Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Krtonôžka
22.5.2005 | ywan | Ryby | 29.631 zobrazení | 46 odpovědí
Vraj sa na túto potvoru dajú nachytať pekné ryby. Je problém ich zohnať ale vraj stoja za to. Ak máte niekto skúsenosť tak píšte. Zaujímalo by ma aj ako ju dať na háčik, či priviazať, prešit alebo prilepiť… Možno by som vyskúšal aj chov ak niekto poradí…
jaký levnější echolot máte odskoušený při lovu s vábničkou
22.2.2011 | rompeprop | Sumcařina | 10.337 zobrazení | 16 odpovědí
Dobry den jde mi o to že mám pocit že s jinym sonarem než lowrance nebo humminbrid vyších řad dle recenzí nejde vidět zvedající ho se sumce.Myslím že několik let nazpět se sumci s vábničkou a sonarem také lovili a přístroje zdaleka nedosahovaly parametrů dnešních špičkových mašin.Sumcařím na revírech kde je zákaz lodě, nebo zákaz vábení.Na vodu kde je povoleno vše se dostanu tak 2× za sezonu.Tak se mi nchce investovat x tisíc do echa co využiju povětšinu jen k mapování.Předem děkzuji za tipy na echa co máte odskoušené při lovu s vábničkou a pro nenáročné dostačující.
Kam na ryby na Vysočině
4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.409 zobrazení | 13 odpovědí
Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?
SAMOSEK
29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.391 zobrazení | 13 odpovědí
Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............
Daiwa -Infinity Q Jiggerspin 2.7m 30/60g vaše zkušenosti s tímt
14.1.2012 | Losfedos | Pruty | 3.234 zobrazení | 5 odpovědí
vlastníte li tento prut,jestli je to dobrá volba na dlouhodobého partaka na vláčku.,kvalita,poměr ,vykon ,
Black bass
3.9.2005 | jake | Dravci | 3.230 zobrazení | 5 odpovědí
Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?
deleny wobbler na pstruhy
18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.225 zobrazení | 5 odpovědí
mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.
Univerzální wobler?
14.11.2004 | Ciffik | Přívlač | 3.224 zobrazení | 5 odpovědí
Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem
uzel na fire -line
30.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 2.588 zobrazení | 4 odpovědi
Jaký používáte uzel na firelajnku? Je tak hladná že běžně používané uzle se protáhnou jak nic.
revír mezi Pardubicemi a Hlinskem
27.2.2006 | Zauwi | Domácí revíry | 1.933 zobrazení | 3 odpovědi
Hoj lidi,chtěl buch si už konečně zajít s mušákem na ryby ale v Hlinsku je totálně zamrzlá řeka,nevíte jak to vypadá níž?P.S:mám mimopstruhovku!
Rybářská škola
23.11.2007 | Kubajs | chytej.cz | 1.932 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych se zeptat jestli tam někdo studoval? Co se s tím dá dělat? Co se tam dělá?
Tak to je teda síla... :-)))
1.6.2007 | HaD | chytej.cz | 36.393 zobrazení | 56 odpovědí
Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.
----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------
Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.
xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.
Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.
Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.
David Havlíček
jednatel společnosti
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.
Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.
To je nejen neeticke,protizakone,ale i sproste.
Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.
Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!
Tim nase komunikace konci.
Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.
Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
----- Original Message -----
From: Obchodní oddělení Chytej.cz
To: xxxxxxxxxxxxxx
Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM
Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.
Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.
Očekávám Vaše vyjádření.
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?
Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?
Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.
Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel xxxxxxxxxxxxxx.
T----- Original Message -----
Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM
Dobrý den,
banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz
Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx
Fakturu zasíláme poštou
Srdečně zdraví
S pozdravem
David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor
Tel./fax: 381 253 887 381 253 196 381 251 554 Mobil: 608 323 472
Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Dobry den,
objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:
„xxxxxxxxxxxxxx“
Fakturacni udaje:
xxxxxxxxxxxxxx
S pozdravem
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel společnosti
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM
Dobrý den,
Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.
Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.
S pozdravem
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu
Dobry dne,
pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?
Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?
Cena je 2000 /rok?
Cena je tedy vcetne DPH?
xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx
provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň
mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx
Cukr do krmení?
3.7.2011 | pextr | Feeder | 11.673 zobrazení | 18 odpovědí
Je tady někdo, kdo si sám míchá krmení ze šrotů? Zajímalo by mě jestli bych tam měl přidat cukr a v jakém množství?
Baraba u Mělníka
21.5.2008 | pípal | Domácí revíry | 9.709 zobrazení | 15 odpovědí
jaké máte zkušenosti s tímto revírem.Je ještě MO nebo soukromý. Mám zájem o co nejvíce informací o této pískovně. Snad někdo poradí.
Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ????
16.1.2006 | Klon | Kaprařina | 4.555 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet
Nákup plechové loďky
5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.549 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady
Nová rubrika TOP 20
1.4.2004 | HaD | chytej.cz | 3.248 zobrazení | 5 odpovědí
uvítali by jste novou rubriku „top twenty“, resp. TOP 20, kde by jste si články, recenze atd. mohli vybírat z 20 nejčtenějších, nejlépe hodnocených, s nejvíce komentáři tad? Kde by jste měli na tuto rubriku rádi odkaz (v rubrikách, v hlavním menu atd)? Eventuálně zda by jste raději měli jen TOP 10, či více-např. TOP 40?
Rotačky
3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.246 zobrazení | 5 odpovědí
Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?
Problém s očky
9.10.2004 | Chose | Pruty | 2.605 zobrazení | 4 odpovědi
Na zadní sedačce vozím složený picker. Nějaký šikula(pravděpodobně brácha ) mi usedl dvě očka na prostředním dílu. jsou urvaný ze závěsu,lak kolem je popraskaný. máte nějaký trik jak prut opravit?
Poděkování od dětí ze Sedloňova
25.3.2006 | lokky | Úspěchy | 2.600 zobrazení | 4 odpovědi
Chci Vám všem poděkovat jménem svým a především jménem dětí (rybářů) z Dětského domova v Sedloňově za krásné přivítání v Brně, fantastickou atmosféru a hlavně za spoustu krásných a užitečných darů. Všechno děti využíjí při našem společném koníčku a všeho si velice váží. Jsem rád, že jsou v dnešní době lidé, kamarádi, rybáři, kterým není osud těchto dětí lhostejný. Vám všem patří velký dík. Když budete mít někdy cestu do Orlických hor, zavolejte na mé telefoní číslo 775 311 264 a přijeďte se na nás podívat. Rádi Vás na našem domově uvidíme a uvítáme. Děkujeme Vám kamarádi. Za všechny rybáře na domově J. Lokvenc, vedoucí rybářského kroužku (lokky).