Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na lipno v okolí Černé v pošumaví necteno

19.8.2010 | Šnek | Domácí revíry | 3.748 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím,mohl by mi někdo poradit,kde se dá chytat v okolí černé v pošumavý,mám na mysli položenou na kapra, či dravce,poradí někdo??díky..

Lov línů v Labi necteno

2.5.2007 | Jícha Václav | Ostatní ryby | 3.124 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem týhle krásný ryby v Labi??? Já tam po dvou letech dostal lína 25cm a chtěl bych je lovit častěji. Prosím poradte

SALMO necteno

24.6.2007 | frenki | Obchod | 3.123 zobrazení | 5 odpovědí

Neznáte někdo nejaký e-shop s velkým výběrem woblerů salmo? předem díky

Naviják-baitruner necteno

4.12.2006 | Kubajs | Kaprařina | 3.120 zobrazení | 5 odpovědí

Mohli by jste mi prosím doporučit nějaký pěkný a kvalitní naviják(baitru­ner)do 1500kč díky

Feeder, rada na koupi. necteno

15.1.2007 | festr | Feeder | 2.506 zobrazení | 4 odpovědi

Ježíšek byl letos nějak při penězích a tak nadělil obálečku.Chci si koupit prut cena kolem 3000 a navijáček kolem 1200.jaký typ a tak různě co s tím souvisí.

Pomoc necteno

3.3.2017 | Kriko | Kaprařina | 2.504 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli by mi mohl někdo poradit začínám s rybolovem a chtel bych se zeptat kdyz budu používat boilis 16mm jaký správný mam dat plovoucí boilis abych mi to nad neslo ?dekuji za radu

Kdo poradí s výrobou boilí necteno

21.3.2007 | novacek | Kaprařina | 2.500 zobrazení | 4 odpovědi

Kdo poradí s výrobou boilí na řeku. Chytám převážně na Berounce1 a ještě jsem to nezkoušel.Jsem z prahy,takže se můžeme po domluvě setkat a zachytat.ladaluger@seznam.cz

Rybolovné techniky-Anketa necteno

5.10.2006 | Kubajs | Ryby | 1.880 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou techniky preferujete u například já 1)Přívlač(Lehká) 2)Feeder(Medium) Napište podrobněji jaký ten styl je např. Feeder(MEDIUM) Pokud to HaD umožní chtěl bych to umožnit chci vědět který styl na chytej.cz převládá.

Černič necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Domácí revíry | 1.875 zobrazení | 3 odpovědi

máte někdo o5 nějaké skušenosti ?

hurá na kapry necteno

3.10.2006 | carp88 | Ryby | 1.870 zobrazení | 3 odpovědi

jak na ne

Jaký vláčák na multiplikátor? necteno

7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.807 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.

Belly boat necteno

10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.940 zobrazení | 11 odpovědí

Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!

anýz a kukuřice necteno

17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.666 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.

Malé vodní elektrárny necteno

12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 5.046 zobrazení | 8 odpovědí

Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.

Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!??? necteno

26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.415 zobrazení | 7 odpovědí

Prosim podelte se o sve rady…

Jaký naviják na položenou necteno

4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.763 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,da­iva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.

jarní závody Luhačovice necteno

5.2.2008 | toms | Závody | 3.153 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bychse zeptat na skušenosti a postřehy z těchto závodu nej nástrahy,místa

POVODNĚ - POMOC necteno

1.4.2006 | Milky | chytej.cz | 2.509 zobrazení | 4 odpovědi

Pomoci jeden druhému je to nejušlechtilejší, co můžete udělat pro člověka, kterého si vážíte, jenž je právě v nouzi. To sice není citát Davida Havlíčka, ale spíše popis jeho posleství, které vám tímto mám předat. Právě v tuhle chvíli jede pomoct svým kamarádům do Veselí nad Lužnicí a to je důvod, proč to neuděl osobně. Máte-li tedy chuť pomoci, nabídněte svoje skryté rezervy, třeba se tu objeví někdo z vašeho oklí, koho ani neznáte. HaDovým jménem všem děkuji za projevy sounáležitosti s těmi, kterým není „sucho“.

ryby:příroda vs.obchody. necteno

23.9.2006 | petr75 | Ryby | 1.881 zobrazení | 3 odpovědi

jistě jste všichni zažily ochránce zvířat a jejich názory na zacházení s rybou.jak jsou rybáři krutí,když loví na živou rybku.všimnul si ale někdo z těchto lidí,v jakém stavu se prodávají ryby v marketech?22­.9.2006jsem natáčel v ostravě v porubském tescu kapry a pstruhy.voda smrděla po celém marketu jenom proto,že ryby neměly dostatečný přísun kyslíku,jsou zaplísněné tak,že některé neměly ani hřbetní ani tukovou ploutev.některým pstruhům už to nevadilo,protože byly leklí.u kaprů to bylo totožné s tím rozdílem,že kapr vydrží i špinavou vodu a tak kromě plísně,která úplně změnila vzhled ryby jim „nic nebylo.“jestli existuje něco,nebo někdo kdo s tím může něco udělat,prosím kontaktujte ho,nebo mi pošlete kontakt e-mailem.děkuji

Po teplé suché zimě... necteno

26.2.2014 | Dany73 | Vaše názory | 1.881 zobrazení | 3 odpovědi

Letošní zima bylo neobvykle teplá, spadlo během ní nejméně srážek za poslední 44 let. I v březnu mají být teploty nadprůměrné a pršet zřejmě moc nebude, hrozí sucha. Máme se radovat, že letos přiletělo méně kormoránů, nebo jsou větší zkázou pro rybáře nízké stavy vod ve vztahu k rybí reprodukci a dalším okolnostem? Ne každá voda disponuje přehradou.. Kde se ryby budou třít?