Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Čabárna - zkušenosti
13.3.2013 | MajklM | Vaše názory | 2.355 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda byl někdo na Čabárně (http://www.toulejse.cz/…osti/cabarna) a jestli stojí za to sbalit pruty, syna a udělat si tam výlet? Díky
Po teplé suché zimě...
26.2.2014 | Dany73 | Vaše názory | 1.765 zobrazení | 3 odpovědi
Letošní zima bylo neobvykle teplá, spadlo během ní nejméně srážek za poslední 44 let. I v březnu mají být teploty nadprůměrné a pršet zřejmě moc nebude, hrozí sucha. Máme se radovat, že letos přiletělo méně kormoránů, nebo jsou větší zkázou pro rybáře nízké stavy vod ve vztahu k rybí reprodukci a dalším okolnostem? Ne každá voda disponuje přehradou.. Kde se ryby budou třít?
vysiláčky
23.12.2006 | judas.d | Ryby | 1.762 zobrazení | 3 odpovědi
dnes jsem si koupil na zavážení atd .vysiláčky zn.brondi chci se zeptat kdo stěmy vys,má skušenosti atd,
RECEPT NA KOMÁRY !!!!
1.7.2010 | jafo | Tipy & triky | 50.177 zobrazení | 85 odpovědí
Zdravím všechny kteří mají na rybách po povodních stejný problém a to: KOMÁRY!!! Znáte někdo recept na nějakej přípravek ??? A že někdo napíše, že zabírá normální repelent, tak na to neskočím…díky a Petru zdar…
AKCe u prutu. vrhací zátěž
2.10.2004 | Frostys | Ostatní nádobíčko | 10.655 zobrazení | 18 odpovědí
Poradte začátečníkovi co to je Akce: mám akci 10–40 g na svém prutu
chci se zeptat co to znamená
a pak se chci zeptat co je jako vrhací zátěž ? tím se myslí olovo pro
delší hody ??? díky za odpověd
věk kdy smím začít chytat
15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 8.879 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty
Játrove boili
10.9.2006 | Mysho 22 | Kaprařina | 5.916 zobrazení | 10 odpovědí
Mohli by ste mi niekto poradit dobry recept na jatrove boilis(čerstva pečen),alebo poradit kolko pečene mam dat na 1kg suchcej zmesi aby som uvalal vhod gulky.Aka je vhodnejšia bravčova či telacia?
Dotaz-pruty TRIANA
14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.151 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?
výroba boilies
21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.554 zobrazení | 6 odpovědí
včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu
ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.
co je to za rybu?
25.8.2015 | Knak | Bílá ryba | 2.965 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar. Dneska jsem chytil tuhle
krasavici, ale jsem ostuda a nejsem si jist druhem. Na perlína moc velké a moc
mohutné s velkou tlamkou. Přijde mi to jako jelec jesen, ale toho jsem snad
nikdy na vlastní oči neviděl tak tápu. Ryba byla i dost statná a
velká 37cm.
Naviják Mikado Solaris RD (FD)
17.12.2004 | maze | Navijáky | 2.952 zobrazení | 5 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s těmito 10 nebo 7 ložiskovými navijáky? Uvažuji o jejich koupi a nerad bych se spálil. Na netu jsem nenašel ani jednu recenzi. Takže „znalci“ prosím poraďte. Dík
Sterilizace partiklu
6.3.2009 | RadekH | Tipy & triky | 2.950 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím kolegové. Udělám špatně, když si partikl nasterilizuji dopředu,jako kuku? Ono ne vždycky jsem doma, mám čas a hlavně chuť zaneřádit kuchyň :)). Možná to např. řepka pustí ještě víc oleje a po zamíchání použiji nálev místo vody.
Dovolená s rodinou & rybyřina ?
8.12.2005 | sharkcom | Domácí revíry | 2.372 zobrazení | 4 odpovědi
Kam s rodinou na týden na dovolenou v západočeském kraji? Musí tam být chatička a kousek k vodě. Mám na mysly nějaký kemp. Zatím se mé myšlenky ubírají na přehradu Hracholusky. Zná to tam někdo? Kde to bude nejlepší? Dík za typy a názory.
Úhoři???
23.10.2005 | Tumi | Dravci | 2.371 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych poradit jestli jsou někde v okolí Jihlavy +/- 50 Km??
ryby:příroda vs.obchody.
23.9.2006 | petr75 | Ryby | 1.780 zobrazení | 3 odpovědi
jistě jste všichni zažily ochránce zvířat a jejich názory na zacházení s rybou.jak jsou rybáři krutí,když loví na živou rybku.všimnul si ale někdo z těchto lidí,v jakém stavu se prodávají ryby v marketech?22.9.2006jsem natáčel v ostravě v porubském tescu kapry a pstruhy.voda smrděla po celém marketu jenom proto,že ryby neměly dostatečný přísun kyslíku,jsou zaplísněné tak,že některé neměly ani hřbetní ani tukovou ploutev.některým pstruhům už to nevadilo,protože byly leklí.u kaprů to bylo totožné s tím rozdílem,že kapr vydrží i špinavou vodu a tak kromě plísně,která úplně změnila vzhled ryby jim „nic nebylo.“jestli existuje něco,nebo někdo kdo s tím může něco udělat,prosím kontaktujte ho,nebo mi pošlete kontakt e-mailem.děkuji
Kde?
25.12.2005 | twister | Přívlač | 1.776 zobrazení | 3 odpovědi
V článku „kdy zahajíte sezonu???“ jsem četl, že někdo začíná 1.1.2006. Nevíte o nějakých(ale ne soukromých) revírech, kde se dá chytat celoročně?
První prut na přívlač, případně plavanou
30.3.2012 | DzariN | Pruty | 27.354 zobrazení | 46 odpovědí | upravit
Ahoj, jsem tu novy a byl bych moc rad, kdyby mi nekdo mhl poradit s vyberem prvniho rybarskeho prutu a navijaku. Chci se specializovat predevsim na privlac, ale byl bych rad kdyby byl pruta castecne pouzitelny i na plavanou. Chci chytat predevsim na mensich rekach, pouze vyjmecne na vodni nadrzi. Cenovy storp jsem si stanovil na 2 000,– za jeden prut a navijak, ale po procteni par diskusi a prohlidek eshopu, by to mozna slo dostat na max. 3000. Pro prut jsem temer rozhodnut a to pro Mivardi Avantgarde Spinn 2,1 m 5 – 28 g, pripada mi jako dobry pomer cena/kvalita. Delsi moc nechci, protoze useky, kde planuji chytat nejsou vzdy lehce pristupne. Jen nevim jestli jsem se rozhodl pro spravnou gramaz (cilova ryby, pstruh, stika, okoun a dalsi dravci). Jaky by byl podle vas idealni navijak pro tento prut? Pripadne rad si prectu jakakoliv jina doporuceni i ohledne toho jestli vlasec nebo pletenku atd.
Budu se tesit na odpoved a verim, ze se mnou budete mit trpelivost, kazdy nejak zacinal :)
Lov na Vranově
24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.544 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.
Plavaná a vítr, vlny... co s tím?
29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.357 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky