Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Baterka na sonar
23.3.2005 | koko | Ostatní nádobíčko | 2.878 zobrazení | 5 odpovědí
Aké batérie používate na sonar a koľko vám vydržia na jedno nabitie?
Kdy seknout
5.7.2005 | Tloust | Dravci | 2.878 zobrazení | 5 odpovědí
Když chytám na těžko s předpruťákem s 30g průběžným olovem na kukuřici nebo červa – kdy je optimální to seknout? Už se mi parkrát stalo že z 20ti záběrů byl proměněný 1. Poraďte prosím jaký průvěs a hlavně, kdy seknout. Díky.
Jaká barva wobleru,třpytky.
20.6.2005 | Padis | Ryby | 2.876 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké barvy používáte do přikalené vody.
Informace
30.12.2004 | Klon | Ryby | 2.302 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj Pánové,mám prozbu jestli nikdo nemá nějaký odkazy úplně pro začátečníka,třeba druhy navnad,rozdíly mezi Woblery,třpitkami,marmyškami,gumy atd a jaká se na co používá, je toho hodně a těch druhů a vlastností třeba jen mezi Woblery,mám to pro kámoše který chce začít rybařit,ted jsi jde dělat papíry a já pro něj nemám nic kde by se mohl dočíst co a jak,moc děkuju.
Hracholusky
22.7.2006 | sharkcom | Domácí revíry | 2.301 zobrazení | 4 odpovědi
Tak jak to teď vypadá na Hrachách? Jedu tam za týden na týden na začátek přehrady. Rád vláčím, feederuji i boiles pro mne není cizí slovo. Mám k dispozici člun. Jak se věci mají? Dík Donnymu samozřejmě MOC děkuji za poskytnuté informace.
Feeder a splítanka
8.8.2006 | JarKoto | Feeder | 2.300 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s použitím splítanky na feeder, Jde mi hlavně o to, jestli se potom montáže nemotají (s vlascem to všechno „odstává“). Dik.
Nils master
1.7.2005 | RASTOK | Dravci | 2.296 zobrazení | 4 odpovědi
Ktoré farby Nilsov sú na vašich vodách úspešné, u mňa boduje farba – 07, farba 55, do ktorej som vkladal najviac nádejí sklamala. Nils – farby
tažná voda
13.10.2014 | jedle | Vaše názory | 2.296 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co je tažná voda? potřebuji udělat domácí úkol. děkuji předem.
Chytáte sumce na chomáč rousnic?
8.3.2004 | pupak | Sumcařina | 43.891 zobrazení | 76 odpovědí
Cytáte menší sumce(do 150 cm) na chomáč rousnic uspěšněji než na rybičku? A jak, na dně nebo na splávku těsně nade dnem.
Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o.
11.4.2012 | HaD | chytej.cz | 36.412 zobrazení | 63 odpovědí
POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)
„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=osoba&hledani.podminka.prijmeni=Ant oni+&hledani.podminka.jmeno=V%E1clav"
Soutěž o nejhezčí fotku rybářky - o kalendář RYBÁŘKA 2010 a DVD
14.3.2010 | HaD | chytej.cz | 18.520 zobrazení | 32 odpovědí
Pravidla soutěže:
Soutěží se ve dvou kategoriích o poslední kalendář RYBÁŘKA 2010 a jedno DVD z edice CHYTEJ.cz dle vlastního výběru.
PRAVIDLA Do fóra – Soutěž o nejhezčí fotku ženy-rybářky vložte fotografii s rybářským motivem, na které je žena-rybářka. Fotografii současně zašlete na e-mail chytej@chytej.cz s odpovědí na soutěžní otázku – „Kolik DVD již vyšlo v Edici CHYTEJ.cz“? Nápovědu naleznete na www.rybarskefilmy.cz. Odpovědi zasílejte pouze e-mailem, fotografie vkládejte do tohoto fóra.
1. KATEGORIE – cena kalendář RYBÁŘKA
- vložte vlastní fotografii rybářky – přítelkyně, manželky, babičky, kamarádky, maželky, dcery, tety apod. :-)
2. KATEGORIE – cena DVD dle vlastního výběru z Edice CHYTEJ.cz
- fotografie, kterou naleznete na webu – vkládat můžete pouze fotografie s uvedením zdroje. Povoleny jsou pouze zhraniční servery, fotografie z českých konkurenčních serverů budou mazány.
Po skončení soutěže bude zvolen výběr deseti nejhezčích snímků a veřejným hlasováním bude určen v obou kategoriích vítěz.
pravidla soutěže zde: http://www.chytej.cz/souteze/35/
Oprava broďáků
25.6.2012 | RH | Muškaření | 15.025 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všichni, mám takový malý problém. Začali mi močit neoprenové ponožky u broďáků. Rychlou opravu jsem provedl lepidlem na neoprén,ale mám neblahý pocit,že to dlouho nevydrží. Kalhoty jsou v bezva stavu a nechci je proto hned vyřadit. Proto žádám o radu : Ví někdo o někom kdo dokáže vyměnit neoprénové ponožky u broďáků ?
dík za radu,odkaz,kontakt,atd. . . RH
Zavináče
26.7.2004 | ZabiJack | Recepty | 10.393 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj. Najde se na tomto fóru někdo, kdo ulovené ryby nepouští? V neděli jsem pochytal několik pěkných cejnů. (Proč mají stanovenou míru, když jsou tak přemnoženi, že kromě kuku a boilies sežerou ihned každou návnadu?) Neznáte někdo, prosím, dobrý recept na zavináče? Děkuji za rady, při komzomaci budu vděčně vzpomínat.
MO-Frýdek -Místek
17.1.2008 | zdroj | chytej.cz | 7.515 zobrazení | 13 odpovědí
Pro všechny rybáře našich revírů:Rady nápady a komentáře.
Svítící / fosforové vláčecí nástrahy
20.8.2009 | | Přívlač | 6.936 zobrazení | 12 odpovědí
Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.
Na jaké vodě,jaké délky návazců?
14.2.2010 | Rybapych | Feeder | 5.783 zobrazení | 10 odpovědí
Tak chlapy,zajímal by mě Váš názor na délku návazců v té či oné vodě!Myslím tím,na stojaté vodě většinou se dává kradší návazec a naopak na tekoucí vodě delší návazac.Zajímá mě a asi ne jen mě,jak to vidíte Vy?díky
Strímry- máte zkušenosti?
14.7.2004 | | Dravci | 4.613 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.
Mělický kapr
9.3.2014 | karpius | Kaprařina | 2.317 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj všem,kdo jezdí chytat na pískovnu Mělice u Lohenic (Přelouč) hledám tady kamaráda
Karlov ? Svazové ryby
7.7.2016 | eduard | Kaprařina | 2.311 zobrazení | 4 odpovědi
Karlov a svazové ryby. Ať už se prohání takové ryby v soukromých revírech mi nevadí. Pořád lepší tady než v udírně nebo v mrazáku a posléze jsou tam tak dlouho až se vyhodí. Prostě Jakub není výjimka že se k němu dávají nebo dávali svazové ryby.Nevadi mi to vlastně jim zachraňují životy. Pan Nikl a jemu podobní co píší že je to nemorální. Co je lepší když ryba žije v soukromaku nebo skončí na talíři. Jen málo rybářů ryby pouští. Co vy na to přátelé
Jaké vybaveni na sumce?
23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.077 zobrazení | 7 odpovědí
CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?