Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jsou Lepší svíticí twistry než normální?
22.11.2004 | Klon | Přívlač | 2.416 zobrazení | 4 odpovědi
Jsou lepší twistry svíticí než normální na přívlač jak ve dne nebo večer,a jak na řece nebo rybníku,jezeře či přehradě? [addsig]
Mělický kapr
9.3.2014 | karpius | Kaprařina | 2.416 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj všem,kdo jezdí chytat na pískovnu Mělice u Lohenic (Přelouč) hledám tady kamaráda
Parma - Rožnovská Bečva
19.8.2011 | MB | Muškaření | 12.704 zobrazení | 21 odpovědí
Takže… Přesněji mě zajímají vaše zkušenosti s lovem parem na revíru Bečva Rožnovská 1 chyť a pusť. Od kolegů jsem slyšel, že velké parmy tu opravdu jsou a pár kusů do 50cm jsem si sám na plavanou vylovil. Se vzrůstajícím zájmem o muškaření mě však napadlo, že bych mohl zkusit lovit je touto metodou. Máte s tím někdo zkušenosti? P.s.: Články jsem četl, ale ani tak se mi je lovit nedaří :-D
Byl jste někdo chytat na přehradě Vír?
11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 9.115 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.
Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.
Prut na přívlač na candáty a štiky
1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 9.064 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.
Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn
8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.883 zobrazení | 13 odpovědí
Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?
číhátka před špičku
24.2.2014 | karpius | Položená | 5.470 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj,nevíte někdo kde se dají sehnat lehká předprutová číhátka světelná na LED diody?
kaprové pruty
5.3.2007 | spin | Pruty | 4.854 zobrazení | 8 odpovědí
Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.240 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
wobler na sumce
30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.237 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.
Tenki Soft Lures
13.11.2007 | M.BURNES | Přívlač | 3.038 zobrazení | 5 odpovědí
Zdrvím všechny vláčkaře znáte twistery Tenki Soft Lures?
Spičky Feeder
12.8.2006 | topaga | Feeder | 3.034 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jsem dnes od internetového obchodu Braunstar obdržel vysněný prut Shimano Nexave Medium. Jsou u něj 3 špičky v členění 3oz Carbon, 2oz Glass, Super Tip 2oz Glass. Můžete mně někdo upřesnit zda je to v pořádku? Dle mého měly součástí špičky 3oz, 2oz a 1oz. Nahrazuje Super Tip 2oz Glass špičku 1oz?
Navijak Colmic spinnaker 2000
29.12.2006 | Yuri | Navijáky | 3.025 zobrazení | 5 odpovědí
Objednal sem si tento navijacek pres f. Braunstar. Chtel bych ho predevsim na lehkou plavacku nebo feeder. Mate s nim nekdo zkusenosti?je vhodny???diky za reakce
Hadi na Jihlavě ...
13.8.2007 | Mirus | Ryby | 2.428 zobrazení | 4 odpovědi
Tak jak jste na tom s hadama na Jihlavě ? … Já s Davishem zatím 2–3 okolo 60cm a co vy ?
Karlov ? Svazové ryby
7.7.2016 | eduard | Kaprařina | 2.423 zobrazení | 4 odpovědi
Karlov a svazové ryby. Ať už se prohání takové ryby v soukromých revírech mi nevadí. Pořád lepší tady než v udírně nebo v mrazáku a posléze jsou tam tak dlouho až se vyhodí. Prostě Jakub není výjimka že se k němu dávají nebo dávali svazové ryby.Nevadi mi to vlastně jim zachraňují životy. Pan Nikl a jemu podobní co píší že je to nemorální. Co je lepší když ryba žije v soukromaku nebo skončí na talíři. Jen málo rybářů ryby pouští. Co vy na to přátelé
denyg, gratuluju!
14.1.2005 | playboy007 | Ryby | 2.419 zobrazení | 4 odpovědi
gratuluju ti, chlape! vskutku kvalitní práce!! 30 hlasujících, to už je něco!!! děkuju Ti, konečně vím co je nejlepší. playboy007
Jigové hlavičky bez protihrotu
14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.977 zobrazení | 46 odpovědí
Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.
Kdo s čím začínal
2.9.2011 | zalesak05 | Pruty | 27.500 zobrazení | 45 odpovědí
V jedné diskuzi jsem četl že by bylo dobré založit fórum kdo s čím začínal. Jelikož jsem žádné takové fórum nenašel ,tak ho zakládám.
AKCe u prutu. vrhací zátěž
2.10.2004 | Frostys | Ostatní nádobíčko | 10.948 zobrazení | 18 odpovědí
Poradte začátečníkovi co to je Akce: mám akci 10–40 g na svém prutu
chci se zeptat co to znamená
a pak se chci zeptat co je jako vrhací zátěž ? tím se myslí olovo pro
delší hody ??? díky za odpověd
eagle cuda 300
8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 6.111 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…
Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji