Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Berounka a mníci necteno

18.12.2005 | Rivi | Domácí revíry | 2.450 zobrazení | 4 odpovědi

Chci se vypravit na mníky na pražskou povolenku. Poradíte kam? Napadla mne Berounka a jez v Černošicích co vy na to? Da se jinde?

Mňamky pro naše rybičky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 2.448 zobrazení | 4 odpovědi

Nechcete se podělit stejně jako ja o super navnady a ruzne těsta a tak......ja použivam nejčastěji na haček syr nebo vařeny brambor atd. tohle by mohlo stačit

Candát 45 necteno

31.7.2005 | Lukas | Dravci | 2.447 zobrazení | 4 odpovědi

Kdyby místo toho více sledovaly revíry (rybářska straz)tak to by bylo lepší.!!! Ale zažranej candát když useknete vlasec tak chcípne tak tedy nová míra candáta 45 jim nepomůže.

Co si myslíte o statutu\ necteno

27.9.2006 | pejik | Ryby | 1.839 zobrazení | 3 odpovědi

Mám k dispozici " Sdělení" legislativního odboru,z kterého je mimo jiné patrné toto: ryba , která je vypuštěna do rybářského revíru se stává tímto okamžikem „věcí ničí“ dále již res nullius. V tomto duchu již poté vystupují orgány ochrany přírody s ohledem na náhrady škod vzniklých predátory(vydrou­,kormoránem, norkem,volavkou apod.) Souhlasíte s tímto ? Nebylo rozumné aby každá MO, která zarybňuje svojí část

jaký naviják zvolit necteno

29.1.2012 | Tessi | Navijáky | 24.035 zobrazení | 39 odpovědí

zdravím,

koupil jsem si prut daiwa sweepfire 1,8m 2–7g. potřeboval bych poradit jaký zvolit naviják, cenově tak do 2.000kč. díky

Půjčovna rybářských potřeb? necteno

17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.463 zobrazení | 38 odpovědí

Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.645 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

Jaka je nejlepší třpytka na štiku??? necteno

18.6.2005 | kapr444 | Přívlač | 8.010 zobrazení | 13 odpovědí

V neděli (19.6.2005) jedu zkusit vláčku a nevím na jakou třpytku mám chytat nejsem žádný profesionál chytám teprve 1/2 roku a mam jenom klasické třpytky po kamarádovi proto potřebuju poradit!!!!

Zkušenosti s navijáky SPRO necteno

21.1.2006 | SS | Rybaření na dírkách | 6.801 zobrazení | 11 odpovědí

Ahojte, máte někdo zkušenosti s navijáky SPRO? jde mě převážně o tyto typy, Intessa 660 – kaprařina W/S 960 – feeder a přívlač.
Ale můžou být i jiné typy, fotky naleznete na www. aquazona. cz

Lov na Vranově necteno

24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.775 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.

Jak (ne)chytit kachnu necteno

13.5.2009 | Kratylos | chytej.cz | 4.329 zobrazení | 7 odpovědí

je to asi tři nebo čtyři roky jsem seděl na rybníku Papež na Dobříši,v té době tam brali líni,sice nebyli velcí ale člověk si zachytal,tenkrát jsem začínal s rybařinou a tak mne doprovázela tchýně,která mne ostatně k rybaření přivedla,jako obvykle jsem nandal nástrahu,protože jsem chtěl přinést něco jiného než lína tak jsem dal na háček kuličku scopex oranžová barva zářila ve slunci když jsem nahazoval svým starým duralákem který se náhle ohnula šňůra odlétala do neznáma,sekl jsem.utahl brzdu a začal točit.Pot ze mne lil,prut našponovaný k prasknutí,a řev chyceného kačera ,když jsem ho dotáhl na břeh musel jsem ho vyřezat ze šňůry háček vyndat ze zobáku,a vyslechnout několik poznámek ,jestli má míru,abych si vzal jeho šupinu,nebo že mi splní tři přání.Dodnes když vydím kačera za letu tak nenahazuji a snažím se i odehnat od sebe plovoucí,neboť mne to tenkrát vyšlo na 1300kč.

Křížení ryb necteno

17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.706 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?

Naviják na ultralehkou přívlač necteno

28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.703 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!

sraz necteno

15.7.2004 | Furby | chytej.cz | 3.090 zobrazení | 5 odpovědí

mrkněte na www. rybari. cz mají tam taky sraz můžete se klidně zůčastnit Rybářská

Naviják Mikado Solaris RD (FD) necteno

17.12.2004 | maze | Navijáky | 3.078 zobrazení | 5 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s těmito 10 nebo 7 ložiskovými navijáky? Uvažuji o jejich koupi a nerad bych se spálil. Na netu jsem nenašel ani jednu recenzi. Takže „znalci“ prosím poraďte. Dík

České Budějovice a okolí necteno

25.7.2007 | vodry22 | Domácí revíry | 2.475 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych zítra vyrazit na ryby, na nějaký rybník v ČB nebo okolí.Dneska sem byl na Hněvkovicích a 4 cejny po xletech nechytaní…Nějakej kapřík by ale zítra nebyl k zahození, ale nevim kam mám jet…co třeba LEDENICKÉ důlní propadliny?

Kam na zahájení? necteno

10.3.2008 | HugoLampa | Ryby | 2.470 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim :) Zajájení se blíží a tak by mě celkem zajímalo,jestli dáváte přednost spíše malým potůčkům,nebo větším řekám?

Nám loni na řeku vysadili poměrně dost duháků krátkoploutvých (27–33cm) a tak jsem, pod vidinou krásných potočáků (i přes 40 cm),které jsem sám do potůčku pouštěl,když jsme je na brigádě slovili agregátem na jednom z menších přítoků,zvolil raději potok..Jenže to jsem nevěděl,že na MO se rozhodli ještě týden před zahájením vysypat pár granuláků i do potoka a systémem Ruda zná Karla a ten Zase Petra se to rozkřiklo a je vám asi jasné,jak to tam na zahájení vypadalo..Nakonec z toho bylo asi nejzajímavější zahájení které jsem zažil,protože jsem shlédl pěstní souboj o tůn,který skončil zlomeným nosem,sklidil několik nepublikovatelných nadávek,na které jsem slušně odpovídal a to je vždycky lepší ,než je opětovat (jednou to dokonce skončilo zlomením prutu jednoho takyrybáře) a nakonec jsem si vlastně i pěkně zachytal duháky,lipany (i přes 40cm) a nejvíc mě potěšil potočák 43 cm…Už je pomalu čas se začít rozhodovat,kam vyrazím letos :)

Vysazují se jeseteri necteno

20.8.2008 | farnas | Ostatní ryby | 2.466 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj chtel bych se vas zeptat jestli se u nas vysazuji jeseteri. A kde , muzete jsem davat fotky ulovku jeseteru teto nadherne ryby.

Dovolená s rodinou & rybyřina ? necteno

8.12.2005 | sharkcom | Domácí revíry | 2.464 zobrazení | 4 odpovědi

Kam s rodinou na týden na dovolenou v západočeském kraji? Musí tam být chatička a kousek k vodě. Mám na mysly nějaký kemp. Zatím se mé myšlenky ubírají na přehradu Hracholusky. Zná to tam někdo? Kde to bude nejlepší? Dík za typy a názory.

vysiláčky necteno

23.12.2006 | judas.d | Ryby | 1.855 zobrazení | 3 odpovědi

dnes jsem si koupil na zavážení atd .vysiláčky zn.brondi chci se zeptat kdo stěmy vys,má skušenosti atd,