Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
jak napíchnout žížalu?
28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 22.325 zobrazení | 36 odpovědí
Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??
Rybářský lístek
5.1.2008 | Rico | Legislativa | 19.287 zobrazení | 31 odpovědí
Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?
Díky
PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ
19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.595 zobrazení | 9 odpovědí
Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???
Gumový rak
25.4.2007 | Jeffry | Přívlač | 3.726 zobrazení | 6 odpovědí
Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?
výroba boilies
21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.717 zobrazení | 6 odpovědí
včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu
ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.
Prut
15.6.2007 | roman55 | Feeder | 3.111 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.
boilies
23.1.2009 | gigoboss | Tipy & triky | 3.104 zobrazení | 5 odpovědí
je hnusna zima a nam kaprarum je dlouha chvile,nikde sem nenasel zadne recepty na vyrobu boilies,tak bychom si na toto tema mohli pohovorit
Vláčení s mrtvou rybkou
2.8.2005 | Stavba | Přívlač | 3.098 zobrazení | 5 odpovědí
Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti a jak rybicku prosivate. A jestli pouzivate jeden nebo dva trojhacky. Zkousel sem rybku prosit a vlasec vyvest u ritniho otvoru a navazal trojhak. Rybka se ale neprirozene zkroutila a rotovala. Diky ze vsechny rady
Poraďte s výběrem prutu.
20.4.2005 | Grendel | Navijáky | 2.487 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych si koupit prut (děličku), s kterým bych odhodil krmítko ca 800gr i se směsí na co největší vzdálenost ,ale nevím jakou zvolit akci prutu(poddajnější nebo tužší) ,délku, testovací křivku(3lb – 4lb) a materiál(kevlar, uhlík,…..). Víc hlav víc rozumu. Děkuji za každý názor.
Čabárna - zkušenosti
13.3.2013 | MajklM | Vaše názory | 2.486 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda byl někdo na Čabárně (http://www.toulejse.cz/…osti/cabarna) a jestli stojí za to sbalit pruty, syna a udělat si tam výlet? Díky
Kam na kapra
11.9.2006 | MB | Domácí revíry | 2.485 zobrazení | 4 odpovědi
Začínám s lovem kaprů, nemůžů však žádného ulovit, stále chytám jen plno cejnů a plotic. PLS doporučte nějaký severomoravský revír na kapra!
Zimni krmeni na parmy
28.12.2004 | turbo | Ryby | 2.481 zobrazení | 4 odpovědi
. chtel bych udelat nekake ucinne zimni krmeni na parmy. Vim o miste,kam se stahujou na zimu z vetsich proudu do mirne tahleho proudu. dik za rady
Úhoři???
23.10.2005 | Tumi | Dravci | 2.477 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych poradit jestli jsou někde v okolí Jihlavy +/- 50 Km??
ORLÍK
26.3.2006 | MK | Domácí revíry | 1.869 zobrazení | 3 odpovědi
Jedete 13.5. čistit břehy Orlíku???
Marmyšška
6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.793 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?
věk kdy smím začít chytat
15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 9.350 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty
Byron Tri Fibre 190
17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 4.998 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.
Mimopstruhový revír se pstruhy
13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.378 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?
SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage.
5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.370 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.
Výsledky rybářských závodů NOUZOV I. Č.Brod
12.5.2013 | džmana | Závody | 3.761 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych poděkovat p. Stárkovi za precizní organizaci r.závodů na jeho vodě Nouzov I.Český brod. Určitě se nás najde víc co sem napíší chválu.Byla to parádní chytačka! Děkuju za nás celý Šupina team Uhlířské Janovice.