Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kdo s čím začínal necteno

2.9.2011 | zalesak05 | Pruty | 27.290 zobrazení | 45 odpovědí

V jedné diskuzi jsem četl že by bylo dobré založit fórum kdo s čím začínal. Jelikož jsem žádné takové fórum nenašel ,tak ho zakládám.

Jaka je nejlepší třpytka na štiku??? necteno

18.6.2005 | kapr444 | Přívlač | 7.866 zobrazení | 13 odpovědí

V neděli (19.6.2005) jedu zkusit vláčku a nevím na jakou třpytku mám chytat nejsem žádný profesionál chytám teprve 1/2 roku a mam jenom klasické třpytky po kamarádovi proto potřebuju poradit!!!!

Lov na Vranově necteno

24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.682 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.446 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky

Dotaz-pruty TRIANA necteno

14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.236 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?

výroba boilies necteno

21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.641 zobrazení | 6 odpovědí

včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu

ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.

Naviják na ultralehkou přívlač necteno

28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.631 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!

sraz necteno

15.7.2004 | Furby | chytej.cz | 3.035 zobrazení | 5 odpovědí

mrkněte na www. rybari. cz mají tam taky sraz můžete se klidně zůčastnit Rybářská

boilies necteno

23.1.2009 | gigoboss | Tipy & triky | 3.032 zobrazení | 5 odpovědí

je hnusna zima a nam kaprarum je dlouha chvile,nikde sem nenasel zadne recepty na vyrobu boilies,tak bychom si na toto tema mohli pohovorit

Naviják Mikado Solaris RD (FD) necteno

17.12.2004 | maze | Navijáky | 3.028 zobrazení | 5 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s těmito 10 nebo 7 ložiskovými navijáky? Uvažuji o jejich koupi a nerad bych se spálil. Na netu jsem nenašel ani jednu recenzi. Takže „znalci“ prosím poraďte. Dík

Sterilizace partiklu necteno

6.3.2009 | RadekH | Tipy & triky | 3.027 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím kolegové. Udělám špatně, když si partikl nasterilizuji dopředu,jako kuku? Ono ne vždycky jsem doma, mám čas a hlavně chuť zaneřádit kuchyň :)). Možná to např. řepka pustí ještě víc oleje a po zamíchání použiji nálev místo vody.

Jaký naviják k prutu necteno

7.12.2013 | vamoson | Navijáky | 3.023 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně navijáku k prutu SAGE VPS 896 GRAPHITE III B. Chtěl bych chodit jak na řeku, tak i na rybník. Můžete mi poradit? Moc se v tom zatím nevyznám, začínám :)

Díky.

Dovolená s rodinou & rybyřina ? necteno

8.12.2005 | sharkcom | Domácí revíry | 2.430 zobrazení | 4 odpovědi

Kam s rodinou na týden na dovolenou v západočeském kraji? Musí tam být chatička a kousek k vodě. Mám na mysly nějaký kemp. Zatím se mé myšlenky ubírají na přehradu Hracholusky. Zná to tam někdo? Kde to bude nejlepší? Dík za typy a názory.

Zimni krmeni na parmy necteno

27.12.2004 | turbo | Ryby | 2.429 zobrazení | 4 odpovědi

. chtel bych udelat nekake ucinne zimni krmeni na parmy. Vim o miste,kam se stahujou na zimu z vetsich proudu do mirne tahleho proudu. dik za rady

Úhoři??? necteno

23.10.2005 | Tumi | Dravci | 2.429 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych poradit jestli jsou někde v okolí Jihlavy +/- 50 Km??

Rybolovné techniky-Anketa necteno

5.10.2006 | Kubajs | Ryby | 1.823 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou techniky preferujete u například já 1)Přívlač(Lehká) 2)Feeder(Medium) Napište podrobněji jaký ten styl je např. Feeder(MEDIUM) Pokud to HaD umožní chtěl bych to umožnit chci vědět který styl na chytej.cz převládá.

ORLÍK necteno

26.3.2006 | MK | Domácí revíry | 1.821 zobrazení | 3 odpovědi

Jedete 13.5. čistit břehy Orlíku???

vysiláčky necteno

23.12.2006 | judas.d | Ryby | 1.820 zobrazení | 3 odpovědi

dnes jsem si koupil na zavážení atd .vysiláčky zn.brondi chci se zeptat kdo stěmy vys,má skušenosti atd,

Černič necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Domácí revíry | 1.819 zobrazení | 3 odpovědi

máte někdo o5 nějaké skušenosti ?

Jezero Most necteno

11.10.2011 | FInnnp | Domácí revíry | 55.552 zobrazení | 91 odpovědí

Nemáte někdo náhodou informace o tomto novém jezeru.Jestli se tam dávají nějaké ryby nebo jestli se tam vůbec bude lovit.Slyšel jsem,že se tam bude nasazovat jen Marena kvůli čistotě vody.K diskuzi bych připojil i jezero Chabařovice.