Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feeder a nástrahy necteno

18.5.2004 | novis | Feeder | 3.493 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?

Spičky Feeder necteno

12.8.2006 | topaga | Feeder | 2.913 zobrazení | 5 odpovědí

Tak jsem dnes od internetového obchodu Braunstar obdržel vysněný prut Shimano Nexave Medium. Jsou u něj 3 špičky v členění 3oz Carbon, 2oz Glass, Super Tip 2oz Glass. Můžete mně někdo upřesnit zda je to v pořádku? Dle mého měly součástí špičky 3oz, 2oz a 1oz. Nahrazuje Super Tip 2oz Glass špičku 1oz?

Shimano super 1500 GT-RB necteno

23.11.2008 | WedkarSK | Navijáky | 2.910 zobrazení | 5 odpovědí

Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.

www.top-fish.cz Máte zkušenosti? necteno

19.5.2008 | riot182 | Obchod | 2.908 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem? (www.top-fish.cz). Chtěl bych si tam něco objednat a zajímají mě vaše zkušenosti s tímto eshopem. Díky

Lepení flcových podrážek necteno

30.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.907 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lepením filcových podrážek na brodáky?Jaký lepidlo,je lepší to dát k ševci nebo udělat sám?

Navijak Colmic spinnaker 2000 necteno

29.12.2006 | Yuri | Navijáky | 2.906 zobrazení | 5 odpovědí

Objednal sem si tento navijacek pres f. Braunstar. Chtel bych ho predevsim na lehkou plavacku nebo feeder. Mate s nim nekdo zkusenosti?je vhodny???diky za reakce

Hadi na Jihlavě ... necteno

13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.331 zobrazení | 4 odpovědi

Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?

Obor rybářství. necteno

3.1.2005 | rybar11 | Ryby | 2.320 zobrazení | 4 odpovědi

Dávám si přihlášku na obor rybářství na fakultě zemědělství. Je to VŠ v Budějovicach. Myslíte si, že člověk s tímhle vzděláním najde dnes uplatnění? Nevíte kolik procent lidí přijali minulý rok?

Revir na Candose necteno

3.10.2005 | Yuri | Dravci | 2.320 zobrazení | 4 odpovědi

Nevite o nakem dobrem reviru na candaty a jine dravce v okoli Prerova(tak do 25 km)?????Chytal bych na privlac. diky za odpovedi

Vhodný dárek pro rybáře necteno

19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 14.042 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

Ahoj rybáři,

po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.

Kompresor na 12v na nafukování člunů necteno

11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.498 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard

Prut na přívlač na candáty a štiky necteno

1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 8.770 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.

Kam na ryby? Kladno a okolí necteno

9.3.2009 | Pčr | Domácí revíry | 8.168 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?

Chorvatsko necteno

23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.271 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…

Klabava necteno

27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.262 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?

Kam na Klatovsku nebo Strakonicku? necteno

2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.104 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?

Technika lovu přívlačí necteno

19.11.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.501 zobrazení | 6 odpovědí

Jak tahate woblery,rotac­ky,plandy,gumy atd. Díky

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.499 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

Vnadění cejnů necteno

9.8.2010 | Paja73 | Bílá ryba | 2.921 zobrazení | 5 odpovědí

Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.

Co je marmiškování necteno

6.1.2005 | Dědek | Legislativa | 2.344 zobrazení | 4 odpovědi

Za co je, podle RŘ, považováno marmiškování na MP mimo vláčecí sezonu ? Co řekne RS, když mě v této době chytne s marmiškou na federu?