Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou. necteno

5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.646 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz

Gumový rak necteno

25.4.2007 | Jeffry | Přívlač | 3.638 zobrazení | 6 odpovědí

Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?

rozpoznavaci pohlavi u ryb necteno

25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.629 zobrazení | 6 odpovědí

Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin

Jak se to navazuje? necteno

10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.038 zobrazení | 5 odpovědí

Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?

multiplikator z Ciny necteno

6.4.2017 | bonatius | Navijáky | 2.428 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte,

chcem sa spytat ci mate skusenost z multiplikatormi z Ciny? Oplatia sa za tu cenu? Su pevne, nerozpadnu sa, z akeho materialu su ozubene kolieska?

napr. https://www.aliexpress.com/…0709085.html?…

Dakujem.

Přelouč necteno

15.7.2007 | Mallos | Domácí revíry | 2.425 zobrazení | 4 odpovědi

V soupisu revírů pro držitele celosvazových povolenek jsem objevil přeloučské revíry jako: Slav. ostrovy, Komore, Lohenice atd. Jsou tam všechny rybníky a ramena kromě malého písníku mělice. Tento soupis jsem dostal asi před 3 týdny. Tyto vody byly ale vždycky místní. Nevíte někdo, jestli se to teda nezměnilo.

Dalešická Přehrada necteno

1.3.2006 | Mal | Ryby | 2.424 zobrazení | 4 odpovědi

Cus nebyljste někdo těďka v poslední době na Dalasu?

Smáček na plavačku necteno

21.12.2006 | Robur | Přívlač | 2.417 zobrazení | 4 odpovědi

Nezkoušeli jste náhodou chytat se smáčkem (arom. Berkley)na plavačku. Mám vyhlédnutý úsek, kdy chci táhnout souběžně s břehem nástrahu a protože jsou tam dost věšáky, tak bych dal ponor 1m nad dno a nechal pracovat proud a sem tam bych pocukl. jak se na to díváte? nebo máte podobnou zkušenost. Cílová ryba candát.

sportex necteno

9.8.2009 | frenki | Pruty | 52.973 zobrazení | 87 odpovědí

Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.

jaký naviják zvolit necteno

29.1.2012 | Tessi | Navijáky | 23.711 zobrazení | 39 odpovědí

zdravím,

koupil jsem si prut daiwa sweepfire 1,8m 2–7g. potřeboval bych poradit jaký zvolit naviják, cenově tak do 2.000kč. díky

Půjčovna rybářských potřeb? necteno

17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.127 zobrazení | 38 odpovědí

Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 18.911 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

Legální podsekávání ryb? necteno

7.6.2004 | HaD | Legislativa | 6.108 zobrazení | 10 odpovědí

V novém rybářském řádu již chybí v zakázaných způsobech lovu podsekávání, z čehož mi logicky vyplývá, že je povoleno. Co Vy na to?

anýz a kukuřice necteno

17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.496 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.

Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!??? necteno

26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.277 zobrazení | 7 odpovědí

Prosim podelte se o sve rady…

Labe v pardubicich necteno

8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.266 zobrazení | 7 odpovědí

Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit

Mitchell Avocet Gold zkusenosti???? necteno

10.8.2006 | Yuri | Navijáky | 3.057 zobrazení | 5 odpovědí

Nema nekdo zkusenost s timto navijackem?neni poruchovy? Uvazuji o koupi modelu vel. 2000. Prave ho maji v akci 1+1 na serveru braunstar.cz. diky za vsechny odpovedi

jarní závody Luhačovice necteno

5.2.2008 | toms | Závody | 3.054 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bychse zeptat na skušenosti a postřehy z těchto závodu nej nástrahy,místa

Vyhledávání na chytej necteno

22.8.2006 | Prichy | chytej.cz | 1.833 zobrazení | 3 odpovědi

Vzhledem k tomu, ze se objevuji opakujici se otazky, po nich prevazne sklouzne k prestrelkam na tomto foru, bych chtel uvest jeden tip, dejme tomu pro mene zdatne uzivatele internetu (nikdo z nebe nespadl uceny). Pocitam, ze kazdy umi vice mene pouzit vyhledavac, ale jak to udelat abych mi „vyhazel“ odkazy pouze z chytej.cz. Zapnete www.google.com ci www.seznam.cz ci www.atlas.cz www.centrum.cz ci www.tiscali.cz...ci co ja vim jeste. Napiste termin, ktery hledate a pridejte site:chytej.cz. Dodane odkazy budou pouze z chytej. Takze napr.

Feeder site:chytej.cz

a vyhledavac vam vyhodi vsechny stranky, kde se objevuje termin feeder. Preji vam hodne uspechu pri hledani.

PS: ma to samozrejme jednu vadu na krase a to sice to, ze vyhledavac musi mit stranku s hledanym terminem v databazi..proto nekdy neni schopen najit napr. vcerejsi prispevek.

Rybářská škola necteno

23.11.2007 | Kubajs | chytej.cz | 1.830 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jestli tam někdo studoval? Co se s tím dá dělat? Co se tam dělá?