Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kaprové pruty necteno

5.3.2007 | spin | Pruty | 4.630 zobrazení | 8 odpovědí

Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.

Prut D.A.M. Sumo Zander necteno

16.7.2006 | spin | Pruty | 3.469 zobrazení | 6 odpovědí

Vlastníte někdo tenhle kousek a pokud ano,jak jste s ním spokojeni.

Šnůra na sumce necteno

29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.468 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.

Kapříci a fotbal necteno

19.1.2005 | rybar11 | Ryby | 2.884 zobrazení | 5 odpovědí

Zajímáte so o fotbal? Co na to říkáte? Nenachytali byjste mi nějaké kapříky, chci aby Baník vyhrál ligu!

Pomoc necteno

3.3.2017 | Kriko | Kaprařina | 2.316 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli by mi mohl někdo poradit začínám s rybolovem a chtel bych se zeptat kdyz budu používat boilis 16mm jaký správný mam dat plovoucí boilis abych mi to nad neslo ?dekuji za radu

prosba necteno

7.6.2005 | pif | Ostatní nádobíčko | 2.314 zobrazení | 4 odpovědi

podařilo se mě v autě přivřít do dveří špičku prutu Bando,beachmas­ter,390 cm a zjistil sem,že tato firma už nemá unás zastoupení. tak vás prosím,kdyby ste o někom,kdo tento prut má a chtěl ho prodat,věděli,dejte mi,prosím,zprávu. stačí mi,kdyby byl poškozen,jen horní díl(špička). děkuju,já ty pruty mám rád a máme spolu krásnej vztah,takže bych si nerad pořizoval jiný.

Zimni krmeni na parmy necteno

28.12.2004 | turbo | Ryby | 2.313 zobrazení | 4 odpovědi

. chtel bych udelat nekake ucinne zimni krmeni na parmy. Vim o miste,kam se stahujou na zimu z vetsich proudu do mirne tahleho proudu. dik za rady

Co si myslíte o statutu\ necteno

27.9.2006 | pejik | Ryby | 1.739 zobrazení | 3 odpovědi

Mám k dispozici " Sdělení" legislativního odboru,z kterého je mimo jiné patrné toto: ryba , která je vypuštěna do rybářského revíru se stává tímto okamžikem „věcí ničí“ dále již res nullius. V tomto duchu již poté vystupují orgány ochrany přírody s ohledem na náhrady škod vzniklých predátory(vydrou­,kormoránem, norkem,volavkou apod.) Souhlasíte s tímto ? Nebylo rozumné aby každá MO, která zarybňuje svojí část

Kam na ryby - Praha a okolí necteno

3.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 11.659 zobrazení | 20 odpovědí

Kde je vhodné chytání ryb v Praze a okolí?

Výroba Boilies necteno

2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.387 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a  také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.

S pozdravem Michal

eagle cuda 300 necteno

8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 5.812 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…

Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji

Soukromé rybníky. Ano či ne?? necteno

29.1.2006 | ale | Domácí revíry | 5.231 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o soukromejch vodách a kterej rybník či jezero je dobré na kapry???

podvodni splavek a mrtva rybka necteno

7.8.2011 | sm.sm | Dravci | 3.479 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chtel bych se poptat jake mate zkusenosti s podvodnim splavkem a nastrazenou mrtvou rybkou. Chytat budu na rece, takze jsem si rikal, ze by nemusel byt problem nastrazit i mrtvoku. Mam totiz trosku problem s dobravou vetsi zive ryby. Tak uz jsem se predzasobil 40cm tloustem. Diky za zkusenosti. Martin

Pomóóóóóóóóc!!! necteno

17.5.2005 | Rico | Domácí revíry | 2.914 zobrazení | 5 odpovědí

Chlapi pomóóóóóct, v řádu se se píše:

441 012 CHŘIBSKÁ KAMENICE 2 – MO Chřibská

Přítok Kamenice – Labe. Revír tvoří rybářské právo na nádržích: a teď jsou vyjmenované tři nádže.
A mě by zajímalo jestli se smí chytat i na te řece Chřibská Kamenice a nebo jen na těch nádržích..... Díky moc za odpovědi… sem blbej no a nechápu to…

Norsko 2008 necteno

13.7.2007 | Alfons | Rybaření v zahraničí | 2.912 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych poradit kam vyrazit na ryby do středního Norska a s jakou cestovkou. Nerad bych někam kde by šli jen sledi.
A co vy máte nějaké zajímavé zážitky z Norska? Díky

České Budějovice a okolí necteno

25.7.2007 | vodry22 | Domácí revíry | 2.332 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych zítra vyrazit na ryby, na nějaký rybník v ČB nebo okolí.Dneska sem byl na Hněvkovicích a 4 cejny po xletech nechytaní…Nějakej kapřík by ale zítra nebyl k zahození, ale nevim kam mám jet…co třeba LEDENICKÉ důlní propadliny?

Mňamky pro naše rybičky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 2.328 zobrazení | 4 odpovědi

Nechcete se podělit stejně jako ja o super navnady a ruzne těsta a tak......ja použivam nejčastěji na haček syr nebo vařeny brambor atd. tohle by mohlo stačit

prut Shimano Catana BX 2,10m necteno

31.8.2010 | oregano | Přívlač | 2.322 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, máte zkušenosti s tímto přívlačákem(Shimano Catana BX 2,10 m)?Já ho mám už víc jak rok a jsem s ním dosti spokojen, nedávno jsem s ním zdolal sumýše 91cm na meppsku,takže určitý nápor vydrží.Ale zajímalo by mě,co říkáte na ostatní parametry?(ptám se,protože nemůžu porovnat.Dík

ktorý z týchto prutov ? ? ? necteno

18.3.2011 | siral | Přívlač | 2.322 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chcel by som sa opýtať, ktorý z týchto prutov by ste si vybrali ? ? ? DRAGON Thytan Sensitive, 2,7m / 2–15g Awa-Shima Hayaku Spin 2,7m / 8–25g Alivio BX Spinning, Medium-Light, 2,4m / 7–21g Shimano Vengeance Spinning 2,7m / 5–20g alebo Shimano Force Master Spinning 2,7m / 5–20g. chystam sa na ne chytať na jazere a na menšej rieke – pstruhy a na rybnikoch nejake ostrieže a čudly.

Diky za rady.

Rybolovné techniky-Anketa necteno

5.10.2006 | Kubajs | Ryby | 1.743 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou techniky preferujete u například já 1)Přívlač(Lehká) 2)Feeder(Medium) Napište podrobněji jaký ten styl je např. Feeder(MEDIUM) Pokud to HaD umožní chtěl bych to umožnit chci vědět který styl na chytej.cz převládá.