Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Olše 1 necteno

28.10.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.851 zobrazení | 3 odpovědi

forum pro všechny kdo chytá na řece Olši 1 ,jaké máte úlovky ,zarybnění atd.

Marmyšška necteno

6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.641 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?

Jaký vláčák na multiplikátor? necteno

7.9.2010 | Herink | Pruty | 13.639 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl jesem se zeptat jaký vláčecí prut na multiplikátor.Jak by měl být sestaven,délka očka od navijáku a očka od sebe chápu že hodně oček a blízko od sebe ale hlavně se chci zeptat na vzdálenost prvního očka od navijáku.

Salmo THRILL necteno

30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.196 zobrazení | 18 odpovědí

Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?

Splávky Cralusso necteno

29.6.2008 | olda | Plavaná | 5.591 zobrazení | 9 odpovědí

Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt

Shimano Nexave Winkelpicker necteno

9.4.2005 | xycht | Sumcařina | 3.735 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky

Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro? necteno

9.6.2011 | bushman | Navijáky | 3.733 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?

Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.

Bivak Starbaits Premium One Man necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.729 zobrazení | 6 odpovědí

Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize

Nová rubrika TOP 20 necteno

1.4.2004 | HaD | chytej.cz | 3.115 zobrazení | 5 odpovědí

uvítali by jste novou rubriku „top twenty“, resp. TOP 20, kde by jste si články, recenze atd. mohli vybírat z 20 nejčtenějších, nejlépe hodnocených, s nejvíce komentáři tad? Kde by jste měli na tuto rubriku rádi odkaz (v rubrikách, v hlavním menu atd)? Eventuálně zda by jste raději měli jen TOP 10, či více-např. TOP 40?

deleny wobbler na pstruhy necteno

18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.112 zobrazení | 5 odpovědí

mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.

Univerzální wobler? necteno

14.11.2004 | Ciffik | Přívlač | 3.111 zobrazení | 5 odpovědí

Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem

Rotačky necteno

3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.109 zobrazení | 5 odpovědí

Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?

Rotačky BlueFox Super Vibrax necteno

9.4.2006 | Shrek | Přívlač | 3.101 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přemýšlím že se vybavím rotačkami BlueFox Vibrax,ale nemám s nimi žádnou zkušenost.Proto vás žádám o vyjádření vašich názorů na konkrétně tento typ rotaček.Nejsem si jistej jestli to dráždí rybu,nebo naopak plaší.

Dále jsem se doslechl cosi o rotačkách,které mají duté tělíčko,do kterého se dá pomocí kapátka nakapat jakási esence,která má dráždit dravce.Víte někdo o co jde? Všem lidem děkuji za věcné odpovědi.

D. A. M. Quick Stick Spin necteno

6.11.2005 | Daemon | Pruty | 2.491 zobrazení | 4 odpovědi

Nemáte někdo zkušenosti s novými přívlačovými pruty od D. A. M. pro rok 2006? Já jsem měl možnost jeden vyzkoušet a strašně se mi líbil, ale jedná se o poměrně levné kousky. Zatím se nikde asi neprovádají, ale třeba mi někdo z Vás může poradit.

Parmy necteno

11.1.2014 | Filo | Kaprařina | 1.862 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den chci se zeptat jesli nemáte někdo zkušenosti s lovem parem na Českých řekách?

New Matchka necteno

15.5.2007 | Kubajs | Pruty | 1.861 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych zainvestovat do nějaké matchky poradte nějakou: Měla by mít 420cm
a do 20g líbí se mi tyhle tak je zkoukněte a řekněte svůj názor na ně jfishop.cz shlédněte a ohfishop.cz

Slangové názvy necteno

11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.313 zobrazení | 39 odpovědí

ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)

Norsko-Aure 2007(srpen) necteno

15.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 7.508 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!

Použití feeder gumy necteno

23.2.2006 | Hora | Feeder | 3.116 zobrazení | 5 odpovědí

Za jakých podmínek se má použít feeder guma a jak ji navazujete? Dík

ABU Garcia Muš. naviják Fly Max 56 necteno

31.7.2006 | bubu | Ryby | 2.505 zobrazení | 4 odpovědi

poraďte prosím,kontakt na servis těchto navijáků. Vypadl mi střed cívky(samo ,že ve vodě)a na netu jsou stará čísla a možná i staré adresy.Všem moc děkuji.