Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hadi na Jihlavě ... necteno

13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.388 zobrazení | 4 odpovědi

Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?

denyg, gratuluju! necteno

14.1.2005 | playboy007 | Ryby | 2.383 zobrazení | 4 odpovědi

gratuluju ti, chlape! vskutku kvalitní práce!! 30 hlasujících, to už je něco!!! děkuju Ti, konečně vím co je nejlepší. playboy007

Jsou Lepší svíticí twistry než normální? necteno

22.11.2004 | Klon | Přívlač | 2.382 zobrazení | 4 odpovědi

Jsou lepší twistry svíticí než normální na přívlač jak ve dne nebo večer,a jak na řece nebo rybníku,jezeře či přehradě? [addsig]

Mělický kapr necteno

9.3.2014 | karpius | Kaprařina | 2.380 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj všem,kdo jezdí chytat na pískovnu Mělice u Lohenic (Přelouč) hledám tady kamaráda

Karlov ? Svazové ryby necteno

7.7.2016 | eduard | Kaprařina | 2.377 zobrazení | 4 odpovědi

Karlov a svazové ryby. Ať už se prohání takové ryby v soukromých revírech mi nevadí. Pořád lepší tady než v udírně nebo v mrazáku a posléze jsou tam tak dlouho až se vyhodí. Prostě Jakub není výjimka že se k němu dávají nebo dávali svazové ryby.Nevadi mi to vlastně jim zachraňují životy. Pan Nikl a jemu podobní co píší že je to nemorální. Co je lepší když ryba žije v soukromaku nebo skončí na talíři. Jen málo rybářů ryby pouští. Co vy na to přátelé

RECEPT NA KOMÁRY !!!! necteno

1.7.2010 | jafo | Tipy & triky | 50.748 zobrazení | 85 odpovědí

Zdravím všechny kteří mají na rybách po povodních stejný problém a to: KOMÁRY!!! Znáte někdo recept na nějakej přípravek ??? A že někdo napíše, že zabírá normální repelent, tak na to neskočím…díky a Petru zdar…

Parma - Rožnovská Bečva necteno

19.8.2011 | MB | Muškaření | 12.538 zobrazení | 21 odpovědí

Takže… Přesněji mě zajímají vaše zkušenosti s lovem parem na revíru Bečva Rožnovská 1 chyť a pusť. Od kolegů jsem slyšel, že velké parmy tu opravdu jsou a pár kusů do 50cm jsem si sám na plavanou vylovil. Se vzrůstajícím zájmem o muškaření mě však napadlo, že bych mohl zkusit lovit je touto metodou. Máte s tím někdo zkušenosti? P.s.: Články jsem četl, ale ani tak se mi je lovit nedaří :-D

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | Položená | 10.176 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju

patentky necteno

13.6.2006 | ART | Plavaná | 8.395 zobrazení | 14 odpovědí

Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?

číhátka před špičku necteno

24.2.2014 | karpius | Položená | 5.405 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj,nevíte někdo kde se dají sehnat lehká předprutová číhátka světelná na LED diody?

kaprové pruty necteno

5.3.2007 | spin | Pruty | 4.795 zobrazení | 8 odpovědí

Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.

Lov hlavonožců necteno

10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.783 zobrazení | 8 odpovědí

Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?

wobler na sumce necteno

30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.186 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.

Kam na Klatovsku nebo Strakonicku? necteno

2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.184 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?

Šnůra na sumce necteno

29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.603 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.

Kapříci a fotbal necteno

19.1.2005 | rybar11 | Ryby | 3.000 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímáte so o fotbal? Co na to říkáte? Nenachytali byjste mi nějaké kapříky, chci aby Baník vyhrál ligu!

Tenki Soft Lures necteno

13.11.2007 | M.BURNES | Přívlač | 2.992 zobrazení | 5 odpovědí

Zdrvím všechny vláčkaře znáte twistery Tenki Soft Lures?

Jesenice necteno

18.2.2009 | belmondo | Kaprařina | 2.400 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu na tuto vodu na dovču tak bych potřeboval poradit co a jak ohledně kapru.jsem v klubu chyt a pust. děkuji za vaše odpovědi.

hluk necteno

31.3.2006 | bizkit | Přívlač | 2.399 zobrazení | 4 odpovědi

hojky!Mám problém. Vždy keď chodím s rybárskou taškou plnou nástrach u vody, každým krokom v tej taške počujem šramotenie všetkých voblerov, rotačiek atď v krabičkách. Mňa osobne to ruší a myslím si že to može byť rušivé aj pre ostatné živočíchy v mojom okolí. Dávam im takto najavo, že v ich okolí je predátor, čiže moja maličkosť. Riešite to nejak? A ako?

Potápliví wobler necteno

25.8.2005 | Bublima | Přívlač | 2.398 zobrazení | 4 odpovědi

Při přívlači nemužu rozchodit zádný potáplivý wobler pořád se ve vodě převrací a vůbec nepracuje. u plovoucích ten problém nemam.