Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pražská vody X pískovny? necteno

17.8.2011 | lovitel | Domácí revíry | 2.504 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli je pravda, že pokud vlastním povolenku na pražskou vodu (mimopstruhovou), tak mohu chytat někde v Třeboni na pískovnách atd… je to pravda? Pokud ano, dali by jste mi více info? Díky :-)

Jak na sumíky? necteno

11.10.2004 | Tomash | Přívlač | 2.500 zobrazení | 4 odpovědi

Hledáme s bratrem nějaké montáže na sumce – tedy k lovu ze břehu, které se určitě nemotají a udrží nástrahu na jednom místě. Poraďte. nejlepší by byly i nějaké ukázky(obrázky) montáží… Díky předem za každý příspěvek…

Most a okoli necteno

5.10.2008 | Roroo | Domácí revíry | 2.499 zobrazení | 4 odpovědi

Kam na ryby

Beastmaster STC - problém sestavit/rozebrat necteno

26.8.2012 | Cingis | Pruty | 2.496 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim. Mám skládací beastmaster 240–270 a mám zásadní problém ho složit (díly nejdou zasunout nadoraz) anebo rozložit. Má na to někdo nějaký fígl?

Polsko a rybářské nákupy necteno

22.9.2006 | PowerBait | Ryby | 15.104 zobrazení | 24 odpovědí

Kámoš mě přesvědčuje k nákupům do Polska a tvrdí,že hodně věcí včetně rybářské bižuterie vyjde podstatně levněji.Já mám stále v paměti(několik let tržnici Klodsko)a ty vystavené žvejka pruty,nekvalitní spalávky atd.

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.213 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

SAMOSEK necteno

29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.201 zobrazení | 13 odpovědí

Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............

Kam na ryby na Vysočině necteno

4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.169 zobrazení | 13 odpovědí

Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?

Skladací plastové lodě necteno

19.9.2007 | Saslav | Ostatní nádobíčko | 5.643 zobrazení | 9 odpovědí

Dají se někde sehnat info.o skladacích lodích ne nafukovák

Nákup plechové loďky necteno

5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.416 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady

Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ???? necteno

16.1.2006 | Klon | Kaprařina | 4.410 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet

Revír 441 120 – Malhostický rybník necteno

18.8.2017 | vita97 | Vaše názory | 3.144 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Dobrý den. Chtěl bych si jen zachytat na 441 120 – Malhostický rybník, ale nikdy jsem tam nebyl a zmínky dostupné na internetu jsou většinou dost staré. Má někdo zkušenosti z poslední doby? Není to moc zarostlé, nebo tak něco? Díky

ztráty a nálezy necteno

21.7.2015 | hroch68 | Vaše názory | 2.517 zobrazení | 4 odpovědi

Ztráty a nálezy. Pokud někdo něco našel nebo ztratil možná dohledá majitele nebo věc zde.

kdo má zkušenosti s rybařením ve španělsku na rio ebro?chci tam necteno

30.1.2011 | lukyno123456 | Rybaření v zahraničí | 2.515 zobrazení | 4 odpovědi

zajímá mě cokoli,chci letos vyrazit na dovču tak prosím o rady.zajímá mě vše od nástrah po techniku lovu

Penn 320 LD necteno

20.1.2007 | Bohdan | Navijáky | 2.514 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s tímto multiplikátorem? U Adlera jsem ho v shopu nenašel. Kapacita civky 295/045. Použili by jste jej i do Norska? A co na sumce? Taky by mě zajímal názor na kompozity. Děkuji. Bob

uherské hradiště a okolní revíry necteno

26.1.2007 | pAlomi | Domácí revíry | 2.513 zobrazení | 4 odpovědi

mate nejake zajimave reviry v okolí na zajimave ryby :O) ??

Vláčení v proudech necteno

13.10.2006 | Vichrzhor | Přívlač | 2.510 zobrazení | 4 odpovědi

Včera jsem byl na své oblíbené řece zavláčet a zkusil jsem prochytat i kamenité proudy s hloubkou do 1m a nestejnoměrným prouděním. Setkal jsem se s problémem, jak udržet nástrahu (rotačku) ve stejnoměrném chodu a neuváznout. Při chytání na peří je práce nástrahy v pohodě, ale často váznu v kamení – navíc tloušti šli spíš po rotačce…

Da se parma chytit na vlacku???? necteno

25.8.2005 | Lipo | Přívlač | 1.892 zobrazení | 3 odpovědi

Zajimalo by me jestli se da parma chytat pravidelne na vlacku a na jake nastrahy. Diky za odpovedi

Boilies od firmy Mikbaits necteno

18.7.2006 | Carpboy | Ryby | 1.881 zobrazení | 3 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s temito výrobky??

Krtonôžka necteno

22.5.2005 | ywan | Ryby | 29.121 zobrazení | 46 odpovědí

Vraj sa na túto potvoru dajú nachytať pekné ryby. Je problém ich zohnať ale vraj stoja za to. Ak máte niekto skúsenosť tak píšte. Zaujímalo by ma aj ako ju dať na háčik, či priviazať, prešit alebo prilepiť… Možno by som vyskúšal aj chov ak niekto poradí…