Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Labe v pardubicich necteno

8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.500 zobrazení | 7 odpovědí

Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit

Jaký naviják na položenou necteno

4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.850 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,da­iva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.

rozpoznavaci pohlavi u ryb necteno

25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.843 zobrazení | 6 odpovědí

Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin

PŘÍVLAČOVÁ LEDVINKA necteno

27.6.2010 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 2.566 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar sháním nějakou ledvinku na přívlač chci tam dávat tak 3–4 krabičky a lahev vody může mi někdo poradit co vybrat?

Tica Libra necteno

23.2.2006 | BigMike | Přívlač | 2.563 zobrazení | 4 odpovědi

Pro ty, kterým nedoklápí! Někdy dříve jsem tu psal, že mi nedoklápí řadič, že je unavená pružinka. Promazával jsem, snažil se to svépomocí vyřešit – nic. Tak jsem to po bratrovi poslal do Prahy do opravny vyměnit pružinku a promazat, stálo to 40,– Pružinku neměnil, ta je OK, problém byl v tom, že se někdy při pádu či jinak přionnul nepatrně řadič a kladl odpor pružině. Ohnul ho do normálu, promazal a už to klape. Tak zase dobrá zkušenost!!!

Jesenice necteno

18.2.2009 | belmondo | Kaprařina | 2.560 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu na tuto vodu na dovču tak bych potřeboval poradit co a jak ohledně kapru.jsem v klubu chyt a pust. děkuji za vaše odpovědi.

ryby:příroda vs.obchody. necteno

23.9.2006 | petr75 | Ryby | 1.927 zobrazení | 3 odpovědi

jistě jste všichni zažily ochránce zvířat a jejich názory na zacházení s rybou.jak jsou rybáři krutí,když loví na živou rybku.všimnul si ale někdo z těchto lidí,v jakém stavu se prodávají ryby v marketech?22­.9.2006jsem natáčel v ostravě v porubském tescu kapry a pstruhy.voda smrděla po celém marketu jenom proto,že ryby neměly dostatečný přísun kyslíku,jsou zaplísněné tak,že některé neměly ani hřbetní ani tukovou ploutev.některým pstruhům už to nevadilo,protože byly leklí.u kaprů to bylo totožné s tím rozdílem,že kapr vydrží i špinavou vodu a tak kromě plísně,která úplně změnila vzhled ryby jim „nic nebylo.“jestli existuje něco,nebo někdo kdo s tím může něco udělat,prosím kontaktujte ho,nebo mi pošlete kontakt e-mailem.děkuji

Černič necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Domácí revíry | 1.924 zobrazení | 3 odpovědi

máte někdo o5 nějaké skušenosti ?

Po teplé suché zimě... necteno

26.2.2014 | Dany73 | Vaše názory | 1.922 zobrazení | 3 odpovědi

Letošní zima bylo neobvykle teplá, spadlo během ní nejméně srážek za poslední 44 let. I v březnu mají být teploty nadprůměrné a pršet zřejmě moc nebude, hrozí sucha. Máme se radovat, že letos přiletělo méně kormoránů, nebo jsou větší zkázou pro rybáře nízké stavy vod ve vztahu k rybí reprodukci a dalším okolnostem? Ne každá voda disponuje přehradou.. Kde se ryby budou třít?

lov na feder necteno

22.2.2010 | recek | Feeder | 23.936 zobrazení | 37 odpovědí

Dobry den zajimalo by me jestli je nejaky rozdil pri lovu na feder jestli pri prubezne montazi pouziji bezne krmitko ne specialni na feder.A jaky je rozdil jestli pouziji normalni vydlicku nebo k tomu urcenou na fider sem zacatecnik tak se nezlopte ze se takto ptam.dekuji.

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.546 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

Shimano Nexave Winkelpicker necteno

9.4.2005 | xycht | Sumcařina | 3.866 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky

Ulice-Zlatá muška necteno

3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.234 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Myslím ten film..Co na to říkáte? :)

multiplikator za 2000 necteno

6.3.2006 | opl | Sumcařina | 3.223 zobrazení | 5 odpovědí

potreboval bych poradit multiplikator do 2000. vim ze je to malo, ale neni to pro me, shanim ho pro brachu. dik

Netradiční nástrahy necteno

6.11.2007 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 3.218 zobrazení | 5 odpovědí

piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…

Přelouč necteno

15.7.2007 | Mallos | Domácí revíry | 2.583 zobrazení | 4 odpovědi

V soupisu revírů pro držitele celosvazových povolenek jsem objevil přeloučské revíry jako: Slav. ostrovy, Komore, Lohenice atd. Jsou tam všechny rybníky a ramena kromě malého písníku mělice. Tento soupis jsem dostal asi před 3 týdny. Tyto vody byly ale vždycky místní. Nevíte někdo, jestli se to teda nezměnilo.

Dalešická Přehrada necteno

1.3.2006 | Mal | Ryby | 2.582 zobrazení | 4 odpovědi

Cus nebyljste někdo těďka v poslední době na Dalasu?

Pomoc necteno

3.3.2017 | Kriko | Kaprařina | 2.573 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli by mi mohl někdo poradit začínám s rybolovem a chtel bych se zeptat kdyz budu používat boilis 16mm jaký správný mam dat plovoucí boilis abych mi to nad neslo ?dekuji za radu

Prut necteno

21.8.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.938 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím chci si koupit tento prut na kapry http://pruty.cz/…op/index.php?…

Je to dobrá volba???S kapra­řinou budu teprve začínat a jaký naviják by jste mi doporučuli jestli s bojovou brzdou nebo jiný.

Rybolovné techniky-Anketa necteno

5.10.2006 | Kubajs | Ryby | 1.931 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou techniky preferujete u například já 1)Přívlač(Lehká) 2)Feeder(Medium) Napište podrobněji jaký ten styl je např. Feeder(MEDIUM) Pokud to HaD umožní chtěl bych to umožnit chci vědět který styl na chytej.cz převládá.