Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Feeder a nástrahy
18.5.2004 | novis | Feeder | 3.493 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?
Spičky Feeder
12.8.2006 | topaga | Feeder | 2.913 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jsem dnes od internetového obchodu Braunstar obdržel vysněný prut Shimano Nexave Medium. Jsou u něj 3 špičky v členění 3oz Carbon, 2oz Glass, Super Tip 2oz Glass. Můžete mně někdo upřesnit zda je to v pořádku? Dle mého měly součástí špičky 3oz, 2oz a 1oz. Nahrazuje Super Tip 2oz Glass špičku 1oz?
Shimano super 1500 GT-RB
23.11.2008 | WedkarSK | Navijáky | 2.910 zobrazení | 5 odpovědí
Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.
www.top-fish.cz Máte zkušenosti?
19.5.2008 | riot182 | Obchod | 2.908 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem? (www.top-fish.cz). Chtěl bych si tam něco objednat a zajímají mě vaše zkušenosti s tímto eshopem. Díky
Lepení flcových podrážek
30.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.907 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lepením filcových podrážek na brodáky?Jaký lepidlo,je lepší to dát k ševci nebo udělat sám?
Navijak Colmic spinnaker 2000
29.12.2006 | Yuri | Navijáky | 2.906 zobrazení | 5 odpovědí
Objednal sem si tento navijacek pres f. Braunstar. Chtel bych ho predevsim na lehkou plavacku nebo feeder. Mate s nim nekdo zkusenosti?je vhodny???diky za reakce
Hadi na Jihlavě ...
13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.331 zobrazení | 4 odpovědi
Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?
Obor rybářství.
3.1.2005 | rybar11 | Ryby | 2.320 zobrazení | 4 odpovědi
Dávám si přihlášku na obor rybářství na fakultě zemědělství. Je to VŠ v Budějovicach. Myslíte si, že člověk s tímhle vzděláním najde dnes uplatnění? Nevíte kolik procent lidí přijali minulý rok?
Revir na Candose
3.10.2005 | Yuri | Dravci | 2.320 zobrazení | 4 odpovědi
Nevite o nakem dobrem reviru na candaty a jine dravce v okoli Prerova(tak do 25 km)?????Chytal bych na privlac. diky za odpovedi
Vhodný dárek pro rybáře
19.10.2015 | Žena Rybáře | Vánoce | 14.042 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Ahoj rybáři,
po zběžném shlédnutí eshopů s potřebami pro rybáře za účelem vyhledání dárku pro mého manžela jsem se rozhodla raději navštívit rybářské fórum a nechat si poradit od zkušených lidí. Muž je z důvodu nedostatku času pouze občasným rybářem ( max 10 x do roka)a chytá pouze naprosto průměrné ryby. Základní vybavení má, ráda bych mu však udělala radost a něco málo dokoupila. Vybrala jsem rybářskou tašku a chci ji něčím vyplnit (žádné speciality, ale univerzální kousky). Co mám tedy nakoupit? Nějaké háčky, obaly, návnady …? Předem velmi děkuji za odpověd.
Kompresor na 12v na nafukování člunů
11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.498 zobrazení | 18 odpovědí
Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard
Prut na přívlač na candáty a štiky
1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 8.770 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.
Kam na ryby? Kladno a okolí
9.3.2009 | Pčr | Domácí revíry | 8.168 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?
Chorvatsko
23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.271 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…
Klabava
27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.262 zobrazení | 9 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.104 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
Technika lovu přívlačí
19.11.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.501 zobrazení | 6 odpovědí
Jak tahate woblery,rotacky,plandy,gumy atd. Díky
Feeder Esox Evolution Carp 360
20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.499 zobrazení | 6 odpovědí
mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki
Vnadění cejnů
9.8.2010 | Paja73 | Bílá ryba | 2.921 zobrazení | 5 odpovědí
Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.
Co je marmiškování
6.1.2005 | Dědek | Legislativa | 2.344 zobrazení | 4 odpovědi
Za co je, podle RŘ, považováno marmiškování na MP mimo vláčecí sezonu ? Co řekne RS, když mě v této době chytne s marmiškou na federu?