Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

První prut na přívlač, případně plavanou necteno

30.3.2012 | DzariN | Pruty | 27.543 zobrazení | 46 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu novy a byl bych moc rad, kdyby mi nekdo mhl poradit s vyberem prvniho rybarskeho prutu a navijaku. Chci se specializovat predevsim na privlac, ale byl bych rad kdyby byl pruta castecne pouzitelny i na plavanou. Chci chytat predevsim na mensich rekach, pouze vyjmecne na vodni nadrzi. Cenovy storp jsem si stanovil na 2 000,– za jeden prut a navijak, ale po procteni par diskusi a prohlidek eshopu, by to mozna slo dostat na max. 3000. Pro prut jsem temer rozhodnut a to pro Mivardi Avantgarde Spinn 2,1 m 5 – 28 g, pripada mi jako dobry pomer cena/kvalita. Delsi moc nechci, protoze useky, kde planuji chytat nejsou vzdy lehce pristupne. Jen nevim jestli jsem se rozhodl pro spravnou gramaz (cilova ryby, pstruh, stika, okoun a dalsi dravci). Jaky by byl podle vas idealni navijak pro tento prut? Pripadne rad si prectu jakakoliv jina doporuceni i ohledne toho jestli vlasec nebo pletenku atd.

Budu se tesit na odpoved a verim, ze se mnou budete mit trpelivost, kazdy nejak zacinal :)

AKCe u prutu. vrhací zátěž necteno

2.10.2004 | Frostys | Ostatní nádobíčko | 10.783 zobrazení | 18 odpovědí

Poradte začátečníkovi co to je Akce: mám akci 10–40 g na svém prutu chci se zeptat co to znamená
a pak se chci zeptat co je jako vrhací zátěž ? tím se myslí olovo pro delší hody ??? díky za odpověd

Játrove boili necteno

10.9.2006 | Mysho 22 | Kaprařina | 6.005 zobrazení | 10 odpovědí

Mohli by ste mi niekto poradit dobry recept na jatrove boilis(čerstva pečen),alebo poradit kolko pečene mam dat na 1kg suchcej zmesi aby som uvalal vhod gulky.Aka je vhodnejšia bravčova či telacia?

Pomóóóóóóóóc!!! necteno

17.5.2005 | Rico | Domácí revíry | 2.993 zobrazení | 5 odpovědí

Chlapi pomóóóóóct, v řádu se se píše:

441 012 CHŘIBSKÁ KAMENICE 2 – MO Chřibská

Přítok Kamenice – Labe. Revír tvoří rybářské právo na nádržích: a teď jsou vyjmenované tři nádže.
A mě by zajímalo jestli se smí chytat i na te řece Chřibská Kamenice a nebo jen na těch nádržích..... Díky moc za odpovědi… sem blbej no a nechápu to…

Candát 45 necteno

31.7.2005 | Lukas | Dravci | 2.402 zobrazení | 4 odpovědi

Kdyby místo toho více sledovaly revíry (rybářska straz)tak to by bylo lepší.!!! Ale zažranej candát když useknete vlasec tak chcípne tak tedy nová míra candáta 45 jim nepomůže.

ktorý z týchto prutov ? ? ? necteno

18.3.2011 | siral | Přívlač | 2.402 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chcel by som sa opýtať, ktorý z týchto prutov by ste si vybrali ? ? ? DRAGON Thytan Sensitive, 2,7m / 2–15g Awa-Shima Hayaku Spin 2,7m / 8–25g Alivio BX Spinning, Medium-Light, 2,4m / 7–21g Shimano Vengeance Spinning 2,7m / 5–20g alebo Shimano Force Master Spinning 2,7m / 5–20g. chystam sa na ne chytať na jazere a na menšej rieke – pstruhy a na rybnikoch nejake ostrieže a čudly.

Diky za rady.

Echolot do 5 000,- necteno

21.11.2009 | Bobertík | Ostatní nádobíčko | 2.401 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny, rád bych si koupil echolot, ale mám jasně danou částku do 5000,– Kč. Poradí mi někdo? UPOZORNĚNÍ: CHCI HO JEN PRO CHYTÁNÍ U NÁS. Za rady, tipy a zkušenosti díky.

X-RAP necteno

10.8.2005 | RASTOK | Přívlač | 2.394 zobrazení | 4 odpovědi

Máte niekto pozitívne skúsenosti ? Mám ju vo farbe P a S a zatiaľ nič

x-rap

Co si myslíte o statutu\ necteno

27.9.2006 | pejik | Ryby | 1.801 zobrazení | 3 odpovědi

Mám k dispozici " Sdělení" legislativního odboru,z kterého je mimo jiné patrné toto: ryba , která je vypuštěna do rybářského revíru se stává tímto okamžikem „věcí ničí“ dále již res nullius. V tomto duchu již poté vystupují orgány ochrany přírody s ohledem na náhrady škod vzniklých predátory(vydrou­,kormoránem, norkem,volavkou apod.) Souhlasíte s tímto ? Nebylo rozumné aby každá MO, která zarybňuje svojí část

Jigové hlavičky bez protihrotu necteno

14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.760 zobrazení | 46 odpovědí

Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.

věk kdy smím začít chytat necteno

15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 9.045 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty

Křížení ryb necteno

17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.614 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?

Vláčení s mrtvou rybkou necteno

2.8.2005 | Stavba | Přívlač | 3.020 zobrazení | 5 odpovědí

Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti a jak rybicku prosivate. A jestli pouzivate jeden nebo dva trojhacky. Zkousel sem rybku prosit a vlasec vyvest u ritniho otvoru a navazal trojhak. Rybka se ale neprirozene zkroutila a rotovala. Diky ze vsechny rady

Dyje 15 necteno

26.12.2008 | vitybor | Sumcařina | 3.015 zobrazení | 5 odpovědí

Schaním nějake info o sumcích na revíru Dyje15,ale na řeku od jezu v Podhradí nahoru k hranicím dík předem

Tak co, jaká byla? necteno

16.4.2004 | Prizrak | Muškaření | 3.008 zobrazení | 5 odpovědí

Tak jak se vám vydařila zahájená?

Pomoc necteno

3.3.2017 | Kriko | Kaprařina | 2.415 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli by mi mohl někdo poradit začínám s rybolovem a chtel bych se zeptat kdyz budu používat boilis 16mm jaký správný mam dat plovoucí boilis abych mi to nad neslo ?dekuji za radu

Vysazují se jeseteri necteno

20.8.2008 | farnas | Ostatní ryby | 2.413 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli se u nas vysazuji jeseteri. A kde , muzete jsem davat fotky ulovku jeseteru teto nadherne ryby.

Berounka a mníci necteno

18.12.2005 | Rivi | Domácí revíry | 2.412 zobrazení | 4 odpovědi

Chci se vypravit na mníky na pražskou povolenku. Poradíte kam? Napadla mne Berounka a jez v Černošicích co vy na to? Da se jinde?

Mňamky pro naše rybičky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 2.406 zobrazení | 4 odpovědi

Nechcete se podělit stejně jako ja o super navnady a ruzne těsta a tak......ja použivam nejčastěji na haček syr nebo vařeny brambor atd. tohle by mohlo stačit

České Budějovice a okolí necteno

25.7.2007 | vodry22 | Domácí revíry | 2.405 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych zítra vyrazit na ryby, na nějaký rybník v ČB nebo okolí.Dneska sem byl na Hněvkovicích a 4 cejny po xletech nechytaní…Nějakej kapřík by ale zítra nebyl k zahození, ale nevim kam mám jet…co třeba LEDENICKÉ důlní propadliny?