Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zkušenosti s navijáky SPRO necteno

21.1.2006 | SS | Rybaření na dírkách | 6.640 zobrazení | 11 odpovědí

Ahojte, máte někdo zkušenosti s navijáky SPRO? jde mě převážně o tyto typy, Intessa 660 – kaprařina W/S 960 – feeder a přívlač.
Ale můžou být i jiné typy, fotky naleznete na www. aquazona. cz

Byron Tri Fibre 190 necteno

17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 4.816 zobrazení | 8 odpovědí

Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.

Malé vodní elektrárny necteno

12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 4.805 zobrazení | 8 odpovědí

Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.

SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage. necteno

5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.214 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.

Kam na lipno v okolí Černé v pošumaví necteno

19.8.2010 | Šnek | Domácí revíry | 3.620 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím,mohl by mi někdo poradit,kde se dá chytat v okolí černé v pošumavý,mám na mysli položenou na kapra, či dravce,poradí někdo??díky..

Výsledky rybářských závodů NOUZOV I. Č.Brod necteno

12.5.2013 | džmana | Závody | 3.607 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych poděkovat p. Stárkovi za precizní organizaci r.závodů na jeho vodě Nouzov I.Český brod. Určitě se nás najde víc co sem napíší chválu.Byla to parádní chytačka! Děkuju za nás celý Šupina team Uhlířské Janovice.

Jaký naviják na položenou necteno

4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.606 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,da­iva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.

Smáček na plavačku necteno

21.12.2006 | Robur | Přívlač | 2.416 zobrazení | 4 odpovědi

Nezkoušeli jste náhodou chytat se smáčkem (arom. Berkley)na plavačku. Mám vyhlédnutý úsek, kdy chci táhnout souběžně s břehem nástrahu a protože jsou tam dost věšáky, tak bych dal ponor 1m nad dno a nechal pracovat proud a sem tam bych pocukl. jak se na to díváte? nebo máte podobnou zkušenost. Cílová ryba candát.

Chytanie na Pade necteno

12.7.2013 | fatter | Sumcařina | 2.409 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte, aku skusenost mate s chytanim sumcov na Pade? Konkretne ma zaujima kanal Po di Goro..

Kdo poradí s výrobou boilí necteno

21.3.2007 | novacek | Kaprařina | 2.408 zobrazení | 4 odpovědi

Kdo poradí s výrobou boilí na řeku. Chytám převážně na Berounce1 a ještě jsem to nezkoušel.Jsem z prahy,takže se můžeme po domluvě setkat a zachytat.ladaluger@seznam.cz

Feeder, rada na koupi. necteno

15.1.2007 | festr | Feeder | 2.403 zobrazení | 4 odpovědi

Ježíšek byl letos nějak při penězích a tak nadělil obálečku.Chci si koupit prut cena kolem 3000 a navijáček kolem 1200.jaký typ a tak různě co s tím souvisí.

Rybářské DVD necteno

7.9.2006 | Kosák | Ryby | 1.807 zobrazení | 3 odpovědi

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli zde nekdo nenabizi rybarske DVD??? Budu rad za kazdou nabidku… predem dekuji

Šňůra Sensitive LINE necteno

22.3.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 1.805 zobrazení | 3 odpovědi

Čau všichni chtěl bych se zeptat jestli nevíte na jakém rybářském e-shopu je k sehnání po metrech tato šňůra SENSITIVE LINE o nosnosti myslím že 89kg.JÁ jí někde vydel,ale zapoměl sem název toho e-shopu tak vás prosím o radu.Předem dík za odpověď.

Jezero Most necteno

11.10.2011 | FInnnp | Domácí revíry | 55.230 zobrazení | 91 odpovědí

Nemáte někdo náhodou informace o tomto novém jezeru.Jestli se tam dávají nějaké ryby nebo jestli se tam vůbec bude lovit.Slyšel jsem,že se tam bude nasazovat jen Marena kvůli čistotě vody.K diskuzi bych připojil i jezero Chabařovice.

