Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaření ve Španělsku na Mequinenze necteno

1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.590 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)

Hodonínsko, Strážnicko MP revíry necteno

4.4.2007 | Robur | Domácí revíry | 3.270 zobrazení | 5 odpovědí

Jedu na velikonoční svátky do Radějova, tak jestli to tam někdo znáte, poraďte nějaký dobrý flek na feedr či lehčí položenou, asi přibalím i teleskop. Chci se otočit u vody tak 2* na 3 hoďky, takže potřebuji aby to bralo hned:-)). Pokud byste nechtěli veřejně provařit svoje top fleky, napište to osobkou nejlépe i se slibem průvodcovské služby. Slibuji, že se tam v nejblížších letech neobjevím:-)

Shimano Technium Diaflesh Feeder délka 360cm zátěž M necteno

14.3.2006 | Stín | Pruty | 3.268 zobrazení | 5 odpovědí

Mám"chuť" na tento feeder.Máte někdo zkušenost s tímto prutem?

Spolecna vyprava na kapry necteno

4.8.2005 | | Bílá ryba | 3.267 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Cau,jsem 23-lety student z Brna a uz me nebavi vyrazet porad sam,tak nechcete se nekdo pripojit?Doufam,ze nezklamete

Harta a její struktura dna necteno

16.5.2008 | novacek | Domácí revíry | 2.621 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se tady dozvědět od vás rybářů co máte zkušenosti s rybolovem na Hartě!!! Kdo ví jaká je kde hloubka, kde je bahno, kde tráva atd. Petrův zdar!!!!!!

Pstruhaři!!! necteno

4.1.2007 | troutman2 | Ryby | 2.620 zobrazení | 4 odpovědi

chlapi......chtěl bych vědět jaké sestavy používáte na pstruhovou vláčku na pstruhovky .......prut,na­víják, vlasec,nástrahy atd.třeba i brodáky atd.......moc se mi to líbí chytal jsem na pstruhovce pouze párkrát ale mrzí mě že nemám u bydliště pstruhovku tak pište...........:-)

twister necteno

22.8.2005 | SAM | Přívlač | 2.613 zobrazení | 4 odpovědi

na jaké twistery doporučujete chytat na řece uslavě na tlouště a okouny??????????? Chci chytat pod jezem.

diiiik moc

Da se parma chytit na vlacku???? necteno

25.8.2005 | Lipo | Přívlač | 1.958 zobrazení | 3 odpovědi

Zajimalo by me jestli se da parma chytat pravidelne na vlacku a na jake nastrahy. Diky za odpovedi

RAVEN Brno necteno

30.12.2008 | Antares | Obchod | 38.692 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Pros­lýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.

Jaké polarizační brýle? necteno

18.8.2011 | holatkojan | Ostatní nádobíčko | 24.984 zobrazení | 38 odpovědí

ahoj,mám dotaz mužete mi poradit náké polarizační brýle? nejlépe z vlastní zkušenosti. na trhu jich je tolik že je těžké se v tom orientovat.. využití by mělo být rybařina a za volantem. děkuji za rady.

MAZURSKÁ JEZERA necteno

23.1.2007 | crazykapr | Rybaření v zahraničí | 11.154 zobrazení | 17 odpovědí

prosím vás nemáte někdo zkušenosti s azurskými jezery v polsku,kdyby někdo měl nějaké informace tak napište mi na mail dzunka@seznam.cz předem děkuji

kam na úhoře - Brno a okolí necteno

8.7.2010 | Fryw | Dravci | 9.196 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky :-) Ještě jsem neměl to štěstí abych chytil jednu z nejzajimavějších ryb našich vod – úhoře. Mohl by mi někdo poradit kam na ně v okolí Brna (bydlim mezi Rosicema a Ivančicema)? Nějaká voda o které se ví, že úhoři jsou a je celkem dobrá šance je chytit. Myslím, že takovýto dotaz by mohl vzbudit rozporuplné reakce, ale prosil bych prostě jen revír :-)

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.274 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

Rio Ebro.. necteno

9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.298 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím dí­ky…

NAVIJÁK SHIMANO STELLA AR 3000 necteno

5.2.2007 | Fidži | Přívlač | 2.629 zobrazení | 4 odpovědi

Poradí mi někdo, kde je možné tento naviják zakoupit ? Díky za jakoukoliv pomoc. Fidži

ztráty a nálezy necteno

21.7.2015 | hroch68 | Vaše názory | 2.623 zobrazení | 4 odpovědi

Ztráty a nálezy. Pokud někdo něco našel nebo ztratil možná dohledá majitele nebo věc zde.

zkušenosti s woblery zn. lovec necteno

22.5.2007 | parmen | Ostatní nádobíčko | 1.976 zobrazení | 3 odpovědi

Na této stránce jsem viděl reklamu na woblery značky Lovec. Cena mě zaujala, tak bych rád věděl, zda máte zkušenosti s nějakými jejich woblery. Díky

Jak to nyní vypadá na MRHALU ? necteno

11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 1.969 zobrazení | 3 odpovědi

V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.

Jerkovací kombo necteno

30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.436 zobrazení | 37 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji

Kulové plovátko necteno

12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 15.921 zobrazení | 24 odpovědí

Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar