Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nákup plechové loďky necteno

5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.587 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady

Black bass necteno

3.9.2005 | jake | Dravci | 3.278 zobrazení | 5 odpovědí

Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?

Univerzální wobler? necteno

14.11.2004 | Ciffik | Přívlač | 3.272 zobrazení | 5 odpovědí

Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem

co je to za rybu? necteno

25.8.2015 | Knak | Bílá ryba | 3.267 zobrazení | 5 odpovědí

co je to za rybu?Zdar. Dneska jsem chytil tuhle krasavici, ale jsem ostuda a nejsem si jist druhem. Na perlína moc velké a moc mohutné s velkou tlamkou. Přijde mi to jako jelec jesen, ale toho jsem snad nikdy na vlastní oči neviděl tak tápu. Ryba byla i dost statná a velká 37cm.

deleny wobbler na pstruhy necteno

18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.265 zobrazení | 5 odpovědí

mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.

Rybař v Plzni? necteno

3.1.2008 | Rico | chytej.cz | 1.959 zobrazení | 3 odpovědi

Nasel by se nekdo kdo by se mnou chodil v Plzni na ryby? Jsem tam na strojarne a rad bych obcas zasel pokecal a neco se priucil.. :-)

Kde? necteno

25.12.2005 | twister | Přívlač | 1.957 zobrazení | 3 odpovědi

V článku „kdy zahajíte sezonu???“ jsem četl, že někdo začíná 1.1.2006. Nevíte o nějakých(ale ne soukromých) revírech, kde se dá chytat celoročně?

Ryba necteno

22.12.2005 | okounek | Ryby | 1.955 zobrazení | 3 odpovědi

Jakou rybu jste v ŽIVOTĚ chytli největší?

Lis na rohlíkové boilie necteno

23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.811 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)

baterie k elektromotoru necteno

4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.765 zobrazení | 24 odpovědí

mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky

Krmivá - porovnanie necteno

2.3.2010 | LuboO | Plavaná | 8.567 zobrazení | 13 odpovědí

Dlho som rozmyslal, ako sformulovat tuto temu, aby som ziskal dostatocny prehlad k danej veci. Ide mi o porovnanie rozlicnych znaciek, resp. druhov krmiv, pouzivanych pri plavanej, ci uz pri pretekoch, alebo rekreacne. Krmiv ako znaciek je vela druhov a typov este viac. Preto som vyselektoval niekolko najznamejsich, ktore pouziva vacsina ci uz pretekarov, alebo rekreacnych plavackarov. Ide o znacky Sensas, Milo, Lorpio, Mossela, Master Gara. Pridam aj znacku Lastia, co je slovenska firma, u nas dost rozsirena, neviem, ako v Cechach. Rad by som vedel, ake ma kto skusenosti s tym, ktorym krmivom, ide mi o stojaky a lov kapra a bielej ryby, hlavne pleskac (cejn). Pripadne nejake typy na mixy, doplnky, dipy. Dakujem za kazdu odpoved.

Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ???? necteno

16.1.2006 | Klon | Kaprařina | 4.610 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet

Rotačky necteno

3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.292 zobrazení | 5 odpovědí

Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?

Nová rubrika TOP 20 necteno

1.4.2004 | HaD | chytej.cz | 3.289 zobrazení | 5 odpovědí

uvítali by jste novou rubriku „top twenty“, resp. TOP 20, kde by jste si články, recenze atd. mohli vybírat z 20 nejčtenějších, nejlépe hodnocených, s nejvíce komentáři tad? Kde by jste měli na tuto rubriku rádi odkaz (v rubrikách, v hlavním menu atd)? Eventuálně zda by jste raději měli jen TOP 10, či více-např. TOP 40?

D. A. M. Quick Stick Spin necteno

6.11.2005 | Daemon | Pruty | 2.640 zobrazení | 4 odpovědi

Nemáte někdo zkušenosti s novými přívlačovými pruty od D. A. M. pro rok 2006? Já jsem měl možnost jeden vyzkoušet a strašně se mi líbil, ale jedná se o poměrně levné kousky. Zatím se nikde asi neprovádají, ale třeba mi někdo z Vás může poradit.

Poděkování od dětí ze Sedloňova necteno

25.3.2006 | lokky | Úspěchy | 2.636 zobrazení | 4 odpovědi

Chci Vám všem poděkovat jménem svým a především jménem dětí (rybářů) z Dětského domova v Sedloňově za krásné přivítání v Brně, fantastickou atmosféru a hlavně za spoustu krásných a užitečných darů. Všechno děti využíjí při našem společném koníčku a všeho si velice váží. Jsem rád, že jsou v dnešní době lidé, kamarádi, rybáři, kterým není osud těchto dětí lhostejný. Vám všem patří velký dík. Když budete mít někdy cestu do Orlických hor, zavolejte na mé telefoní číslo 775 311 264 a p­řijeďte se na nás podívat. Rádi Vás na našem domově uvidíme a uvítáme. Děkujeme Vám kamarádi. Za všechny rybáře na domově J. Lokvenc, vedoucí rybářského kroužku (lokky).

uzel na fire -line necteno

30.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 2.633 zobrazení | 4 odpovědi

Jaký používáte uzel na firelajnku? Je tak hladná že běžně používané uzle se protáhnou jak nic.

revír mezi Pardubicemi a Hlinskem necteno

27.2.2006 | Zauwi | Domácí revíry | 1.975 zobrazení | 3 odpovědi

Hoj lidi,chtěl buch si už konečně zajít s mušákem na ryby ale v Hlinsku je totálně zamrzlá řeka,nevíte jak to vypadá níž?P.S:mám mimopstruhovku!

Rybářská škola necteno

23.11.2007 | Kubajs | chytej.cz | 1.973 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jestli tam někdo studoval? Co se s tím dá dělat? Co se tam dělá?

partak na kapry necteno

2.9.2005 | | Přívlač | 1.971 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

najde se nekdo z Brna a okoli??