Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
pop
5.8.2004 | Prizrak | Přívlač | 23.440 zobrazení | 40 odpovědí
Může mi někdo podrobně napsat jak mám vodit popa? Jak rychle ho mám táhnout a má dělat spíš bublinky nebo šplíchance jak velký a v jaké intenzitě? Už jsem ho párkrát zkoušel, ale teprve až včera když už byla tma, jsem chytl prvního tloušťe na tuto nástrahu. (Asi už ani neviděl na co vyjel) Něco mi však říká, že tento wobler má na víc. Poraďte mi, jak na to. (Chytám na pomalu tekoucí řece, a ulovit bych chtěl tloušťe a štiku.)
Byl jste někdo chytat na přehradě Vír?
11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 8.781 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.
Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.
Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn
8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.615 zobrazení | 13 odpovědí
Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?
Křížení ryb
17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.511 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?
boilies
23.1.2009 | gigoboss | Tipy & triky | 2.927 zobrazení | 5 odpovědí
je hnusna zima a nam kaprarum je dlouha chvile,nikde sem nenasel zadne recepty na vyrobu boilies,tak bychom si na toto tema mohli pohovorit
Dyje 15
26.12.2008 | vitybor | Sumcařina | 2.918 zobrazení | 5 odpovědí
Schaním nějake info o sumcích na revíru Dyje15,ale na řeku od jezu v Podhradí nahoru k hranicím dík předem
Echolot do 5 000,-
21.11.2009 | Bobertík | Ostatní nádobíčko | 2.343 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny, rád bych si koupil echolot, ale mám jasně danou částku do 5000,– Kč. Poradí mi někdo? UPOZORNĚNÍ: CHCI HO JEN PRO CHYTÁNÍ U NÁS. Za rady, tipy a zkušenosti díky.
Vysazují se jeseteri
20.8.2008 | farnas | Ostatní ryby | 2.337 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli se u nas vysazuji jeseteri. A kde , muzete jsem davat fotky ulovku jeseteru teto nadherne ryby.
X-RAP
10.8.2005 | RASTOK | Přívlač | 2.335 zobrazení | 4 odpovědi
Máte niekto pozitívne skúsenosti ? Mám ju vo farbe P a S a zatiaľ nič
x-rap
Candát 45
31.7.2005 | Lukas | Dravci | 2.333 zobrazení | 4 odpovědi
Kdyby místo toho více sledovaly revíry (rybářska straz)tak to by bylo lepší.!!! Ale zažranej candát když useknete vlasec tak chcípne tak tedy nová míra candáta 45 jim nepomůže.
ORLÍK
26.3.2006 | MK | Domácí revíry | 1.754 zobrazení | 3 odpovědi
Jedete 13.5. čistit břehy Orlíku???
Černič
11.8.2008 | Wiruscx | Domácí revíry | 1.753 zobrazení | 3 odpovědi
máte někdo o5 nějaké skušenosti ?
Parma - Rožnovská Bečva
19.8.2011 | MB | Muškaření | 12.345 zobrazení | 21 odpovědí
Takže… Přesněji mě zajímají vaše zkušenosti s lovem parem na revíru Bečva Rožnovská 1 chyť a pusť. Od kolegů jsem slyšel, že velké parmy tu opravdu jsou a pár kusů do 50cm jsem si sám na plavanou vylovil. Se vzrůstajícím zájmem o muškaření mě však napadlo, že bych mohl zkusit lovit je touto metodou. Máte s tím někdo zkušenosti? P.s.: Články jsem četl, ale ani tak se mi je lovit nedaří :-D
rybolov na rece
8.10.2008 | salfi | Položená | 10.021 zobrazení | 17 odpovědí
poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju
patentky
13.6.2006 | ART | Plavaná | 8.215 zobrazení | 14 odpovědí
Nechtěl by mi někdo vysvětlit, jak vypadají patentky a kde se u nás dají sehnat?
Jak (ne)chytit kachnu
13.5.2009 | Kratylos | chytej.cz | 4.123 zobrazení | 7 odpovědí
je to asi tři nebo čtyři roky jsem seděl na rybníku Papež na Dobříši,v té době tam brali líni,sice nebyli velcí ale člověk si zachytal,tenkrát jsem začínal s rybařinou a tak mne doprovázela tchýně,která mne ostatně k rybaření přivedla,jako obvykle jsem nandal nástrahu,protože jsem chtěl přinést něco jiného než lína tak jsem dal na háček kuličku scopex oranžová barva zářila ve slunci když jsem nahazoval svým starým duralákem který se náhle ohnula šňůra odlétala do neznáma,sekl jsem.utahl brzdu a začal točit.Pot ze mne lil,prut našponovaný k prasknutí,a řev chyceného kačera ,když jsem ho dotáhl na břeh musel jsem ho vyřezat ze šňůry háček vyndat ze zobáku,a vyslechnout několik poznámek ,jestli má míru,abych si vzal jeho šupinu,nebo že mi splní tři přání.Dodnes když vydím kačera za letu tak nenahazuji a snažím se i odehnat od sebe plovoucí,neboť mne to tenkrát vyšlo na 1300kč.
Tak co, jaká byla?
16.4.2004 | Prizrak | Muškaření | 2.946 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jak se vám vydařila zahájená?
Jaký naviják k prutu
7.12.2013 | vamoson | Navijáky | 2.945 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně navijáku k prutu SAGE VPS 896 GRAPHITE III B. Chtěl bych chodit jak na řeku, tak i na rybník. Můžete mi poradit? Moc se v tom zatím nevyznám, začínám :)
Díky.
Vláčení s mrtvou rybkou
2.8.2005 | Stavba | Přívlač | 2.937 zobrazení | 5 odpovědí
Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti a jak rybicku prosivate. A jestli pouzivate jeden nebo dva trojhacky. Zkousel sem rybku prosit a vlasec vyvest u ritniho otvoru a navazal trojhak. Rybka se ale neprirozene zkroutila a rotovala. Diky ze vsechny rady
Berounka a mníci
18.12.2005 | Rivi | Domácí revíry | 2.357 zobrazení | 4 odpovědi
Chci se vypravit na mníky na pražskou povolenku. Poradíte kam? Napadla mne Berounka a jez v Černošicích co vy na to? Da se jinde?