Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

deleny wobbler na pstruhy necteno

18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.170 zobrazení | 5 odpovědí

mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.

Šnúra necteno

12.8.2004 | doktor | Ostatní nádobíčko | 3.155 zobrazení | 5 odpovědí

Má niekto skúsenosť so šnúrou Waller Kalle Power Line 0,80 – 112kg? Odporúča alebo niečo iné? Je lepšia sploštená alebo kruhového priemeru? Ďakujem

Ulice-Zlatá muška necteno

3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.155 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Myslím ten film..Co na to říkáte? :)

multiplikator z Ciny necteno

6.4.2017 | bonatius | Navijáky | 2.531 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte,

chcem sa spytat ci mate skusenost z multiplikatormi z Ciny? Oplatia sa za tu cenu? Su pevne, nerozpadnu sa, z akeho materialu su ozubene kolieska?

napr. https://www.aliexpress.com/…0709085.html?…

Dakujem.

Cívka necteno

11.9.2009 | HokrP1 | Obchod | 2.524 zobrazení | 4 odpovědi

Sháním náhradní cívku k navijáku Balzer Oyster 340 BR. Pomůže prosím někdo? Hokr Pavel , 731 172 519, Plzeň

Pecháček necteno

11.5.2012 | alexdelpiero | Neúspěchy | 17.207 zobrazení | 27 odpovědí

Včera jsem poznal co znamená v rybařině den blbec. Na udici 5 velkých ryb a ani jednu jsem nedostal z vody… Máte někdo podobnou zkušenost? :)

Dovolená s prutama 2009 necteno

25.12.2008 | honza.1 | Ubytování | 15.249 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj kam mám letos vyrazit na dovolenou ? díky za vaše info nejlepe Jižní Čechy

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.366 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

Skladací plastové lodě necteno

19.9.2007 | Saslav | Ostatní nádobíčko | 5.731 zobrazení | 9 odpovědí

Dají se někde sehnat info.o skladacích lodích ne nafukovák

Staré rybářské fotografie necteno

13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 3.823 zobrazení | 6 odpovědí

Staré rybářské fotografieToto fórum zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na internetu) sem s nimi!

Jizera 1+2 necteno

6.10.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.191 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, mate nekdo zkusenost s reviry Jizera 1 a 2? jaka je zarybnenost? vcera jsem tam byl (vlacka), krasna voda, hluboke useky se spoustou vazek a ukrytu, proudnejsi useky, relativne hodne cista voda, ale zadny naznak utoku ryby na nastrahu, at to bylo cokoliv

Nová rubrika TOP 20 necteno

1.4.2004 | HaD | chytej.cz | 3.190 zobrazení | 5 odpovědí

uvítali by jste novou rubriku „top twenty“, resp. TOP 20, kde by jste si články, recenze atd. mohli vybírat z 20 nejčtenějších, nejlépe hodnocených, s nejvíce komentáři tad? Kde by jste měli na tuto rubriku rádi odkaz (v rubrikách, v hlavním menu atd)? Eventuálně zda by jste raději měli jen TOP 10, či více-např. TOP 40?

Rotačky necteno

3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.180 zobrazení | 5 odpovědí

Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?

Problém s očky necteno

9.10.2004 | Chose | Pruty | 2.550 zobrazení | 4 odpovědi

Na zadní sedačce vozím složený picker. Nějaký šikula(pravdě­podobně brácha ) mi usedl dvě očka na prostředním dílu. jsou urvaný ze závěsu,lak kolem je popraskaný. máte nějaký trik jak prut opravit?

Poděkování od dětí ze Sedloňova necteno

25.3.2006 | lokky | Úspěchy | 2.545 zobrazení | 4 odpovědi

Chci Vám všem poděkovat jménem svým a především jménem dětí (rybářů) z Dětského domova v Sedloňově za krásné přivítání v Brně, fantastickou atmosféru a hlavně za spoustu krásných a užitečných darů. Všechno děti využíjí při našem společném koníčku a všeho si velice váží. Jsem rád, že jsou v dnešní době lidé, kamarádi, rybáři, kterým není osud těchto dětí lhostejný. Vám všem patří velký dík. Když budete mít někdy cestu do Orlických hor, zavolejte na mé telefoní číslo 775 311 264 a p­řijeďte se na nás podívat. Rádi Vás na našem domově uvidíme a uvítáme. Děkujeme Vám kamarádi. Za všechny rybáře na domově J. Lokvenc, vedoucí rybářského kroužku (lokky).

omašťování vlasce necteno

24.3.2007 | rvanous | Tipy & triky | 2.544 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny chytejáky!!!!!!!! Pls poraťe čím odmašťujete vlasce a případně kde se to dá sehnat,v naší rybárně mají h..........

uzel na fire -line necteno

30.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 2.543 zobrazení | 4 odpovědi

Jaký používáte uzel na firelajnku? Je tak hladná že běžně používané uzle se protáhnou jak nic.

New Matchka necteno

15.5.2007 | Kubajs | Pruty | 1.916 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych zainvestovat do nějaké matchky poradte nějakou: Měla by mít 420cm
a do 20g líbí se mi tyhle tak je zkoukněte a řekněte svůj názor na ně jfishop.cz shlédněte a ohfishop.cz

Olše 1 necteno

28.10.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.911 zobrazení | 3 odpovědi

forum pro všechny kdo chytá na řece Olši 1 ,jaké máte úlovky ,zarybnění atd.

Vyhledávání na chytej necteno

21.8.2006 | Prichy | chytej.cz | 1.906 zobrazení | 3 odpovědi

Vzhledem k tomu, ze se objevuji opakujici se otazky, po nich prevazne sklouzne k prestrelkam na tomto foru, bych chtel uvest jeden tip, dejme tomu pro mene zdatne uzivatele internetu (nikdo z nebe nespadl uceny). Pocitam, ze kazdy umi vice mene pouzit vyhledavac, ale jak to udelat abych mi „vyhazel“ odkazy pouze z chytej.cz. Zapnete www.google.com ci www.seznam.cz ci www.atlas.cz www.centrum.cz ci www.tiscali.cz...ci co ja vim jeste. Napiste termin, ktery hledate a pridejte site:chytej.cz. Dodane odkazy budou pouze z chytej. Takze napr.

Feeder site:chytej.cz

a vyhledavac vam vyhodi vsechny stranky, kde se objevuje termin feeder. Preji vam hodne uspechu pri hledani.

PS: ma to samozrejme jednu vadu na krase a to sice to, ze vyhledavac musi mit stranku s hledanym terminem v databazi..proto nekdy neni schopen najit napr. vcerejsi prispevek.