Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Echolot do 5 000,- necteno

21.11.2009 | Bobertík | Ostatní nádobíčko | 2.480 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny, rád bych si koupil echolot, ale mám jasně danou částku do 5000,– Kč. Poradí mi někdo? UPOZORNĚNÍ: CHCI HO JEN PRO CHYTÁNÍ U NÁS. Za rady, tipy a zkušenosti díky.

Candát 45 necteno

31.7.2005 | Lukas | Dravci | 2.478 zobrazení | 4 odpovědi

Kdyby místo toho více sledovaly revíry (rybářska straz)tak to by bylo lepší.!!! Ale zažranej candát když useknete vlasec tak chcípne tak tedy nová míra candáta 45 jim nepomůže.

Jak (ne)chytit kachnu necteno

13.5.2009 | Kratylos | chytej.cz | 4.379 zobrazení | 7 odpovědí

je to asi tři nebo čtyři roky jsem seděl na rybníku Papež na Dobříši,v té době tam brali líni,sice nebyli velcí ale člověk si zachytal,tenkrát jsem začínal s rybařinou a tak mne doprovázela tchýně,která mne ostatně k rybaření přivedla,jako obvykle jsem nandal nástrahu,protože jsem chtěl přinést něco jiného než lína tak jsem dal na háček kuličku scopex oranžová barva zářila ve slunci když jsem nahazoval svým starým duralákem který se náhle ohnula šňůra odlétala do neznáma,sekl jsem.utahl brzdu a začal točit.Pot ze mne lil,prut našponovaný k prasknutí,a řev chyceného kačera ,když jsem ho dotáhl na břeh musel jsem ho vyřezat ze šňůry háček vyndat ze zobáku,a vyslechnout několik poznámek ,jestli má míru,abych si vzal jeho šupinu,nebo že mi splní tři přání.Dodnes když vydím kačera za letu tak nenahazuji a snažím se i odehnat od sebe plovoucí,neboť mne to tenkrát vyšlo na 1300kč.

rybareni okoli stockholm necteno

22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 4.369 zobrazení | 7 odpovědí

Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potre­boval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…

výroba boilies necteno

21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.762 zobrazení | 6 odpovědí

včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu

ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.

Křížení ryb necteno

17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.749 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?

Naviják na ultralehkou přívlač necteno

28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.748 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!

Naviják Mikado Solaris RD (FD) necteno

17.12.2004 | maze | Navijáky | 3.125 zobrazení | 5 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s těmito 10 nebo 7 ložiskovými navijáky? Uvažuji o jejich koupi a nerad bych se spálil. Na netu jsem nenašel ani jednu recenzi. Takže „znalci“ prosím poraďte. Dík

sraz necteno

15.7.2004 | Furby | chytej.cz | 3.124 zobrazení | 5 odpovědí

mrkněte na www. rybari. cz mají tam taky sraz můžete se klidně zůčastnit Rybářská

Pomóóóóóóóóc!!! necteno

17.5.2005 | Rico | Domácí revíry | 3.123 zobrazení | 5 odpovědí

Chlapi pomóóóóóct, v řádu se se píše:

441 012 CHŘIBSKÁ KAMENICE 2 – MO Chřibská

Přítok Kamenice – Labe. Revír tvoří rybářské právo na nádržích: a teď jsou vyjmenované tři nádže.
A mě by zajímalo jestli se smí chytat i na te řece Chřibská Kamenice a nebo jen na těch nádržích..... Díky moc za odpovědi… sem blbej no a nechápu to…

Úhoři??? necteno

23.10.2005 | Tumi | Dravci | 2.506 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych poradit jestli jsou někde v okolí Jihlavy +/- 50 Km??

Dovolená s rodinou & rybyřina ? necteno

8.12.2005 | sharkcom | Domácí revíry | 2.504 zobrazení | 4 odpovědi

Kam s rodinou na týden na dovolenou v západočeském kraji? Musí tam být chatička a kousek k vodě. Mám na mysly nějaký kemp. Zatím se mé myšlenky ubírají na přehradu Hracholusky. Zná to tam někdo? Kde to bude nejlepší? Dík za typy a názory.

Berounka a mníci necteno

18.12.2005 | Rivi | Domácí revíry | 2.494 zobrazení | 4 odpovědi

Chci se vypravit na mníky na pražskou povolenku. Poradíte kam? Napadla mne Berounka a jez v Černošicích co vy na to? Da se jinde?

Co si myslíte o statutu\ necteno

27.9.2006 | pejik | Ryby | 1.870 zobrazení | 3 odpovědi

Mám k dispozici " Sdělení" legislativního odboru,z kterého je mimo jiné patrné toto: ryba , která je vypuštěna do rybářského revíru se stává tímto okamžikem „věcí ničí“ dále již res nullius. V tomto duchu již poté vystupují orgány ochrany přírody s ohledem na náhrady škod vzniklých predátory(vydrou­,kormoránem, norkem,volavkou apod.) Souhlasíte s tímto ? Nebylo rozumné aby každá MO, která zarybňuje svojí část

jak napíchnout žížalu? necteno

28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 22.593 zobrazení | 36 odpovědí

Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 19.447 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

Jaký vláčák na multiplikátor? necteno

7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.865 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.

Marmyšška necteno

6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.836 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?

věk kdy smím začít chytat necteno

15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 9.440 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty

PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ necteno

19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.652 zobrazení | 9 odpovědí

Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???