Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prut
15.6.2007 | roman55 | Feeder | 3.066 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.
POVODNĚ - POMOC
1.4.2006 | Milky | chytej.cz | 2.450 zobrazení | 4 odpovědi
Pomoci jeden druhému je to nejušlechtilejší, co můžete udělat pro člověka, kterého si vážíte, jenž je právě v nouzi. To sice není citát Davida Havlíčka, ale spíše popis jeho posleství, které vám tímto mám předat. Právě v tuhle chvíli jede pomoct svým kamarádům do Veselí nad Lužnicí a to je důvod, proč to neuděl osobně. Máte-li tedy chuť pomoci, nabídněte svoje skryté rezervy, třeba se tu objeví někdo z vašeho oklí, koho ani neznáte. HaDovým jménem všem děkuji za projevy sounáležitosti s těmi, kterým není „sucho“.
Kam na kapra
11.9.2006 | MB | Domácí revíry | 2.447 zobrazení | 4 odpovědi
Začínám s lovem kaprů, nemůžů však žádného ulovit, stále chytám jen plno cejnů a plotic. PLS doporučte nějaký severomoravský revír na kapra!
Po teplé suché zimě...
26.2.2014 | Dany73 | Vaše názory | 1.843 zobrazení | 3 odpovědi
Letošní zima bylo neobvykle teplá, spadlo během ní nejméně srážek za poslední 44 let. I v březnu mají být teploty nadprůměrné a pršet zřejmě moc nebude, hrozí sucha. Máme se radovat, že letos přiletělo méně kormoránů, nebo jsou větší zkázou pro rybáře nízké stavy vod ve vztahu k rybí reprodukci a dalším okolnostem? Ne každá voda disponuje přehradou.. Kde se ryby budou třít?
ryby:příroda vs.obchody.
23.9.2006 | petr75 | Ryby | 1.841 zobrazení | 3 odpovědi
jistě jste všichni zažily ochránce zvířat a jejich názory na zacházení s rybou.jak jsou rybáři krutí,když loví na živou rybku.všimnul si ale někdo z těchto lidí,v jakém stavu se prodávají ryby v marketech?22.9.2006jsem natáčel v ostravě v porubském tescu kapry a pstruhy.voda smrděla po celém marketu jenom proto,že ryby neměly dostatečný přísun kyslíku,jsou zaplísněné tak,že některé neměly ani hřbetní ani tukovou ploutev.některým pstruhům už to nevadilo,protože byly leklí.u kaprů to bylo totožné s tím rozdílem,že kapr vydrží i špinavou vodu a tak kromě plísně,která úplně změnila vzhled ryby jim „nic nebylo.“jestli existuje něco,nebo někdo kdo s tím může něco udělat,prosím kontaktujte ho,nebo mi pošlete kontakt e-mailem.děkuji
Rybářský lístek
5.1.2008 | Rico | Legislativa | 19.085 zobrazení | 31 odpovědí
Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?
Díky
Malé vodní elektrárny
12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 4.943 zobrazení | 8 odpovědí
Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.
Byron Tri Fibre 190
17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 4.934 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.
Mimopstruhový revír se pstruhy
13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.325 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?
SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage.
5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.308 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.
Výsledky rybářských závodů NOUZOV I. Č.Brod
12.5.2013 | džmana | Závody | 3.697 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych poděkovat p. Stárkovi za precizní organizaci r.závodů na jeho vodě Nouzov I.Český brod. Určitě se nás najde víc co sem napíší chválu.Byla to parádní chytačka! Děkuju za nás celý Šupina team Uhlířské Janovice.
Jaký naviják na položenou
4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.693 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,daiva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.
Netradiční nástrahy
6.11.2007 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 3.095 zobrazení | 5 odpovědí
piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…
PŘÍVLAČOVÁ LEDVINKA
27.6.2010 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 2.475 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar sháním nějakou ledvinku na přívlač chci tam dávat tak 3–4 krabičky a lahev vody může mi někdo poradit co vybrat?
Kdo poradí s výrobou boilí
21.3.2007 | novacek | Kaprařina | 2.464 zobrazení | 4 odpovědi
Kdo poradí s výrobou boilí na řeku. Chytám převážně na Berounce1 a ještě jsem to nezkoušel.Jsem z prahy,takže se můžeme po domluvě setkat a zachytat.ladaluger@seznam.cz
Feeder, rada na koupi.
15.1.2007 | festr | Feeder | 2.463 zobrazení | 4 odpovědi
Ježíšek byl letos nějak při penězích a tak nadělil obálečku.Chci si koupit prut cena kolem 3000 a navijáček kolem 1200.jaký typ a tak různě co s tím souvisí.
Kde?
25.12.2005 | twister | Přívlač | 1.857 zobrazení | 3 odpovědi
V článku „kdy zahajíte sezonu???“ jsem četl, že někdo začíná 1.1.2006. Nevíte o nějakých(ale ne soukromých) revírech, kde se dá chytat celoročně?
Prut
21.8.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.853 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím chci si koupit tento prut na kapry http://pruty.cz/…op/index.php?…
Je to dobrá volba???S kaprařinou budu teprve začínat a jaký naviják by jste mi doporučuli jestli s bojovou brzdou nebo jiný.
Tak to je teda síla... :-)))
31.5.2007 | HaD | chytej.cz | 34.845 zobrazení | 56 odpovědí
Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.
----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------
Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.
xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.
Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.
Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.
David Havlíček
jednatel společnosti
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.
Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.
To je nejen neeticke,protizakone,ale i sproste.
Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.
Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!
Tim nase komunikace konci.
Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.
Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
----- Original Message -----
From: Obchodní oddělení Chytej.cz
To: xxxxxxxxxxxxxx
Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM
Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.
Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.
Očekávám Vaše vyjádření.
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?
Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?
Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.
Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel xxxxxxxxxxxxxx.
T----- Original Message -----
Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM
Dobrý den,
banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz
Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx
Fakturu zasíláme poštou
Srdečně zdraví
S pozdravem
David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor
Tel./fax: 381 253 887 381 253 196 381 251 554 Mobil: 608 323 472
Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Dobry den,
objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:
„xxxxxxxxxxxxxx“
Fakturacni udaje:
xxxxxxxxxxxxxx
S pozdravem
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel společnosti
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM
Dobrý den,
Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.
Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.
S pozdravem
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu
Dobry dne,
pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?
Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?
Cena je 2000 /rok?
Cena je tedy vcetne DPH?
xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx
provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň
mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx
Legální podsekávání ryb?
6.6.2004 | HaD | Legislativa | 6.227 zobrazení | 10 odpovědí
V novém rybářském řádu již chybí v zakázaných způsobech lovu podsekávání, z čehož mi logicky vyplývá, že je povoleno. Co Vy na to?