Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Slangové názvy
11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.672 zobrazení | 39 odpovědí
ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)
Jak uchovat co nejdéle rousnice
25.5.2006 | r@ptor | Ryby | 12.003 zobrazení | 19 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s uchováním rousnic po co nejdelší dobu? Co je pro ně nejlepší aby vydrželi v počtu 500 až 1000? Dík za radu.
Salmo THRILL
30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.419 zobrazení | 18 odpovědí
Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?
Legální podsekávání ryb?
7.6.2004 | HaD | Legislativa | 6.317 zobrazení | 10 odpovědí
V novém rybářském řádu již chybí v zakázaných způsobech lovu podsekávání, z čehož mi logicky vyplývá, že je povoleno. Co Vy na to?
Labe v pardubicich
8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.441 zobrazení | 7 odpovědí
Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit
rozpoznavaci pohlavi u ryb
25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.791 zobrazení | 6 odpovědí
Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin
Mitchell Avocet Gold zkusenosti????
10.8.2006 | Yuri | Navijáky | 3.164 zobrazení | 5 odpovědí
Nema nekdo zkusenost s timto navijackem?neni poruchovy? Uvazuji o koupi modelu vel. 2000. Prave ho maji v akci 1+1 na serveru braunstar.cz. diky za vsechny odpovedi
Jak se to navazuje?
10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.155 zobrazení | 5 odpovědí
Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?
Tica Libra
23.2.2006 | BigMike | Přívlač | 2.535 zobrazení | 4 odpovědi
Pro ty, kterým nedoklápí! Někdy dříve jsem tu psal, že mi nedoklápí řadič, že je unavená pružinka. Promazával jsem, snažil se to svépomocí vyřešit – nic. Tak jsem to po bratrovi poslal do Prahy do opravny vyměnit pružinku a promazat, stálo to 40,– Pružinku neměnil, ta je OK, problém byl v tom, že se někdy při pádu či jinak přionnul nepatrně řadič a kladl odpor pružině. Ohnul ho do normálu, promazal a už to klape. Tak zase dobrá zkušenost!!!
Dalešická Přehrada
1.3.2006 | Mal | Ryby | 2.533 zobrazení | 4 odpovědi
Cus nebyljste někdo těďka v poslední době na Dalasu?
Přelouč
15.7.2007 | Mallos | Domácí revíry | 2.528 zobrazení | 4 odpovědi
V soupisu revírů pro držitele celosvazových povolenek jsem objevil přeloučské revíry jako: Slav. ostrovy, Komore, Lohenice atd. Jsou tam všechny rybníky a ramena kromě malého písníku mělice. Tento soupis jsem dostal asi před 3 týdny. Tyto vody byly ale vždycky místní. Nevíte někdo, jestli se to teda nezměnilo.
PŘÍVLAČOVÁ LEDVINKA
27.6.2010 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 2.526 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar sháním nějakou ledvinku na přívlač chci tam dávat tak 3–4 krabičky a lahev vody může mi někdo poradit co vybrat?
Rybářské DVD
7.9.2006 | Kosák | Ryby | 1.904 zobrazení | 3 odpovědi
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli zde nekdo nenabizi rybarske DVD??? Budu rad za kazdou nabidku… predem dekuji
Prut
21.8.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.899 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím chci si koupit tento prut na kapry http://pruty.cz/…op/index.php?…
Je to dobrá volba???S kaprařinou budu teprve začínat a jaký naviják by jste mi doporučuli jestli s bojovou brzdou nebo jiný.
Dovolená s prutama 2009
25.12.2008 | honza.1 | Ubytování | 15.315 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj kam mám letos vyrazit na dovolenou ? díky za vaše info nejlepe Jižní Čechy
Norsko-Aure 2007(srpen)
15.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 7.621 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!
Konzervace boilies
16.2.2014 | Lenča | Tipy & triky | 5.721 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat a nechat si poradit… :-) vyrábíme vlastní boilies a potřebovali bychom nějaké tipy na konzervaci boilies. My máme ve zvyku po uvaření sušit a pak do mrazíku, ale chtěli bychom něco, abychom ho nemuseli namáčet do nějakých olejů a pod. Představujeme si nějakou sušinu, prášek který přidáme už do směsi… jak to dělají prodejci boilies, že po je pořád takové měkké jakoby bylo čerstvě uvařené… Díky za tipy a pište pište… :-D
Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou.
5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.817 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz
Ulice-Zlatá muška
3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.194 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Myslím ten film..Co na to říkáte? :)
co je to za rybu?
25.8.2015 | Knak | Bílá ryba | 3.187 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar. Dneska jsem chytil tuhle
krasavici, ale jsem ostuda a nejsem si jist druhem. Na perlína moc velké a moc
mohutné s velkou tlamkou. Přijde mi to jako jelec jesen, ale toho jsem snad
nikdy na vlastní oči neviděl tak tápu. Ryba byla i dost statná a
velká 37cm.