Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.189 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

Feeder a nástrahy necteno

18.5.2004 | novis | Feeder | 3.600 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?

Technika lovu přívlačí necteno

19.11.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.598 zobrazení | 6 odpovědí

Jak tahate woblery,rotac­ky,plandy,gumy atd. Díky

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.594 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

Vnadění cejnů necteno

9.8.2010 | Paja73 | Bílá ryba | 3.002 zobrazení | 5 odpovědí

Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.

Lepení flcových podrážek necteno

30.9.2006 | mdx | Muškaření | 3.000 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lepením filcových podrážek na brodáky?Jaký lepidlo,je lepší to dát k ševci nebo udělat sám?

Shimano super 1500 GT-RB necteno

23.11.2008 | WedkarSK | Navijáky | 2.989 zobrazení | 5 odpovědí

Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.

Jaká barva wobleru,třpytky. necteno

20.6.2005 | Padis | Ryby | 2.986 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké barvy používáte do přikalené vody.

Obor rybářství. necteno

3.1.2005 | rybar11 | Ryby | 2.400 zobrazení | 4 odpovědi

Dávám si přihlášku na obor rybářství na fakultě zemědělství. Je to VŠ v Budějovicach. Myslíte si, že člověk s tímhle vzděláním najde dnes uplatnění? Nevíte kolik procent lidí přijali minulý rok?

Feeder a splítanka necteno

8.8.2006 | JarKoto | Feeder | 2.394 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s použitím splítanky na feeder, Jde mi hlavně o to, jestli se potom montáže nemotají (s vlascem to všechno „odstává“). Dik.

Revir na Candose necteno

3.10.2005 | Yuri | Dravci | 2.392 zobrazení | 4 odpovědi

Nevite o nakem dobrem reviru na candaty a jine dravce v okoli Prerova(tak do 25 km)?????Chytal bych na privlac. diky za odpovedi

První prut na přívlač, případně plavanou necteno

30.3.2012 | DzariN | Pruty | 27.768 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu novy a byl bych moc rad, kdyby mi nekdo mhl poradit s vyberem prvniho rybarskeho prutu a navijaku. Chci se specializovat predevsim na privlac, ale byl bych rad kdyby byl pruta castecne pouzitelny i na plavanou. Chci chytat predevsim na mensich rekach, pouze vyjmecne na vodni nadrzi. Cenovy storp jsem si stanovil na 2 000,– za jeden prut a navijak, ale po procteni par diskusi a prohlidek eshopu, by to mozna slo dostat na max. 3000. Pro prut jsem temer rozhodnut a to pro Mivardi Avantgarde Spinn 2,1 m 5 – 28 g, pripada mi jako dobry pomer cena/kvalita. Delsi moc nechci, protoze useky, kde planuji chytat nejsou vzdy lehce pristupne. Jen nevim jestli jsem se rozhodl pro spravnou gramaz (cilova ryby, pstruh, stika, okoun a dalsi dravci). Jaky by byl podle vas idealni navijak pro tento prut? Pripadne rad si prectu jakakoliv jina doporuceni i ohledne toho jestli vlasec nebo pletenku atd.

Budu se tesit na odpoved a verim, ze se mnou budete mit trpelivost, kazdy nejak zacinal :)

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | Položená | 10.224 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju

patentky necteno

13.6.2006 | ART | Plavaná | 8.447 zobrazení | 14 odpovědí

Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?

Lov hlavonožců necteno

10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.830 zobrazení | 8 odpovědí

Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?

Twistery Orka necteno

29.1.2005 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.616 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo nějaké zkušenosti s lovem na tyto gumy? Jak se vodí, napichují, jaké barvy… atd. Předem děkuji. Tomash*

Prut D.A.M. Sumo Zander necteno

16.7.2006 | spin | Pruty | 3.615 zobrazení | 6 odpovědí

Vlastníte někdo tenhle kousek a pokud ano,jak jste s ním spokojeni.

Čínovský jez necteno

20.4.2007 | cercer | Domácí revíry | 3.016 zobrazení | 5 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem v okolí Čínovského jezu pod Nechranicemi???Po neděli tam jedu..Přivítám jakoukoliv radu.Přívlač i moucha..díky.

Baterka na sonar necteno

23.3.2005 | koko | Ostatní nádobíčko | 3.011 zobrazení | 5 odpovědí

Aké batérie používate na sonar a koľko vám vydržia na jedno nabitie?

www.top-fish.cz Máte zkušenosti? necteno

19.5.2008 | riot182 | Obchod | 3.011 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem? (www.top-fish.cz). Chtěl bych si tam něco objednat a zajímají mě vaše zkušenosti s tímto eshopem. Díky