Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rybareni okoli stockholm necteno

22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 3.974 zobrazení | 7 odpovědí

Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potre­boval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…

Kam na Klatovsku nebo Strakonicku? necteno

2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 3.970 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?

Vnadění cejnů necteno

9.8.2010 | Paja73 | Bílá ryba | 2.846 zobrazení | 5 odpovědí

Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.

Lepení flcových podrážek necteno

30.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.842 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lepením filcových podrážek na brodáky?Jaký lepidlo,je lepší to dát k ševci nebo udělat sám?

Spičky Feeder necteno

12.8.2006 | topaga | Feeder | 2.841 zobrazení | 5 odpovědí

Tak jsem dnes od internetového obchodu Braunstar obdržel vysněný prut Shimano Nexave Medium. Jsou u něj 3 špičky v členění 3oz Carbon, 2oz Glass, Super Tip 2oz Glass. Můžete mně někdo upřesnit zda je to v pořádku? Dle mého měly součástí špičky 3oz, 2oz a 1oz. Nahrazuje Super Tip 2oz Glass špičku 1oz?

Jesenice necteno

18.2.2009 | belmondo | Kaprařina | 2.272 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu na tuto vodu na dovču tak bych potřeboval poradit co a jak ohledně kapru.jsem v klubu chyt a pust. děkuji za vaše odpovědi.

Kam na zahájení? necteno

10.3.2008 | HugoLampa | Ryby | 2.268 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim :) Zajájení se blíží a tak by mě celkem zajímalo,jestli dáváte přednost spíše malým potůčkům,nebo větším řekám?

Nám loni na řeku vysadili poměrně dost duháků krátkoploutvých (27–33cm) a tak jsem, pod vidinou krásných potočáků (i přes 40 cm),které jsem sám do potůčku pouštěl,když jsme je na brigádě slovili agregátem na jednom z menších přítoků,zvolil raději potok..Jenže to jsem nevěděl,že na MO se rozhodli ještě týden před zahájením vysypat pár granuláků i do potoka a systémem Ruda zná Karla a ten Zase Petra se to rozkřiklo a je vám asi jasné,jak to tam na zahájení vypadalo..Nakonec z toho bylo asi nejzajímavější zahájení které jsem zažil,protože jsem shlédl pěstní souboj o tůn,který skončil zlomeným nosem,sklidil několik nepublikovatelných nadávek,na které jsem slušně odpovídal a to je vždycky lepší ,než je opětovat (jednou to dokonce skončilo zlomením prutu jednoho takyrybáře) a nakonec jsem si vlastně i pěkně zachytal duháky,lipany (i přes 40cm) a nejvíc mě potěšil potočák 43 cm…Už je pomalu čas se začít rozhodovat,kam vyrazím letos :)

Jsou Lepší svíticí twistry než normální? necteno

22.11.2004 | Klon | Přívlač | 2.267 zobrazení | 4 odpovědi

Jsou lepší twistry svíticí než normální na přívlač jak ve dne nebo večer,a jak na řece nebo rybníku,jezeře či přehradě? [addsig]

Co je marmiškování necteno

6.1.2005 | Dědek | Legislativa | 2.267 zobrazení | 4 odpovědi

Za co je, podle RŘ, považováno marmiškování na MP mimo vláčecí sezonu ? Co řekne RS, když mě v této době chytne s marmiškou na federu?

Chytáte sumce na chomáč rousnic? necteno

8.3.2004 | pupak | Sumcařina | 43.446 zobrazení | 76 odpovědí

Cytáte menší sumce(do 150 cm) na chomáč rousnic uspěšněji než na rybičku? A jak, na dně nebo na splávku těsně nade dnem.

Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o. necteno

11.4.2012 | HaD | chytej.cz | 35.982 zobrazení | 63 odpovědí

POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)

„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=se­archResults&hle­dani.@typ=oso­ba&hledani.pod­minka.prijmeni=Ant oni+&hledani.pod­minka.jmeno=V%E1clav"

Soutěž o nejhezčí fotku rybářky - o kalendář RYBÁŘKA 2010 a DVD necteno

15.3.2010 | HaD | chytej.cz | 18.262 zobrazení | 32 odpovědí

Pravidla soutěže:

Soutěží se ve dvou kategoriích o poslední kalendář RYBÁŘKA 2010 a jedno DVD z edice CHYTEJ.cz dle vlastního výběru.

PRAVIDLA Do fóra – Soutěž o nejhezčí fotku ženy-rybářky vložte fotografii s rybářským motivem, na které je žena-rybářka. Fotografii současně zašlete na e-mail chytej@chytej.cz s odpovědí na soutěžní otázku – „Kolik DVD již vyšlo v Edici CHYTEJ.cz“? Nápovědu naleznete na www.rybarskefilmy.cz. Odpovědi zasílejte pouze e-mailem, fotografie vkládejte do tohoto fóra.

1. KATEGORIE – cena kalendář RYBÁŘKA

• vložte vlastní fotografii rybářky – přítelkyně, manželky, babičky, kamarádky, maželky, dcery, tety apod. :-)

2. KATEGORIE – cena DVD dle vlastního výběru z Edice CHYTEJ.cz

• fotografie, kterou naleznete na webu – vkládat můžete pouze fotografie s uvedením zdroje. Povoleny jsou pouze zhraniční servery, fotografie z českých konkurenčních serverů budou mazány.

Po skončení soutěže bude zvolen výběr deseti nejhezčích snímků a veřejným hlasováním bude určen v obou kategoriích vítěz.

pravidla soutěže zde: http://www.chytej.cz/souteze/35/

Oprava broďáků necteno

25.6.2012 | RH | Muškaření | 14.857 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj všichni, mám takový malý problém. Začali mi močit neoprenové ponožky u broďáků. Rychlou opravu jsem provedl lepidlem na neoprén,ale mám neblahý pocit,že to dlouho nevydrží. Kalhoty jsou v bezva stavu a nechci je proto hned vyřadit. Proto žádám o radu : Ví někdo o někom kdo dokáže vyměnit neoprénové ponožky u broďáků ?

dík za radu,odkaz,kon­takt,atd. . . RH

Zavináče necteno

26.7.2004 | ZabiJack | Recepty | 10.287 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj. Najde se na tomto fóru někdo, kdo ulovené ryby nepouští? V neděli jsem pochytal několik pěkných cejnů. (Proč mají stanovenou míru, když jsou tak přemnoženi, že kromě kuku a boilies sežerou ihned každou návnadu?) Neznáte někdo, prosím, dobrý recept na zavináče? Děkuji za rady, při komzomaci budu vděčně vzpomínat.

MO-Frýdek -Místek necteno

17.1.2008 | zdroj | chytej.cz | 7.440 zobrazení | 13 odpovědí

Pro všechny rybáře našich revírů:Rady nápady a komentáře.

Technika lovu přívlačí necteno

19.11.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.426 zobrazení | 6 odpovědí

Jak tahate woblery,rotac­ky,plandy,gumy atd. Díky

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.422 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

Feeder a nástrahy necteno

18.5.2004 | novis | Feeder | 3.420 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?

Shimano super 1500 GT-RB necteno

23.11.2008 | WedkarSK | Navijáky | 2.859 zobrazení | 5 odpovědí

Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.

Tenki Soft Lures necteno

13.11.2007 | M.BURNES | Přívlač | 2.851 zobrazení | 5 odpovědí

Zdrvím všechny vláčkaře znáte twistery Tenki Soft Lures?