Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
anýz a kukuřice
17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.588 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.
Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!???
25.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.354 zobrazení | 7 odpovědí
Prosim podelte se o sve rady…
rozpoznavaci pohlavi u ryb
25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.726 zobrazení | 6 odpovědí
Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin
Jak se to navazuje?
10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.112 zobrazení | 5 odpovědí
Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?
jarní závody Luhačovice
5.2.2008 | toms | Závody | 3.110 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bychse zeptat na skušenosti a postřehy z těchto závodu nej nástrahy,místa
co je to za rybu?
25.8.2015 | Knak | Bílá ryba | 3.103 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar. Dneska jsem chytil tuhle
krasavici, ale jsem ostuda a nejsem si jist druhem. Na perlína moc velké a moc
mohutné s velkou tlamkou. Přijde mi to jako jelec jesen, ale toho jsem snad
nikdy na vlastní oči neviděl tak tápu. Ryba byla i dost statná a
velká 37cm.
Chytanie na Pade
12.7.2013 | fatter | Sumcařina | 2.489 zobrazení | 4 odpovědi
Ahojte, aku skusenost mate s chytanim sumcov na Pade? Konkretne ma zaujima kanal Po di Goro..
Dalešická Přehrada
1.3.2006 | Mal | Ryby | 2.487 zobrazení | 4 odpovědi
Cus nebyljste někdo těďka v poslední době na Dalasu?
Přelouč
15.7.2007 | Mallos | Domácí revíry | 2.486 zobrazení | 4 odpovědi
V soupisu revírů pro držitele celosvazových povolenek jsem objevil přeloučské revíry jako: Slav. ostrovy, Komore, Lohenice atd. Jsou tam všechny rybníky a ramena kromě malého písníku mělice. Tento soupis jsem dostal asi před 3 týdny. Tyto vody byly ale vždycky místní. Nevíte někdo, jestli se to teda nezměnilo.
Ryba
22.12.2005 | okounek | Ryby | 1.869 zobrazení | 3 odpovědi
Jakou rybu jste v ŽIVOTĚ chytli největší?
Rybářské DVD
7.9.2006 | Kosák | Ryby | 1.866 zobrazení | 3 odpovědi
Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli zde nekdo nenabizi rybarske DVD??? Budu rad za kazdou nabidku… predem dekuji
revír mezi Pardubicemi a Hlinskem
27.2.2006 | Zauwi | Domácí revíry | 1.859 zobrazení | 3 odpovědi
Hoj lidi,chtěl buch si už konečně zajít s mušákem na ryby ale v Hlinsku je totálně zamrzlá řeka,nevíte jak to vypadá níž?P.S:mám mimopstruhovku!
Jaký vláčák na multiplikátor?
7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.744 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.
Marmyšška
6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.721 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?
Jak uchovat co nejdéle rousnice
25.5.2006 | r@ptor | Ryby | 11.849 zobrazení | 19 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s uchováním rousnic po co nejdelší dobu? Co je pro ně nejlepší aby vydrželi v počtu 500 až 1000? Dík za radu.
Belly boat
10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.890 zobrazení | 11 odpovědí
Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!
Konzervace boilies
16.2.2014 | Lenča | Tipy & triky | 5.631 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat a nechat si poradit… :-) vyrábíme vlastní boilies a potřebovali bychom nějaké tipy na konzervaci boilies. My máme ve zvyku po uvaření sušit a pak do mrazíku, ale chtěli bychom něco, abychom ho nemuseli namáčet do nějakých olejů a pod. Představujeme si nějakou sušinu, prášek který přidáme už do směsi… jak to dělají prodejci boilies, že po je pořád takové měkké jakoby bylo čerstvě uvařené… Díky za tipy a pište pište… :-D
Labe v pardubicich
8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.369 zobrazení | 7 odpovědí
Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit
Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou.
5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.748 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz
multiplikator za 2000
6.3.2006 | opl | Sumcařina | 3.128 zobrazení | 5 odpovědí
potreboval bych poradit multiplikator do 2000. vim ze je to malo, ale neni to pro me, shanim ho pro brachu. dik