Základní výbava necteno

25.3.2012 | Chmur | Ostatní nádobíčko | 35.757 zobrazení | 59 odpovědí | upravit

Ahoj. Jsem úplný začátečník a chystám se koupit základní výbavu na lov ryb – kaprařinu. Udělal jsem si sumář toho, co bych měl teoreticky potřebovat. Budu vděčný, když mi napíšete, zda je něco z toho zbytečné nebo naopak mi něco zásadního chybí. Případně se třebas nějaké věci navzájem vylučují. Díky. Ceny jsou podle Tropic Liberec. Když mi poradíte, kde sehnat lépe a levněji, taktéž díky moc. pruty – sheakspeare cypry corp, 1+1, 1 590 Kč naviják – konger iron corp 660 1+1, 1 390 Kč pletená šňůra microfuse – 2×100 m, 440 Kč holiny afars – 1 000 Kč vezírek sitex classic 75×30 – 3 kruhy, 139 Kč caiman signalizátor 1+1, 592 Kč JSA mini box – 25 Kč JSA fish broky 70g, hrubé, 32 Kč ropala set multifunkční nůž, 169 Kč ropala RMKS brousek, 79 Kč sona podběrák S401/7/Al, 269 Kč giants fishing sedačka, chair Senso, 1 399 Kč falcon balsový splávek – 2×, 57 Kč vidlička, 2×, 120 Kč háčky Venturieri s očkem, 10 ks, 28 Kč

Celková cena se pohybuje kolem 7 000 Kč

STOP focení ryb? necteno

12.6.2011 | talE | Vaše názory | 26.104 zobrazení | 43 odpovědí

Nedávám tuto věc za vinu chytej, nebo konkurenci, ale jde o to, že každý při focení ryby nemyslí na rybu, ale aby to vypadalo pěkně na netu. Co takhle zastavit nechutné focení ryb v trávě, na písku, stěrku a bůh ví kde ještě?

Kopírovací frézka na dřevo necteno

21.2.2013 | JKemr | Tipy & triky | 14.587 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim vsechny kutily a domaci vyrobce. Chtel bych si nechat vyrobit kopirovaci frezku na drevo na vyrobu wobleru, splavku atd. Nemate nekdo radu jak na to, nejlepe nejaky technicky vykres nebo planek? Predem diky.

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.488 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

Výběr navijáku na kapry necteno

16.5.2010 | plesoun | Navijáky | 8.479 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny příznivce Petrova cechu! Vrátil jsem se asi po 15 letech k rybaření,a le předtím jsem nikdy nebyl kaprař. Letos v březnu jsem si na veletrhu v Brně koupil děličky Mitchell Challenger Pro Carp 2. Jsou to pruty 3 lb, 3,6 m. Jsou poměrně měkké, jde na nich cítit v boji i malý kapřík, dokonce i větší cejni. Unáhlil jsem se ale bohužel ve výběru navijáků. Chtěl sjem ušetřit a to byla chyba. Koupil jsem navijáky Penzon Michel FD 65. Vzhledem k tomu, že mě kaprařina chytla, chtěl bych něco lepšího.

Mám v užším výběru nějaké navijáčky ze značky Tica. Dříve jsem měl navijáky Okumy, ale nevím, zda jsou teď ještě pořád dobrou volbou (četl sjem na diskuzi, že nic moc). Pak by mě zajímal názor na naviják Mistral od Mivardi např.( http://www.spoma.eu/…avijaky.html). Pak by zajímal názor na Mistrall Naviják BIG FISH XS 8000 (http://www.cadoxfishing.com/…xs-8000.html ). Nebo dejte tip na něco, co bude kvalitativně jinde než zmíněny Pezon Michel FD 65. Chtěl bych zase s bajtrunnerem. Cenu byc chtěl cca do 2OOO.

Popřípadě uvítám i nabídky zánovních z vyšší třídy (Shimano, Diwa,…) – omlouvám se, nechci zde motat inzerci.

Díky moc. Ondra plesounek

PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ necteno

19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.448 zobrazení | 9 odpovědí

Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???