Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
zkušenosti s woblery zn. lovec
22.5.2007 | parmen | Ostatní nádobíčko | 1.914 zobrazení | 3 odpovědi
Na této stránce jsem viděl reklamu na woblery značky Lovec. Cena mě zaujala, tak bych rád věděl, zda máte zkušenosti s nějakými jejich woblery. Díky
Cukr do krmení?
3.7.2011 | pextr | Feeder | 11.511 zobrazení | 18 odpovědí
Je tady někdo, kdo si sám míchá krmení ze šrotů? Zajímalo by mě jestli bych tam měl přidat cukr a v jakém množství?
Krmivá - porovnanie
2.3.2010 | LuboO | Plavaná | 8.333 zobrazení | 13 odpovědí
Dlho som rozmyslal, ako sformulovat tuto temu, aby som ziskal dostatocny prehlad k danej veci. Ide mi o porovnanie rozlicnych znaciek, resp. druhov krmiv, pouzivanych pri plavanej, ci uz pri pretekoch, alebo rekreacne. Krmiv ako znaciek je vela druhov a typov este viac. Preto som vyselektoval niekolko najznamejsich, ktore pouziva vacsina ci uz pretekarov, alebo rekreacnych plavackarov. Ide o znacky Sensas, Milo, Lorpio, Mossela, Master Gara. Pridam aj znacku Lastia, co je slovenska firma, u nas dost rozsirena, neviem, ako v Cechach. Rad by som vedel, ake ma kto skusenosti s tym, ktorym krmivom, ide mi o stojaky a lov kapra a bielej ryby, hlavne pleskac (cejn). Pripadne nejake typy na mixy, doplnky, dipy. Dakujem za kazdu odpoved.
Jaké příchutě Boilies?
7.10.2009 | spike | Kaprařina | 7.058 zobrazení | 11 odpovědí
Delší dobu mě trápí příchutě boilies. Nikdy nevím jakou příchuť mám nastražit. Poraďte co je takový trhák atd.
Rybaření ve Španělsku na Mequinenze
1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.493 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)
Tica
10.7.2005 | ripper | Navijáky | 3.196 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Tica Dolphin?
Pstruhaři!!!
4.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.563 zobrazení | 4 odpovědi
chlapi......chtěl bych vědět jaké sestavy používáte na pstruhovou vláčku na pstruhovky .......prut,navíják, vlasec,nástrahy atd.třeba i brodáky atd.......moc se mi to líbí chytal jsem na pstruhovce pouze párkrát ale mrzí mě že nemám u bydliště pstruhovku tak pište...........:-)
Jak to nyní vypadá na MRHALU ?
11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 1.925 zobrazení | 3 odpovědi
V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.
Navázec na karabinku s obratlem na u. nastrahy..!!??
30.8.2005 | Hosty | Přívlač | 1.923 zobrazení | 3 odpovědi
POPÍŠE MI NĚKDO JAK VÁŽE O+K ..?? DIKY MOC .. JE VÍC ZPŮSOBŮ NEBO PŘEVÁŽNĚ JEDEN ?
rybařske pisničky
21.8.2009 | stupy | chytej.cz | 20.682 zobrazení | 32 odpovědí
Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?
výběr navijáku
14.3.2008 | volcom-x | Navijáky | 12.913 zobrazení | 20 odpovědí
Vím, že to tu bylo a je to probíráno ze všech stran, ale chci požádat o názor… kterej z uvedených navijáků by jste doporučili? Použití by bylo na vláčku převážně štikovou, woblery a gumy až 12 cm, prut 2,7 m, 10 – 40g.
Mám omezenej limit 1500,– Kč
Takže vytipované mám:
Exage FA 2500
Team Dragon 730ix
Tica Splendor SJ-2500
Abu Garcia Ultracast 2000 FD
Díky za názory, kdyžtak se omlovám za otravování… pro ty co mi napisou „…neumíš hledat“ ;)))
Candát na feeder
29.3.2007 | silonn | Feeder | 9.040 zobrazení | 14 odpovědí
co jak by šlo na feeder chytit candáta jestli jo tak poraď te jak!!!!! dík
Prut na gumování
2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.507 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč
zavlečení nástrahy pomocí druhé udice
2.4.2011 | ontario | Dravci | 3.877 zobrazení | 6 odpovědí
Dávno jsem četl o způsobu zavlečení nástrahy/rybky/pomocí druhé udice,ale už si nepamutuji způsob provedení.Nahodí se olůvko s připevněným vlascem druhé udice do dané vzdálenosti na které se potom připevní návazec s rybkou a rybka se zavleče k olůvku prvé udice.Nevím ,jak se připevní vlasec,jak se to uvolní a pod.Jestli má někdo s tímto způsobem zavlečení nástrahy zkušenost,nebo ví o informaci kde to najít -informujte mě.
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 3.876 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30
7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.232 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar
Rio Ebro..
9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.229 zobrazení | 5 odpovědí
Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím díky…
okuma nebo shimano
14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.227 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu
Italie sumci
23.12.2006 | prema | Sumcařina | 2.578 zobrazení | 4 odpovědi
ahoj vsichni chtel bych vas poprosit jestli nevite o nejaky cesovce ktera organizuje lov sumcu na Padu. Diky moc
Jak to de sokolíci
24.8.2005 | Vratislaveg | Přívlač | 1.934 zobrazení | 3 odpovědi
berou,berou:??????????