Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Viva Attract Carp
15.11.2010 | kerob | Navijáky | 2.927 zobrazení | 5 odpovědí
Mate nekdo nejake osobni zkusenosti s temito navijaky? Zjistene nedostatky? Prednosti…?
Kdy seknout
5.7.2005 | Tloust | Dravci | 2.922 zobrazení | 5 odpovědí
Když chytám na těžko s předpruťákem s 30g průběžným olovem na kukuřici nebo červa – kdy je optimální to seknout? Už se mi parkrát stalo že z 20ti záběrů byl proměněný 1. Poraďte prosím jaký průvěs a hlavně, kdy seknout. Díky.
Nejlepsi internetovy obchod?
3.10.2004 | navijak | Ryby | 2.919 zobrazení | 5 odpovědí
Objednavate si rybarske potreby pres internet?Pokud ano,na jakych strankach,popr. jake maji podminky?Chtel bych si objednat nake woblery od Rapaly ale vubec netusim kde. Diky za odpovedi.
Uzel na splítaná lanka na přívlač
25.9.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.919 zobrazení | 5 odpovědí
nedáno jsem si koupil takový to splítaný lnko, jak se na něm mají dát vázät uzly. Problém je, že¨mi na něm žádnej uzel uvázat nejde – nebo aspoň mi do sebe nezapadnou (možná, že sem moc zvyklej na vlasce a splítanky. Neznáte nějakej uzel? Pokud možno i s obr./ nákresem.
Zdolávání ryby na háček bez pritihrotu
31.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 2.916 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímalo by mně jestli je ve zdolávání ryby na háček bez protihrotu nějaký velký rozdíl.
Jkub Vágner na Streamu
23.9.2008 | -zruseno | Ryby | 2.916 zobrazení | 5 odpovědí
Rozhovor s Jakubem Vágnerem na TV stream. www.stream.cz
Nils master
1.7.2005 | RASTOK | Dravci | 2.338 zobrazení | 4 odpovědi
Ktoré farby Nilsov sú na vašich vodách úspešné, u mňa boduje farba – 07, farba 55, do ktorej som vkladal najviac nádejí sklamala. Nils – farby
Informace
30.12.2004 | Klon | Ryby | 2.335 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj Pánové,mám prozbu jestli nikdo nemá nějaký odkazy úplně pro začátečníka,třeba druhy navnad,rozdíly mezi Woblery,třpitkami,marmyškami,gumy atd a jaká se na co používá, je toho hodně a těch druhů a vlastností třeba jen mezi Woblery,mám to pro kámoše který chce začít rybařit,ted jsi jde dělat papíry a já pro něj nemám nic kde by se mohl dočíst co a jak,moc děkuju.
Kompresor na 12v na nafukování člunů
11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.606 zobrazení | 18 odpovědí
Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard
Kam na ryby? Kladno a okolí
9.3.2009 | Pčr | Domácí revíry | 8.250 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?
Na jaké vodě,jaké délky návazců?
14.2.2010 | Rybapych | Feeder | 5.889 zobrazení | 10 odpovědí
Tak chlapy,zajímal by mě Váš názor na délku návazců v té či oné vodě!Myslím tím,na stojaté vodě většinou se dává kradší návazec a naopak na tekoucí vodě delší návazac.Zajímá mě a asi ne jen mě,jak to vidíte Vy?díky
Strímry- máte zkušenosti?
14.7.2004 | | Dravci | 4.715 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.
Jaké vybaveni na sumce?
23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.125 zobrazení | 7 odpovědí
CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?
Lepení flcových podrážek
30.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.945 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lepením filcových podrážek na brodáky?Jaký lepidlo,je lepší to dát k ševci nebo udělat sám?
Jaká barva wobleru,třpytky.
20.6.2005 | Padis | Ryby | 2.941 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké barvy používáte do přikalené vody.
Revir na Candose
3.10.2005 | Yuri | Dravci | 2.359 zobrazení | 4 odpovědi
Nevite o nakem dobrem reviru na candaty a jine dravce v okoli Prerova(tak do 25 km)?????Chytal bych na privlac. diky za odpovedi
Hracholusky
22.7.2006 | sharkcom | Domácí revíry | 2.356 zobrazení | 4 odpovědi
Tak jak to teď vypadá na Hrachách? Jedu tam za týden na týden na začátek přehrady. Rád vláčím, feederuji i boiles pro mne není cizí slovo. Mám k dispozici člun. Jak se věci mají? Dík Donnymu samozřejmě MOC děkuji za poskytnuté informace.
Feeder a splítanka
8.8.2006 | JarKoto | Feeder | 2.354 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s použitím splítanky na feeder, Jde mi hlavně o to, jestli se potom montáže nemotají (s vlascem to všechno „odstává“). Dik.
tažná voda
13.10.2014 | jedle | Vaše názory | 2.353 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co je tažná voda? potřebuji udělat domácí úkol. děkuji předem.
Revíry Vysočiny
8.5.2007 | PeťanX | Domácí revíry | 2.347 zobrazení | 4 odpovědi
Zdarec.. kdo ví o nějákém dobrém revíru na Vysočině, sem s ním! díky