Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mitchell Avocet Gold zkusenosti???? necteno

10.8.2006 | Yuri | Navijáky | 3.118 zobrazení | 5 odpovědí

Nema nekdo zkusenost s timto navijackem?neni poruchovy? Uvazuji o koupi modelu vel. 2000. Prave ho maji v akci 1+1 na serveru braunstar.cz. diky za vsechny odpovedi

Tica Libra necteno

23.2.2006 | BigMike | Přívlač | 2.500 zobrazení | 4 odpovědi

Pro ty, kterým nedoklápí! Někdy dříve jsem tu psal, že mi nedoklápí řadič, že je unavená pružinka. Promazával jsem, snažil se to svépomocí vyřešit – nic. Tak jsem to po bratrovi poslal do Prahy do opravny vyměnit pružinku a promazat, stálo to 40,– Pružinku neměnil, ta je OK, problém byl v tom, že se někdy při pádu či jinak přionnul nepatrně řadič a kladl odpor pružině. Ohnul ho do normálu, promazal a už to klape. Tak zase dobrá zkušenost!!!

Rybař v Plzni? necteno

3.1.2008 | Rico | chytej.cz | 1.873 zobrazení | 3 odpovědi

Nasel by se nekdo kdo by se mnou chodil v Plzni na ryby? Jsem tam na strojarne a rad bych obcas zasel pokecal a neco se priucil.. :-)

Šňůra Sensitive LINE necteno

22.3.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 1.872 zobrazení | 3 odpovědi

Čau všichni chtěl bych se zeptat jestli nevíte na jakém rybářském e-shopu je k sehnání po metrech tato šňůra SENSITIVE LINE o nosnosti myslím že 89kg.JÁ jí někde vydel,ale zapoměl sem název toho e-shopu tak vás prosím o radu.Předem dík za odpověď.

Slangové názvy necteno

11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.524 zobrazení | 39 odpovědí

ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)

Salmo THRILL necteno

30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.325 zobrazení | 18 odpovědí

Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?

tlak a ryby necteno

19.5.2005 | Zcuter | Domácí revíry | 3.769 zobrazení | 6 odpovědí

chlapi moc by mě zajímalo,jestli někdo zvás měří a zkoumá barometrický tlak a zkouší jak na ryby působí(příznivě nebo nepříznivě)pokud možno napište kdy je nejlepší tlak(i počasí)na tu a tu rybu ddddiiiiiiikkkkkk moc mi pomůžete

Black bass necteno

3.9.2005 | jake | Dravci | 3.135 zobrazení | 5 odpovědí

Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?

Smáček na plavačku necteno

21.12.2006 | Robur | Přívlač | 2.521 zobrazení | 4 odpovědi

Nezkoušeli jste náhodou chytat se smáčkem (arom. Berkley)na plavačku. Mám vyhlédnutý úsek, kdy chci táhnout souběžně s břehem nástrahu a protože jsou tam dost věšáky, tak bych dal ponor 1m nad dno a nechal pracovat proud a sem tam bych pocukl. jak se na to díváte? nebo máte podobnou zkušenost. Cílová ryba candát.

Poradí mi někdo vhodný prut? necteno

24.2.2005 | JirkaS | Pruty | 2.511 zobrazení | 4 odpovědi

Může mi někdo doporučit vhodnou trojdílnou kaprovou děličku? Potřebuji dohodit alespoň 100 m se zachováním dobrých zdolávacích vlastností. Takže by to neměly být žádné tvrdé klacky, které umožňují nahodit 140 m, ale zase na nich není cítit ryba. Cena prutu by měla být zhruba do 4000 Kč. Nemám dostatek zkušeností pro výběr takového prutu.

Hledam nejakeho kaprare,ktery jezdi taky vetsinou sam a chtel by nekdy vyrazit dohromady necteno

15.7.2005 | | Kaprařina | 2.511 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

cau,tak najde se nekdo,kdo by nekam spolecne vyrazil?

Rybářská škola necteno

23.11.2007 | Kubajs | chytej.cz | 1.891 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jestli tam někdo studoval? Co se s tím dá dělat? Co se tam dělá?

partak na kapry necteno

2.9.2005 | | Přívlač | 1.888 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

najde se nekdo z Brna a okoli??

Norsko-Aure 2007(srpen) necteno

15.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 7.577 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!

Splávky Cralusso necteno

29.6.2008 | olda | Plavaná | 5.706 zobrazení | 9 odpovědí

Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt

Shimano Nexave Winkelpicker necteno

9.4.2005 | xycht | Sumcařina | 3.807 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky

Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro? necteno

9.6.2011 | bushman | Navijáky | 3.790 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?

Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.

Bivak Starbaits Premium One Man necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.789 zobrazení | 6 odpovědí

Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize

Univerzální wobler? necteno

14.11.2004 | Ciffik | Přívlač | 3.174 zobrazení | 5 odpovědí

Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem

Daiwa -Infinity Q Jiggerspin 2.7m 30/60g vaše zkušenosti s tímt necteno

14.1.2012 | Losfedos | Pruty | 3.174 zobrazení | 5 odpovědí

vlastníte li tento prut,jestli je to dobrá volba na dlouhodobého partaka na vláčku.,kvali­ta,poměr ,vykon ,