Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sraz necteno

15.7.2004 | Furby | chytej.cz | 2.972 zobrazení | 5 odpovědí

mrkněte na www. rybari. cz mají tam taky sraz můžete se klidně zůčastnit Rybářská

Prut necteno

15.6.2007 | roman55 | Feeder | 2.969 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.

Dovolená s rodinou & rybyřina ? necteno

8.12.2005 | sharkcom | Domácí revíry | 2.374 zobrazení | 4 odpovědi

Kam s rodinou na týden na dovolenou v západočeském kraji? Musí tam být chatička a kousek k vodě. Mám na mysly nějaký kemp. Zatím se mé myšlenky ubírají na přehradu Hracholusky. Zná to tam někdo? Kde to bude nejlepší? Dík za typy a názory.

Jigové hlavičky bez protihrotu necteno

14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.588 zobrazení | 46 odpovědí

Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.

Jaka je nejlepší třpytka na štiku??? necteno

18.6.2005 | kapr444 | Přívlač | 7.769 zobrazení | 13 odpovědí

V neděli (19.6.2005) jedu zkusit vláčku a nevím na jakou třpytku mám chytat nejsem žádný profesionál chytám teprve 1/2 roku a mam jenom klasické třpytky po kamarádovi proto potřebuju poradit!!!!

Naviják-baitruner necteno

4.12.2006 | Kubajs | Kaprařina | 3.002 zobrazení | 5 odpovědí

Mohli by jste mi prosím doporučit nějaký pěkný a kvalitní naviják(baitru­ner)do 1500kč díky

Netradiční nástrahy necteno

6.11.2007 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 3.002 zobrazení | 5 odpovědí

piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…

SALMO necteno

24.6.2007 | frenki | Obchod | 2.999 zobrazení | 5 odpovědí

Neznáte někdo nejaký e-shop s velkým výběrem woblerů salmo? předem díky

Lov línů v Labi necteno

2.5.2007 | Jícha Václav | Ostatní ryby | 2.994 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem týhle krásný ryby v Labi??? Já tam po dvou letech dostal lína 25cm a chtěl bych je lovit častěji. Prosím poradte

Black bass necteno

3.9.2005 | jake | Dravci | 2.988 zobrazení | 5 odpovědí

Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?

Kam na kapra necteno

11.9.2006 | MB | Domácí revíry | 2.397 zobrazení | 4 odpovědi

Začínám s lovem kaprů, nemůžů však žádného ulovit, stále chytám jen plno cejnů a plotic. PLS doporučte nějaký severomoravský revír na kapra!

PŘÍVLAČOVÁ LEDVINKA necteno

27.6.2010 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 2.396 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar sháním nějakou ledvinku na přívlač chci tam dávat tak 3–4 krabičky a lahev vody může mi někdo poradit co vybrat?

Poraďte s výběrem prutu. necteno

20.4.2005 | Grendel | Navijáky | 2.395 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych si koupit prut (děličku), s kterým bych odhodil krmítko ca 800gr i se směsí na co největší vzdálenost ,ale nevím jakou zvolit akci prutu(poddajnější nebo tužší) ,délku, testovací křivku(3lb – 4lb) a materiál(kevlar, uhlík,…..). Víc hlav víc rozumu. Děkuji za každý názor.

POVODNĚ - POMOC necteno

1.4.2006 | Milky | chytej.cz | 2.394 zobrazení | 4 odpovědi

Pomoci jeden druhému je to nejušlechtilejší, co můžete udělat pro člověka, kterého si vážíte, jenž je právě v nouzi. To sice není citát Davida Havlíčka, ale spíše popis jeho posleství, které vám tímto mám předat. Právě v tuhle chvíli jede pomoct svým kamarádům do Veselí nad Lužnicí a to je důvod, proč to neuděl osobně. Máte-li tedy chuť pomoci, nabídněte svoje skryté rezervy, třeba se tu objeví někdo z vašeho oklí, koho ani neznáte. HaDovým jménem všem děkuji za projevy sounáležitosti s těmi, kterým není „sucho“.

Ryba necteno

22.12.2005 | okounek | Ryby | 1.801 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou rybu jste v ŽIVOTĚ chytli největší?

Rybař v Plzni? necteno

3.1.2008 | Rico | chytej.cz | 1.801 zobrazení | 3 odpovědi

Nasel by se nekdo kdo by se mnou chodil v Plzni na ryby? Jsem tam na strojarne a rad bych obcas zasel pokecal a neco se priucil.. :-)

Prut necteno

21.8.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.796 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím chci si koupit tento prut na kapry http://pruty.cz/…op/index.php?…

Je to dobrá volba???S kapra­řinou budu teprve začínat a jaký naviják by jste mi doporučuli jestli s bojovou brzdou nebo jiný.

revír mezi Pardubicemi a Hlinskem necteno

27.2.2006 | Zauwi | Domácí revíry | 1.792 zobrazení | 3 odpovědi

Hoj lidi,chtěl buch si už konečně zajít s mušákem na ryby ale v Hlinsku je totálně zamrzlá řeka,nevíte jak to vypadá níž?P.S:mám mimopstruhovku!

Kdo s čím začínal necteno

2.9.2011 | zalesak05 | Pruty | 27.069 zobrazení | 45 odpovědí

V jedné diskuzi jsem četl že by bylo dobré založit fórum kdo s čím začínal. Jelikož jsem žádné takové fórum nenašel ,tak ho zakládám.

jak napíchnout žížalu? necteno

28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 21.641 zobrazení | 36 odpovědí

Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??