Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Výběr navijáku na kapry
16.5.2010 | plesoun | Navijáky | 8.640 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny příznivce Petrova cechu! Vrátil jsem se asi po 15 letech k rybaření,a le předtím jsem nikdy nebyl kaprař. Letos v březnu jsem si na veletrhu v Brně koupil děličky Mitchell Challenger Pro Carp 2. Jsou to pruty 3 lb, 3,6 m. Jsou poměrně měkké, jde na nich cítit v boji i malý kapřík, dokonce i větší cejni. Unáhlil jsem se ale bohužel ve výběru navijáků. Chtěl sjem ušetřit a to byla chyba. Koupil jsem navijáky Penzon Michel FD 65. Vzhledem k tomu, že mě kaprařina chytla, chtěl bych něco lepšího.
Mám v užším výběru nějaké navijáčky ze značky Tica. Dříve jsem měl navijáky Okumy, ale nevím, zda jsou teď ještě pořád dobrou volbou (četl sjem na diskuzi, že nic moc). Pak by mě zajímal názor na naviják Mistral od Mivardi např.( http://www.spoma.eu/…avijaky.html). Pak by zajímal názor na Mistrall Naviják BIG FISH XS 8000 (http://www.cadoxfishing.com/…xs-8000.html ). Nebo dejte tip na něco, co bude kvalitativně jinde než zmíněny Pezon Michel FD 65. Chtěl bych zase s bajtrunnerem. Cenu byc chtěl cca do 2OOO.
Popřípadě uvítám i nabídky zánovních z vyšší třídy (Shimano, Diwa,…) – omlouvám se, nechci zde motat inzerci.
Díky moc. Ondra plesounek
Játrove boili
10.9.2006 | Mysho 22 | Kaprařina | 6.165 zobrazení | 10 odpovědí
Mohli by ste mi niekto poradit dobry recept na jatrove boilis(čerstva pečen),alebo poradit kolko pečene mam dat na 1kg suchcej zmesi aby som uvalal vhod gulky.Aka je vhodnejšia bravčova či telacia?
Povolenka jizni cechy
30.7.2007 | streda | Legislativa | 3.093 zobrazení | 5 odpovědí
Muze mi nekdo prosim poradit kde a jak si poridit napr. dvoudenni povolenku do jiznich cech? Mam jen prazskou. Koupim jihoceskou kdekoliv nebo musim v j.č.? Mozna blbej dotaz, ale prosim o odpoved. Diky.
Tak co, jaká byla?
16.4.2004 | Prizrak | Muškaření | 3.088 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jak se vám vydařila zahájená?
prosba
7.6.2005 | pif | Ostatní nádobíčko | 2.467 zobrazení | 4 odpovědi
podařilo se mě v autě přivřít do dveří špičku prutu Bando,beachmaster,390 cm a zjistil sem,že tato firma už nemá unás zastoupení. tak vás prosím,kdyby ste o někom,kdo tento prut má a chtěl ho prodat,věděli,dejte mi,prosím,zprávu. stačí mi,kdyby byl poškozen,jen horní díl(špička). děkuju,já ty pruty mám rád a máme spolu krásnej vztah,takže bych si nerad pořizoval jiný.
jaký naviják zvolit
29.1.2012 | Tessi | Navijáky | 24.166 zobrazení | 39 odpovědí
zdravím,
koupil jsem si prut daiwa sweepfire 1,8m 2–7g. potřeboval bych poradit jaký zvolit naviják, cenově tak do 2.000kč. díky
Půjčovna rybářských potřeb?
17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.558 zobrazení | 38 odpovědí
Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?
Boilies Frankfurtská klobása
14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.704 zobrazení | 14 odpovědí
Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.
Jaka je nejlepší třpytka na štiku???
18.6.2005 | kapr444 | Přívlač | 8.089 zobrazení | 13 odpovědí
V neděli (19.6.2005) jedu zkusit vláčku a nevím na jakou třpytku mám chytat nejsem žádný profesionál chytám teprve 1/2 roku a mam jenom klasické třpytky po kamarádovi proto potřebuju poradit!!!!
Zkušenosti s navijáky SPRO
21.1.2006 | SS | Rybaření na dírkách | 6.839 zobrazení | 11 odpovědí
Ahojte, máte někdo zkušenosti s navijáky SPRO? jde mě převážně
o tyto typy, Intessa 660 – kaprařina W/S 960 – feeder a přívlač.
Ale můžou být i jiné typy, fotky naleznete na www. aquazona. cz
Lov na Vranově
24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.833 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.
Plavaná a vítr, vlny... co s tím?
29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.574 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky
Dotaz-pruty TRIANA
14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.338 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?
Sterilizace partiklu
6.3.2009 | RadekH | Tipy & triky | 3.113 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím kolegové. Udělám špatně, když si partikl nasterilizuji dopředu,jako kuku? Ono ne vždycky jsem doma, mám čas a hlavně chuť zaneřádit kuchyň :)). Možná to např. řepka pustí ještě víc oleje a po zamíchání použiji nálev místo vody.
Dyje 15
26.12.2008 | vitybor | Sumcařina | 3.110 zobrazení | 5 odpovědí
Schaním nějake info o sumcích na revíru Dyje15,ale na řeku od jezu v Podhradí nahoru k hranicím dík předem
Jaký naviják k prutu
7.12.2013 | vamoson | Navijáky | 3.109 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně navijáku k prutu SAGE VPS 896 GRAPHITE III B. Chtěl bych chodit jak na řeku, tak i na rybník. Můžete mi poradit? Moc se v tom zatím nevyznám, začínám :)
Díky.
Mňamky pro naše rybičky
31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 2.491 zobrazení | 4 odpovědi
Nechcete se podělit stejně jako ja o super navnady a ruzne těsta a tak......ja použivam nejčastěji na haček syr nebo vařeny brambor atd. tohle by mohlo stačit
Ohře
21.7.2005 | Muris | Domácí revíry | 2.487 zobrazení | 4 odpovědi
Co dravci na Ohři,konkrétně na 12 a 13?Buď něco dělám blbě a nebo je to mrtví,zkouším všechno,twistry,woblery i třpytky a ono prdl.
ktorý z týchto prutov ? ? ?
18.3.2011 | siral | Přívlač | 2.486 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chcel by som sa opýtať, ktorý z týchto prutov by ste si vybrali ? ? ? DRAGON Thytan Sensitive, 2,7m / 2–15g Awa-Shima Hayaku Spin 2,7m / 8–25g Alivio BX Spinning, Medium-Light, 2,4m / 7–21g Shimano Vengeance Spinning 2,7m / 5–20g alebo Shimano Force Master Spinning 2,7m / 5–20g. chystam sa na ne chytať na jazere a na menšej rieke – pstruhy a na rybnikoch nejake ostrieže a čudly.
Diky za rady.
novej prut na privlac
11.2.2007 | vlacek | Pruty | 2.481 zobrazení | 4 odpovědi
ahoj vsem chci se vratit k chytani pstruhu a to mi klade otazku kterou jaksi sam odsebe nemuzu rozlouskonout jedna se o koupi noveho prutu at se divam jak se divam nemuzu si vybrat nebo spis nevim kterej a pro bych potreboval pomoct s vyberem dalsi otazka silon nebo pletenku