypat pár granuláků i do potoka a systémem Ruda zná Karla a ten Zase Petra se to rozkřiklo a je vám asi jasné,jak to tam na zahájení vypadalo..Nakonec z toho bylo asi nejzajímavější zahájení které jsem zažil,protože jsem shlédl pěstní souboj o tůn,který skončil zlomeným nosem,sklidil několik nepublikovatelných nadávek,na které jsem slušně odpovídal a to je vždycky lepší ,než je opětovat (jednou to dokonce skončilo zlomením prutu jednoho takyrybáře) a nakonec jsem si vlastně i pěkně zachytal duháky,lipany (i přes 40cm) a nejvíc mě potěšil potočák 43 cm…Už je pomalu čas se začít rozhodovat,kam vyrazím letos :)

Revir na Candose necteno

3.10.2005 | Yuri | Dravci | 2.263 zobrazení | 4 odpovědi

Nevite o nakem dobrem reviru na candaty a jine dravce v okoli Prerova(tak do 25 km)?????Chytal bych na privlac. diky za odpovedi

hluk necteno

31.3.2006 | bizkit | Přívlač | 2.263 zobrazení | 4 odpovědi

hojky!Mám problém. Vždy keď chodím s rybárskou taškou plnou nástrach u vody, každým krokom v tej taške počujem šramotenie všetkých voblerov, rotačiek atď v krabičkách. Mňa osobne to ruší a myslím si že to može byť rušivé aj pre ostatné živočíchy v mojom okolí. Dávam im takto najavo, že v ich okolí je predátor, čiže moja maličkosť. Riešite to nejak? A ako?

boilie necteno

1.5.2006 | Fish man | Ryby | 2.261 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdárek nemáte někdo recept na přípravu boilie jestli jo tak mi určitě napište zdravím a předem děkuji

Obor rybářství. necteno

3.1.2005 | rybar11 | Ryby | 2.257 zobrazení | 4 odpovědi

Dávám si přihlášku na obor rybářství na fakultě zemědělství. Je to VŠ v Budějovicach. Myslíte si, že člověk s tímhle vzděláním najde dnes uplatnění? Nevíte kolik procent lidí přijali minulý rok?

Hadi na Jihlavě ... necteno

13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.256 zobrazení | 4 odpovědi

Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?

Naviják na dírky necteno

20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 26.721 zobrazení | 47 odpovědí

Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“ nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a cenově do cca 600–700Kč.