Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
uherské hradiště a okolní revíry
26.1.2007 | pAlomi | Domácí revíry | 2.668 zobrazení | 4 odpovědi
mate nejake zajimave reviry v okolí na zajimave ryby :O) ??
Problém s očky
9.10.2004 | Chose | Pruty | 2.665 zobrazení | 4 odpovědi
Na zadní sedačce vozím složený picker. Nějaký šikula(pravděpodobně brácha ) mi usedl dvě očka na prostředním dílu. jsou urvaný ze závěsu,lak kolem je popraskaný. máte nějaký trik jak prut opravit?
omašťování vlasce
24.3.2007 | rvanous | Tipy & triky | 2.665 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny chytejáky!!!!!!!! Pls poraťe čím odmašťujete vlasce a případně kde se to dá sehnat,v naší rybárně mají h..........
Cívka
11.9.2009 | HokrP1 | Obchod | 2.661 zobrazení | 4 odpovědi
Sháním náhradní cívku k navijáku Balzer Oyster 340 BR. Pomůže prosím někdo? Hokr Pavel , 731 172 519, Plzeň
Beastmaster STC - problém sestavit/rozebrat
26.8.2012 | Cingis | Pruty | 2.661 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim. Mám skládací beastmaster 240–270 a mám zásadní problém ho složit (díly nejdou zasunout nadoraz) anebo rozložit. Má na to někdo nějaký fígl?
Vyhledávání na chytej
22.8.2006 | Prichy | chytej.cz | 2.000 zobrazení | 3 odpovědi
Vzhledem k tomu, ze se objevuji opakujici se otazky, po nich prevazne sklouzne k prestrelkam na tomto foru, bych chtel uvest jeden tip, dejme tomu pro mene zdatne uzivatele internetu (nikdo z nebe nespadl uceny). Pocitam, ze kazdy umi vice mene pouzit vyhledavac, ale jak to udelat abych mi „vyhazel“ odkazy pouze z chytej.cz. Zapnete www.google.com ci www.seznam.cz ci www.atlas.cz www.centrum.cz ci www.tiscali.cz...ci co ja vim jeste. Napiste termin, ktery hledate a pridejte site:chytej.cz. Dodane odkazy budou pouze z chytej. Takze napr.
Feeder site:chytej.cz
a vyhledavac vam vyhodi vsechny stranky, kde se objevuje termin feeder. Preji vam hodne uspechu pri hledani.
PS: ma to samozrejme jednu vadu na krase a to sice to, ze vyhledavac musi mit stranku s hledanym terminem v databazi..proto nekdy neni schopen najit napr. vcerejsi prispevek.
HOME MADE aneb udělej si sám ...
4.4.2011 | regulus | Ostatní nádobíčko | 81.909 zobrazení | 122 odpovědí
Inspirace není nikdy dost a na tomto serveru je spousta šikovných lidí. Někteří si dělají jen triviální věci, jiní něco do čeho by se spousta lidí vůbec nepustilo. Proto asi není úplně od věci mít fórum, ve kterém by jste se mohli podělit o svoje zkušenosti, zeptat se na rady, načerpat inspiraci a pokecat o výrobních postupech čehokoliv co souvisí s rybařinou a nebo třeba tak úplně taky ne, dle vaší libosti.
Nějakou chvíli jsem přemýšlel, jestli tohle fórum nebude tak trochu dublovat encyklopedii Tipy&triky, ale tam nelze diskutovat, takže není nic jednoduššího než se o těchto vychytávkách pobavit tady.
Háčky bez protihrotů
19.5.2010 | Ichtyofag1 | Dravci | 10.770 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Ahoj všichni, podělte se se zkušenostmi lovu dravců na háčky bez protihrotů. Jsem v této oblasti ještě panic, potřebuju vaši radu, jak na to;-) Myslím si, že rybička z háčku bez protihrotu snadno zdrhne, jak tohle řešíte? Díky za vaše odpovědi!;-)
Maďarsko
26.3.2013 | romy01 | Rybaření v zahraničí | 7.390 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny. 1. května odjíždim do Maďarska na kapry a amury na soukromý revír.Je to asi 30km pod Budapeští. Je to moje první výprava. Poraďte, jaké příchuti boile jsou v tuto dobu nej. Nějaké sladší, nebo masové příchutě? Díky za radu.
Roman
Kapři na Slapech
4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.387 zobrazení | 8 odpovědí
Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?
Rotačky BlueFox Super Vibrax
9.4.2006 | Shrek | Přívlač | 3.357 zobrazení | 5 odpovědí
Přátelé,přemýšlím že se vybavím rotačkami BlueFox Vibrax,ale nemám s nimi žádnou zkušenost.Proto vás žádám o vyjádření vašich názorů na konkrétně tento typ rotaček.Nejsem si jistej jestli to dráždí rybu,nebo naopak plaší.
Dále jsem se doslechl cosi o rotačkách,které mají duté tělíčko,do kterého se dá pomocí kapátka nakapat jakási esence,která má dráždit dravce.Víte někdo o co jde? Všem lidem děkuji za věcné odpovědi.
Spolecna vyprava na kapry
5.8.2005 | | Bílá ryba | 3.356 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Cau,jsem 23-lety student z Brna a uz me nebavi vyrazet porad sam,tak nechcete se nekdo pripojit?Doufam,ze nezklamete
JESETER
2.10.2005 | Enzo | Ostatní ryby | 3.352 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde a jak na jesetery. Je to pěkná ryba a na obrázku to není ono. Dík
Tica
10.7.2005 | ripper | Navijáky | 3.347 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Tica Dolphin?
rybarske hry
30.7.2007 | xxx*** | chytej.cz | 2.693 zobrazení | 4 odpovědi
cau nema nekdo nejakou internetovou stranku kde se da stahnou nejaka(dobr)hra
nebo kdyz ji mate tak ji poslete na e-mail-pepa.pazdera@seznam.cz dik
multiplikator z Ciny
6.4.2017 | bonatius | Navijáky | 2.677 zobrazení | 4 odpovědi
Ahojte,
chcem sa spytat ci mate skusenost z multiplikatormi z Ciny? Oplatia sa za tu cenu? Su pevne, nerozpadnu sa, z akeho materialu su ozubene kolieska?
napr. https://www.aliexpress.com/…0709085.html?…
Dakujem.
Pražská vody X pískovny?
17.8.2011 | lovitel | Domácí revíry | 2.676 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli je pravda, že pokud vlastním povolenku na pražskou vodu (mimopstruhovou), tak mohu chytat někde v Třeboni na pískovnách atd… je to pravda? Pokud ano, dali by jste mi více info? Díky :-)
Jaké polarizační brýle?
18.8.2011 | holatkojan | Ostatní nádobíčko | 25.593 zobrazení | 38 odpovědí
ahoj,mám dotaz mužete mi poradit náké polarizační brýle? nejlépe z vlastní zkušenosti. na trhu jich je tolik že je těžké se v tom orientovat.. využití by mělo být rybařina a za volantem. děkuji za rady.
Kulové plovátko
12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 16.209 zobrazení | 24 odpovědí
Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar
Máchovo jezero - rybaření
14.7.2006 | xycht | Domácí revíry | 15.531 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravim všechny, nevíte jestli se smí chytat na Máchovo jezeře? Předpokládám, že je to soukromá voda tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jestli se tam dá chytat – v případě, že ano, tak za jakých podmínek :-) Díky