Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Smáček na plavačku necteno

21.12.2006 | Robur | Přívlač | 2.592 zobrazení | 4 odpovědi

Nezkoušeli jste náhodou chytat se smáčkem (arom. Berkley)na plavačku. Mám vyhlédnutý úsek, kdy chci táhnout souběžně s břehem nástrahu a protože jsou tam dost věšáky, tak bych dal ponor 1m nad dno a nechal pracovat proud a sem tam bych pocukl. jak se na to díváte? nebo máte podobnou zkušenost. Cílová ryba candát.

Vyhledávání na chytej necteno

22.8.2006 | Prichy | chytej.cz | 1.952 zobrazení | 3 odpovědi

Vzhledem k tomu, ze se objevuji opakujici se otazky, po nich prevazne sklouzne k prestrelkam na tomto foru, bych chtel uvest jeden tip, dejme tomu pro mene zdatne uzivatele internetu (nikdo z nebe nespadl uceny). Pocitam, ze kazdy umi vice mene pouzit vyhledavac, ale jak to udelat abych mi „vyhazel“ odkazy pouze z chytej.cz. Zapnete www.google.com ci www.seznam.cz ci www.atlas.cz www.centrum.cz ci www.tiscali.cz...ci co ja vim jeste. Napiste termin, ktery hledate a pridejte site:chytej.cz. Dodane odkazy budou pouze z chytej. Takze napr.

Feeder site:chytej.cz

a vyhledavac vam vyhodi vsechny stranky, kde se objevuje termin feeder. Preji vam hodne uspechu pri hledani.

PS: ma to samozrejme jednu vadu na krase a to sice to, ze vyhledavac musi mit stranku s hledanym terminem v databazi..proto nekdy neni schopen najit napr. vcerejsi prispevek.

Olše 1 necteno

28.10.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.948 zobrazení | 3 odpovědi

forum pro všechny kdo chytá na řece Olši 1 ,jaké máte úlovky ,zarybnění atd.

baterie k elektromotoru necteno

4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.706 zobrazení | 24 odpovědí

mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky

výběr navijáku necteno

14.3.2008 | volcom-x | Navijáky | 13.049 zobrazení | 20 odpovědí

Vím, že to tu bylo a je to probíráno ze všech stran, ale chci požádat o názor… kterej z uvedených navijáků by jste doporučili? Použití by bylo na vláčku převážně štikovou, woblery a gumy až 12 cm, prut 2,7 m, 10 – 40g.

Mám omezenej limit 1500,– Kč

Takže vytipované mám:

Exage FA 2500

Team Dragon 730ix

Tica Splendor SJ-2500

Abu Garcia Ultracast 2000 FD

Díky za názory, kdyžtak se omlovám za otravování… pro ty co mi napisou „…neumíš hledat“ ;)))

Krmivá - porovnanie necteno

2.3.2010 | LuboO | Plavaná | 8.497 zobrazení | 13 odpovědí

Dlho som rozmyslal, ako sformulovat tuto temu, aby som ziskal dostatocny prehlad k danej veci. Ide mi o porovnanie rozlicnych znaciek, resp. druhov krmiv, pouzivanych pri plavanej, ci uz pri pretekoch, alebo rekreacne. Krmiv ako znaciek je vela druhov a typov este viac. Preto som vyselektoval niekolko najznamejsich, ktore pouziva vacsina ci uz pretekarov, alebo rekreacnych plavackarov. Ide o znacky Sensas, Milo, Lorpio, Mossela, Master Gara. Pridam aj znacku Lastia, co je slovenska firma, u nas dost rozsirena, neviem, ako v Cechach. Rad by som vedel, ake ma kto skusenosti s tym, ktorym krmivom, ide mi o stojaky a lov kapra a bielej ryby, hlavne pleskac (cejn). Pripadne nejake typy na mixy, doplnky, dipy. Dakujem za kazdu odpoved.

Staré rybářské fotografie necteno

13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 3.920 zobrazení | 6 odpovědí

Staré rybářské fotografieToto fórum zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na internetu) sem s nimi!

Jizera 1+2 necteno

6.10.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.278 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, mate nekdo zkusenost s reviry Jizera 1 a 2? jaka je zarybnenost? vcera jsem tam byl (vlacka), krasna voda, hluboke useky se spoustou vazek a ukrytu, proudnejsi useky, relativne hodne cista voda, ale zadny naznak utoku ryby na nastrahu, at to bylo cokoliv

Jak na sumíky? necteno

11.10.2004 | Tomash | Přívlač | 2.622 zobrazení | 4 odpovědi

Hledáme s bratrem nějaké montáže na sumce – tedy k lovu ze břehu, které se určitě nemotají a udrží nástrahu na jednom místě. Poraďte. nejlepší by byly i nějaké ukázky(obrázky) montáží… Díky předem za každý příspěvek…

multiplikator z Ciny necteno

6.4.2017 | bonatius | Navijáky | 2.620 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte,

chcem sa spytat ci mate skusenost z multiplikatormi z Ciny? Oplatia sa za tu cenu? Su pevne, nerozpadnu sa, z akeho materialu su ozubene kolieska?

napr. https://www.aliexpress.com/…0709085.html?…

Dakujem.

uherské hradiště a okolní revíry necteno

26.1.2007 | pAlomi | Domácí revíry | 2.618 zobrazení | 4 odpovědi

mate nejake zajimave reviry v okolí na zajimave ryby :O) ??

ABU Garcia Muš. naviják Fly Max 56 necteno

31.7.2006 | bubu | Ryby | 2.615 zobrazení | 4 odpovědi

poraďte prosím,kontakt na servis těchto navijáků. Vypadl mi střed cívky(samo ,že ve vodě)a na netu jsou stará čísla a možná i staré adresy.Všem moc děkuji.

omašťování vlasce necteno

24.3.2007 | rvanous | Tipy & triky | 2.610 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny chytejáky!!!!!!!! Pls poraťe čím odmašťujete vlasce a případně kde se to dá sehnat,v naší rybárně mají h..........

Beastmaster STC - problém sestavit/rozebrat necteno

26.8.2012 | Cingis | Pruty | 2.609 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim. Mám skládací beastmaster 240–270 a mám zásadní problém ho složit (díly nejdou zasunout nadoraz) anebo rozložit. Má na to někdo nějaký fígl?

D. A. M. Quick Stick Spin necteno

6.11.2005 | Daemon | Pruty | 2.608 zobrazení | 4 odpovědi

Nemáte někdo zkušenosti s novými přívlačovými pruty od D. A. M. pro rok 2006? Já jsem měl možnost jeden vyzkoušet a strašně se mi líbil, ale jedná se o poměrně levné kousky. Zatím se nikde asi neprovádají, ale třeba mi někdo z Vás může poradit.

Cívka necteno

11.9.2009 | HokrP1 | Obchod | 2.607 zobrazení | 4 odpovědi

Sháním náhradní cívku k navijáku Balzer Oyster 340 BR. Pomůže prosím někdo? Hokr Pavel , 731 172 519, Plzeň

RAVEN Brno necteno

30.12.2008 | Antares | Obchod | 38.937 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Pros­lýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.

rybařske pisničky necteno

21.8.2009 | stupy | chytej.cz | 21.101 zobrazení | 32 odpovědí

Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?

Lis na rohlíkové boilie necteno

23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.746 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)

Maďarsko necteno

26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.248 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.

Roman